«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Τί θα παίξει στην Ελλάδα, με Τραμπ πρόεδρο στις ΗΠΑ;

 περισσότερα εδώ

(πάλι τα χέρια του έτσι ο Κούλης... Και ύφος βαμπιρο-νυφίτσας)

4 σχόλια:

  1. Διός Κούρος23 Ιουλίου, 2024 10:12

    Το άρθρο βγάζει ... λαβράκια !!!!!

    "Ο Τραμπ δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τις συνεχείς αρνητικές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για το πρόσωπο του...".
    Που να δεις ο Πούτιν τι μνημονικό έχει !!! Δεν θα ξέρει απο που να φυλαχτεί "αυτός" (ο ΠΘ μας ντε !).

    "Ο Ν.Τραμπ θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ένα παράγωγο της διακυβέρνησης Μπάιντεν και κυρίως του συστήματος που βρίσκεται πίσω από αυτήν αλλά και πίσω από πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις".
    Του "συστήματος" ;;; Ωπα !!! Ευθεία αναφορά στο βαθύ κράτος !!! Είναι σαν να έβαλε ο Τράμπ κουκούλα και να σήκωσε το χέρι και με τον δείκτη να δείχνει "αυτόν" (τον ΠΘ μας ντε !!), όπως έκαναν οι προδότες στην κατοχή !!

    "Θεωρητικά η συνέχιση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίας εχθρικής πολιτικής απέναντι σε μία κυβέρνηση Τραμπ, θα μπορούσε να κοστίσει στην Ελλάδα στα ελληνοτουρκικά αν και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα το ήθελε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων."
    Μα καλά, αυτοί δεν μας έλεγαν ότι με τον Μπαϊντενόπουλο θα πάρουμε την μπόλιν ;

    "Ήξερε όμως (ο Τράμπ) ότι οι Ελληνοαμερικανοί είναι υπολογίσιμος παράγοντας στην εσωτερική πολιτική και τον στηρίζουν σε ποσοστό της τάξης του… 80% λόγω της οικονομικής επιλογής του να μειώσει τους φόρους αλλά και επειδή η διακυβέρνηση του υποστήριζε τις παραδοσιακές αξίες"
    Πάρτε το χαμπάρι, η "μεταπολίτευση" έκανε τους Έλληνες της Ελλάδος απλούς παρατηρητές. Οι Έλληνες ΕΚΤΟΣ Ελλάδος θα .. "καθαρίσουν".

    "Άλλωστε σκοπίμως πολλοί ξεχνούν, ότι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απέβαλε την Τουρκία από το πρόγραμμα των F-35.
    Τα ίδια άτομα επίσης σκοπίμως ξεχνούν ότι είναι ο Τζο Μπάιντεν ο οποίος ενέκρινε την πώληση προς την Τουρκία 40 νέων F-16 Viper και την αναβάθμιση άλλον 80 μαχητικών σε αυτό το επίπεδο.
    Στην πραγματικότητα χρόνια είχε να εμφανιστεί τόσο φιλοτουρκική αμερικανική κυβέρνηση, όπως η νυν κυβέρνηση των Δημοκρατικών και όμως τα ελληνικά ΜΜΕ κατά την προσφιλή τους τακτική παρουσίασαν το «άσπρο μαύρο» και εμφάνισαν τον Μπάιντεν ως «Μπαϊντενόπουλο»"
    ΜΠΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜ !!!!!!

    "Τα κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και ασπάζονται όλες τις βασικές πολιτικές επιλογές του Ν.Τραμπ και ειδικότερα νέες πολιτικές παρουσίες όπως η Αφροδίτη Λατινοπούλου ..."
    Ωπα !!!!! Τί έγινε ρε παιδιά ;;; Βρήκαμε την επόμενη ΠΘ ; (Μακάρι θα έλεγα εγώ).

    Επειδή έχει ανοίξει η συζήτηση εδώ στον Διόδοτο περί πραγματικού ρόλου του Τράμπ, εγώ θα έλεγα να είμαστε υπομονετικοί και να μην βιαζόμαστε όλοι (εμού συμπεριλαμβανομένου) να βγάζουμε συμπεράσματα. Ξέρετε ότι το λέω καλόπιστα.

    Απο χθεσινή περιήγησή μου στο διαδίκτυο και δη σε συνωμοσιολογικές σελίδες, έχω διαβάσει τα ... μύρια όσα !!! Μέχρι και ότι ο αληθινός Τράμπ είναι κάτω απο ένα βουνό και αυτός που βλέπουμε ΔΕΝ είναι ο ίδιος και ότι αυτός που βλέπουμε λέει επίτηδες πράγματα αμφιλεγόμενα υπέρ της παγκοσμιοποίησης κλπ. Παίδες, απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ απο το παιγνίδι που παίζεται. Ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην αρχή του τέλους, με ορίζοντα αυτό το 2025 !!!

    Έρρωσθε και ... ηρεμήστε. Η ζωή είναι ωραία !!

    Διός Κούρος

    Υ.Γ Νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία και ποιό site ανάρτησε το άρθρο ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ το είπα αγόρι μου εχθές σε σχόλιο: "Οι Έλληνες του εξωτερικού "δουλεύουν" ακατάπαυστα για την σωτηρία της Ελλάδος, και δεν μού επιτρέπεται να πω περισσότερα".
      Χαχαχα Φαντάζεσαι την Λατινοπούλου ΠΘ στη Βουλή να λέει τη λέξη "λαθροεισβολείς"; χαχαχαχαχα
      Ενώ ο Κούλης τί λέει..; "ευπαθείς νέοι συμπολίτες μας"..;; Κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά τώρα. Φαίνονται γελοίοι, στην πραγματικότητα όμως.. είναι τόσο τραγικοί..

      Διαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΤΡΑΜΠΙΚΟΣ..; ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΤΡΕΝΤΥ..

    https://slpress.gr/politiki/to-dimofiles-trend-tou-anti-trampismou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/diethni/italia-ekserragi-i-aitna-ekleise-to-aerodromio-stin-katania-logo-ifaisteiakis-tefras/

    https://katohika.gr/ellada/mati-6-chronia-symplironontai-apo-tin-pyrkagia-me-tous-104-nekrous-ena-egklima-pou-paramenei-choris-timoria/ (ta ιδια και τα ιδια )

    https://www.sfagi.gr/i-katarreysi-tis-gefyras-itan-mia-epicheirisi-tis-symmachias/(ισως και αμα η πιθανοτητα )





    https://katohika.gr/diethni/pali-oi-simpsons/ (μπορει τελικα να ειναι γυνακα η επομενη προεδρος στους εκει ηλιθιους)

    https://www.ksipnistere.com/2024/07/%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%83.html (τερμα η νοβαρτις _)

    https://www.youtube.com/watch?v=1S1jXKhYMw4(ακουστε τον με υποττλους )

    https://www.el.gr/ygeia/eyropaiki-karta-emvoliasmoy-i-ellada/(τελικα η εμβολιαστικη καρτα θα βγει με ενοποιηση ιατρικων και κρατικων / προσωπικων στοιχειων /πληροφοριων )

    ΑπάντησηΔιαγραφή