«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Οι παγκοσμιοποιητές βγάζουν τη μάσκα κι αυτό είναι κακό σημάδι..

του Brandon Smith


  

Θυμάστε την τελευταία φορά που οι παγκοσμιοποιητές έβγαλαν τη μάσκα;  Δεν ήταν πολύ καιρό πριν, αλλά μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ήδη ξεχάσει πώς ο δυτικός κόσμος έχασε σχεδόν όλη την ατομική ελευθερία υπό το πρόσχημα μιας υπερβολικής έκτακτης ανάγκης για την υγεία.  Όταν οι παγκοσμιοποιητές είναι ειλικρινείς για αυτό που πραγματικά θέλουν, συνήθως συμπίπτει με μια κατασκευασμένη καταστροφή.

 

Στα δύο χρόνια από την αποτυχία της αφήγησης της πανδημίας covid έχω υποστηρίξει ότι οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις προσπαθούν να ανασυνταχθούν κάτω από ένα νέο σχέδιο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι υπέστησαν μια συγκλονιστική αποκάλυψη μετά την προσπάθειά τους να εφαρμόσουν διαρκή ιατρική τυραννία. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουν τόσο μεγάλο έλεγχο στη ροή των πληροφοριών και του δημόσιου λόγου όσο αρχικά υποθέτουν.

 

Ακόμη και με λογοκρισία πλήρους φάσματος που χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να θάψει αντίθετα δεδομένα, ακόμη και με την πλήρη δύναμη της κυβέρνησης που συνεργάζεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σιωπήσει τη διαφωνία, ακόμη και με την απειλή οικονομικής εξορίας για όποιον αρνείται να πάρει μια σταθερή σειρά τρυπημάτων mRNA, απέτυχαν. Η αλήθεια για το ελάχιστο ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης του covid (IFR) εξακολουθεί να εξαπλώνεται, μαζί με δεδομένα που αποδεικνύουν την αχρηστία των εντολών και των κλειδαριών.  Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι ' αυτό.

 

Το χρυσό εισιτήριό τους για τον απόλυτο έλεγχο προωθούσε την έννοια του διαβατηρίου εμβολίου.τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης συνέτριψαν αυτή την ατζέντα σαν μια λοιμώδη κατσαρίδα. Εάν το διαβατήριο ήταν επιτυχές, δεν θα είχαμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Όλοι θα φοβούνται να ακυρώσουν το διαβατήριό τους. Όλοι θα φοβόντουσαν να χάσουν την οικονομική τους πρόσβαση για να πουν το λάθος πράγμα. Όλοι θα φοβόντουσαν να εξαναγκαστούν σε στρατόπεδα covid (που ήταν πράγματι μια πραγματική ατζέντα). Ή, θα βρισκόμασταν στη μέση ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου.

 

Τα γεγονότα του 2020 είχαν σκοπό να ξεκινήσουν το απόλυτο πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητας. Οι παγκοσμιοποιητές παραδέχτηκαν τα σχέδιά τους ξανά και ξανά. Ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δήλωσαν με υπερηφάνεια τον covid ως καταλύτη για τη "μεγάλη επαναφορά" και την "Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση."Υποστήριξαν ότι οι αποκλεισμοί ήταν μόνο η αρχή και ότι ο σαρωτικός περιορισμός των ελευθεριών μας θα επεκταθεί και στην κλιματική αλλαγή.

 

Νόμιζαν ότι είχαν κερδίσει χωρίς να πυροβολήσουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Πολύ περισσότεροι άνθρωποι είναι ξύπνιοι και γνωρίζουν τα κίνητρά τους από ό, τι συνειδητοποίησαν, και, τουλάχιστον στην Αμερική, πάνω από 50 εκατομμύρια από αυτούς τους ανθρώπους είναι οπλισμένοι.  Τα κλειδώματα έχουν πλέον φύγει, σχεδόν κανείς δεν πήρε τους ενισχυτές vax, πολύ λιγότεροι άνθρωποι πήραν το εμβόλιο από ό, τι ισχυρίζεται το CDC και τα διαβατήρια vax ηττήθηκαν. Αυτή η νίκη έγινε δυνατή λόγω των προσπαθειών εναλλακτικών πλατφορμών μέσων που παρακάμπτουν τη λογοκρισία της μεγάλης τεχνολογίας. Είναι τόσο απλό.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το επόμενο γεγονός θα είναι πιθανώς πολύ χειρότερο σε κλίμακα και συνέπεια, και οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν ήδη να διορθώσουν το προηγούμενο λάθος τους να υποτιμούν τη δημοσιογραφία των πολιτών. Θα προσπαθήσουν να μας φιμώσουν αν μπορούν και το παραδέχονται ανοιχτά σε πρόσφατες διασκέψεις και γενικά άρθρα.  Η μάσκα βγαίνει για άλλη μια φορά και αυτό μου δείχνει ότι κάτι πολύ κακό πρόκειται να συμβεί.

