«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Oι Δημοκρατικοί είχαν σπρώξει το νομοσχέδιο για να αφαιρέσουν τη λεπτομέρεια της Μυστικής Υπηρεσίας Προστασίας του Τραμπ

Μήνες πριν από τους πυροβολισμούς στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια το Σάββατο, ο Δημοκρατικός βουλευτής του Μισισιπή Μπένι Τόμσον εισήγαγε τον Απρίλιο νομοσχέδιο που θα καταργούσε τη μυστική υπηρεσία του Τραμπ.

Το νομοσχέδιο "Disgraced Former Protectees Act" εισήχθη από τον Δημοκρατικό βουλευτή του Μισισιπή Bennie Thompson της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων τον Απρίλιο, με το νομοσχέδιο να αποσκοπεί στην κατάργηση "της προστασίας της Μυστικής Υπηρεσίας για όσους έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση μετά από καταδίκη για ομοσπονδιακό ή πολιτειακό κακούργημα", σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Απριλίου. Με αφορμή τους πυροβολισμούς στη συγκέντρωση του Τραμπ, η σημασία της προστασίας που παρέχει η Μυστική Υπηρεσία στους πρώην προέδρους καταδείχθηκε σε όλους.

"Το μέτρο αυτό θα εφαρμοστεί στον πρώην πρόεδρο Τραμπ. Θα εφαρμοζόταν επίσης σε όλους τους προστατευόμενους της Μυστικής Υπηρεσίας που καταδικάστηκαν και καταδικάστηκαν βάσει κατηγοριών για κακούργημα", σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο.

"Δυστυχώς, ο ισχύων νόμος δεν προβλέπει πώς η προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας θα επηρεάσει την ποινή φυλάκισης σε βαθμό κακουργήματος ενός προστατευόμενου -ακόμη και ενός πρώην προέδρου", δήλωσε ο Τόμσον στο δελτίο Τύπου. "Είναι λυπηρό που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά αυτό το μέχρι πρότινος αδιανόητο σενάριο θα μπορούσε να γίνει η πραγματικότητά μας. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να είμαστε προετοιμασμένοι και να επικαιροποιήσουμε τον νόμο, ώστε ο αμερικανικός λαός να μπορεί να είναι βέβαιος ότι το καθεστώς προστασίας δεν μεταφράζεται σε ειδική μεταχείριση -και ότι όσοι καταδικάζονται σε φυλάκιση θα εκτίσουν όντως τον χρόνο που τους αναλογεί".

Στους συνυποστηρικτές του νομοσχεδίου περιλαμβάνονται οι Δημοκρατικοί βουλευτές Troy A. Carter Sr., Barbara Lee, Frederica Wilson, Yvette Clarke, Bonnie Coleman, Jasmine Crockett, Joyce Beatty και Steve Cohen, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

    Λιγότερο από τρεις μήνες πριν, η @BennieGThompson προσπάθησε να ανακαλέσει την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας του Trump. https://t.co/UblqtaSU7E pic.twitter.com/t6QFjKsk4i

    - Avik Roy (@Avik) July 14, 2024

Ο ύποπτος δράστης σκοτώθηκε από τη Μυστική Υπηρεσία, ενώ ένας θεατής σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά, ανακοίνωσε η Μυστική Υπηρεσία το Σάββατο στο X. Ο Τραμπ επαίνεσε τη Μυστική Υπηρεσία για την προστασία που παρείχε, ευχαριστώντας "τη Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την ταχεία αντίδρασή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια", ανέφερε σε ανάρτησή του το Σάββατο στο Truth Social.

Η Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας, ο Τόμσον και η Μυστική Υπηρεσία δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Daily Caller News Foundation για σχολιασμό.

dailycaller.com

diodotos-k-t.blogspot.com


12 σχόλια:

  1. Το FBI HTAN MESA ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ !!!!! ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ SNIPER NA ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ !!!

    https://x.com/realDavidBauer/status/1812480675842347255

    https://youtu.be/iUjq8JEUqew

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΔΕΝ τον σώσανε αυτοί που τον "φύλαγαν" αυτοί είναι συνυπεύθυνοι.
    οι πολίτες έδειχναν τον δολοφόνο και αυτοί τίποτα
    εντολή στα ακουστικά τους "Μη Εμπλοκή".
    σου "λέει" πόσο μαλάκας μπορεί να είναι αυτός που στείλαμε και να αστοχήσει από τόσο κοντά;
    σκέφτηκαν ότι σίγουρα θα τον σκοτώσει και μετά εύκολα θα εξολοθρεύσουν τον αντιφα
    και όπως λέει και ο Μάρκο ο ένας απ' τους δύο που τον σημάδευαν για αρκετά λεπτά (FBI ή ότι ήταν) άφησε το τριπόδι και πήρε και θέση κάλυψης

    δηλ φοβήθηκαν να ανοίξουν πυρ πρώτοι μην κατηγορηθούν ότι σκότωσαν κάποιο αθώο που ανέβηκε σε μια ταράτσα με όπλο για να κυνηγήσει μπεκάτσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός τόν, τόν συγχωριανό
      Πώς πάει ή ζέστη;;


      Στην εβραϊκή κοσμοθεωρία
      Τόν αποδιοπομπαίο τράγο
      τόν ονόμασαν Αζαζελ.

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΈΣΩ ΜΊΑ ΑΠΟΨΗ, ΕΆΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

    ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ/ΨΕΥΤΙΚΑ( ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΕΚΡΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΕΡΟ ΤΖΟ ΕΊΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΟΙ ΆΝΩΘΕΝ ΚΑΙ Η ΛΕΓΌΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΛ ΤΟΝ ΔΈΧΕΤΑΙ ΧΩΡΊΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ...

    ΕΠΙΣΗΣ, ΕΆΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΌΣ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΈΝΟ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΛΗΚΆΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΈΜΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ, ΑΡΝΗΤΈΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΣ;

    ΤΑ ΘΎΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΏΝ ΕΊΝΑΙ ΨΈΜΑΤΑ;
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΎ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΨΕΜΑΤΑ;
    ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ;
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑ;
    ΜΠΟΡΕΊ ΠΟΛΛΆ ΦΡΟΎΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΎ (ΤΑ ΚΥΡΙΌΤΕΡΑ ΊΣΩΣ) ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΈΣΕΙ ΑΛΛΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΆΜΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΆΝΩ ΚΑΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΗ

    ΜΠΟΡΕΊ Ο ΕΧΘΡΌΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΤΌΣ ΠΛΑΝΉΤΗ ΑΛΛΆ ΕΝΤΌΣ ΓΊΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΌΣ ΧΑΜΌΣ.

    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΈΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΕΠΊΣΗΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΓΕΓΟΝΌΣ ΠΟΥ ΓΥΡΊΣΤΗΚΕ ΌΠΩΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΊΑ ΤΟΥ ΧΌΛΥΓΟΥΝΤ.

    ΜΠΟΡΕΊ ΌΜΩΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΕΝΩ ΉΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΈΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΩΣΊΑ ΙΣΩΣ, ΑΦΟΎ Η ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΌΜΕΝΟΥ ΩΣ ΤΡΑΜΠ ΦΆΝΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΉ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΝΝΟΏ ΕΊΝΑΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ, ΔΙΌΤΙ ΠΈΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΈΘΡΙΕΣ ΠΑΓΊΔΕΣ.

    ΌΤΑΝ ΑΎΡΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΎΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ ΠΩΣ ΘΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΆΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΜΈΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΤΟ ΠΕΔΊΟ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΔΙΟΥ), ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΎ;

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΏΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΆΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΆΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΑΠΛΆ ΘΑ ΤΡΏΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΊΝΟΥΜΕ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΕΆΝ ΑΠΌ ΤΏΡΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΊ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΈΜΕ "ΌΛΑ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ" ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΆ ΠΛΟΥΤΊΣΟΥΝ ΟΛΟΙ;
    ΘΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΑΠΌ ΣΚΛΆΒΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΕ
    ΣΚΛΆΒΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΉΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ;

    ΣΥΝΙΣΤΏ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ, ΘΆΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΉΓΟΡΣΗ.

    ΑΜΦΙΚΤΎΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλός σχολιασμός , υψηλού επιπέδου που πρέπει να προβληματίσει αρκετούς. Τα λάθη αν και δεν λείπουν , οφείλονται στην παρουσία ψευδών δεδομένων (και όχι στην λογική επεξεργασία αυτών ) στην θεώρηση του σχολιαστή .Η έλλειψη των ατιστοιχων αληθών είναι ουσιώδης ,στο να ξεχωρίσει κάποιος την Φυρα από το σιτάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πολύ καλός σχολιασμός"
      Εννοείτε του κυρίου Nikos Iraklio φαντάζομαι, ή του CON. Γιατί το σχόλιο του κυρίου ΑΜΦΙΚΤΎΩΝ αναρτήθηκε την ίδια ώρα με το δικό σας.
      Τοποθετώ αυτό το σχόλιο κυρίως προς διαφώτιση των υπολοίπων αναγνωστών.

      Διαγραφή
  5. Στο Κωστας-Ταυρος . Αναφέρομαι στον σχολιασμό που τελειώνει με την λέξη Αμφικτύων.Στο αν η ανάρτηση έγινε στον ίδιο χρόνο, μην ασχολείστε με τις δικές μας λεπτομέρειες ....(Που φυσικά για εσάς δεν είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εμένα δεν είναι, γιατί απορώ πώς προλάβατε να το διαβάσετε σε διαφορά μερικών δευτερολέπτων.

      Διαγραφή
  6. @DimitriBelissario
    ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΥΘΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΩΣ ΨΕΥΔΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .
    Η ΛΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαστε σκλάβοι ,ούτε οι Θεοί που μας διοικούν είναι οι αποστάτες.Αυτα τα δεδομένα είναι ψευδή και σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό. Αυτό που είπες όμως για τα Ρυπαρα γένη της σιλικόνης , είναι σωστό. Ετοιμαστείτε η ανθρωπότητα θα γίνει , ένα μάτσο δούλοι,.....Στον Αμφικτύων.

      Διαγραφή
  7. " Ο Αμφικτύονας (Αμφικτύων) ήταν δεύτερος γιος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, και αδελφός του Έλληνος,,,"
    Ελ Λας,,,

    Τά κ άστρα πέφτουν από μέσα,,,
    Εσωτερικά ,,,

    Μια αλήθεια κρύβεται πολύ καλά ανάμεσα σε δύο ψέματα ,,,

    Ό εχθρός είναι ο χρόνος,,,
    Ό εχθρός/χ θέρος είναι ο θάνατος που κρατάει ένα δρεπάνι,,,
    Αυτός ο άγνωστος χ,,,

    Από άνωθεν*
    Ο Άρχοντας είναι και
    Ο χΑροντας

    Ή αφύπνιση έρχεται μέσα από τα Σόκ των μυήσεων εκ της πληροφορίας,,,

    Μετά το Σόκ στα Τέμπη άλλαξε το Τέμπο,,,

    Ή Στερέωση χρειάζεται ένα καρφί*
    Ή Στέριωση περνάει* και εκδΗΛΩνεται μέσα από το Αίμα,,, Τ/ΗΛΟΣ και γίνεται έπειτα φαΝερό Τ/ΗΛΙΟΣ ,,,

    Το δεξί ΑΥ ΤΙ ταυτίζεται με το αριστερό ημισφαίριο,,,

    Έτρεξε αίμα μέχρι το μάγουλο=2266
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ=2266
    ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ=2266

    Όλα ξεκινούν από ψηλά,,,
    Άρα
    Όποιος θέλει να ΣΥΝμμετέχει πρέπει να
    Ανέλθει,,,

    Άνωθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάρων ένας εκ της τετρας. Ο Χρόνος δεν είναι ο εχθρός , αφού υπάρχει ο Κρόνος και σε προστατεύει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή