«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

χαχαχα είναι τρελλοί αυτοί οι Βρωμαίοι.. (και η τεχν.νοημ.τους)

Το τί γέλιο πέφτει στο τουίτερ (Χ), από τον ίδιο τον Έλον Μασκ και άλλες γνωστές προσωπικότητες, με το παρακάτω φαινόμενο "αυτόματης συμπλήρωσης είδησης" στην αναζήτηση της γκουγκλ... ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! χαχαχα, συμβαίνει μόνο όταν πας να συμπληρώσεις "απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ". "Γιατί η γκουγκλ ΔΕΝ θέλει να ξέρεις την ύπαρξη αυτού του βίντεο" γράφει ο κύριος W.Lensman:


   
 

Ο δρ. R.Marshall γράφει: "Γιατί η γκουγκλ καταστέλλει την αναζήτηση σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Trump; Αυτά είναι όλα τα στιγμιότυπα οθόνης από σήμερα το πρωί. Υπήρξε δραματική αύξηση των βιογράφων του Τρούμαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες;"


 Ο Έλον Μασκ έγραψε: "Ουάου, η Γκουγκλ απαγόρευσε την αναζήτηση περί προέδρου Ντόναλντ Τραμπ! Παρέμβαση στις εκλογές;"


Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έγραψε: "Η Big Tech (Μεγάλη Τεχνολογία) προσπαθεί να παρέμβει στις εκλογές ΞΑΝΑ για να βοηθήσει την Kamala Harris. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για σκόπιμη εκλογική παρέμβαση από την Γκουγκλ. Πραγματικά απεχθής."


Ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Άντριου Μπέιλι έγραψε στο Χ: "Kι όμως τό 'κανε". Εννοώντας την γκουγκλ, ότι όταν γράφεις ολόκληρη τη φράση "απόπειρα δολοφονίας Τραμπ"... εισπράττεις κενό!

 

Ο James Lindsay μοιράστηκε μια εικόνα της τεχνητής νοημοσύνης Meta του Facebook, η οποία φαίνεται να έχει δικλείδες ασφαλείας σε απάντηση σχετικά με τη δολοφονία του Τραμπ. Την ρωτάς για την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ και σού λέει "Δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. Δεν έχω πάντα πρόσβαση σε πρόσφατα ενημερωμένες πληροφορίες, να σάς βοηθήσω σε κάτι άλλο;". Ενώ αν την ρωτήσεις για την προεκλογική καμπάνια της Καμάλα Χάρρις.. σού δίνει άμεσα όλο το πακέτο πληροφοριών.


Και πάμε και στα δικά μαααας... του κράτους Κούλη, κι όπως φαίνεται.. "Γκουγκλ Κούλη":

Με Γκουγκλ GR παίρνεις αυτό:


Ενώ με DuckDuckGo... δεν προλαβαίνεις να γράψεις την λέξη "απόπειρα"... και αμέσως παίρνεις αυτό:


Η Γκουγκλ έδωσε διάφορες γελοίες δικαιολογίες για αυτό το φαινόμενο, όπως.. "έχουμε προστασία για θέματα όπως η πολιτική βία, η οποία συνήθως λειτουργεί καλά. Αλλά εργαζόμαστε πάνω σε βελτιώσεις για να κάνουμε τις προβλέψεις μας πιο ενημερωμένες. Ανεξάρτητα από το τι δείχνει η Αυτόματη Συμπλήρωση, οι άνθρωποι μπορούν πάντα να αναζητούν ό,τι θέλουν και παρέχουμε πρόσβαση στις διαθέσιμες πληροφορίες, μεταξύ άλλων και για αυτό το φρικτό περιστατικό". 

Νωρίτερα φέτος, ο ιδρυτής και πρόεδρος του Media Research Center, Brent Bozell, δήλωσε στο Fox News: "Κανένας οργανισμός δεν έχει μεγαλύτερο έλεγχο της πληροφορίας από την Γκουγκλ και έχει επανειλημμένα χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη για να χειραγωγήσει το κοινό ώστε να ψηφίσει τους πιο αριστερούς υποψηφίους σε κάθε μεγάλη εκλογική αναμέτρηση από το 2008".

Είπε επίσης: "Είναι αντιαμερικανικό να προσπαθείς να χειραγωγήσεις τις εκλογές με αυτόν τον τρόπο. Ήρθε η ώρα το Κογκρέσο να δράσει για να σταματήσει αυτό το τεράστιο σύστημα παρέμβασης στις εκλογές.Ήρθε η ώρα το Κογκρέσο να δράσει για να κλείσει αυτό το μαζικό σύστημα εκλογικής παρέμβασης.Ίσως ήρθε η ώρα οι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας που υποστηρίζουν τον Τραμπ να παρουσιάσουν μια αντίπαλη μηχανή αναζήτησης για την Γκουγκλ".

 

Νομίζω πως δικαίως έδωσα τον τίτλο που είδατε για αυτή την ανάρτηση. Και δεν είναι απλώς.."τρελλοί αυτοί οι βρωμαίοι" (κατά το "τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι" του Αστερίξ), αλλά.. Ψυχάκηδες λέμε!..για δέσιμο! ..Αλλά κυρίως είναι.. ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ !!!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

με στοιχεία από εδώ


diodotos-k-t.blogspot.com



8 σχόλια:

  1. ΤΟ. KΟL@RΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟ..

    ΤΟ ΤΙ... ΟΛΟΘΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ...


    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΜΕ .. ΤΟΝ. P#t$o. ΣΗΚΩΜΕΝΟ!!!




    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόβλεψη (πάντοτε πιθανολογούμενη, καθότι δεν διαθέτω εσωτερική ενημέρωση):
    Προσπαθώντας να μπω στην θέση των καμπαλ-ληστών και να σταθμίσω τις επιλογές τους με βάση τούς μεσοπρόθεσμους στόχους τους, καταλήγω στο εξής σενάριο ως το πλέον πιθανό.
    1. Η Γκαμήλα δεν θα λάβει κάν χρίσμα υποψηφίου, οπότε δεν χρειάζεται αναφορά για την περίπτωση να εκλεγεί.
    2. Ο Τραμπ δεν θα εκλεγεί, είναι πολύ πιο χρήσιμος σαν αντιπολίτευση.
    3. Η "απόπειρα" εναντίον τού Τραμπ έδειξε, ότι οι αρχές ασφαλείας δεν λειτουργούν (υποτίθεται και όσοι επιθυμούν μπορούν να το θεωρήσουν πραγματικότητα).
    4. Σύντομα θα λάβει χώρα σκηνοθετημένη "απόπειρα" σε βάρος τής Γκαμήλας. Η Γκαμήλα θα παρουσιατεί ως δήθεν αποδημήσασα. Η πραγματική της αποδημία δεν θα είναι δια τόπον χλοερόν, αλλά για θέρετρο διαβίωσης με νέα ταυτότητα και όλα τα κλοπιμαία.
    5. Στην αναμπουμπούλα θα λάβει το χρίσμα ο Μιχαλάκης, ο οποίος στην συνέχεια θα εκλεγεί. Σκιώδης πρόεδρος ο κοκαϊνάκιας κολλητός του, με ιδιαίτερα προσόντα στην επιβολή πολέμων και τα τοιαύτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μοιράζω παρηγόρια, δεν ανεβάζω συχνότητες, δεν βρίσκομαι σε σπέσιαλ επαφή με φωτεινά όντα. Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα στις μάχιμες μη ελεγχόμενες συλλογικότητες και να εγκαλώ σε συσπείρωση για δράση, όσους αισθάνονται ότι φέρουν ευθύνη οι ίδιοι για τα τεκταινόμενα και στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις. Είμαι επώνυμος και διαθέτω τηλεφωνική σύνδεση 0049-30-94885724, ώρες γραφείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη, ξέχασα να προσθέσω, ότι δεν εμπορεύομαι bitcoin και λοιπά κρυπτονομίσματα, για να διοχετεύω ρευστό σε κάσες των ΗΠΑ, στην φάση που αποδολαροποίηση κορυφώνεται. Ούτε και πρόκειται να βάλω υποθήκη το σπίτι που δεν έχω για να γίνω παραλής, άγοράζοντας κρυπτονομίσματα, όταν η τιμή τους εκτιναχτεί τεχνητά, παίρνοντας δάνειο από την FED μόλις μειωθούν οι τόκοι, για να ψάχνω στην συνέχεια για τροφή στα σκουπίδια, όταν η αξία τους πάλι τεχνητά μηδενιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς τα δικά μας παιδιά, σαν τα χιόνια.
    Αυτός που δεν μάς είπε ο λεγάμενος είναι ότι το bitcoin κινεί η black rock.
    https://www.youtube.com/watch?v=FqwgnuDdGDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ30 Ιουλίου, 2024 19:02

    «Είναι η ΑΙ ηλίθιε, γι’ αυτό και θα χαθεί απ’ αυτόν τον κόσμο»
    «Γιατί θα χαθεί;»
    «Γιατί είναι ηλίθια ρε ηλίθιε»

    ΑπάντησηΔιαγραφή