«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ


Όλοι μας ακούμε συχνά την φράση "Όλα, ακόμα και τα σκοτεινά σχέδια των κακών (πες τε τους σιωνιστές, σατανιστές ή όπως θέλετε) συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο του Θεού για την σωτηρία της ανθρωπότητος". Στους περισσότερους όμως από εμάς, αυτό ακούγεται σαν αερολογία, και κακώς κατά την γνώμη μου. Προτιμούμε να πιστεύουμε ότι απέναντι από τους κακούς στέκεται, αντιστέκεται και τούς καρπαζώνει συνεχώς, με μελετημένο σχέδιο, ένα αντίπαλο δέος καθ' όλα ανθρώπινο. Τί θα γίνει όμως αν έχουμε εξαπατηθεί, και ο μόνος άνθρωπος ο οποίος πραγματικά τούς καρπαζώνει είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν ολομόναχος..; Και δεν έχω καμιά αμφιβολία γι αυτό, παρ' όλες τις φωτό που μάς τον δείχνουν με κιπά στο τείχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ, γιατί αυτή η εκδήλωση δεν διαφέρει πολύ από την ως είθισται κίνηση ανθελλήνων σιωνιστών ηγετών να καταθέτουν στεφάνι στο μνημείο μας του Αγνώστου Στρατιώτου, όταν έρχονται στην Αθήνα. Θα μού πείτε τώρα.. "οκ, και ο Τραμπ και ο νέος αντιπρόεδρός του έχουν φωτογραφιθεί με το κιπά στην Ιερουσαλήμ, άρα και γι αυτούς δεν τρέχει κάτι;". Δεν θα βιαστώ να απαντήσω ότι "εδώ παίζουν διαφορετικά πράγματα", γιατί μπορεί να είναι προς συμφέρον κάποιων να μεταπειστούμε ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ, και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν υπάρχουν καλές δυνάμεις εντός των ΗΠΑ που διαφοροποιούν τον εαυτό τους από την σαπίλα του βαθέως κράτους. 

Το θέμα όμως είναι ότι κάτι τρέχει...

Βλέπουμε σίγουρα μια εικόνα κινηματογραφικής υφής, και οφείλουμε να ενσκήψουμε πάνω σε οποιαδήποτε προβληματική παρουσιάζεται εν τω μεταξύ, αμέσως μετά το έργο "απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ". Γιατί σιγά σιγά επισυνάγεται ότι όντως υπάρχει κάτι το στημένο σε αυτό το γεγονός. Πολλοί από εμάς θέλουν να το αποδώσουν στα "Λευκά Καπέλα". Αλλά από καιρό λέω τηλεφωνικά (και όχι μέσα στο μπλογκ, γιατί δεν θέλω να νιώσουν μειωμένοι στα μάτια άλλων) σε φίλους που σχολιάζουν στον Διόδοτο.. "πρέπει να κρατάμε καλάθι, μην τα λευκά καπέλα φοράνε κι αυτά άσπρες γόβες επίσης". 🙂

Ο αγαπητός μας ερευνητής -και εν ζωή φιλόσοφος, θα έλεγα αν μού επιτρέπεται- φίλος Μποτίλιας ετοιμάζει ένα άρθρο πάνω σε όλα αυτά, που.. θα μάς φύγει ο καφές απ' το στόμα!

Εγώ για την ώρα, θα αρκεστώ να σάς εκθέσω μία συνομιλία που είχα με έναν ΠΑΡΑ πολύ καλό φίλο και αδελφό επί 15 χρόνια, που εμπιστεύομαι την γνώμη του και θεωρώ το μυαλό του (λόγω και του επαγγέλματός του) ως ένα υπερκομπιούτερ αναλύσεων. Ανταλλάξαμε λοιπόν τον εξής διάλογο με τον φίλο μου Γιώργο Μπούρα στο viber:

Κώστας: Γιώργο, κάποια παιδιά στο μπλογκ θεωρούν ότι η απόπειρα δολοφονίας ήταν στημένο θέατρο από τα Λευκά Καπέλα.

Γιώργος: Δεν πιστεύω σε λευκά καπέλα ούτε Q

K.: Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτό τον όρο (λευκά καπέλα) ως σχήμα λόγου, και λίγο ως λέξη της μόδας. Περισσότερο για να αναφερθώ σε πατριώτες στρατιωτικούς που δρουν με κρυπτεία. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν, θέλω να πιστεύω ΚΑΙ στην Ελλάδα.

Γ.: Q - Βαλβίδα διαφυγής του συστήματος. Για να μην επαναστατούν οι λαοι, τους δίνουν μια ελπίδα (ανύπαρκτη) που ονομάζεται Q. Βασικά χαρακτηριστικά της είναι: Τίμιοι στρατηγοί , και πεζοναύτες που σωζουν παιδιά και πολεμάνε την FEMA, Κβαντικά κρεβάτια, Κβαντικα λεφτά, Καλοί εξωγήινοι, περίοδος διαφωτισμού των ανθρώπων και π...τσες μπλέ.

Κ.: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Βρε.. Θα σε κάνω ανάρτηση στο Διόδοτο! Μού αρέσει το στυλ σου!

Γ.: Α! ξέχασα ότι συχνά πυκνά πιάνουν, δικάζουν με συνοπτικές διαδικασίες και κυρίως κρεμάνε (ο όρος είναι 'του φορέσαν την γραβάτα' ) βασικά συστημικά στελέχη του βαθέως κράτους. Για παράδειγμα, σε διάφορα μπλόγκια έχω μετρήσει 5 εκτελέσεις της Χίλλαρι, 10 του Φαούτσι, 0 του Biden γιατί πέθανε από μόνος του και τώρα παίζουν μπάλα οι 5 κλώνοι του. Κλπ κλπ..

Κ.: Χαχαχα σίγουρα θα μπεις Διόδοτο.

Γ.: Αν τα γράψω εκεί αυτά, σε σχόλιο, θα πέσουν οι δικοί σου να με φάνε!

Κ.: χαχαχα μην ανησυχείς.. Ο Θεός οικονομεί να ξυπνήσουν κι οι ξυπνητοί.

Αυτά λοιπόν φίλοι Διοδοταίοι για την ώρα. Και μιας και δεν πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα, είτε μόνοι είτε κάμποσοι μαζί, να αλλάξουμε τίποτα.. λέω να συνεχίσουμε να (enjoy the show) απολαμβάνουμε το έργο.. Μόνο να προμηθευτούμε ποπ-κορν σε τσουβάλια! ..από τώρα, γιατί θα πούμε το ψωμί ψωμάκι λίαν συντόμως.

Μετά και από αυτή την αναρτησούλα, θα εμφανιστούν αμέσως κάποιοι που θα πουν: "ρε τον Κωστάκηηηη... Μάς τα γυρνάει σιγά σιγά.."
Δεν σάς γυρνάω απολύτως τίποτα! Στα π@π@ρια μου, εδώ και καιρό, τί πρόκειται να γίνει στην Αμερική. Φυσικά γνωρίζω ότι τα τσουνάμια από εκεί έρχονται γρήγορα στην Ελλάδα, αφού προτεκτοράτο των Αγγλοσαξόνων συνεχίζουμε να είμαστε επί 200 χρόνια, πάσσα των Ροθτσάιλντ στους Ροκφέλερ μετά τον Β'ΠΠ.
 
Η Ελλάδα είναι το ζητούμενο και ο μόνιμος καημός του μπλογκ μας, και σας το λέγαμε αυτό από το 2020 που μάς στέλνατε υβριστικά σχόλια (και δεν τα αναρτούσαμε) για το θέμα Τραμπ. Αλλά τί λέω.. εδώ μάς κάνετε πόλεμο ακόμα και δαιμονίζεστε όταν βλέπετε άρθρα που μεταφράζουμε, για τον Πούτιν και τους ΒRICS. Αλλά θα το πω μια τελευταία φορά: 
 
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη της πολυπολικότητας (των ΒRICS) περιλαμβάνει μεν στην ατζέντα της στοιχεία παγκοσμίου ελέγχου όπως και η ατζέντα των σατανιστών της Δύσης, ΔΕΝ περιλαμβάνει όμως.. κατάργηση των Εθνών και των συνόρων μας, την βιολογική μας εξόντωση με εμερενέι ενέσεις ευθανασίας, αφροασιατικά και ψευτοϊσλαμικά επικίνδυνα ρυπαρά γένη εισβολείς, "κλιματική απάτη", και επιβολή ΛΟΑΤΚΙ δικτατορίας (αυτή για δύο λόγους: 1.νομιμοποίηση παιδεραστίας της ελίτ και του σουνιτικού ισλαμ, 2.να σταματήσει εντελώς να πληθαίνει η λευκή φυλή της οποίας το ΙQ συμπλέει με την απαίτηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Δημοκρατίας).
 
Νομίζω ότι συνεννοηθήκαμε πλήρως πια.
 
Eύχομαι σε όλους μας μια Καλή και ξέγνοιαστη Κυριακή!
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
 
 
ΥΓ.
Προσωπικά, σαν Κώστας, ΔΕΝ έχω ακόμα αποφασίσει ότι η απόπειρα δολοφονίας Τραμπ ήταν σκηνοθετημένη, εν γνώσει και με συμμετοχή Τραμπ, ως συμπρωταγωνιστής με ένα μαλακισμένο 20χρονο. Όπως λένε και κάποιοι στρατιωτικοί στην φίλη μου Φωτεινή, "είναι εύκολο να συνταχθείς με το αφήγημα της Καθημερινής και του CNN, αν δεν έχεις βρεθεί στη θέση του Τραμπ, να περνάει ξυστά και να την αισθάνεσαι τη σφαίρα -που σκότωσε τελικά τον από πίσω σου άνθρωπο, και παρόλα αυτά..αντί να ασπρίσεις και να ξαπλώσεις κάτω σαν τα συνηθισμένα χεσμένα πολιτικά ανδρείκελα, να λειτουργήσουν σωστά τα αντανακλαστικά σου, γιατί είσαι επιχειρηματίας καουμπόϋ και πραγματικός λαϊκός ώστε να υψώσεις και τη γροθιά σου ψηλά". 
 
 
 "Μποτίλιες" σε ελληνικά πελάγη - Όταν ένα τραγούδι ΔΕΣΠΌΖΕΙ ως αυθύπαρκτη, αυτοπροσδιοριστική και διαχρονική οντότητα πλέον, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ την ύπαρξη και την μετεξέλιξη του δημιουργού του
 

 


 
 
 

   

38 σχόλια:

  1. Ω! Ναι.

    Σταμάτησα να ασχολούμαι, και το έχω ξαναγράψει καιρό πριν, όταν διάβασα ότι όλοι οι q και οι υπόλοιπο θα μας δώσουν λεφτά και θα καθόμαστε.

    Ευχαριστώ για την ωραία ανάρτηση και συμπληρώνω εγώ πως κρατάω μικρό κάλαθο και για τα μπρικς καθότι και διότι φίλτατοι κακά τα ψέμματα η εξουσία διαφθείρει και εύκολα μπορεί να ξεφύγει το πράγμα.

    Καλημέρα και καλή Κυριακή
    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε Κώστα

    Έχεις δίκιο με την προσέγγιση σου πάνω σε αυτό το ζήτημα,,,,
    Εν αναμονή λοιπόν στο διάλειμμα αυτό μέχρι την έναρξη της επόμενης πράξης επάνω στην σκηνή του θεάτρου,,,

    Ή πίστη σου ότι δεν μπορούμε μερικά άτομα να αλλάξουμε κάτι σέ αυτόν τον μακρόκοσμο, σημαίνει στην ουσία ότι δεν εμπιστεύεσαι αυτό που βλέπεις*, και έχεις δίκιο, γιατί η αλλαγές καταρχήν γίνονται εσωτερικά και είναι;;;
    Α-ο ρατές
    Α-ςτερα ο

    Προσωπικά ός εντύπωση στο θέατρο του κόσμου τούτου έχω δει τεράστιες αλλαγές, που είναι όπως τά θαύματα που πολλοί τά βλέπουν άλλα λίγοι τά νιώθουν, και αυτό συμβαίνει γιατί δεν ζητούν νομίζω τά θαύματα(ή δύναμη για να γίνει ένα θαύμα δεν πρέπει να αφορά εμάς αλλά το σύνολο*)
    :-)

    Ή προσωπική χροιά* στο κοινωνικό παγκόσμιο γίγνεσθαι αφήνει ένα ιδιαίτερο αποτύπωμα* καθώς όλα ελέγχονται, από χαμηλά, αλλά Κυρίως από Άνωθεν,

    Για αυτό λοιπόν πιστέψτε την καρδιά σας, και θα δείτε το θαύμα.

    Καλή δύναμη εύχομαι στον Αγαπητό Μποτιλια για την συνέχεια της έρευνας του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ
    ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΑΓΙΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΟΥ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ
    ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ ΜΠΑΪ ΜΠΑΪΝΤΕΝΟΥΛΗΣ
    ΠΟΤΑΝΟΥΛΗΣ
    ΤΣΙΝ ΛΑΟ ΚΑΙ Π.ΜΠΛΕ
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ ΧΡΌΝΙΑ....
    ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΖΖΥ....
    ΦΑΚ ΦΑΚΙΝΓΚ ΦΑΚ...
    ΕΡΧΕΤΕ Ο ΤΙΡΑΜΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε Κώστα για το θάρρος σου να διακινδυνεύεις να γίνεις μαύρο πρόβατο για κάποιους ψυχικά και πνευματικά φυγόπονους, που περιμένουν να τους δοθούν στο πιάτο ελευθερία, υγεία και υλικά αγαθά, με μοναδικό κριτήριο τα πονηρά πονήματα κάποιων επιτιδειν, τάχα επιόντων της αιώνιας Ελληνικάς Σκέψης.....Όπως κι εκείνων που αντί για ζαναξ, για τον ύπνο τους , αποκομίζονται με παραμύθια για λευκά καπέλα, καπελωμένοι, τελικά, από την πιο ύπουλη προπαγάνδα των σατανιστών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα θάρρος Αναστασία μου. Μια προβληματική εξέθεσα. Και η προσπάθειά μας να κατανοήσουμε περισσότερο τί παίζεται,
      οφείλει να ενταθεί -αυτό προκύπτει σαν συμπέρασμα από όλα αυτά.

      Διαγραφή
  5. ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ... ( ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ...)

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΑΜΕ...ΕΝΤΕΧΝΩΣ...ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ...( ΣΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΗ- ΤΥΦΛΗ...Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ....ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ....)

    &

    ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ....ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ....( ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΚΑ...ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ...) ΝΑ ΠΛΕΟΥΜΕ...ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ....Ο Α ΝΕΜΟΣ.... ΟΠΩΣ Η ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟN ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ....ΦΑΡΟ...ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ...!

    ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΩΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΛΠ...ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ....

    ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ... ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΝ 5ης ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ.....


    ( ΑΥΤΗ Η ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ + ΑΠΝΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ....ΕΛΑ ΑΙΟΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ...)



    ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΣ..( ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ) ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !

    RARE EARTH - Get Ready (long version)

    https://www.youtube.com/watch?v=v-S4x68ulU8

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ΝΑΙ! ΤΗΝ LONG VERSION 20 ΛΕΠΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΚΥΤΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ..) ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΕ BLUETOOTH ΣΤΟ 60W JBL ΗΧΕΙΟ.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  6. ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ...

    Kool & Klean - The Sea

    https://www.youtube.com/watch?v=BdKi0TWzMKA


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

    ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦ.....ΗΛΙΟ....


    Ο V E R


    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "" ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ....""

      Όσο γι αυτό.. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ότι υφίσταται. Κάποιοι εργάζονται ακούραστα προς αυτό τον σκοπό.

      Διαγραφή
    2. Κι αυτό το απολύτως επίκαιρο από τον πάλαι ποτέ Νιόνιο.
      Διονύσης Σαββόπουλος - Άγγελος εξάγγελος
      https://www.youtube.com/watch?v=qBUO1sKrUJk

      Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά
      Γερμένος πάνω σ’ ένα δεκανίκι
      Δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά
      Και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

      Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
      Μα ακούγονταν ευχάριστα στ’ αυτί μας
      Γιατί έμοιαζε μ’ αλήθεια η κάθε του ψευτιά
      Κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας.........

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Κώστα, καλημέρα σε όλους! Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προβληματιστεί με όσα συμβαίνουν και μπράβο σου που το επισημαίνεις, γιατί μπορεί οι εξελίξεις να μας "προδώσουν" στην πορεία σε σχέση με αυτά που πιστεύαμε μέχρι τώρα.Ισως τα γεγονότα που θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες με το Μπάιντεν,που μπορεί να φύγει είτε με το καλό, είτε με το κακό να μας δώσουν περισσότερη σαφήνεια για το τι έρχεται και επίσης θα δούμε ποιός ή ποιά παίρνει τη θέση του και τι μπορεί να σημαίνει αυτό.Φεύγοντας ο συγκεκριμένος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε χώρες που οι κυβερνήσεις τους τον υποστήριξαν και αυτό μπορεί να φέρει"τριγμούς" στην πολιτική κατάσταση των χωρών αυτών και φυσικά μια από αυτές τις χώρες είναι και η Ελλάδα μας.Οπότε δεν γνωρίζουμε γενικά τι επίδραση θα έχει αυτό το ντόμινο.
    Καλή Κυριακή!

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό αποσκοπεί Ευρυδίκη μου και ο τίτλος της ανάρτησης "Για πολλές αλλαγές ετοιμάζεται το μάτριξ... "
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/07/blog-post_31.html

      Γιατί αν βλέπεις.. τον Βανς να μιλάει για επείγουσα αντικατάσταση του Μπάιντεν, λόγω του ότι είναι ανίκανο το μυαλό του να ανταπεξέλθει στα δέοντα, άρα επικίνδυνος για την χώρα..
      Και την ίδια ώρα να λέει ο Ερντογάν ότι ειναι ακατάλληλος ο Κούλης και πρέπει να αντικατασταθεί με τον Δένδια ( κι αυτό έτσι ακριβώς το έχω γράψει στο μπλογκ προ των ευρωεκλογών) ...
      ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΟΝΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ"..
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ (ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΔΗΛΑΔΗ) Κούλι.
      Όπως ακριβώς το εξέφρασες:
      "Φεύγοντας ο συγκεκριμένος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε χώρες που οι κυβερνήσεις τους τον υποστήριξαν και αυτό μπορεί να φέρει"τριγμούς" στην πολιτική κατάσταση των χωρών αυτών και φυσικά μια από αυτές τις χώρες είναι και η Ελλάδα μας.Οπότε δεν γνωρίζουμε γενικά τι επίδραση θα έχει αυτό το ντόμινο."

      ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. 💙💙

      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
    3. Γράψε λάθος Ευρυδίκη μου,
      λάθος έκανα περί της είδησης με Ερντογάν. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Άρα και το σκεπτικό μου, καθώς και την ανάρτηση που σού πρότεινα στην αρχή τα παίρνω πίσω. Ζητώ συγνώμη απ' όλους.

      Διαγραφή
  8. Δίπλα στην Διοίκηση Πούτιν υπάρχουν ακόμη πολλοί σημαντικοί επώνυμοι άνθρωποι, που διαθέτουν υψηλό κύρος, επίσημη ιδιότητα και μη ευκαταφρόνητα υλικά μέσα, που μοχθούν για την απελευθέρωση τής ανθρωπότητος. Σημαντικά στελέχη στήριξαν τον Τραμπ στην διαδικασία ξεσκεπάσματος τής καλπονοθείας, όπως ο στρατηγός Michael Flynn και ο Patrick Byrne, οι οποίοι φαίνονται, ότι ενώ παραμερίστηκαν, παραμένουν ενεργοί. Σημαντικά μέλη τής ιατρικής κοινότητος με μεγάλο κύρος, όπως ο Dr. Bhagdi στρατεύτηκαν ενάντια στα ενέσιμα δηλητήρια, συμβάλλοντας να τα αποφύγουν εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ ο Βίκτορ Όρμπαν αποτελεί ένα ισχυρότατο πόλο συσπείρωσης των υγειών πολιτικών δυνάμεων στην Ευρώπη. Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη ο Όρμπαν, με ποιον τρόπο προετοιμάστηκε για την συζήτηση με τον Πρόεδρο Πούτιν για την ειρήνευση τού Ουκρανικού, απάντησε ότι προσευχήθηκε, διότι η ειρήνη αποτελεί βασική χριστιανική αξία. Πρόκειται για θηρία που διαθέτουν ψυχή και το κίνημα υπέρ τής ανθρωπότητος βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη.
    Όσο αφορά αυτούς, που παρουσίασαν τα Λευκά Καπέλα και έθεσαν σε κίνηση την διαδικτυακή οντότητα Q, ούτε τα Λευκά Καπέλα, ούτε οι Q, μπορούν να είναι πλέον μυθεύματα, αλλά δομούν ζωντανούς και μάχιμους θρύλους, ασχέτως των όποιων προθέσεων αυτών που τούς παρουσίασαν. Οι στόχοι που αυτοί πρόβαλαν, παραμένουν ακραία επίκαιροι και αναμφισβήτητα διαχρονικοί. Λευκά Καπέλα και Q είμαστε στο εξής όλοι όσοι ενστερνιστήκαμε τούς στόχους που εξαγγέλθηκαν και στρατευόμαστε γι αυτούς, συμπεριλαμβανομένου κάθε καλοθελητού που συντάσσεται. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, που ασπάστηκαν τούς στόχους που προβλήθηκαν, δεν παρέμειναν παθητικοί θεατές τού όποιου απολαυστικού σόου, αλλά ανέπτυξαν συγκεκριμένες αγωνιστικές δραστηριότητες και αποτελούν πλέον μια παγκόσμια στρατιά ομοθύμων, που βρίσκεται σε συνεχή επέλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε φίλε Διονύση!
      Με αυτό το σκεπτικό, των digital soldiers πορεύτηκε και ο Διόδοτος με τους σχολιαστές του για περισσότερο από τρια χρόνια. Δεν θα τα παρατήσουμε τώρα, επειδή το μάτριξ αποφάσισε να ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα (χρησιμοποιώντας και την απόπειρα δολοφονίας) για να χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια.

      Διαγραφή
  9. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟ VIBER ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Θεό όπως τον εννοούμε οι περισσότεροι. Στον Τριαδικό Χριστιανικό Θεό. Πάντα πιστεύοντας εντωμεταξύ ότι πρόκειται για τον ίδιο θεό με το Εν το Παν το Αιώνιο των αρχαίων ημών προγόνων και τον Θεό γενικώς των μονοθεϊστικών θρησκειών. Οι κατά τόπους ονομασίες, Γιαχβέ, Αλλάχ κ.ά. δεν έχουν καμία σημασία.

      Διαγραφή
  10. το σοκ απο σφαιρα τοσο κοντα θα τον ειχε κανει ασπρο .
    χρειαζεται συνηθεια και εκπαιδευση και για το ενστικτο του τρεχω οπου ναναι σε πανικο , αλλα και να ελεγξεις τις αισθησεις σου .
    Το συμβαν ειναι 100% στημενο απο καθε μπαντα (μερια )Το ζητημα ειναι γιατι να στησουν κατι τετοιο?και γιατι στο εκονομιστ οι ροθτσαιλντ χλευαζαν και τον βλακα μπιντε βαζοντασ ενα Π γεροντκο με το σημα του προεδρου ??ειχαν ηδη ετοιμασει κατι ?συμφωνησαν με τραμπ εν τελει ?γιατι εβαλε το σιχαμα πρωην αντιπαλο του ο τραμπ σαν αντιπροεδρο ?γιατι ο ομπαμα και οοολοι οι αλλοι δεν ξεκινησαν να κλαινε ?εαν αυτο ηταν πραγματικο γεγονος και στημενο απο τουσ ιδιους και ειχε αποτυχει ??Γιατι εβαλαν αυτον τον ασχετο και αχρηστο να πυροβολησει ?χαθηκε να βρουν ενα ακροβολιστην αριστερο ???χεχεχχεχεχεκαι πολλα αλλα ερωτηματα ποιο ακραια ..οπως ο τροπος που φοραει το καπελο ο τραμπ οταν μιλαει ...οι κινησεις του οπου ειναι αγχωτικες σαν αν απεριμενει κατι και η πιθανοτητα να εσπασε αμπουλα με κινηματογραφικο αιμα στο αυτι του ....γιατ 1)η αντιδραση σε ενα πυροβολισμο η δικη του οριζει οτι θα επρπε να καθε ημερα να εκπαιδευεται σε μια τατοια κατασταση ..(και πεσ οτι ειναι κομαντο ο τραμπακουλας) 2)ο επιδεσμος που εβαλε μετα για τους παπαρατσι ηταν γι γελια μιας και θα ειχε και ραματα και συνεπως μια διπλωμενη γαζα δεν ηταν καταλληλη ...

    Εχω πολλες ερωτησεις αλλα αρχιζω και καταλαβαινω οτι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ειμαστε αναμεσ στο σφυρι και στο αμωνι .Αριζω και καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει σωτηρια για εμασ και τα παιδια μας και ασ ευλογω θελουμε να ελπιζουμε οτι καποιος σκεφτεται και εμας .Για πρωτη φορα ειμαστε τοοσο κοντα ωστα να εξαφανιστει η χωρα και το γενος .
    τα υπολοιπα εινα απλα φλουδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παραφράζοντας το ρητό των '80 "Ποιος γαμεί λευκά καπέλα και παπούτσια ελβιέλα" δηλώνω ότι κατέχω μόνο ένα λευκό τζόκεϊ.

    Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "Συν Αθηνά και χείρα κίνει"

    Όποιος διατηρεί την ελπίδα της από μηχανής Θεού λύση να του θυμίσω ότι η ελπίδα ήταν το τελευταίο ΚΑΚΌ που έμεινε στο κουτί της Πανδώρας.

    Το μέλλον μας το φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι. Ακόμα και ο συγχρονισμός γεγονότων (λέγε με τύχη) είναι απόρροια σκληρής εργασίας στο παρελθόν.

    Τα σκεύη μου και τις ευλογίες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://t.me/Foteini_Istoria/5381 (kai pou eisai akomi )

    https://www.oparlapipas.gr/2024/07/k-k-7.html (ypopto eidisi )

    https://katohika.gr/diethni/to-tokio-tha-chorigisei-daneio-ypsous-33-dis-dolarion-sto-kievo-chrisimopoiontas-desmevmena-rosika-periousiaka-stoicheia/ (pali malon ksynontai oi iapwnes prokeimenou na exoun kai allo fucosima )

    https://katohika.gr/stranger-voice/archi-isychias-sto-pedio/ (symfwnw )

    https://katohika.gr/diethni/18-itan-ta-israilina-aeroskafi-pou-epitethikan-sto-limani-tis-yemenis-gia-na-katastrepsoun-apothikes-kafsimon/ (episis )

    kalispera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.youtube.com/watch?v=Ew-4fbZW77E (crisis actors)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΑ..
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    Ο ΜΑΛΘΑΚΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΚΕΤΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΐΔΕΣ .ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!
    ΟΧΙ ΟΛΟΙ .ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ..
    ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΙΜΑ!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ.

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΧΡΗΜΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΕΙΔΗ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ.
      Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ.

      Διαγραφή
    2. "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ.."

      Το ίδιο και εγώ. Με περιγράψατε επ' ακριβώς.
      Το γράφω αυτό για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, διότι όπως το συντάξατε ("ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ") κάποιος θα μπορούσε να συμπεράνει ότι συγκαταλέγετε και εμένα στους επαγγελματίες αφυπνιστές, αυτούς που έχουν κέρδος από το μπλόγκινγκ. Αντιθέτως, εγώ έχω καταντήσει υπάλληλος εξαώρου στο ίδιο μου το μπλογκ, χωρίς να με πληρώνει κανένας.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ.
      ΟΣΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ .
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΟΠΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ.
      ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.

      *ΣΗΜΕΙΩΣΗ
      ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ.ΕΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ...
      ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..

      ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΥΡΙΑ..


      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.!!


      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
  15. Μπράβο ωρέ Έλληνα πολύ καλό το άρθρο, κάλυψες πολλές από τις αμφιβολίες και τους προβληματισμούς μας. Ο Διός Κούρος έχει πει αν θυμάμαι καλά σε αυτήν την φάση δεν γνωρίζουμε ποιός είναι με ποιόν. Σοφόν και σαφές.
    Μπράβο και στον Αμφικτύωνα για την απάντηση στον Αναξίμανδρο ο οποίος είναι Ελληνας με Εψιλον κεφαλαίο και το διατύπωσε λάθος.
    Κατ'εμέ πάνω από όλα είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και η ΕΛΛΑΣ.
    Τώρα αν ο Τραμπ ή όποιος άλλος είναι εχθρός των εχθρών μας καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Απλά παρακολουθούμε το παιχνίδι που παίζεται περιμένοντας την έκβαση του.
    Μην ξεχνάτε το κυριότερο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν είναι ακόμα η ώρα μας. Κάποιοι από αυτούς τους "μεγάλους" είναι φωτεινοί και κάποιοι ανάποδοι.
    Θέμα χρόνου είναι να «επιστρέψουν» οι Έλληνες. Θέμα χρόνου είναι να ανακτήσουμε την θέση που μας ανήκει . Μετά από μια ματωμένη πορεία αιώνων είναι θέμα χρόνου η επαναφορά μας. Οι Έλληνες θα νικήσουμε τους εχθρούς μας. Εχθρούς, οι οποίοι θα πληρώσουν ακριβά την αλαζονεία τους. Εχθρούς, οι οποίοι ακόμα και σήμερα μας διαβάλουν και μας πολεμούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Εχθρούς, οι οποίοι αμφισβητούν ακόμα και την αυθεντικότητα της καταγωγής μας
    Όλα αυτά είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. Είμαστε σίγουροι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες στο άμεσο μέλλον… Θα δώσουν λύσεις ….Θέμα χρόνου είναι ν’ ανοίξουν τα «χαρτιά» των Ελλήνων. Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα να αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουμε ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι χαζαροσιωνιστοσατανιστες έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της …και δεν πρόλαβαν… Η γνώση της τελικής νίκης .

    ΥΓ Είναι τυχαίο το ότι από όλους τους λαούς αυτοί που έχουν πολεμηθεί τόσο είναι οι Έλληνες.
    Και φυσικά συμφωνώ με τον ΔιόςΚούρο ότι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και παγκόσμια θα λυθεί ΑΛΛΑ εμένα η ψυχή μου είναι Γαλανόλευκη και η πατρίδα μου είναι η ΕΛΛΑΣ.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΔΠ,
      ο πλανήτης θα επανελληνιστεί.
      Ευχαριστώ για τα εύσημα.

      Διαγραφή
  16. Διός Κούρος22 Ιουλίου, 2024 12:38

    1ο Μέρος

    Καλησπέρα σε όλους. Κατ’ αρχάς λίγα σχόλια για τις αναρτήσεις των φίλων Διοδοταίων.

    @ Μποτίλια :
    Συντάσσομαι ΑΠΟΛΥΤΑ στο «Λευκά Καπέλα και Q είμαστε στο εξής όλοι όσοι ενστερνιστήκαμε τούς στόχους που εξαγγέλθηκαν και στρατευόμαστε γι αυτούς».

    Φίλε Μποτίλια, κατέχεις ΑΨΟΓΑ την Ελληνική γλώσσα. Προσέξτε τη λέξη «ενστερνιστήκαμε». Από τη στιγμή που ενστερνίζομαι το οτιδήποτε, σημαίνει ότι το ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ και ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ σε αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα με απομακρύνει από αυτή την ιδέα.

    Σε αυτό το σημείο θέλω να υπενθυμίσω ότι η ΣΚΕΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Όμως δυστυχώς (ή ευτυχώς) ΔΕΝ αρκεί ένας να σκέφτεται.

    @ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ :
    Αγαπητέ έχω διαβάσει και άλλα σχόλιά σου από τότε που μπήκες στην ομάδα των Διοδοταίων και ομολογώ ότι η εντύπωσή μου για τα σχόλιά σου είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ. Καλώς ήλθες.

    ΔΕΝ θα μπορούσε κάποιος να το πει πιο καθαρά !!! «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΧΡΗΜΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.»

    Φίλε ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ με συγκινείς. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αναμένω το «γεγονός» που θα μου ξεκλειδώσει την επίφυση. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι επίκειται.

    @ΔΠ :
    ΝΑΙ, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι με ποιόν. Εξακολουθώ και το ΦΩΝΑΖΩ. Μπορεί στο τέλος να διαπιστώσουμε ότι μέχρι και ο γκέϊτς ή ο σόρος είναι με τους καλούς !! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.

    Για ένα πράγμα όμως δεν αλλάζω γνώμη : ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ. Και θα δεις αγαπημένη μας ΔΠ ότι στο ΤΕΛΟΣ (και μόνο τότε) όταν το παζλ έχει ολοκληρωθεί, ο πλανήτης θα έχει ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΙ.

    Λες : «Μην ξεχνάτε το κυριότερο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν είναι ακόμα η ώρα μας. Κάποιοι από αυτούς τους "μεγάλους" είναι φωτεινοί και κάποιοι ανάποδοι. Θέμα χρόνου είναι να «επιστρέψουν» οι Έλληνες.»

    Αγαπημένη μας ΔΠ ΣΥΜΦΩΝΩ, αλλά να ξέρεις ότι οι Έλληνες έχουν ΗΔΗ επιστρέψει και έχουν ΗΔΗ μιλήσει σε «αυτούς» που ΠΡΕΠΕΙ. Και είναι απόλυτα λογικό να τηρείται σιγή ασυρμάτου, διότι αυτή τη φορά ΠΡΕΠΕΙ το αποτέλεσμα να είναι ΜΟΝΙΜΟ. Εμείς από αυτή την «συνομιλία» βλέπουμε μόνο ενδείξεις, αλλά ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    Και ΝΑΙ, το πρόβλημα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και παγκόσμια ΛΥΝΕΤΑΙ (όχι θα λυθεί, ήδη λύνεται, για αυτό βλέπεις όλη τη δυστοπικότητα). Αν είχαν κερδίσει οι ανάποδοι, τότε τα πράγματα σταδιακά θα ηρεμούσαν.

    Συνεχίζεται …

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αν είχαν κερδίσει οι ανάποδοι, τότε τα πράγματα σταδιακά θα ηρεμούσαν"
      Δεν συμφωνώ με αυτό. Μάλλον θα μπουκάρανε με την ένεση στο χέρι μέσα στα σπίτια μας για να μάς τρυπήσουν χαχαχα

      Διαγραφή
  17. Διός Κούρος22 Ιουλίου, 2024 12:42

    2ο Μέρος

    Όσο αφορά το άρθρο του Κώστα, το οποίο εκφράζει εύλογες και κρίσιμες απορίες, έχω να πω τα παρακάτω λίγα, διότι δεν θέλω να πλατειάσω.

    Προς το παρόν, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Όταν μείνουμε οι δυο μας, τότε (και μόνο τότε) θα ζυγίσω τα πράγματα και θα αποφασίσω πως θα κινηθώ.

    Είναι γεγονός ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ότι ΟΛΟΙ τους ανήκουν σε στοές και περιστύλια. Δεν βαυκαλιζόμαστε ότι η μια πλευρά επιδιώκει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟ μας. Όμως είμαστε πεπεισμένοι ότι η άλλη πλευρά θέλει το ΚΑΚΟ μας !!! Μας το δείχνει καθημερινά και όσο περνάει ο χρόνος το «απλώνει» σε όλο και περισσότερες πτυχές της ζωής μας. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι πλέον τόσο πολυεπίπεδη που ΔΕΝ ξέρεις από που να προφυλαχθείς. Δεχόμαστε επίθεση μέσω φαγητού, νερού, αέρα και ευγονικής !!! Κυρίως όμως δεχόμαστε ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

    Αυτός είναι ο σκοπός τους. Να σε κάνουν να νοιώσεις ΑΔΥΝΑΜΟΣ και ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ σε τέτοιο βαθμό που τελικά να παραδώσεις τα όπλα. Και λέγοντας όπλα, εννοώ το ΝΟΥ σου και τελικά την ΨΥΧΗ σου, διότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΨΥΧΩΝ.

    Συνεπώς ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ με ποιόν πρέπει να συνταχθούμε ; Τι επιλογές έχουμε ;

    Τα Λευκά Καπέλα ή οι Q, για εμένα προσωπικά, αποτελούν μια ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ των «αντιδυνάμεων» στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Επειδή «αυτοί» που ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ στα γήινα (ναι, καλά το διαβάζετε : στα γήινα), πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκτήσουν υπόσταση, έχουν αναγκαστικά «καλυφθεί» και «λάβει» μια ταμπέλα. Η ταμπέλα ΔΕΝ είναι τα Λευκά Καπέλα ή οι Q. Η ταμπέλα είναι αυτό που γενικά και αόριστα λέμε «αντιδυνάμεις». Αυτές έχουν δημιουργήσει τα Λευκά Καπέλα και τους Q στη ΔΥΣΗ. Και όπως είναι εύλογο, οι «αντιδυνάμεις» ΔΕΝ είναι γήινες. Δεν θα μπορούσαν να είναι γήινες, διότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ και κόβονται από τη ρίζα εδώ και χιλιετίες !!!

    Όσο αφορά τον Ανατολικό κόσμο η προσωποποίηση των «αντιδυνάμεων» έχει ΗΔΗ καταλάβει την εξουσία. Τουλάχιστον έτσι ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! Το αν αυτές οι «αντιδυνάμεις» είναι οι ίδιες με του Δυτικού κόσμου (ΠΟΙΕΣ άραγε ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ;), μένει να αποδειχθεί, διότι ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ και πάνω από ό,τι «φαίνεται» δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτε.

    Όπως καταλαβαίνετε, οι «πάνω» ΔΕΝ μπορούν να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ (ακόμα), διότι αν το κάνουν η πλειοψηφία των ανθρώπων θα ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ. Δεν είναι έτοιμη η ανθρωπότητα !!! Άσε που (λογικά) υπακούουν και σε κανόνες, οι οποίοι ΔΕΝ τους επιτρέπουν την φυσική εμφάνισή τους.

    Κλείνοντας, έχω να πω ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στον πλανήτη έχουν «μαζευτεί» κοντά 8 δις «όντα». Κάποια είναι άνθρωποι και κάποια όχι. Κάποια έχουν Ανώτερο Εαυτό και κάποια όχι. Κάποια έχουν ψυχή και κάποια όχι.

    Εγώ που θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος (και δη Έλλην), έχω ΠΕΙΣΤΕΙ ότι ο Ανώτερος Εαυτός μου με έχει στείλει εδώ «κάτω», αυτή τη χρονική στιγμή, για να λάβω κάποιο μάθημα. Για να εμπεδώσω το μάθημά μου, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος, νηφάλιος, άφοβος, δεκτικός στη διδασκαλία και το κυριότερο με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην διδακτέα ύλη.

    ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ και ΔΕΝ είναι ανάγκη να το γνωρίζω. Το γνωρίζει ο ανώτερος Εαυτός μου και μου το ξεδιπλώνει σταδιακά !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Αυτό το καλοκαίρι, αν τα καταφέρω, θα μελετήσω το «Sun Tzu Η τέχνη του Πολέμου». Το έχω σε pdf και πιστεύω ότι θα μου «ανοίξει» τα μάτια σε πολλά που συμβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "" Όσο αφορά τον Ανατολικό κόσμο........ δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτε""

      Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι στην νέα τάξη των BRICS που έχει αρχίσει να μετασχηματίζει την Ανατολή;

      Γιατί.. έχω ξαναπεί, ότι με το που θα αρχίσει να γίνεται παγκοσμίως ορατή και ως εκπλήξεως μια πρωτοφανής οικονομική ανάπτυξη στις ισλαμικές χώρες..
      τότε θα δούμε και ένα τεράστιο ποσοστό των λαθροεισβολέων Δύσης/Ελλάδος, να θέλουν να επιστρέψουν από μόνοι τους στις πατρίδες τους.

      Αν εννοούσες κάτι άλλο, εξήγησέ μας φίλε Διός Κούρε.

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος22 Ιουλίου, 2024 13:41

      Εννοώ ότι απο ό,τι "φαίνεται" ο Πούτιν (ή αυτοί που είναι πίσω του) έχει απευθείας και ΑΜΕΣΗ επαφή με τις "άνωθεν αντιδυνάμεις", δηλ. "αυτούς" που δεν μπορούν να εμφανιστούν ξαφνικά στην ανθρωπότητα, γιατί θα παρανοήσει. Δηλαδή με τους εξωγήινους (μάλλον ανθρωποειδείς) !!! Ο πρώην πρόεδρος Μεντβέντεφ είχε αναφερθεί ξεκάθαρα για "αυτούς" τους επάνω.

      Τώρα, αν οι BRICS είναι ένα σχέδιο των "επάνω" για να δημιουργηθεί το αντίπαλο δέος της Δύσης, για εμένα είναι ένα δυνατό σενάριο. Ειδικά επειδή επιταχύνθηκε ξαφνικά η εξάπλωσή του. Γιατί δεν γίνεται να "καθοδηγήσεις" την ανθρωπότητα κάπου με άγνωστους όρους σε αυτήν. Πρέπει η ανθρωπότητα να δει κάτι με το οποίο είναι εξοικειωμένη. Και ΔΕΝ χρειάζεται να είναι όλοι οι ηγέτες των BRICS ενήμεροι για τους επάνω. Ο Πούτιν (και οι περί αυτόν) είναι αρκετός !!

      Και ΝΑΙ, στο τέλος (αλλά μόνο τότε) ΟΛΑ τα κράτη θα απομείνουν με τους αρχικούς τους πολίτες (ΔΕΝ αναφέρωμαι σε Έθνη, αλλά σε Κράτη). Μην σου πω ότι οι "επενδυτές" θα παρακαλάνε να γυρίσουν στις πατρίδες τους !!

      Να τολμήσω και μια πρόβλεψη :

      Στη νέα κατάσταση, η Ελλάς θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. Για να το παραλληλίσω, θα είναι όπως π.χ. η Ελβετία. Με τη μόνη διαφορά ότι θα αποτελεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ του πλανήτη, το οποίο θα είναι πολιτιστικό (και ΑΤΡΩΤΟ) και ΟΧΙ οικονομικό.

      Το θέμα είναι πόσοι θα το αντέξουν !!! (εννοώ ότι πολλοί θα "φύγουν" απο αυτό το πεδίο ενσάρκωσης και θα μείνουν όσοι ΠΡΕΠΕΙ).

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Διός Κούρος22 Ιουλίου, 2024 13:43

      Συμπληρωματικά να πω ότι ΔΕΝ είναι ξεκάθαρο αν οι "αντιδυνάμεις" ανατολής και δύσης είναι οι ίδιες !!!! Για εμένα ΔΕΝ είναι ίδιες, αλλά τείνουν τελικά να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ - ΓΙΑΧΒΕ...ΓΚΡΙΖΟΙ... ΔΟΥΛΟΙ...ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ... ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

      ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΙΑ ΦΕΡΕΙ....ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ...ΑΕΡΙΟ....ή Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟ...ΤΟΥΡΚΙΑΣ...???

      ΟΙ ΑΛΛΟΙ....ΠΟΥ ΛΕΣ.... ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.....ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...

      ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ....ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΟΝΤΑΙ.....


      Χ.

      Διαγραφή