«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Πήξαμε στα σούργελα..

                      περισσότερα εδώ , εδώ και εδώ

5 σχόλια:

  1. NA HTAN MONO MONO AYTA TA 3 THΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΣΥΧΟΙ....ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ....ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.... ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ.... , ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...!



    ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙ ΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.... ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ... ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !

    ΒΕΒΑΙΑ...

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΦΟΥ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ έΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ - ΜΗ ΔΡΑΣΗ ( ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΛΕΕΙ ...ΣΤΟ Χ , Ψ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΛΠ...) ΤΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ.... ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ.... ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ....ΑΠΟ ΤΑ LIDL..... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΡΙΖΟΚΛΑΣΤΙΚΕΣ....ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ....ΚΟΙΡΑΛΟΙΦΕΣ...ΚΛΠ..... ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΨΥΧΩΣΩΣΤΕΣ....ΤΟΥ ΗΞΕΙΣ-ΑΦΗΞΕΙΣ... .

    ΠΡΟΣΟΧΗ ( ΧΑΧΑ....) ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ...ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΜΕ ΤΟ MPOX KAI TA BOTTOX !!


    Yes - Owner Of A Lonely Heart

    https://www.youtube.com/watch?v=YUuBCFSMYwo


    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΘΙΣΑΝΕ ..
    ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ!!
    ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ ΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟ
    ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ!!!

    Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝΕ..
    ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ..
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΙΝΕΣ .
    ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .
    ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ..
    ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ. ΣΠΙΤΙ..


    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ..
    ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΑΓ@m/t0$
    KΑΙ ΘΕΛΩ.ΝΑ. g@#/$Ω!!!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θα επιτεθεί στη Ρωσία.
    -Και τι, κάποιος θα επιτεθεί στις ΗΠΑ;

    Όχι, κανείς δεν θα επιτεθεί.Η σύγκρουση θα ξεκινήσει μέσα σε μια μικρή χώρα. Η Ρωσία, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτό. Συνολικά, αυτή η αναταραχή θα διαρκέσει 3 χρόνια. Η πρώτη χρονιά θα είναι αιματηρή, η δεύτερη της πείνας, η τρίτη της νίκης.( έχει αποδοθεί και ως τα 3 Πάσχα)Πότε θα ξεκινήσει αυτή η αναταραχή;–Εδώ θα πεθάνω, και σε ένα χρόνο θα αρχίσει.Ο Γέροντας Iωνάς κοιμήθηκε το 2012 και το Maidan ξεκίνησε το 2013.
    Να τι είπε ο γέροντας:”Ο Κύριος έχει προετοιμάσει τη σωτηρία για τη Ρωσία. Την πρώτη εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, όλα τα σατανικά προϊόντα θα την εγκαταλείψουν και τότε όλα τα κακά πνεύματα θα φύγουν από την Αγία Ρωσία.

    Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ολόκληρος ο πολυεθνικός λαός αυτής της χώρας θα ξεσηκωθεί για να πολεμήσει τον διάβολο. Η ειρήνη και η χάρη θα βασιλέψουν στη Ρωσία. Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα συνεργαστούν για να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους.Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Οι ασθένειες και τα προβλήματα θα φύγουν. Γιατί η αγάπη του ενός για τον άλλον θα αρχίσει να πολλαπλασιάζεται σε κάθε Ρώσο.Οι Χριστιανοί θα προσεύχονται για τους Μουσουλμάνους – και τα δύο αυτά έθνη θα ξεσηκωθούν ενάντια στον διάβολο. Για τον εξαγνισμό της Αγίας Ρωσίας, ο Κύριος θα σηκώσει όλο τον ουράνιο στρατό Του! Αντί για τον διεφθαρμένο Ιούδα, ο Κύριος θα βάλει τον λαό Του – Έχει πολλούς από αυτούς.

    Εάν προσεύχεστε σκληρά, τότε στο Ιωβηλαίο της Νίκης ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Και αυτή η νίκη δεν θα είναι της Ρωσίας επί των Σόδομων και της Ουκρανίας, αλλά του Θεού επί του Σατανά. Ο Θεός είναι με αυτούς που είναι με τη Ρωσία. Και όποιος είναι χωρίς αυτήν ( εναντίον της) είναι με τον διάβολο.Ο Κύριος θα απελευθερώσει νερό και φωτιά στον εχθρό της Ρωσίας. Όλες οι καταστροφές θα πέσουν πάνω τους και τα ευρώ και τα δολάρια θα γίνουν άχρηστα χαρτάκια.”Τότε, το 2011, αυτά τα λόγια ήταν ακατανόητα. Ένα πράγμα ζέστανε την ψυχή – η Ρωσία δεν θα υποταχθεί στο σατανικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή