«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

To "Θέατρο των εκλογών" και η προφητεία για την Ευρώπη

Στις μέρες που ζούμε, εκλογές πραγματικές δεν υπάρχουν. Γι' αυτό και ο κόσμος δεν πάει να ψηφίσει. Η Διεθνής Εγκληματική Συμμορία του Νταβός, έχει καταφέρει το...ακατόρθωτο. Να αφαιρέσει κάθε στρατηγική επιλογή από τα χέρια του λαού!

γράφει ο Πύρινος Λόγιος


Αυτό που είδαμε όλοι στις εκλογές της Γαλλίας, δεν ήταν σχέδιο του Μακρόν. Κόβω το κεφάλι μου και τεμαχίζω το κορμί μου!


Ήταν σχέδιο που βγήκε μέσα από τα σκοτεινά υπόγεια του κτιρίου της ανομίας, του ονομαζόμενου WEF. Ο Μακρόν, ουδέποτε είχε πολιτική στόφα. Ουδέποτε υπήρξε αυτό που λέμε "Ηγέτης", όπως ο μακαρίτης ο Ντε Γκώλ για παράδειγμα. Ή ακόμη και ο Φρανσουά Μιτεράν.

Ηγέτες με την πραγματική έννοια της λέξης, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. Όλοι είναι "διαλεγμένοι" από την Εγκληματική Συμμορία του Νταβός και απολύτως ελεγχόμενοι. Οι σχεδιασμοί του Θηρίου είναι απόλυτα ακριβείς και μέχρι στιγμής έχουν οι περισσότεροι επιτύχει τους στόχους τους.


Το καλό νέο είναι ότι ...ο άλλος μισός πλανήτης που αντιμάχεται τους Διεθνείς Εγκληματίες, έχει τριπλάσιο πληθυσμό από αυτούς τους οποίους έχει "τουμπάρει" η Διεθνής Συμμορία και ως εκ τούτου, έχει και την δυναμική αλλά και τον πρώτο λόγο. Το κακό νέο είναι όμως ότι εμείς ανήκουμε στους...άλλους μισούς και δεν μπορούμε να μετακομίσουμε σουρουσούϊνα (που έλεγε και η γιαγιά μου η μικρασιάτισσα - λέξη τουρκικής προέλευσης, από το surusü=βιαστικά, απότομα, μαζικά) στην άλλη πλευρά, την πλευρά του δικαίου. Είμαστε καταδικασμένοι να υποστούμε το βρώμικο και το χυδαίο, ως τον νέο τρόπο ζωής και απλά να παρακολουθούμε, κάνοντας χίλιες προσευχές προς τον Υψιστο, να δώσει δύναμη σε όσους πολεμάνε το Θηρίο.


Το Μεγάλο "Θέατρο" των "Εκλογών"

Κάποιος σε ένα καφενείο στη Μυτιλήνη, παραμονές των εκλογών του 1993, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν θέλει να πάει να ψηφίσει είπε το αμίμητο: "Γιατί να πάω να ψηφίσω ρε Μπάμπη; Αφού ό,τι και να ψηφίσω...ΠΑΣΟΚ θα βγεί"!

Η φράση αυτή του φίλου του...Μπάμπη, χωρίς να το θέλει ο ίδιος, έγινε ΤΟ σλόγκαν της δεκαετίας, μιας και οι εκλογές τόσο του '93, όσο και του '95 και του 2000, πράγματι...ΠΑΣΟΚ έβγαζαν! Κι αυτό γινόταν ΚΑΙ στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου οι...αριστερές "δημοκρατικές" δυνάμεις συνασπίζονταν (ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ - ΚΚΕ εσωτ.) και κατέβαζαν κοινούς υποψηφίους, βάζοντας φραγμό στην - έρμη τότε - ΝΔ, που έβλεπε ότι ...έχανε ό,τι κι αν σκαρφιζόταν ως ατού.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στη Γαλλία πρόσφατα.


Ο Μακρόν, είναι απλά "τοποθετημένος" από κάποιους, τους γνωστούς/άγνωστους δηλαδή για να καταλαβαινόμαστε, με σκοπό να διατηρεί τη Γαλλία στη φάση της κοινωνικής και πολιτικής μετάλλαξης, μέσω του πλυντηρίου της "λευκής" προπαγάνδας που χρησιμοποιούν οι Διεθνιστές για να καταλάβουν αμαχητί όλη την Ανθρωπότητα. Το ότι πράγματι ΔΕΝ είναι ηγέτης, το αντιλήφθηκε όλη η νουνεχής - και κατέχουσα έστω και το μίνιμουμ της λογικής - ανθρωπότητα.


Κυριολεκτικά το ανδρείκελο αυτό, βρέθηκε εν μέσω στιγμιαίας παρόρμησης σε αδιέξοδο. Κήρυξε εκλογές τη στιγμή που η κύρια αντιπαλός του, είχε πάρει το πάνω χέρι εκλογικά μέσω των ευροεκλογών! Αυτή του η παντελώς παρορμητική του κίνηση, απέδειξε ότι αυτή η πολιτική μαριονέτα δεν έχει δράμι μυαλό μέσα στο τσερβέλο της. Αν κέρδιζε τις εκλογές η Λε Πέν, όπως όλοι πλέον είχαν στοιχηματίσει ότι θα γινόταν, αυτός θα οδηγούνταν στη παραίτηση a priori.


Η καταστροφή για τους Διεθνιστές, αν η Γαλλία χανόταν, θα ήταν σχεδόν ολοκληρωτική, μιας και την ίδια πορεία θα ακολουθούσε και η Αμερική de facto, ανεβάζοντας τον Τράμπ στην εξουσία. Έπρεπε λοιπόν, τα σατανικά τους μυαλά να βρούν οπωσδήποτε λύση, διότι το διακύβευμα ήταν τεράστιο. Άφησαν λοιπόν να διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών με σκοπό να μετρηθεί η δυναμικότητα της Δεξιάς της Λε Πεν και αμέσως μετά, έριξαν το προαποφασισθέν σχέδιο: ΝΟΘΕΙΑ.


Οι αρχηγοί των αριστερών και άκροαριστερών συμφώνησαν μέσω των διατάξεων των Διεθνιστών να συνασπισθούν, εφ' όσον το άθροισμα των ποσοστών τους ήταν τέτοιο που θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή του σκηνικού και με την συνεπικουρία των "κεντρώων" του Μακρόν, η Λε Πεν από...πρώτη, θα μπορούσε να πάει ακόμη και...τέταρτη!

Οι μονοεδρικές λοιπόν ήταν το θέμα. Το ποιός θα τις κέρδιζε.


Κατέβασαν λοιπόν οι κύριοι αυτοί άλλους υποψηφίους, κοινής αποδοχής ΕΝΩΜΕΝΟΙ πλέον, αποσύροντας ταυτόχρονα τους άλλους που είχαν πριν και...ο λαός έπεσε στη παγίδα!

Το επιτρέπει αυτό βλέπετε, ο...εκλογικός τους νόμος!

Και νά σου λοιπόν η...σωτηρία (για τους διεθνιστές, όχι για τον Μακρόν) τουλάχιστον προσώρας, μιας και ο εκλογικός νόμος απαγορεύει και δεύτερη αναμέτρηση, προστάζοντας τους πολιτικούς αρχηγούς να συμβιβαστούν στο μίνιμουμ των πολιτικών τους ιδεολογιών και να σχηματίσουν κυβέρνηση υποχρεωτικά.

Αυτό ήταν.

Οι Διεθνιστές κερδίζουν τον απαραίτητο χρόνο που επιζητούσαν, συνεχίζοντας τις καταστροφικές τους επιλογές (λέγε με Γ'ΠΠ) και ο...γαλλικός λαός ας πάει να πνιγεί. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.


Και ρωτώ τώρα εγώ ο ποταπότερος των ποταπών: Τι νόημα έχουν άραγε οι εκλογές, εαν δεν είναι πραγματικά ελεύθερες και όχι νοθευμένες, μέσα από τράβηγμα άσσου από τα μανίκια σε στύλ χαρτοκλέφτη;


Δύο είναι τα μεγάλα και κύρια ψεύδη, που ταλανίζουν τη Δύση τον καιρό της βασιλείας της Εγκληματικής συμμορίας των Διεθνιστών: Η ελευθερία και οι εκλογές. Ούτε το ένα υπάρχει ως κεκτημένο πλέον, ούτε το άλλο. Είναι απλά μια καλοστημένη ψευδαίσθηση. Όπως ακριβώς η εικόνα του Matrix.


Για τους Διεθνιστές, δεν υπάρχει η...άλλη άποψη, αυτή της αμφισβήτησης. Όποιος αμφισβητεί οτιδήποτε από το αφηγημα τους, απλά τοποθετείται στην...Άκρα Δεξιά! Δε πάει να είναι ο...δημοκρατικότερος των δημοκρατικών; Να είναι φανατικός ακόλουθος της λαϊκής βούλησης; Να είναι ο τελειότερος των τελειοτέρων; ΟΟΟΧΙ! Αν δεν υποστηρίζει το...αφήγημα, αν θεωρεί τους ομοφυλόφιλους ανώμαλους, αν δεν συμφωνεί με το...προοδευτικό ΓΟΝΕΑΣ 1 και 2, αν δεν εμβολιάζεται με τα καλά και άγια εμβόλια, αν δε συμφωνεί πως η ΡΩΣΙΑ είναι ο Αξονας του Κακού και η Ουκρανία το...θύμα, αν δεν θέλει τον πόλεμο και κάνει απέλπιδες προσπάθειες να τον σταματήσει, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ και λοιπά και λοιπά και λοιπά.


Παρά το γεγονός λοιπόν ότι υπάρχουν ακόμη οι "ταμπέλες των κεντροαριστερών ιδεολογιών" στα κόμματα, αυτές επί της ουσίας δεν έχουν καμμιά ισχύ. Ουσιαστικά, οι Διεθνιστές τις είχαν εφεύρει και τις πλάσσαραν στους λαούς της Δύσης, έχοντας όμως ένα κεντρικό αφήγημα: την λέξη "Πρόοδος". Η πλέον πιασάρικη λέξη για να παγιδέψει κάποιος έναν λαό ή όλους τους λαούς της Γης.


Αυτά είναι τα κόμματα που...πρέπει να ψηφίζουν οι Ελληνες και οι λαοί της Δύσης! ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Δηλαδη ΚΕΝΤΡΟ,ΚΕΝΤΡΟ,ΚΕΝΤΡΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Άλλα κόμματα...για να μιλήσουν και να εκθέσουν απόψεις...απλά δεν υπάρχουν για τα ΜΜΕ


Αυτή η λέξη, που μετουσιώνεται σε έννοια, ουσιαστικά καλύπτει τα...πάντα. Και πάνω στην έννοια του ...προοδευτισμού, χρεώνονται όλες οι απίστευτες κοινωνικές ανωμαλίες οι οποίες βαφτίζονται στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ και πλασσαρονται ως ..."πρόοδος". Πρόοδος λοιπόν, είναι η μείξη των εθνών με διαφορετικά "χρώματα".

Πρόοδος λογίζεται η έκρηξη της τεχνολογίας όχι προς το καλό του ανθρώπου, αλλά προς την βάναυση τυρρανία του.

Πρόοδος είναι η υπέρτατη ανωμαλία και ισοπέδωση της ανθρώπινης υπόστασης.

Πρόοδος είναι το "ας γίνουν ένα όλοι οι λαοί", παρά το γεγονός ότι έτσι αμφισβητείται πλήρως ο Νόμος του Θεού.

Πρόοδος λογίζεται η κατάργηση της μητρότητας, που αντικαθίσταται με την νέα βιολογική μηχανική παραγωγής ανθρώπων.

Πρόοδος επίσης λογίζεται και...ο καταστροφικός πόλεμος προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει το άλογο και το παράλογο. Και όλα αυτά χαρακτηρίζουν σήμερα, την ίδια την Αριστερά στο σύνολο της.


Το μεγάλο όμως επίτευγμα των Διεθνιστών, δεν είναι ουσιαστικά η Αριστερά. ΕΙΝΑΙ οι περίφημοι ΚΕΝΤΡΩΟΙ. Αυτοί είναι η πεμπτουσία του ΚΑΚΟΥ. Αυτή η ανθρώπινη χλαπάτσα, που κολλάει πάνω στην Αριστερά ουσιαστικά και την μεταλλάσσει σε... ό,τι θέλεις.

Η παλιά Αριστερά, στην ουσία της ήταν ΒΑΘΥΤΑΤΑ πατριωτική. Όχι, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ για τον Κομμουνισμό διάολε! Η πραγματική Αριστερά δεν έχει καμμιά σχέση με τον Κομμουνισμό. Ο Κομμουνισμός και το αδελφάκι του ο σοσιαλισμός, ήταν εφεύρημα των εβραϊκών στοών, έλεος!


Μιλάω για τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ που ίδια η Αριστερά κουβαλούσε χρόνια τώρα, όχι ως κόμμα, αλλά ως υπέρτατη ανθρωπιστική αξία. Για το δίκαιο του φτωχού ανθρώπου, του αδύναμου, του αμόρφωτου που έμεινε έτσι γιατί δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για να σπουδάσει. Για την υγεία του. Την παιδεία του. Την εργασία του. Για την πατρίδα του την ίδια.

Αυτή την έννοια είχε η Δημοκρατία του Περικλέους και γι' αυτόν τον λόγο η Αθήνα στην αρχαιότητα ΑΚΜΑΣΕ ως κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού. Μ' άλλα λόγια, η πραγματική δημοκρατική Αριστερά, θα έπρεπε για να δικαιώσει τον τίτλο της, να είναι όμοια με την Αριστερά του Περικλή, των Σοφών της Αρχαιότητας, ακόμη και με τον ίδιο τον Χριστιανισμό!


Όλοι οι λαοί του κόσμου, είχαν πάντα μέσα τους το περί δικαίου αίσθημα. Ε, αυτό ακριβώς το αίσθημα, καπέλωσε η Αριστερά που αναπτύχθηκε τον 20ο αιώνα, είτε με τη μορφή του Κομμουνισμού, είτε του Σοσιαλισμού, είτε κάθε μορφής παραλλαγή της θεωρητικά και ΜΟΝΟ. Έτσι, οι Διεθνιστές ξεγέλασαν τον λαό και έτσι, μ΄αυτόν τον τρόπο, πέρασαν ό,τι ποταπό, τρισάθλιο και απάνθρωπο και το μετουσίωσαν σε...Πρόοδο. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι Διεθνιστές και υπερισχύουν μέσα από τις δυναμικές των λεγόμενων "Αριστερών" κομμάτων.


Αν όμως οι ψευδο-αριστεροί δεν εφάρμοσαν ποτέ αυτές τις αρετές, σήμερα τις εκφράζει η λεγόμενη ΔΕΞΙΑ. Αυτή η ΔΕΞΙΑ που με μαεστρία οι Διεθνιστές την ταύτισαν με το άλλο δικό τους εφεύρημα: ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ! Τον μισητό ΦΑΣΙΣΜΟ, που αιματοκύλισε τον πλανήτη μέσω δύο τρομακτικών Παγκόσμιων Πολέμων.


Οποιος λοιπόν σήμερα, σηκωθεί και εκφράσει ΑΥΤΕΣ τις ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ που θα έπρεπε να εφαρμόζει η Αριστερά, συκοφαντείται, λοιδωρείται, "φασιστοποιείται"! Και επομένως ΠΡΕΠΕΙ να φύγει από τη μέση!


Για να διατηρηθεί λοιπόν στην εξουσία του - μισού έστω - πλανήτη η Διεθνής Συμμορία του Νταβός, θα πρέπει οι λαοί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ψηφίζουν...την Αριστερά των Διεθνιστών! Να ψηφίζουν δηλαδή, αυτό που είχε πει κάποτε η Μέρκελ σε εμάς το 2014, όταν ο Σαμαράς και η ΝΔ έχαναν στις δημοσκοπήσεις. "Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να ψηφίσει ΣΩΣΤΑ για το δικό του συμφέρον" Αυτό ακριβώς είπαν και οι ινστρούχτορες των Βρυξελλών λίγες μέρες πριν τις εκλογές της Γαλλίας στους Γάλλους. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, δηλαδή να ψηφίσουν ΜΟΝΟ ένα από τα κόμματα ή ΟΛΑ τα κόμματα που έχουν επιλέξει οι Διεθνιστές. Ότιδήποτε άλλο που φέρνει...αντίδραση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Κι αν το προτιμάει ο λαός, αυτοί θα βρούν τρόπο να το ακυρώσουν πριν αυτό μετουσιωθεί σε γεγονός.

Τέλος.


Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα παραπάνω ισχύοντα, οι εκλογές εδώ και πολλά χρόνια είναι πάντα "σικέ", σε όποια χώρα και σε όποια ήπειρο ελέγχουν οι Διεθνιστές μέσω των "ανθρώπων" τους. Κι αυτό διότι οι Διεθνιστές, φρόντισαν να διαφθείρουν τους πολίτες αυτών των κρατών τόσο πολύ, που να μην μπορούν να διακρίνουν το τι κρύβεται πίσω από τις ίδιες τις επιλογές τους.


Τα παραδείγματα τα βλέπουμε σήμερα ολοζώντανα μπροστά μας. Ένα από αυτά, είναι και αυτό της Βρετανίας. Οι Βρετανοί στην ουσία, έστειλαν τους Συντηρητικούς στα σπίτια τους, επειδή είχαν τοποθετήσει ως πρωθυπουργό και αρχηγό του κόμματος έναν...Ινδό (μη Βρετανό δηλαδή στη καταγωγή), ο οποίος εκτός των άλλων, τους έβαζε σε πραγματικό κίνδυνο υποστηρίζοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία. Και τους έστειλαν σπίτια τους, φέρνοντας όμως έναν άλλον διεθνιστή στο τιμόνι της χώρας, πιο φανατικό απ' ό,τι ήταν ο Ινδός. Αυτός δεν πρόλαβε καλά καλά να μετακομίσει στην Ντάουνι Στρίτ και...βγήκε και φώναξε ότι "Θα σταλούν στους Ουκρανούς πύραυλοι Storm Shadow για να μπορούν αυτόι να χτυπάνε μέσα στη Ρωσία, ανεβάζοντας την κλίμακα του πολέμου σε επίπεδο DEFCON 1!

Άλλαξε λοιπόν κάτι; Σαφώς και όχι!


Οι Γάλλοι αποδοκίμασαν τον Μακρόν και τους αριστερούς βγάζοντας τη ΛεΠεν πρώτο κόμμα με ένα 38% καραμπινάτο στο πρώτο γύρο και στον δεύτερο...θαρρείς και όλοι μαζικά πήγαν και ψήφισαν...Διεθνιστική Αριστερά μονοκούκι! Άλλαξε κάτι; Σαφώς και όχι! Ο Μελανσόν ο...αναρχικός(!) και καλά, έτοιμος είναι να στείλει αυτός αντι του Μακρόν τους...γαλλικούς πυραύλους στην Ουκρανία! Ένα νόημα περιμένει από τους Διεθνιστές και τίποτε περισσότερο.

Πάλι λοιπόν στον ίδιο παρονομαστή η Γαλλία, πάλι και η Βρετανία!


Καλά, για την Ελλάδα, ούτε λόγος να γίνεται. Είτε ψηφίσει κανείς Μητσοτάκη, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ το αποτελεσμα είναι το αυτό! Και οι τρείς αυτοί ...μεγάλοι, είναι ακριβώς οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

"Τι Αγών, τι Τυφών", που έγραφε κι ο μέγιστος Σαμαράκης στο "Διαβατήριο" του.


Η Δεξιά στην Ελλάδα, αυτή την ώρα τουλάχιστον, είναι όχι μόνο κατακερματισμένη, αλλά και ένας από τους εκφραστές της, ο Κασιδιάρης, είναι διαγραμμένος από τα πολιτικά δικαιώματα του. Οι Διεθνιστές στο τόπο μας, έκαναν δουλειά με ακρίβεια χειρούργου. Όχι μόνο ΔΕΝ μπορούν οι Ελληνες να ξεφορτωθούν το μείσμα του μητσοτακισμού, αλλά ακόμη χειρότερα, το δεξιό τους φρόνιμα είναι παγιδευμένο ανάμεσα στη ΝΔ (ό,τι αρχηγό κι αν έχει αυτή), στον Βελόπουλο και στον Νατσιό. Η Φωνή Λογικής της συμπαθέστατης Αφροδίτης, παίζεται αν θα μπεί στη Βουλή ή όχι.


Η ΝΔ είναι πλέον ταγμένη στον ευρωπαϊκό διεθνισμό και δεν μπορεί να ξεφύγει, ό,τι κι αν κάνει το κοινό της. Και οι σύγχρονοι μεταλλαγμένοι Έλληνες, αυτή θα προτιμούν εσαεί, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα και ο Deus Ex Machina (στην προκειμένη περίπτωση ο Υψιστος Κύριος ημών Ιησούς Χριστός) δεν επέμβει. Μ' άλλα λόγια, ό,τι και να ψηφίσει ο πάλαι ποτέ περήφανος Έλλην, ...ΠΑΣΟΚ θα βγεί!


Οι προφητείες για την Ευρώπη

Υπάρχει ελπίδα λοιπόν; Και βέβαια ναί! Ανάγεται βεβαίως αυτή στη σφαίρα του "μεταφυσικού", αλλά...όλοι μας ξέρουμε πως ό,τι έχουν πει οι χαριτόβρυτοι Άγιοι Γέροντες μας, είναι σήμερα μια ζοφερή πραγματικότητα.


Κάποτε, πριν πέντε κοντά χρόνια, είχα γράψει ένα άρθρο στην "Τρικλοποδιά" που είχε ως κεντρικό θέμα την Καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων και το είχα γράψει με αφορμή την πρώτη επέλαση του κορονοϊού που - το πιστεύουμε δε το πιστεύουμε, συζητήσιμο αυτό - θέριζε στη Γαλλία. Κι αυτό διότι η ξαφνική πυρκαγιά σε μια εκκλησία που μετράει πολλούς αιώνες ζωής αλώβητη, ήταν τουλάχιστον περίεργη στο πώς αυτή εξερράγη. Μέχρι σήμερα, οι απόψεις ως προς την αιτία του ξεσπάσματος της φωτιάς διίστανται. Στην ουσία δηλαδή, η ...φωτιά πήρε μπρός...μόνη της και κατέκαψε το στολίδι των Παρισίων.


Έγραφα λοιπόν τότε:

"Η πυρκαγιά της Notre Damme, υπήρξε ένα χτύπημα. Ένα γερό χτύπημα στην καρδιά της «αιρετικής» και εκσυγχρονισμένης Ευρώπης. Ο Χριστιανισμός ως θρησκεία πλέον, ούτε καν ως τρόπος ζωής, έχει σχεδόν εξαλειφθεί από την Δυτική Ευρώπη. Οι περισσότερες εκκλησίες (όπως έχει ομολογήσει ο καρδινάλιος Ονορέ Ντε Προυϊφίρ) λειτουργούν ως…μουσεία για τους τουρίστες. Ελάχιστοι είναι οι πιστοί που εκκλησιάζονται τακτικά ή κατά καιρούς και ακόμη λιγότεροι είναι αυτοί που τελούν και μυστήρια, όπως αυτό της βαπτίσεως ή του γάμου. Για να μη μιλήσουμε για το ίδιο το Βατικανό ή τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος πλέον θεωρείται ως το…αριστερό χέρι της Νέας Εποχής και οπαδός της Πανθρησκείας. Ο απόλυτος ξεπεσμός. Η Καθολική Εκκλησία, εν μέσω οικονομικών και σεξουαλικών σκανδάλων (παιδεραστίας ή ομοφυλοφιλίας), η Αγγλικανική Εκκλησία η οποία τελεί και …γάμους ομοφυλοφίλων(!) ή ορκίζει γυναίκες επισκόπους, η Προτεσταντική Εκκλησία η οποία κινείται μεταξύ δόγματος και πολιτικής, δείχνουν τον δρόμο προς την αθεΐα, την ύβρι και τελικά την αποξένωση από τον ίδιο τον Θεό. Μοιραία λοιπόν, το επόμενο σκαλί θα ήταν η καταστροφή".


Η πυρκαγιά έλαβε χώρα ακριβώς έναν χρόνο πριν ξεσπάσει η πανδημία, δηλαδή στις 16/4/2019. Κατά σύμπτωση(;), λίγους μήνες νωρίτερα από το γεγονός στο Παρίσι, εμφανίστηκε ο Άγιος Παΐσιος μπροστά σε έναν επισκέπτη του Αγίου Όρους (όπως αφηγείται ο ίδιος) και του είπε μόνο τη φράση αυτή "Έρχεται παιδί μου μεγάλο κακό στον κόσμο. Η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει..." και ως ότου αυτός προλάβει να γυρίσει το κεγάλι του ψάχνοντας τους φίλους του για να τους φωνάξει να ακούσουν κι αυτοί τα λόγια του γέροντα, ο Αγιος εξαφανίστηκε.

Τέλος πάντων, κανείς εξ ημών δεν έδωσε και τόσο μεγάλη σημασία στο περιστατικό αυτό που είχε αναφέρει πρώτος ο γιατρός Κώστας Βαρδάκας. Όταν όμως ανακοινώθηκε ένα χρόνο και κάτι μετά η πανδημία από το στόμα του Μητσοτάκη, τότε και σε μένα γεννήθηκε η ιδέα ότι η Καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων είχε λάβει χώρα έναν χρόνο ακριβώς πριν και μερικούς μήνες πιο πριν η ομολογία του Αγίου Παϊσίου. Και θεώρησα - και δεν έπεσα εξω τελικά - ότι το συμβάν αυτό, προμήνυε μεγάλη καταστροφή για την Ευρώπη γενικότερα.

Το πρώτο κομμάτι της καταστροφής, έλαβε χώρα με τον κορωνοϊό που ρήμαξε κυριολεκτικά την Ευρώπη, όχι σε μεγεθος θανάτων - αυτό είπαμε, είναι υπο συζήτηση - αλλά σε οικονομικά μεγέθη.

Το δεύτερο κομμάτι, θα είναι σίγουρα ο επικείμενος - και προσδοκούμενος από τους Διεθνιστές - Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.


Σε ένα άλλο, πιο πρόσφατο άρθρο μου εδω στο ιστολόγιο, παρομοίασα την Ευρώπη ως σύγχρονη Πομπηΐα, η οποία μέσω της πορείας της προς την αμαρτία και τον αφανισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αλλά και του φιλοπολεμικού της υπόβαθρου, τίνει να μετατραπεί σε σωρό εριπείων.


Αυτό όμως δεν είναι απλά μια εικασία που μου ήρθε στο κεφάλι άξαφνα και χωρίς λόγο. Αυτό ακριβώς είχαν πεί σχεδόν οι περισσότεροι σύγχρονοι Άγιοι γέροντες της Ορθοδοξίας!


Ο Αγιος Παΐσιος έδωσε ίσως την πιο σωστή εικόνα, λέγοντας πως "Οι πόλεις στην Ευρώπη θα γίνουν...παραγκουπόλεις"!


Ένας άλλος Γέροντας, όχι Έλληνας αλλά Σέρβος, ο Στεφάν Καρούλσκι (Γέροντας Στέφανος, όπως τον έλεγαν οι μοναχοί) ο οποίος μάλιστα έφυγε από τη ζωή σχετικά πρόσφατα, είπε επί λέξει: "Η Αμερική και η Ευρώπη ονειρεύονται να γίνουν ισχυρότεροι από τη Ρωσία. Αλλά οι φιλοδοξίες των πολιτικών δεν θα γίνουν πραγματικότητα - ο φθόνος θα οδηγήσει μόνο σε αδιέξοδο" και μετά συνέχισε λέγοντας "Η Αμερική θα εξαφανιστεί τότε τρομερά, εντελώς. Οι Αμερικανοί θα τρέξουν και θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Έτσι θα γίνει"


Ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός, σχεδόν επαναλάμβανε - με κάποια δικά του λόγια - τις προρρήσεις των άλλων Γερόντων λέγοντας: "Θα ξεσπάσει μακελειό (σ.σ. στην Ευρώπη). Θα απαιτήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές. Ο Κύριος θα επιτρέψει σε αυτή την τραγωδία να καθαρίσει τον κόσμο από αυτούς που βυθίζονται στις αμαρτίες. Αλλά μετά την καταστροφή, θα ξεκινήσει μια θρησκευτική έξαρση".

΄Ο,τι περίπου δηλαδή, έλεγε και ο εθνικός μας Άγιος.


Ένας τρίτος γέροντας, ιερωμένος και εν ζωή ακόμη, ο πάτερ Ελπίδιος, τα λέει ακόμη πιο τρομακτικά. "Θα δείτε σύντομα - η Ρωσία, μόνη, χωρίς συμμάχους και συντρόφους, θα πάει σαν χιονοστιβάδα εναντίον όλης της Ευρώπης και θα καταλάβει την Ασία. Φαίνεται λίγο απίστευτο. Αλλά έτσι θα είναι. Θα εκπλαγούμε. Δεν είμαστε όμως οι μόνοι που θα εκπλαγούμε. Ο μισός κόσμος θα παγώσει από φόβο από τις άγνωστες στρατιωτικές τεχνολογίες που διαθέτουν οι Ρώσοι. Θα δείτε μια ρωσική σημαία στην κορυφή του Βατικανού. Ναι, ρωσική σημαία!"


Η παραπάνω ρήση, έχει ακουστεί και από τον Όσιο - πλέον - Γέροντα των Αγράφων, κατά κόσμο παπα-Δημήτρη, έναν κυριολεκτικά Άγιο άνθρωπο και μάλιστα έβαλε ως σημάδι το ...τελείωμα του δρόμου Λαμίας - Δομοκού που ...κατά σύμπτωση εγκαινίασε πρόσφατα ο Μητσοτάκης! Άρα, είμαστε ΠΟΛΥ κοντά σε μέρες καταστροφής.


Κι άλλοι πολλοί Γέροντες και Άγιοι ασκητές είπαν σχεδόν τα ίδια λόγια, χωρίς ο ένας να έχει συναντήσει ποτέ τον άλλον και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Οπότε, υπάρχει εδώ μια ομοφωνία...σχεδόν απίστευτη.


Άρα, ο πόλεμος είναι κοντά συνέλληνες και καλά θα κάνουμε να ...κοιτάξουμε το τώρα πλέον και όχι το αύριο.


Η Ευρώπη των Διεθνιστών, βαδίζει με βήμα σταθερό προς τον αφανισμό. Είτε έβγαινε η Λε Πεν, είτε ο Μπαρντελά, είτε τώρα που βγήκε ο Μελανσόν, είτε παραμείνει η όχι πρόεδρος ο Μακρόν. Αυτοί επιδιώκουν την ολοκληρωτική σύγκρουση με τη Ρωσία και η Ρωσία θα απαντήσει - είναι βέβαιο πλέον - με όπλα μεγέθους πυρηνικής δυναμικής. Απολύτως καταστροφικά. Και θα την ακολουθήσουν και οι "εταίροι" της οπωσδήποτε.


Αυτός ο πόλεμος, δεν είναι πόλεμος ιδεολογιών. Είναι ΚΑΘΑΡΑ πόλεμος ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Θρησκευτικός, διότι η Ρωσία κρατάει όρθια την Ορθόδοξη Εκκλησία και Παράδοση και πολιτικός, διότι η Ρωσία και οι BRICS κρατάνε πλέον το κλειδί της Παγκόσμιας Οικονομίας, μέσω του κοινού νομίσματος που ήδη έχουν στα σκαριά να εκδώσουν και που θα βασίζεται όχι πλέον σε φούμαρα και τραπεζικά τερτίπια, αλλά σε αξίες αόπως ο χρυσός, το ασήμι και το πετρέλαιο.


Η μόνη μας ελπίδα πλέον, είναι μόνο ο Θεός. Ούτε οι εκλογές, οι οποίες κατάντησαν όπως το "Τσίρκο Μεντράνο", ούτε και κάποιοι άλλοι πολιτικοί, που έχουν σταθεί απέναντι στους Διεθνιστές - και εύγε τους - όπως Ούρμπαν και ο Φίκο. Ούτε καν ο Τράμπ, ΑΝ εκλεγεί τελικά και δεν έχει συμβεί ματσακωνιά όπως στη Γαλλία.


Καλύτερα λοιπόν όλοι μας να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε, έτσι δεν είναι;


Πύρινος Λόγιος


pirinoslogios.com

 

diodotos-k-t.blogspot.com 




5 σχόλια:

  1. Εμενα μου αρεσε το αρθρο και εαν και δεν δινει οαλ τα κομματια του παζλ οι περισοτεροι απο εμας μποροθμε να τα ενωσουμε μαζι με τισ επιμερουσ ερευνες .

    https://www.el.gr/war/amyna/natoikos-diadromos-apo-ti-thessalonik/ (ασχετο εαν ειναι του λιακοπουλου)

    http://enaasteri.blogspot.com/2024/07/2-enemy-within-story-of-take-over-us.html(πολυ ωραιο αρθρο αλλα δεν λεει για τουσ μυστικουσ στρατουσ των εκκλησιων και επιμερουσ θρησκειων )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_32.html (λιιιγο ακομη )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_77.html(αυτοι πανε μονοτερμα στουσ παγους)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/07/blog-post_20.html(το ξεραμε πως ειναι σιχαματα ηδη /δεν περιμεναμε κατι αλλο )

    https://katohika.gr/ellada/ypsili-epikindynotita-gia-seismous-stin-magnisia-ti-lene-oi-eidikoi/ (αυτο μας ελειπε στην χωρα εκτος απο τις φωτιες )

    https://katohika.gr/stranger-voice/adeia-emplokis-eleipe-i-selida-188/ (επισης πολυ ενδιαφερον ...-δινονται και 16/7/24 και 11/7/24)

    καλο απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεστός νοημάτων όπως πάντοτε ο Πύρινος Λόγιος και ιδιαίτερα σημαντική η βασική του διαπίστωση. Δεν είναι δυνατόν το υποχθόνιο δόκανο των πρόσφατων εκλογών στην Γαλλία , να σκαρφίστηκε ένας λιμοκοντόρος που φοράει περούκα και την νύχτα συναγελάζεται με ένα γέρο (στην περίπτωση τού δεύτερου μπορεί τα μαλλιά να είναι γνήσια, για τα υπόλοιπα δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω).
    Αρμόζει νομίζω να δέσουμε το όλο συμπέρασμα τού άρθρου σε λίγες γραμμές: Οι ινστρούκτορες τού Μακρόν κατάφεραν με το εν λόγω τέχνασμα να εξουδετερώσουν μεσοπρόθεσμα τόσο την δεξιά όσο την αριστερά στην Γαλλία. Όσον αφορά την αριστερά, μετατράπηκε αυτή σε τζόβενο τής σοσιαλδημοκρατίας. Και στην δεξιά προβλήθηκε το εμπόδιο, ότι αυτή δεν μπορεί να κυβερνήσει, χωρίς να επέλθει μια βαθιά κοινωνική σύγκρουση. Ο Μακρόν χασκογελάει πονηρά, χωρίς όμως να μπορεί να κατανοήσει, ότι δεν μπόρεσε να αγγίξει καν τον ουσιαστικό του αντίπαλο και αυτόν που κατά την γνώμη μου βαστάει το φτυάρι τού συστημικού νεκροθάφτη, διότι αυτός δεν υπάρχει, αλλά εμφανίζεται από το πουθενά. Τα Κίτρινα Γιλέκα δεν ανήκουν σε καμία πολιτική παράταξη. Μπορεί οι δυνάμεις καταστολής να τύφλωσαν κάποιους από αυτούς, σε άλλους να αφαίρεσαν τα άκρα και κάποιους να θανάτωσαν με σκληρή βιαιότητα. Όμως τα Κίτρινα Γιλέκα αντλούν στο Παρίσι το κίτρινο χρώμα από τούς πίνακες στο μουσείο Βαν Γκονγκ και στην επαρχία από το απέραντο χαμομήλι των αγρών. Και όταν παρέμβουν εκ νέου, δεν θα φωνάζουν πολιτικές παρόλες, αλλά θα περιστρέφονται τα σκουπόξυλα με ταχύτητα σίφουνα.
    Επί πλέον, πέταξε ο Μακρόν μια καυτή πατάτα από τα χέρια του. Στην Γαλλία παράγεται το ηλεκτρικό ρεύμα κατά 75% από πυρηνικά εργοστάσια. Οι χώρες όμως τής Αφρικής, από τις οποίες έκλεβε Ουράνιο η Γαλλία, τούς κλώτσησε εκτός. Σύντομα θα παράγει η Γαλλία ρεύμα από το ρέψιμο των ταγών. Επί πλέον ο πληθωρισμός, σύμφωνα με δημοσιεύματα συστημικών εφημερίδων που πανυγύριζαν, μειώθηκε τον μήνα Ιούνιο σε 2,1 στα εκατό από 2,5 που ήταν τον Μάιο στην Γερμανία. Αυτό σημαίνει, ότι σε ετήσια βάση ο πληθωρισμός είναι περίπου 30%, οπότε το εισόδημα των εργαζόμενων στην Ευρώπη τα επόμενα τρία χρόνια πρόκειτα να μηδενιστεί. Αυτό που μεταβιβάζει ο Μακρόν δεν είναι ούτε αυτοκίνητο, ούτε πατίνι, αλλά ληγμένο εισητήριο τού μετρό, οπότε "καλή τύχη μάγκες".
    Και μια συμπληρωσούλα: Πολύ ορθή η κριτική στον "προοδευτισμό", κάπου όμως αφήνεται παραπονεμένη η "συντήρηση". Διότι αυτός ο όρος σημαίνει διατήρηση τού παλαιού, σε αντιδιαστολή με τον "προοδευτισμό", που σημαίνει πλήρες πέταγμά του στα σκουπίδια. Πλην όμως το παλαιό περιείχε τόσο θεμιτά, καλά και χρήσιμα στοιχεία, δίπλα σε άλλα τόσα, που ήσαν σάπια. Το εντοπίζει εξ άλλου και ο Πύρινος Λόγιος με την αναφορά του στους Άγγλους συντηρητικούς. Ειδικά στην Αγγλία, τόσο οι "συντηρητικοί", όσο και οι "προοδευτικοί" είναι σκέτη σαπίλα. Γι αυτό ο Πλάτων ανέλυσε, ότι οι Αξίες είναι υπερκείμενες και δεν μπορεί να ανήκουν ιδιοκτησιακά σε κανένα. Απλά, μπορούμε να απτόμεθα των αξιών, μέσω των δεσμών που μάς ρίχνουν αυτές από τον Υπερχώρο των Ιδεών, καθότι αυτοί οι δεσμοί αποτελούν τον εν τέλει ζωοδότη τής ανθρώπινης ύπαρξης. Κάθε ιδιοκτησιακή τους ιδιοποίηση κάτω από ταμπέλες, ως παράγωγα τής όποιας ταμπέλας, αποτελεί παντομίμα ήθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ11 Ιουλίου, 2024 17:36

    Εξαιρετικός όπως πάντα ο αγαπητότατος "Μποτίλιας", δίνει ακριβώς την εικόνα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελαν κάποιοι άλλοι να είναι. Ειδικότερα στέκομαι στην υπογράμμιση του περί της "συντήρησης" και ασφαλώς στην αναφορά του περί ιδιοποίησης των αξιών.
    Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως, όχι μόνο για τα καλά του λόγια, αλλά και για την διεισδυτική του ματιά πάνω στα επιμελώς κεκρυμμένα μηνύματα που απορρέουν από τα κείμενα μου. Πολύ σωστά επισημαίνει το αξίωμα του Πλάτωνα περί των υπερκειμένων αξιών, διότι περί αυτού πρόκειται. Οι αξίες που καπηλεύτηκαν οι ψευδό-αριστεροί ελέω Στοών και Αδελφοτήτων που τους κατηύθυναν, υπήρξαν οι ως θεμελιώδεις λίθοι του Ψεύδους και της απάτης.
    Η Συντήρηση, κατά τη δική μου άποψη, δεν κατόρθωσε με τρόπο ορθολογιστικό στο να ανατρέψει αποτελεσματικά και τελεσίδικα αυτή την αυταπάτη. Κύριος λόγος αυτής της αποτυχίας, υπήρξε κυρίως το κυνήγι μαγισσών στην καπιταλιστική Δύση κατά την πέμπτη δεκαετία του 20ού αιώνα και που κορυφώθηκε κατά τα τέλη της έβδομης δεκαετίας του ιδίου αιώνος, με αποτέλεσμα μετά το άγριο κυνηγητό, να μετατράπηκε σε ομαδική λαϊκή λατρεία, με όλα τα συνεπακόλουθα της. Επομένως, παρά το γεγονός ότι η ίδια η συντήρηση σήμερα ως φορέας αξιών πλέον, προσπάθησε να αποτινάξει το εσφαλμένο παρελθόν αλλά με τελείως επίπεδο τρόπο, απέτυχε να πείσει τους λαούς και να δείξει με σαφή εικόνα την λάθος πορεία. Αν στο μέλλον, η ίδια αυτή Συντήρηση αλλάξει γραμμή και τολμήσει μια ειλικρινή αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος, θα κερδίσει λόγω ειλικρίνειας πλέον, το μέγιστο ποσοστό των λαϊκών βάσεων.

    Το σχόλιο του αγαπητού καθ' όλα Μποτίλια, θα αναρτηθεί και στο δικό μου ιστολόγιο ως μία ειδική φωτογράφιση για το πώς πρέπει να γίνεται ο κριτικός σχολιασμός ενός κειμένου, αν αυτό είναι επίσης καθ΄όλα έντιμο.

    Σε ευχαριστώ και πάλι αγαπημένε συνέλληνα και συναγωνιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ πλήρως με όσα επισημαίνεις αγαπητέ Πύρηνε Λόγιε. Σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια, γνωρίζεις επίσης ότι η εκτίμηση δεν είναι μόνον αμοιβαία, αλλά αδελφική μεταξύ συναγωνιστών. Ζητώ συγγνώμη, διότι δεν μετέφερα το σχόλιο αυτό εγκαίρως και στο δικό σου ιστολόγιο, λόγω ενός προσωρινού φόρτου. Στο εξής όμως θα εφαρμόσω την ορθή δεοντολογία, τα σχόλιά μου να γίνονται ταυτοχρόνως και στην πηγή κάθε καλής αναρτήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή