«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Όλα σε θυμίζουν...

                           περισσότερα εδώ και εδώ

7 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Αυγούστου, 2024 13:17

    Σας ζηλεύω ρε μπαγάσηδες.....εκεί στην Αθήνα.....μαζευτήκατε....όλα τα ........"μωρά στην πίστα"....χαχαχα....σας χαίρομαι ειλικρινά....να περνάτε καλά πάντα, αδέρφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα στην παρέα μας φαντ.... ε.. δρομέα ήθελα να πω 🤣

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα σας Αδέρφια μου, φρονώ πώς θά συνμπάλλω κέ γώ σέτήν εντάφτα Ματσάραν. Αφιερωμένον εξαιρετικώς, πρώτα στόν Εύστρατιώτη:
      https://seed128.bitchute.com/X99sns2gPBQ2/yxabPQXJ2WBp.mp4
      ΕΣΤΙΆΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΈΤΌ ΠΏς ΕΣΤΙΆΖΕΊ ΣΤΗ ΒΙΤΡΊΝΑ ΜΈ ΤΆ ΝΤΌΝΑΤΣ (ΑΈΡΟς)
      ..όταν μπουκάρει στο κατάστημα, ιδέστε αριστερά στήν οθόνη, τή βιτρίνα μέ τ'ανύπαρκτα ντόνατς καί μετά'πό λίγο δέστε τό Όρνεον τής Κλεισούρας πώς τηράει τά αόρατα κι ενθουσιάζεται χάσκωντας, ενώ τού'ρχεται τό σέρβις απ'όξω... αφτό νά τό περιλάβει ο Αυτόλυκος καί να βγάλει χιλιάδες καρέ μέ τό Σίχαμα, αφτό που δέν τολμάει να τό παραστήσει κανείς κωμικός... δέν έχει υπάρξει μίμος που να τό μιμείται γενικώς τό βιντεάκι είναι απολύτως συμβολικόν της όλης λοατκίλας που δέρνει τά πάντα όλα...ωϊμέ...

      ΑΛΊ ΚΑΊ ΤΡΊΣ ΑΛΊ ΟΥΑΊ ΚΙ ΑΛΊΜΟΝΟ

      Διαγραφή
  2. Φίλος που του έδειξα την ανάρτηση στο πανυγήρι που είμαστε:
    "Ω! Παναζία μου τσι μ'έλαχε να ξανοίξω επαέ! Διάολε τσ` απολυμάρες του..."
    (ή κάπως έτσι, δεν είμαι fluent στα Κρητικά)

    Τι φταίμε ωρέ Κωστή να αναγουλιάζουμε τετραπλώς;
    Έχουμε και μια γουρνοπούλα να παλέψουμε.

    Αν το ξανακάνεις αυτό θα βαλω την κουλόφατσα στην φωτό σου!🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://enaasteri.blogspot.com/2024/08/blog-post_20.html (ενδιαφερουσα αποψη συγκολησης καποιων κομματιων )

    http://enaasteri.blogspot.com/2024/08/rothschilds.html (ενα εκτενεστερο αρθρο για αυτον τον μαλακα και αλλο ενα για τον νιτσε και τον αρχιδα τον φροιντ θα ηταν εγκυκλοπεδικα και download - able )

    https://www.ksipnistere.com/2024/08/%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7.html (kai liga leei ο παπαρας για την χοντρη σιχαμενη παρεα της μενδωνη και της κουτσουμπενας)

    https://www.ksipnistere.com/2024/08/%cf%88%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%ba.html (θυμηθειτε γαιτι πολλοι βγηκαν κοβιντιανοι εκει και συνεχιζουν και αγωνιζονται αλλα πολλοι αφησαν να θαψουν τους γονεις τους σαν τα σκουπιδια ....μεσα σε εγκληματικα νοσοκομεια )

    https://katohika.gr/diethni/to-ypourgeio-amynas-anakalypse-logistika-sfalmata-aksias-2-disekatommyrion-dolarion-gia-ti-voitheia-pros-tin-oukrania/ (που πηγαν 2 δις ?οεο ?)

    https://www.youtube.com/watch?v=Wh3-JIRWtRs&t=1s (μια εκπομπη σχετικα με τα Τα αιολικά πάρκα τα οποια φρενάρουν τις βροχοπτώσεις)

    καλημερα .ειμαστε πολυ κοντα σε αλλο ενα επεισοδιο για να κοιταμε σαν χανοι .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ pananas
    Αγαπητέ φίλε, συμφωνώ με τον εντοπισμό σου και θα θα προσπαθήσω στο μέλλον να ανταποκριθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι αισθάνομαι εντεταλμένος για την εργολαβική ενασχόληση με ότι σημαντικό υφίσταται. Όμως, τόσο ο Νίτσε και ο Φρόιντ είναι πρότζεκτς που απαιτούν αρκετή προσπάθεια, παρόλο ότι στο παρελθόν έχει τύχει να κάνω κάποιες σχετικές αναφορές και έχω σχηματίσει ήδη τούς άξονες, που μπορούν να δομηθούν αυτές οι προσεγγίσεις.
    Προς ώρας ασχολούμαι με το ζήτημα τού Μαρξ και μάλλον σύντομα θα γράψω κάτι σχετικά, διότι δεν με ικανοποιεί πλήρως το κείμενο στο οποίον παραπέμπεις στην σελίδα ΑΣΤΕΡΑΚΙ. Οπωσδήποτε, τα δεδομένα που προβάλλονται εκεί είναι τεκμηριωμένα και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Πλην όμως, η βασική επιχειρηματολογία σε αυτό εστιάζεται στην επιρροή συγγενικών προσώπων στον Μαρξ. Τέτοια πρόσωπα διέπουν κυρίως μόνον την αφετηρία κάποιων βασικών
    επιλογών, ενώ στην συγκεκριμένη διαμόρφωσή τους, παρεμβαίνουν αυτοί, που έχει θίξει γενικά ως "σκιές" ο Νίκος Βεργίδης στα βιβλία του. Θεωρώ, ότι οι σκιώδεις επιρροές στην συγκεκριμένη περίπτωση επεκτείνονται και σε άλλα βασικά πρόσωπα, που αρμόζει να εντοπισθούν και να αναδειχθούν, ώστε να αποσαφηνισθεί ο ρόλος τού Μαρξ, που συνήθως αποδίδεται σε προσκόλλησή του σε αποκρυφιστικά κατεστημένα, την επιρροή των οποίων δεν αμφισβητώ, αλλά ίσως η πορεία τού θέματος να είναι περισσότερο πολύπλοκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή