«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια του Μπιλ Γκέιτς τετραπλασιάζουν τον αριθμό των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού στη Βραζιλία, αλλά ο Γκέιτς πουλά επίσης εμβόλια


 

Ο δάγκειος πυρετός έχει τετραπλασιαστεί στη Βραζιλία έως το 2024 μετά την απελευθέρωση εκατομμυρίων γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών από το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Ελέγχου Κουνουπιών των Ηνωμένων Εθνών.

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Ελέγχου Κουνουπιών των Ηνωμένων Εθνών ανακοίνωσε το 2023 ένα σχέδιο απελευθέρωσης δισεκατομμυρίων γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών στη Βραζιλία σε διάστημα 10 ετών, σε μια προσπάθεια εξάλειψης του δάγκειου πυρετού στη χώρα.

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Ελέγχου Κουνουπιών έχει λάβει επιχορήγηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Τις πρώτες πέντε εβδομάδες του 2024, αναφέρθηκαν περισσότερα από 364.000 κρούσματα μόλυνσης από δάγκειο πυρετό, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας, τέσσερις φορές περισσότερα από τον αριθμό των κρουσμάτων κατά την ίδια περίοδο του 2023.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας έχει αγοράσει περισσότερες από 5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά του δάγκειου πυρετού Qdenga , που παρασκευάζεται από την ιαπωνική φαρμακοβιομηχανία Takeda, η οποία έχει επίσης λάβει επιχορηγήσεις εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates .

Με άλλα λόγια, τα χρήματα του Ιδρύματος Bill Gates εμπλέκονται σε κάθε πτυχή της κατάστασης, από τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια - τα οποία προφανώς έχουν επιδεινώσει την κρίση του δάγκειου πυρετού - μέχρι τη χρηματοδότηση των εταιρειών που προμηθεύουν το περιζήτητο εμβόλιο του δάγκειου πυρετού στη Βραζιλία.

 

pgibertie.com

 



Η δραματική αύξηση των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού ώθησε τη Βραζιλία να αγοράσει εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά του δάγκειου πυρετού.

Από τον Guardian:

    Η ραγδαία εξάπλωση του δάγκειου πυρετού έχει προκαλέσει 40 επιβεβαιωμένους θανάτους, δήλωσε το υπουργείο, και άλλοι 265 διερευνώνται.

    Η Βραζιλία αγόρασε 5,2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά του δάγκειου πυρετού Qdenga, που αναπτύχθηκε από την ιαπωνική φαρμακοβιομηχανία Takeda, ενώ άλλες 1,32 εκατομμύρια δόσεις δόθηκαν χωρίς κόστος για την κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

    Τρεις πολιτείες της Βραζιλίας έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης πολυπληθέστερης πολιτείας, της Μίνας Ζεράις, και της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας, όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα, η Μπρασίλια, και η οποία αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου αύξηση των λοιμώξεων.

    Η Μπραζίλια θα ξεκινήσει την Παρασκευή τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 10-14 ετών με το Qdenga, ανακοίνωσε την Τετάρτη η τοπική κυβέρνηση.

    Τα κρούσματα του δάγκειου πυρετού στη Μπραζίλια από την αρχή του έτους έχουν ξεπεράσει το σύνολο για ολόκληρο το 2023, με ποσοστό μόλυνσης 1.625 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, έναντι του εθνικού μέσου όρου που είναι μόλις 170.


 Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Κουνουπιών του ΟΗΕ ανακοίνωσε το 2023 ένα σχέδιο απελευθέρωσης δισεκατομμυρίων γονιδιακά τροποποιημένων κουνουπιών στη Βραζιλία σε μια περίοδο 10 ετών, σε μια προσπάθεια εξάλειψης του δάγκειου πυρετού στη χώρα.

"Οι υγειονομικοί υπάλληλοι της Βραζιλίας σε πέντε πόλεις απελευθερώνουν σύννεφα από εργαστηριακά καλλιεργημένα κουνούπια Aedes aegypti μολυσμένα με βακτήρια Wolbachia, τα οποία εμποδίζουν τη μετάδοση του ιού του δάγκειου πυρετού στον άνθρωπο", ανέφερε το Harvard Public Health τον Αύγουστο του 2023.

"Η χώρα θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει ένα πανεθνικό πρόγραμμα απελευθέρωσης τροποποιημένων κουνουπιών Wolbachia, τα οποία αναμένεται να προστατεύσουν έως και 70 εκατομμύρια ανθρώπους από τον δάγκειο πυρετό τα επόμενα 10 χρόνια. Και θα κατασκευάσει ένα εργοστάσιο για την κλιμάκωση της παραγωγής κουνουπιών: Από το 2024, το εργοστάσιο θα παράγει μαζικά πέντε δισεκατομμύρια κουνούπια ετησίως".

Τώρα, ένα χρόνο μετά την έναρξη της πρωτοβουλίας για τα κουνούπια, τα κρούσματα δάγκειου πυρετού έχουν αυξηθεί απότομα αντί να μειωθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Κουνουπιών έλαβε επιχορήγηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδοτεί επίσης την έρευνα για το εμβόλιο κατά του δάγκειου πυρετού.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας αγόρασε πάνω από 5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Qdenga κατά του δάγκειου πυρετού, το οποίο παρασκευάζεται από την ιαπωνική φαρμακοβιομηχανία Takeda, η οποία έλαβε επίσης επιχορηγήσεις εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Με άλλα λόγια, τα χρήματα του Ιδρύματος Bill Gates εμπλέκονται σε όλες τις πλευρές της κατάστασης, από τα γονιδιακά τροποποιημένα κουνούπια -που προφανώς επιδείνωσαν την κρίση του δάγκειου πυρετού- μέχρι τη χρηματοδότηση εταιρειών που παρέχουν το περιζήτητο εμβόλιο για τον δάγκειο πυρετό στη Βραζιλία.

Για ποιο σκοπό;

 

vigilantnews.com 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Γενετικά τροποποιημένο κουνούπι μετακινείται με μαγνήτη πάνω σε χαρτοπετσέτα. Το κουνούπι φαίνεται να είναι ζωντανό όταν μετακινείται πάνω στην χαρτοπετσέτα και σέρνεται με την πλάτη (!) όταν ο εικονολήπτης μετακινεί τον μαγνήτη από κάτω:

    https://youtube.com/shorts/oyZtPK3r_go

    ΑπάντησηΔιαγραφή