 

Όπως σημείωσα το 2023 στο άρθρο μου "από το Covid στην κλιματική αλλαγή: οχήματα για Παγκόσμιο αυταρχισμό", οι παγκοσμιοποιητές φαίνεται να έχουν μετατοπίσει τις πιο τυραννικές προσπάθειές τους μακριά από την πανδημία και στον κλιματικό λόγο. Εάν θέλετε πραγματικά να μάθετε τι είναι μέχρι αυτές τις μέρες, πρέπει να παρακολουθήσετε τις διασκέψεις για το κλίμα.

 

Στα τέλη Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια σειρά από συνόδους κορυφής για την κλιματική αλλαγή, συμπεριλαμβανομένης μιας που πραγματοποιήθηκε από το WEF στη Νέα Υόρκη, η οποία ονομάστηκε Συνάντηση επιπτώσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.  Διεξήχθη από το WEF σε συνδυασμό με τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συζήτηση συχνά απομακρύνθηκε από το κλίμα σε "απειλές για τη δημοκρατία" καθώς και πικρές καταγγελίες για την "εξάπλωση της παραπληροφόρησης".”

 

Ο Τζον Κέρι, πρώην υποψήφιος για την προεδρία των Δημοκρατικών, πρώην τσάρος του κλίματος υπό τον Τζο Μπάιντεν και μακροχρόνιος συμμετέχων στο WEF, είπε το ήσυχο μέρος δυνατά στη σύνοδο κορυφής. Υποστήριξε ότι η 1η Τροποποίηση ήταν ένα "οδόφραγμα" για την ορθή διακυβέρνηση και εμπόδιζε τις ελίτ να ελέγχουν τη δημόσια συναίνεση.

 


Οι δηλώσεις του είναι αρκετά κραυγαλέες.

 

Πρώτα απ ' όλα, η συναίνεση είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη και συχνά δηλητηριώδης. Η ίδια η βάση της επιστήμης είναι ότι είναι πάντα προς συζήτηση σύμφωνα με τα στοιχεία. Μόλις έχετε αναγκάσει μια "συναίνεση" έχετε εγκαταλείψει κάθε δέουσα επιμέλεια σύμφωνα με την επιστημονική μέθοδο.

 

Αυτό έγινε φανερό κατά τη διάρκεια του covid, όπου η "συναίνεση" αποκαλύφθηκε ως εντελώς κατασκευασμένη και οι περισσότεροι από τους ισχυρισμούς των κυβερνήσεων και των "ιατρικών εμπειρογνωμόνων" μαριονετών αποδείχθηκαν ψευδείς. Λάβετε υπόψη σας, αυτοί ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που προσπάθησαν να απαγορεύσουν ΣΕ ΣΑΣ να πηγαίνετε σε πάρκα και να κάνετε μπάνιο στην παραλία στο όνομα της "ισοπέδωσης της καμπύλης".

 

Θέλω να πω, πόσο καθυστερημένοι πρέπει να είστε για να πιστεύετε ότι οι υπαίθριες δραστηριότητες θα οδηγήσουν σε ιογενή μετάδοση; Αυτό δεν είναι επιστήμη, αυτό είναι υστερία που προωθείται από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν την επιστήμη. Το ίδιο ισχύει και για τις εντολές μάσκας, την κοινωνική απόσταση, τα κλειδώματα κ. λπ. Ούτε ένα μέτρο που επέβαλαν δεν ήταν νόμιμο.

 

Αν μιλάμε για την έννοια της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, ο ισχυρισμός της συναίνεσης στην επιστήμη είναι ψέμα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή. Δεν υπάρχουν ενδείξεις αιτιώδους συνάφειας μεταξύ των εκπομπών άνθρακα και της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη προκαλεί ακραία αν. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο τρέχων κύκλος θέρμανσης μας είναι σημαντικός ή μοναδικός σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο κύκλο θέρμανσης στην ιστορία.

 

Στην πραγματικότητα, η Washington Post πρόσφατα και τυχαία απέδειξε το σημείο των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με την κλιματική αλλαγή όταν προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν την ιστορία της θερμοκρασίας της Γης πάνω από 450 εκατομμύρια χρόνια, μόνο για να ανακαλύψουν αυτό που λέω για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – οι σημερινές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλότερες από ό, τι έχουν περάσει στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της Γης.

 

Αλλά το πιο σημαντικό ζήτημα εδώ είναι ο ισχυρισμός του Τζον Κέρι ότι η διακυβέρνηση απαιτεί έλεγχο της δημόσιας πληροφόρησης. Η θεμελιώδης αποσύνδεση του Κέρι είναι η αντίληψή του ότι είναι δουλειά των ελίτ και της κυβέρνησης να μετριάσουν τις πληροφορίες για το μεγαλύτερο καλό. Κανείς δεν τους έδωσε την άδεια να το κάνουν αυτό. Η κυβέρνηση δεν υπάρχει για να δημιουργήσει συναίνεση.

 

Οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι, Τζον. Ως πολιτικός είστε απλώς δημόσιος υπάλληλος, τίποτα περισσότερο. Οι απόψεις σας για την ελευθερία του λόγου δεν έχουν σημασία.

 

Μερικές από τις πιο φρικτές παραπληροφόρηση συχνά δημοσιεύονται στο κοινό από την κυβέρνηση και τις εγκεκριμένες πηγές των μέσων ενημέρωσης στο όνομα της "σωτηρίας της Δημοκρατίας"."Ψεύδονται συνεχώς. Ο Τζον Κέρι είναι απλά θυμωμένος γιατί τώρα το κοινό έχει τα μέσα να εκθέσει αυτόν και τις ομάδες του. Εάν μια" δημοκρατία " απαιτεί λογοκρισία για να επιβιώσει, τότε δεν αξίζει να σωθεί.

 

Τέλος και υποκριτικά, ο Κέρι προτείνει ότι η δημοκρατία είναι "πολύ αργή" στην εφαρμογή των αλλαγών στην κοινωνία που θεωρεί απαραίτητες για τη δημιουργία συναίνεσης και "ενότητας"."Αν η 1η Τροποποίηση είναι "δρόμος" για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και διακυβέρνηση πληροφοριών, τότε αυτός και οι γλοιώδεις αδελφοί του πρέπει να σκοπεύουν να την αφαιρέσουν. Με άλλα λόγια, πιστεύει ότι η τυραννία θα λειτουργούσε καλύτερα επειδή είναι πολύ πιο γρήγορη από την προσπάθεια χειραγώγησης του κοινού με προπαγάνδα.

 

Δεν το λέει ρητά, αλλά αυτό ακριβώς συμπεραίνει.

 

Εκτός από μερικές από τις ομιλίες του Κλάους Σβαμπ στο αποκορύφωμα της πανδημίας, οι δηλώσεις του Κέρι μπορεί να είναι η πιο ανοιχτή δήλωση παγκοσμιοποιητικής αυταρχικής πρόθεσης που έχω ακούσει ποτέ. Βγάζει τη μάσκα και αυτό με ανησυχεί.

 

Τα επιχειρήματά του ευθυγραμμίζονται με μια σειρά άρθρων που δημοσιεύθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες από πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης. Ο Νεοϋορκέζος μόλις δημοσίευσε ένα άρθρο που ρωτούσε "είναι καιρός να κάψουμε το Σύνταγμα;" Οι Νιου Γιορκ Τάιμς δημοσίευσαν μια πραγματεία με τίτλο "το Σύνταγμα είναι ιερό. Είναι Επίσης Επικίνδυνο;" Έγραψαν επίσης ένα άρθρο που υπογραμμίζει τα πιθανά θετικά των δεσποτικών κυβερνήσεων σε χώρες όπως η Βραζιλία που απειλούν να κλείσουν την πρόσβαση του κοινού στο X του Elon Musk (Twitter) προκειμένου να αναγκάσουν τον ιστότοπο να λογοκρίνει λογαριασμούς πολιτών. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε πολεμική πορεία για να πείσουν το κοινό ότι η ελευθερία του λόγου αποτελεί απειλή.

 

Όταν οι πολιτικοί ελιτιστές και οι λακέδες τους αρχίζουν να επιτίθενται στην ελευθερία του λόγου, συνήθως προετοιμάζονται για μια μεγάλη κρίση που ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα για την εξάλειψη των δημόσιων ελευθεριών. Η ελευθερία του λόγου είναι η πιο σημαντική ελευθερία επειδή επιτρέπει στον πληθυσμό να διακρίνει μέσω της συζήτησης ποια είναι η αλήθεια και τι να κάνει γι ' αυτήν.

 

Οι παγκοσμιοποιητές πίστευαν ότι είχαν κλειδώσει τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια του covid και έκαναν λάθος. Δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος. Όποια και αν είναι η επόμενη κρίση, σίγουρα θα επιδιώξουν να σιωπήσουν τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και τυχόν επαναστατικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων πριν προχωρήσουν.

 

alt-market.us 

 Για επικοινωνία με τον Brandn Smith:

brandon@alt-market.com

TwitterX: @AltMarket1

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου