«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Το RNA είναι ο «Ιχώρ» ... ???!!!!!


 


 

πηγή 

σχόλιο από την πηγή:

Άρα, πόσο αλήθεια αυτό που λένε εμείς οι Έλληνες εδώ κι χιλιετιες.

"Χωρίς Έλληνες(Ελληνοπουλα), Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει".

Η πτώση και η διαβρωση του Ελληνικου στοιχειου, βλεπε δημογραφικο, δεν είναι ένα απλό τυχαίο φαινόμενο. Προφανώς είναι ένα καλά σχεδιασμενο πρόγραμμα.

Παράδειγμα.
Στις αρχές του 20ου αιώνα, δηλαδή δεκαετίες 1920-1930 ο πληθυσμός μας ως φυλή κοντευε τα 7 εκατομμύρια.

Και μετά από σχεδόν 100 χρόνια, το παλευουμε να ξεπερασουμε τα 11 εκατομμύρια.

Και ρωτώ.
Ποιος θεωρεί αυτην την κατάσταση ως φυσιολογικη εξέλιξη;;;;;

eksothen

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

8 σχόλια:

  1. Ο ΙΧΩΡ ...Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...Η ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ...ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΥΡΡΑΚΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΙΟ...


    Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA... ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΟΦΙΑ ΛΕΞΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.... Ο ΙΧΩΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ...

    ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΨΥΧΡΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΥΚΝΗ ΥΓΡΑΣΙΑ [ ΠΥΚΝΟ-ΠΑΧΥ ] ΑΙΘΕΡΑ.... ΙΧΩΡ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΡΟ ...ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ...ΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡ....


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
    Ή ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ....ΑΠΛΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΥ ΨΥΧΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΙΧΩΡ...ΨΥΧΗ....ΚΑΤΙ ΆΠΙΑΣΤΟ...
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΛΑ ΕΞΩ ΑΔΙΑΝΌΗΤΑ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΆ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΆΨΥΧΑ ΟΝΤΑ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΟΖΖΥ ΦΑΚ ΦΑΚΙΝΓΚ ΦΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε'ε δ αμβροτον αιμα θεοιο,Ιχωρ,οιος περ τε ρεει μακαρεσσι θεοισιν...λεει ο Ομηρος στην Ε ραψωδια..[μη μου πειτε για τονους γιατι εχω μαλακισμενο πληκτρολογιο η δεν ξερω να τους βαζω]...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατάμε το πλήκτρο δεξιά από το "λ", και μετά το φωνήεν που θέλουμε να τονιστεί.Εις τις

      Διαγραφή
  4. Λέει το σχόλιο απο την πηγή : "Στις αρχές του 20ου αιώνα, δηλαδή δεκαετίες 1920-1930 ο πληθυσμός μας ως φυλή κόντευε τα 7 εκατομμύρια.
    Και μετά από σχεδόν 100 χρόνια, το παλευουμε να ξεπερασουμε τα 11 εκατομμύρια."

    Έχω την εντύπωση ότι ως ΦΥΛΗ ξεπερνάμε κατά πολύ τα 11 εκατομμύρια. Δεν λέω ότι είμαστε πάρα πολύ, αλλά προσεγγίζουμε το 0,2 % των ΑΝΘΡΩΠΩΝ της Γαίας, όπως είχε πει και ο "τύπος" που το έπαιζε πρόεδρος του Αμέρικα όταν είχε έρθει εδώ.

    ΔΕΝ πείθωμαι ότι το mRNA επηρρεάζει το ΙΧΩΡ. Τείνω να πιστεύω πως ΟΧΙ. Το ΙΧΩΡ είναι πολύ πιο πολύπλοκο και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να απομονωθεί. Η επιστήμη και η τεχνολογία περί mRNA και DNA υπάρχει εδώ και δεκάδες χρόνια, άσχετα αν τώρα μας τα βγάζουν στη φόρα σιγά σιγά. Αν ήταν τόσο εύκολο να αφανίσουν τους Έλληνες, θα το είχαν ήδη κάνει.

    Απο εμάς θα το ... βρούνε. Όπως πάντα δηλαδή.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μου το άρθρο με τίτλο «DNA discovery, extraction and structure. A critical review». Το έχω μελετήσει 2 φορές και συμφωνώ με αυτό που πολύ εμπεριστατωμένα επισημαίνει: ότι το DNA ( και άρα και το RNA) είναι ένα θεωρητικό μοντέλο που δεν έχει επαληθευτεί ποτέ στην πράξη.
    Από ότι φαίνεται έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα συστημική ψευδο-επιστήμη (όπως αυτή της ιολογίας) που συνδυαζόμενες έχουν τεράστιο δυναμικό χειρισμού των αδαών και ανυποψίαστων ατόμων.
    Το άρθρο είναι μεγάλο (7.500 λέξεις) αλλά αξίζει να μελετηθεί γιατί μας απελευθερώνει από όλους αυτούς τους φόβους με τα μπόλια που ήταν mrna ενώ στην πραγματικότητα είναι συμβατικά μπόλια με όλα τα τοξικά που ήδη περιείχαν (υδράργυρο, φορμαλδεύδη, αλουμίνιο κλπ) συν τη νέα τοξίνη που πρόσθεσαν δηλ το οξείδιο του γραφενίου.
    Το λινκ εδώ: https://criticalcheck.wordpress.com/2021/12/15/dna-discovery-extraction-and-structure-a-critical-review/
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γραφει ο αγαπητος Διος Κουρος ''Απο εμας θα το ... βρουνε. Οπως παντα δηλαδη ''. Μαζι σου. Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή