«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Συμμορία του Νταβός: Εκτελέστε τη "Δεξιά" πάση θυσία!

Όχι, δεν είναι πλέον συνωμοσιολογία! Είναι απολύτως βέβαιο! Εκτελούν με κάθε τρόπο τη Δεξιά στην Ευρώπη, προκειμένου να επιβληθεί με τη βία ο Γ' ΠΠ!

Στην Γαλλία η μιαρή συμμαχία κατέληξε σε έκτρωμα - Απαγορεύουν τα όπλα στα μέλη του AfD της Γερμανίας - Στην Δύση, είναι ικανοί για τα πάντα αρκεί να μην υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία

Οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε αμόκ…λόγω της Ουκρανίας! Προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να περιθωριοποιήσουν την πατριωτική δεξιά, που εναντιώνεται στον πόλεμο και τάσσεται κατά της Ουκρανίας και υπέρ της Ρωσίας. 


Μάλιστα ο Γερμανός Καγκελάριος είχε δηλώσει πριν τις εκλογές στην Γαλλία ότι αρκεί να μην βγει η Le Pen, όλα τα υπόλοιπα είναι ανεκτές επιλογές!


Το ίδιο συνέβη και στην Ολλανδία! Η πατριωτική δεξιά είναι μακράν το πρώτο κόμμα αλλά συνασπίστηκαν όλοι οι ηττημένοι για να μην κυβερνήσει!


Στην Γερμανία συνέβη το εξής πρωτοφανές: Μέλη του AfD της Εναλλακτικής για την Γερμανία απαγορεύεται να έχουν όπλα που αποτελεί συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα



Στην Γαλλία η μιαρή συμμαχία

Η Le Pen και το Εθνικό Μέτωπο ήταν πρώτο κόμμα πριν μια εβδομάδα με 33% και μέσα σε μια εβδομάδα έπεσε στην 3η θέση με 24,7%.


Τι συνέβη;


Η απάντηση σχετίζεται με το εκλογικό σύστημα και την μιαρή συμμαχία στο παρασκήνιο μεταξύ του τραγικού Macron και της Ενωμένης Αριστεράς.


Η απόσυρση 224 υποψηφίων από το δεύτερο γύρο, έγινε με μια σκοπιμότητα αφού αυτοί στην πλειονότητα τους θα έρχονταν σε εκλογική αντιπαράθεση με τους υποψηφίους της Le Pen…


Έτσι απέσυραν 224 υποψηφίους - προσέξτε, δεν έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο, ούτε στο περίεργο εκλογικό σύστημα της Γαλλίας - και οι συμμαχίες που υπήρξαν προώθησαν υποψηφίους με ένα γνώμονα να ξεπεράσουν την Le Pen.


H μιαρή συμμαχία κατέληξε σε έκτρωμα

Ένα κατακερματισμένο Γαλλικό κοινοβούλιο σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε κυβέρνηση να περάσει τις περικοπές στον προϋπολογισμό που είναι απαραίτητες για να συμμορφωθεί η Γαλλία με τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ και να θέσει το δημόσιο χρέος της σε βιώσιμη πορεία.


Το δημοσιονομικό έλλειμμα ήταν 5,5% του ΑΕΠ το 2023, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα ήταν συνεπές με τη σταθεροποίηση του λόγου του χρέους προς το ΑΕΠ, πόσο μάλλον με τη μείωσή του.


Εν τω μεταξύ, η πιθανότητα να συγκρουστεί η κυβέρνηση της Γαλλίας (και οι κυβερνήσεις άλλων χωρών) με την ΕΕ για τη δημοσιονομική πολιτική έχει αυξηθεί τώρα που οι δημοσιονομικοί κανόνες του μπλοκ έχουν επανέλθει και αρκετές χώρες - συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Ιταλίας - πρόκειται να τεθούν σε διαδικασίες υπερβολικού ελλείμματος.


Ο Macron σε ομηρία

Ο Macron θα πρέπει να διορίσει πρωθυπουργό, και με το Λαϊκό Μέτωπο να έχει κερδίσει μια σχετική πλειοψηφία, η ομάδα μπορεί να απαιτήσει να διοριστεί πρωθυπουργός ένας από τους υποψηφίους της.


Δεδομένου ότι η Ανυπότακτη Γαλλία (LFI) του Mélenchon φαίνεται να έχει κερδίσει περισσότερες έδρες από οποιοδήποτε άλλο κόμμα του NFP, ίσως να θέλει το ρόλο για τον εαυτό του.


Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι δήλωσε ότι το ακριβό μανιφέστο του NFP θα εφαρμοστεί πλήρως με διατάγματα, δηλαδή χωρίς ψηφοφορία στο κοινοβούλιο (μια εναλλακτική λύση θα ήταν να χρησιμοποιηθεί το άρθρο 49.3 του Συντάγματος, το οποίο επιτρέπει στην κυβέρνηση να περάσει ένα νομοσχέδιο χωρίς ψηφοφορία στο κοινοβούλιο).


Στην πράξη, η κυβέρνηση θα αντιμετώπιζε ψήφο δυσπιστίας.


Αλλά υποδηλώνει ότι, σε αυτό το πρώιμο στάδιο, έχει ελάχιστο ενδιαφέρον να μετριάσει το πρόγραμμά της.


Ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν το πλήρες πρόγραμμά τους.


Απαγορεύουν τα όπλα στα μέλη του AfD της Γερμανίας

Μια νέα δικαστική απόφαση στο πολυπληθέστερο κρατίδιο της Γερμανίας, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, απαγορεύει στα μέλη της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) να κατέχουν πυροβόλα όπλα.


Οι δικαστές από το Διοικητικό Δικαστήριο του Ντίσελντορφ δήλωσαν ότι η απόφασή τους βασίζεται στη διαβάθμιση της γερμανικής εσωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος (BfV), η οποία κατέταξε το κόμμα ως «ύποπτη» απειλή για τη δημοκρατία.


Η υπόθεση κινήθηκε αρχικά από ένα παντρεμένο ζευγάρι που κατείχε πάνω από 200 πυροβόλα όπλα και είχε νόμιμη άδεια, για όλα τα όπλα υπήρχαν οι νόμιες άδειες κατοχής. 


Ωστόσο, η άδειά τους ανακλήθηκε λόγω της συμμετοχής τους στο AfD. Το ζευγάρι αρχικά έκανε μήνυση και έχασε αυτή την υπόθεση.


Ωστόσο, τώρα έχουν χάσει και την έφεσή, καθώς το δικαστήριο υποστηρίζει ότι μέλη του κόμματος είναι ύποπτα για αντισυνταγματικές δραστηριότητες και ως εκ τούτου «αναξιόπιστα» με βάση τους ισχύοντες νόμους περί όπλων, σύμφωνα με το δικαστήριο.


Η απόφαση του δικαστηρίου σημαίνει ότι το παντρεμένο ζευγάρι πρέπει είτε να παραδώσει τα πυροβόλα όπλα του στις αρχές είτε να τα καταστρέψει, καθώς και τυχόν πυρομαχικά.


Ο σύζυγος έχει στην κατοχή του 197 πυροβόλα όπλα, ενώ η σύζυγος έχει 27.


Ωστόσο, το δικαστήριο εξακολουθεί να επιτρέπει την εκδίκαση της υπόθεσης στο ανώτατο δικαστήριο της πολιτείας, το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο του Münster, «λόγω της θεμελιώδους σημασίας της υπόθεσης»


Σύμφωνα με την τελευταία δικαστική απόφαση, οι δικαστές είπαν ότι η απαγόρευση των όπλων για τα μέλη του AfD δεν παραβιάζει το κομματικό προνόμιο που προβλέπεται στο άρθρο 21 του γερμανικού συντάγματος, γνωστό ως Βασικός Νόμος.


Το ίδιο δικαστήριο του Münster επιβεβαίωσε ήδη τον χαρακτηρισμό του AfD από το BfV ως «ύποπτη απειλή» για τη δημοκρατία, αφού το AfD αμφισβήτησε αυτήν την ταξινόμηση.


Το BfV είναι μια εξαιρετικά πολιτικοποιημένη υπηρεσία πληροφοριών που στοχεύει σε εγχώριες «απειλές» κατά της συνταγματικής τάξης, ενώ οι επικριτές υποστηρίζουν ότι έχει σχεδιαστεί για να καταπνίξει την πατριωτική δεξιά.


Η υπηρεσία παρακολουθεί επί του παρόντος μέλη του AfD σε πολλές πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των τηλεφώνων τους και της παρακολούθησης των επικοινωνιών τους στο Διαδίκτυο, όλα αυτά χωρίς ένταλμα.


Το AfD είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στην Γερμανία με ποσοστά 18% περίπου πίσω από το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα CDU.


Το AfD στην Γερμανία και η Le Pen στην Γαλλία είχαν ταχθεί κατά του πολέμου στην Ουκρανία, είχαν υποστηρίξει ότι πρέπει να σταματήσουν οι ροές όπλων στους Ουκρανούς και προέτρεπαν τα εμπλεκόμενα μέρη να αναζητήσουν ειρηνική διευθέτηση...


Αυτό δεν  άρεσε στη Συμμορία του Νταβός, ούτε φυσικά και στις Βρυξέλλες και κατ' επέκταση στο υστερικό και ηττημένο ΝΑΤΟ. Και κίνησαν τα πάντα στο παρασκήνιο για να υπονομεύσουν την εκλογική τους πορεία...


Στην Δύση, είναι ικανοί για τα πάντα αρκεί να μην υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία. Και όταν λέμε "Δύση", εννοούμε πλέον την Διεθνή Εγκληματική Συμμορία του WEF (Νταβός).


Ο Θεός να μας λυπηθεί...


pirinoslogios.com


diodotos-k-t.blogspot.com



6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ...in to the void...
    ΕΓω ΟΖΖΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Μασόνοι καλούν σε ιστορική κινητοποίηση ενάντια στην ακροδεξιά της Μαρίν Λεπέν

    Προσθέτω ότι ο Francois Hollande (Εβραίος) είναι ένας Μασόνοs 30 βαθμού και επίσης o Melanchon (Trotskyist )

    https://www.thelibertybeacon.com/freemasons-call-for-historic-mobilization-against-the-far-right-of-marine-le-pen/

    https://x.com/GODFOfficiel/status/1801275355015069932

    https://x.com/Trichard/status/1799746011679936788

    https://freemasonry.network/more_news/the-french-freemasons-against-the-far-right/

    https://freemasonsfordummies.blogspot.com/2024/05/2024-world-conference-on-fraternalism.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_42.html (καθε μιση ωρα ?!?!)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_64.html (πολυ σωστος στο αρθρο αυτο )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_91.html (πιστευω οτι εκτελουντει αρκετοι αλλα δεν μπορω νακαταλαβω :
    1 )γιατι εκτελουνται στο GITMO ενω υπαρχουν παραπολλα μερη απορρητα και υπογεια και απομωνμενα ?
    2)γιατι δεν το ανακοινωνουν να υπαρχει ενα CHECK MAT?
    3) γιατι δεν αλλαζει τιποτα και ακομη παμε γαμιοντας για εμας και τα παιδια μας , σε ολα οσα φοβομαστε και βλεπουμε να ερχονται ?
    Εμεις κοιταμε και βρισκουμε πληροφοριεσ σκαβοντας και σκονταφτοντας στα σκατα των σταβλων του Αυγεία και ακομη δεν εχει παει πισω τι πο τα ...λες και ολες οι πλευρες ''δουλευουν '' για τον χαμο μας (και δεν εννοω μονο της χωρας).
    Παρολαυτα δεν εχω λογο να το αμφιβαλλω ,αλλα δεν ξερουμε και πως ειναι τα εγγραφα εκτελεσεων , ουτε πως παρουσιαζεται το μηχανογραφικο / γραφειοκρατικο τμημα του Γκουανταναμο .Με αυτο το σκεπτικο δινω 80% στην εικονα , μιας και ειναι πολυ πιθανο να ειναι κατασκευασμενο )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_24.html (δανια χαχαχαχαχαχαχ)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/air-tractor.html (μυριζομαι μιζες ...ετσι εγινε και στην ισπανια με αυτο το φιασκο με αυτα τα μαλακιδια αεροπλανα που δεν σβηνουν ουτε ψησταρια )

    https://www.ksipnistere.com/2024/07/%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%ae-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%ad%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%b1.html (ουκρανη δημοσιογραφος - πολυ ενδιαφερον βιντεακι )

    https://www.triklopodia.gr/%cf%81%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%83h-o-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-youtuber-%ce%ba/
    (πετρακος ..επισης δεστο για το σιχαμα τοον γιου τουμπερ ISHOWSPEED το οποιο σιχαμα ηρθε στην Ελλαδα ο γιδοβοσκος και δεν βρεθηκα καποιος να του ριξει καποιες φαπες ονλινε ...https://www.youtube.com/watch?v=UQ8nPnmIV5g)

    https://www.economist.com/weeklyedition/2024-07-06 (oi ροθτσαιλντ αδειαζουν μπιντε ν και μυριζομαι οτι θα σπρωξουν καμαλα και μετα ομπαμια )

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2024/07/blog-post_67.html (ολοι επαιξαν το ρολο τους ..σιχαματα )

    https://www.oparlapipas.gr/2024/07/blog-post_10.html (μια δηλωση απαλλαγης για μαθητες απο την ατζεντα ΝΤΠ στα ''καινουρια μαθηματα'')

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=mBWuI-IvG7s&t=2s

    ΑπάντησηΔιαγραφή