«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Έ.Μασκ:Γι αυτό έγινα δεξιός και αποφάσισα να πολεμήσω το woke


 Ο δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει 12 παιδιά τα τελευταία 22 χρόνια και έχει μιλήσει δημόσια για την άποψή του ότι ο κόσμος στην πραγματικότητα έχει μείωση πληθυσμού. Τα παιδιά του τα απέκτησε με τρεις διαφορετικές γυναίκες, την Καναδή συγγραφέα Τζάστιν Γουίλσον, τη μουσικό Grimes και την υπάλληλό του, Shivon Zilis. Το μικρότερο παιδί του, με τη Zilis, γεννήθηκε το 2024.

 

 «Εξαπατημένος» για την αλλαγή φύλου του παιδιού του αλλά και αποφασισμένος να καταστρέψει τον «ιό της woke κουλτούρας», εμφανίστηκε ο Έλον Μασκ, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στον διάσημο ψυχολόγο Τζόρνταν Πίτερσον για το μέσο Daily Wire.

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε ότι ξεγελάστηκε και επέτρεψε σε έναν από τους γιους του να γίνει τρανσέξουαλ γυναίκα.

«Ουσιαστικά με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, τον Ξαβιέ», είπε.

Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, «αυτό έγινε πριν καταλάβει τι συνέβαινε και εν μέσω Covid, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση. Και μου είπαν ότι ο Ξαβιέ μπορεί να αυτοκτονήσει».

Ο Πίτερσον ανέφερε ότι δεν υπάρχει απόδειξη για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, προσθέτοντας ότι η υποβόσκουσα κατάθλιψη και το άγχος προκαλούν υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στα τρανς άτομα από τη δυσφορία φύλου.

«Είναι απίστευτα κακό και συμφωνώ μαζί σας ότι οι άνθρωποι που το προωθούν αυτό θα πρέπει να πάνε φυλακή», απάντησε ο ιδρυτής της Tesla.

«Με ξεγέλασαν για να το κάνω. Δεν μου εξήγησαν ότι οι αναστολείς της εφηβείας είναι στην πραγματικότητα απλώς φάρμακα αποστείρωσης» είπε ο Έλον Μασκ.

«Ο γιος μου ο Ξαβιέ είναι νεκρός, σκοτώθηκε από τον ιό της woke κουλτούρας», ανέφερε ακόμη, προσθέτοντας ότι μετά από αυτό ορκίστηκε να καταστρέψει τον ιό της woke κουλτούρας και πως «σημειώνουμε κάποια πρόοδο».

Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, η στροφή του προς τα δεξιά ξεκίνησε λόγω της συγκεκριμένης διαδικασίας και την εξαπάτηση που δέχτηκε.

Το 2022, ο γιος του άλλαξε νομικά το φύλο του σε θηλυκό και το όνομά του από Ξαβιέ σε Βίβιαν Τζένα Γουίλσον.

Σε δικαστικές καταθέσεις ανακοίνωσε ότι «δεν επιθυμεί πλέον να σχετίζεται» με τον Έλον Μασκ «με οποιονδήποτε τρόπο», ενώ μηνύματα δείχνουν ότι προσπάθησε να κρύψει την πραγματική ταυτότητα φύλου από τον πατέρα της για αρκετά χρόνια.

Η αίτηση κατατέθηκε μόλις τρεις ημέρες μετά τα 18α γενέθλιά του, αν και τα δικαστικά έγγραφα δημοσιοποιήθηκαν την επόμενη της Ημέρας του Πατέρα. Σε αντίθεση με τον πατέρα του, η μητέρα του Ξαβιέ ήταν υποστηρικτική με το γιο της.

Πέραν του ζητήματος της αλλαγής φύλου, ο δισεκατομμυριούχος χαρακτήρισε την "κόρη" του ως «νεοκομμουνίστρια» και κατηγόρησε το ακριβό ιδιωτικό λύκειο στο οποίο φοιτούσε για τις πολιτικές της απόψεις. "Γιατί η Woke κουλτούρα, στην πραγματικότητα είναι κομμουνιστική δικτατορία".

Στη βιογραφία του Έλον Μασκ αναφέρεται ότι η ρήξη του δισεκατομμυριούχου με το γιο του «τον πόνεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του μετά τον βρεφικό θάνατο του πρωτότοκου παιδιού του Νεβάντα», το οποίο πέθανε μόλις 10 εβδομάδων από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Μίλησε και για την πολιτική της Disney:

"Η Disney έχει μολυνθεί βαθιά από τον ιό του γουοκισμού (woke). Αν ρωτούσατε την τεχνητή νοημοσύνη ποια εταιρεία στη γη είναι πιο προσηλωμένη στον γουοκισμό, θα ήταν η Disney. Και νομίζω ότι θα έπρεπε να αναρωτηθούν τι θα σκεφτόταν ο Γουόλτ Ντίσνεϊ για τη Disney σήμερα. Νομίζω ότι γυρίζει στον τάφο του. Νομίζω ότι είναι δυστυχισμένος. Αν ο ιδρυτής της εταιρείας είναι δυστυχισμένος, αυτό είναι μάλλον κακό σημάδι".

 

πηγές:

swentr.site 

lemediaen442.fr

x.com/MarionMarechal... 

x.com/Galadriell... 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

4 σχόλια:

  1. Πέραν του ζητήματος της αλλαγής φύλου, ο δισεκατομμυριούχος χαρακτήρισε την "κόρη" του ως «νεοκομμουνίστρια» και κατηγόρησε το ακριβό ιδιωτικό λύκειο στο οποίο φοιτούσε για τις πολιτικές της απόψεις. "Γιατί η Woke κουλτούρα, στην πραγματικότητα είναι κομμουνιστική δικτατορία".

    Αντε να ξυπνούσε αυτός που τραγουδάει …
    https://www.youtube.com/watch?v=p1IliftnYG4

    Δ.Ε.Ε.Χ.Μ.Ν.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αὐτός πῆγε Κανόσσα. Τί νά μᾶςπῇ;

    Ὁ Ἔλον Μάσκ πηγαίνει στήν Κανόσσα
    https://sxolianews.blogspot.com/2024/02/blog-post_39.html

    Καί μάλιστα πῆρε μαζύ του καί τό μικρό ἀγοράκι του ( 3χρονο,ἴσως).

    Ἐπίσης ἔχω ἀπορία : γιατί ἔσπειρε τόσα παιδιά ;

    Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητή Πελασγική!

      Στο άρθρο του Unz είδα και την φράση "ο Μασκ ταξίδεψε στο Άουσβιτς , συνοδευόμενος από τον σύντροφο και οδηγό του, έναν νεαρό φιλο-ισραηλινό ειδήμονα ονόματι Ben Shapiro". Αυτό δεν θέλει μια κάποια παραπάνω έρευνα πριν πούμε και τον Μασκ ντιγκιντάγκα; 🙂

      Εύχομαι σε όλη την οικογένεια ένα όμορφο ΠΣΚ!!!

      Διαγραφή
    2. Ἐν τάξει θά μποροῦσε να γραφῇ καί ὡς συνταξιδιώτης. Τό ἄλλαξα διότι πραγματικά δέν ὑπονοοῦσα κάτι διαφορετικό μέ τό σύντροφος, πέραν τῆς συντροφιᾶς στό ταξείδι.

      Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει κάπως τό παίζουν ὅλοι. Κι᾿ἀπό ᾿δῶ κι᾿ἀπό ᾿κεῖ καί μήν πειράξουμε τόν ἑβραῖο...
      Ὁ Μάσκ δέν ἔχει καταλάβει μέχρι σήμερα, ποιοί βρίσκονται πίσω ἀπό κάθε κακό στόν πλανήτη ; Λέω μήπως δέν...

      Ἀλλά εἴπαμε κι᾿αὐτός Κανόσσα...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή