«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Nicola Conte - Aphrodite's Dream

11 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ..;;

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1jBTCHrVfGA1_idwAl-32FFu3gqVBr84qhsad5mLbsdEp3mM4i3-ndMdJyH5tMOLcdo5Qjzc6KkUh8dnedtTniCbOTYxtFWuiHdkQNQH6glxGKYNjrmlRSP0N_EJldkUvoS50wWefTbGIz_ZDLp-6Fr7m6WKU0ycplUVr4MF0objvEs5duZepmg7Pit8/s600/7.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα, αν θυμάμαι καλά, οι επικοινωνίες πριν τον βππ στην Ελλάδα ήταν γερμανικές.... Αν πάμε σε επεισόδιο με τους απέναντι με δαύτες στο τιμόνι της χώρας δεν θα είναι καν επεισόδια.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ;;; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, έψαξα Νικόλα μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα ακόμα, ούτε από ποια εφημερίδα είναι το απόκομμα. Το βρήκα εδώ:
      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2024/08/blog-post_30.html

      Διαγραφή
    2. Έχω γράψει πολλές φορές σε αυτό το ιστολόγιο τη φράση "ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ; "
      Από σχήμα λόγου.. πάει όμως να επαληθευτεί, συν όσα γνωρίζουμε για πολλά ακόμα πράγματα στην Ελλάδα, που είναι τουρκικών συμφερόντων.
      Αν δει ο Διηνέκης του "Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως" τα σχόλια αυτά, ας έρθει να μάς πει αν γνωρίζει κάτι περισσότερο για αυτή την είδηση. Από ένα απόκομμα δεν μπορούμε να φτιάξουμε ακόμα ανάρτηση.

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.... ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ώρα.. βρήκα αυτό, από 11 Μαρτίου 2011 !!!!!!!

    Τουρκική εταιρεία θα παρέχει δορυφορική υπηρεσία για τον ελληνικό στρατό

    Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα λάβουν υπηρεσία δορυφορικής τηλεφωνίας από την τουρκική εταιρεία Globalstar Avrasya, η οποία παρέχει επίσης υπηρεσίες σε 30 άλλες χώρες.
    Τα δορυφορικά τηλέφωνα της Globalstar θεωρούνται ως ένα από τα πιο ασφαλή εργαλεία επικοινωνίας, καθώς ο εξοπλισμός αυτός καθιστά σχεδόν αδύνατη την παράνομη υποκλοπή μέσω της πολύπλοκης και ανυπέρβλητης δυνατότητας κρυπτογράφησης. Τα δορυφορικά τηλέφωνα μετατρέπουν τις συνομιλίες σε 3 τρισεκατομμύρια συνδυασμούς που θα καθιστούσαν σχεδόν αδύνατη την αποκρυπτογράφηση. Τα τουρκικής κατασκευής δορυφορικά τηλέφωνα παρείχαν προηγουμένως υπηρεσίες μόνο σε 13 χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά πρόσφατα πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Αφρικής ζήτησαν τη χρήση δορυφορικών τηλεφώνων Globalstar Avrasya. Η Ελλάδα και η Φινλανδία υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία με την εταιρεία για τη χρήση των δορυφορικών τηλεφώνων.

    Όλα τα συστήματα ανταλλαγής πληροφοριών και επικοινωνίας στην Τουρκία κατευθύνονται και διαχειρίζονται από Τούρκους μηχανικούς. Μόνο η Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών (TİB) μπορεί να έχει πρόσβαση σε αρχεία επικοινωνιών. Η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών της Globalstar Avrasya, η οποία είναι ανεξάρτητος φορέας της Globalstar που έχει περισσότερους από 500.000 συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, είναι κρατικά ιδρύματα και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK). Οι ασφαλείς επικοινωνίες του τουρκικού στρατού πραγματοποιούνται μέσω αυτού του συστήματος κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.
    Με τη νέα συμφωνία, συνδρομητές από τη Φινλανδία, την Εσθονία, τη Λιθουανία, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Μολδαβία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, το Κοσσυφοπέδιο, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία, τη Μακεδονία, την Ελλάδα, τη Συρία, το Ιράκ, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, το Ισραήλ, την Ιορδανία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, το Κουβέιτ, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα μπορούν να λαμβάνουν τηλεφωνικές υπηρεσίες από την τουρκική εταιρεία.

    https://greekreporter.com/2011/03/11/turkish-company-to-provide-satellite-service-for-greek-army/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ λέω να προσέχουμε τα fake news ένθεν κακείνθεν. Αυτο ισχύει για φωτογραφίες και άρθρα. Αν οι ποινικοί από δίπλα είχαν από το 2011 τις τηλεπικοινωνίες μας, θα μας είχαν κάνει ήδη ντου. Αντ' αυτού είναι μόνο "γαυγίσματα".

    Αν "αυτός" προλάβει να μας προδώσει, δεν έχουν σημασία οι επικοινωνίες. Δέστε τι έγινε στην Κύπρο !!! Όμως ΔΕΝ θα προλάβει.

    Ηρεμία παίδες.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαλαρώστε. Δεν χρειάζεται καμία εταιρία να παρεισφρύσει στις απόρρητες επικοινωνίες από την στιγμή που την Ε Υ Π την χειρίζεται και ηγείται ο αφορισμένος. Οι πληροφορίες διακινούνται στην κορυφή...

    Το 2024 όπου τα κινητά έχουν ανάλυση καλύτερη από φωτογραφικές μηχανές 10ετίας, είναι ανόητο να δεχόμαστε φωτό και βίντεο με ανάλυση 25ετίας σαν πρόσφατο (ή αληθινό) γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή