«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

O Kούλης βάφτισε "πολιτική βία" την απόπειρα δολοφονίας Trump


 

Λοιπόν Κούλη..

σού έχω άσχημα νέα...

Αν και σου δόθηκε μια ευκαιρία να σε ξεφορτωθούμε..


...εσύ προτίμησες να συνεχίσεις το καταστροφικό σου έργο και τις λαμογιές. Μεγαλολαμογιές μάλιστα, που ίσως είχες την εσφαλμένη εντύπωση ότι δεν θα τις αντιληφθούμε..

Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως λομπίστας των πολεμικών βιομηχανιών της ΕΕ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! 



..Συνέχισες, όπως και πέρυσι, να καις τα πάντα για την "πράσινη" τσέπη σου..



 .. Κάθε μέρα διαβάζουμε κι από μια πονηριά σου.. Είναι ασταμάτητος ο κατάλογος.

Μαζί με αυτούς όμως μια μέρα..


 

...θα έχεις την τύχη που σού αξίζει:


 

  K-T

diodotos-k-t.blogspot.com



11 σχόλια:

  1. Διός Κούρος14 Ιουλίου, 2024 15:24

    Θα σε μαλώσω !! Παίρνεις το "ψωμί" απο το στόμα του Αυτόλυκου χα χα χα χα.
    Η φωτό με Τράμπ και Ζαχάροβα όλα τα λεφτά χα χα χα (αν και μεταξύ σοβαρού και αστείου, στην ουσία η Ζαχάροβα αυτό μας έχει πει !!).

    Όσο αφορά "αυτόν" (ΠΘ), με την ΜΗ καταδίκη του φυσικού γεγονότος της απόπειρας, αλλά ΜΟΝΟ την πολιτική του διάσταση, συναγωνίζεται τον κοιμησμένο. Με "αυτόν" ΠΘ, έχουμε μπλέξει χειρότερα απο ό,τι νομίζουμε, αλλά ίσως είναι και καλό, διότι με την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του, θα ξεκουμπιστεί και όλη η υπόλοιπη λέρα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Οσο αφορά μια παλαιότερη "είδηση" περί φρεγάτας ΨΑΡΡΑ, δείτε το χθεσινό βίντεο του Κασταμονίτη. Μετά το 30 λεπτό αποδομεί εντελώς την "είδηση". Το αναφέρω με όλο το σεβασμό σε Διοδοταίους, που μέσα στην "πάλη" να φύγουν οι ανάποδοι, μερικές φορές παρασύρονται με το τι θέλουν και όχι με το τι πραγματικά συμβαίνει. Ξαναλέω, με όλο το ΣΕΒΑΣΜΟ στον κοινό μας αγώνα.

    Δείτε μετά το 30 :
    https://www.youtube.com/watch?v=tsK3DJQ8FRU&ab_channel=CHRISTOSKASTAMONITIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΆ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΘ ΕΝΑ ΒΟΎΡΛΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΆΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝΙΆΣ (Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ.
      ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΊ ΝΑ ΠΕΙΣ... ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ "ΤΊ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ @ΑΛΑΚΕΣ!"

      Διαγραφή
  2. Θυμαμαι τοτε που προσπαθησαν να "φανε" τον Χιο. Στον ΣΚΑΑΑΑΑΙ η δημοσιοκαφρος ειπε: "ισχυριζεται, το θυμα, πως εγινε αποπειρα δολοφονιας εναντιον του". Καφριλα

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω!!!ΚΟΥΛΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!
    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΛΙΠΑΡΩ..
    ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ
    ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΥΝΤΑΡΩ!!

    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ.
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ.
    ΛΟΚΑΤΖΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ.
    ΤΣΗ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ..

    ΤΟ ΝΙΝΙ!!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ14 Ιουλίου, 2024 16:30

    Λοιπόν Κων/νε, να δεις που ο ...νεολογισμός αυτός του Political Violence τον ανέφερε ο Μπάιντεν όταν πήρε τον Κούλη τηλέφωνο για να τον ενημερώσει επί του γεγονότος, πιθανόν λέγοντας του: "Αχ Κούλη μου, ... χάσαμε! Πήγαμε να χρησιμοποιήσουμε Political Violence σ' αυτή την αρκούδα τον Τράμπ, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τρύπησε μόνο το αυτί του! Αυτά κάνουν αυτές οι φωτεινές ιδέες σου που μου λες κάθε φορά! Εσύ φταίς που η αρκούδα ζεί ακόμα! Τώρα, βρες τα εσύ μ' αυτόν γιατί εγώ φεύγω! Και κάνε και κανένα ποσό στο Χ και κλάψου κι εσύ όπως κι εμείς! Μπορεί και να σε λυπηθεί αυτή η απέθαντη αρκούδα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Είσαι απίθανος!!!
      Ευχαριστώ για την παρουσίαση:
      https://www.pirinoslogios.com/post/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BC%CF%80

      Διαγραφή
  5. https://katohika.gr/diethni/akrivis-provlepsi-gia-tin-apopeira-tramp-ti-lete/ (periergo )

    https://katohika.gr/diethni/o-dr-david-e-martin-ekthetei-to-egklimatiko-kartel-tou-pou/?unapproved=690133&moderation-hash=c61e842b53dd992a4fbf342fcaaecc55#comment-690133(αυτος τα εχει πει πολλακις αλλα δεν ακουει κανει .αξιζει να κρατηθει και αυτο του το βιντεο )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_58.html (υπηρξαν και πολιτες που ενημερωναν την αστυνομια οτι καποιοσ με καραμπινα ανεβαινει στην στεγη και οτι τον εβλεπαν , αλλα η αστυνομια δεν εκανε τιποτα.Υπαρχουν οι μαρτυριεσ τουσ σε βιντεο ....)

    τωρα θα αρχισουν ολα να πηγαινουν πιο γρηγορα .δεν αλλαζει τιποτα για εμας .Δεν αλλαξε ποτε , ασχετα με το τι βρισκουμε η' καταλαβαινουμε .Ειμαστε μεταξυ σφύρας και άκμονος

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΦΙΔΙΑ
    ΚΕ TA ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΟΔΙΑ //
    «ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ // ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΨΩΡΟ-ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ //
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΕ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ //
    ΕΚΕΙ ΙΝΕ Η ΜΕΤΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ» //
    ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΦΤΩΧΙΑ ΚΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ //
    ΑΠΟ ΠΙΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ?? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, έβαλα το σχόλιό σου αυτό (ενώ ήδη έχω διαγράψει δυο τρία άλλα σου) για να σε ενημερώσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου προσωπικό, αλλά απαιτούμε πλέον στο μπλογκ να υπάρχει ένα ψευδώνυμο για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας. Αν δεν το κάνεις, έχω σκεφτεί να πράξω ως εξής: Θα βάζω τα σχόλιά σου με ψευδώνυμο δικής μου εμπνεύσεως, το "ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΦΟΥΦΟΤΟΣ"

      Διαγραφή