«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ωχ ωχ ωχ..! Για πρώτη φορά στην Ιστορία.. Ισραηλινοί χτύπησαν Ρωσική Βάση! στη Συρία. Τούς τρώει ο κ..... τους..

                               Περισσότερα ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. ΔΕΝ τους τρώει ο απαυτός τους Κώστα. Κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να προκαλέσουν την μήνι των Ρώσσων, διότι ο Πούτιν ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και αυτό ΔΕΝ τους βολεύει.

    Τον προκαλούν συνεχώς για να ξεκινήσει το ολοκαύτωμα, αλλά το πανηγύρι θα ξεκινήσει ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ και όχι όταν θέλουν αυτοί. Για αυτό έχουν στην κυριολεξία σκυλιάσει.

    Είπαμε παίζεται σκληρό ΣΚΑΚΙ.

    Έρρωσο

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Ρε φίλε είδες το όνομα της αεροπορικής ; «Qeshm». Νατο το «Q» ρε φίλε και άντε να κάνεις ζάφτι τους anons τώρα χα χα χα !!! Τι σκ@τ@ παιγνίδια παίζει αυτή η ρημάδα η συγχρονικότητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.triklopodia.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%bc/ (συνεχιζουν)

    https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%ac%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%be%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d/ (μπερδεμα ....και κριμα )

    https://www.el.gr/scie-tech/ischyri-geomagnitiki-kataigida-katey/ (αυριο μεθαυριο φτανει και γλυφει και ενεργοποιει στην επιφανεια με τισ αναλογεσ συνεπειες )

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/i-stigmi-pou-amerikanika-antitorpilika-anaxaitizoun-iranikous-pyraylous-gia-na-prostatepsoun-to-israil-vinteo/(αυτο σημαινει οτι οι αμερικανοι περνουν μερος στον πολεμο εκει ξεκαθαρα )

    https://www.youtube.com/watch?v=2Os092TQR7Y (ενδιαφερον )

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ισχυρότερη έκλαμψη Ηλίου τα τελευταία πέντε χρόνια...;;;
      ΔιόςΚουρεεεεεεε..!!! 🙂

      Καλημέρα και σε εσένα μπόϋ!!!

      Διαγραφή
    2. Τι να κλ@σει ΜΙΑ ηλιακή κηλίδα και μάλιστα με κωδικό όνομα AR3842 και π@π@ρι@ μάντολες !!!!! Αυτό που αναμένουμε ΔΕΝ είναι ΜΙΑ ηλιακή έκλαμψη αλλά Ηλιακό ΦΛΑΣ. Προσοχή, ΔΕΝ μέμφωμαι τον Φίλο Pananas, ο οποίος μας μεταφέρει την είδηση. Χαίρε Pananas !!!

      Αναμένω είδηση ως εξής (ΑΝ προλάβουν να την "ανεβάσουν") :

      "Ο Ήλιος μόλις εξερράγη, παράγοντας την ισχυρότερη έκλαμψη τα τελευταία πέντε εκατομμύρια χρόνια. Μάγκες την π@υτσίσαμε. Ζήτω το Έθνος"

      Φαντάσου τον εισαγγελάτο να το λέει στο χαζοκούτι και απο πίσω να τον έχουν βάλει σε green screen πάνω στον Ήλιο και να βγάζει φωτιές απο το στόμα. Όλα τα λεφτά λέμε χα χα χα χα.

      Θυμάσαι την παλιά διαφήμιση ; Φίλε οδηγέ, εσύ έβαλες φλας στην μπαταρία σου ; Περισσότερο ΦΩΣ, περισσότερη ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

      https://www.youtube.com/watch?v=0wUQLOiCOFQ

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Ευτυχείτε ρε γ@μ@ το κέρατό μου. Σπάστε τους τα @ρχίδι@ με την ευτυχία σας.

      Διαγραφή
    3. Όσο αφορά την πρώτη ανάρτηση του Pananas, η οποία έχει τίτλο "Συναγερμός για κρούσματα του ιού Μάρμπουργκ στην Ευρώπη – Τα συμπτώματα", πάλι εμένα δεν μου λέει τίποτε.

      Θα αρχίσω να ανησυχώ πραγματικά όταν δω τίτλο "Συναγερμός για κρούσματα του wartburg παγκοσμίως – Τα συμπτώματα" και στα συμπτώματα να λέει ότι καίει λάδια και δεν υπάρχει θεραπεία απο δίχρονο το αυτοκίνητο να γίνει τετράχρονο. Εκεί σε θέλω μάστορα. Αυτά είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα, όχι κάτι ψευτοϊοί Μάρμπουργκ και Σάλστμπουρκ !!!

      Για όσους δεν το γνωρίζουν, το αυτοκίνητο wartburg (https://en.wikipedia.org/wiki/Wartburg_1.3) ήταν δίχρονο και όταν άφηνες γκάζι και συμπλέκτη αυτό πήγαινε "αέρα" χωρίς να φρενάρει απο το σασμάν. Έχω οδηγήσει και ήταν πραγματική εμπειρία. Μιλάμε για roller coaster όχι αστεία !!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Xαχαχα την θυμάμαι αυτή την διαφήμιση.

      Το ΜΕΓΑ Φλάς Ηλίου που περιμένουμε, δεν θα είναι έκρηξη του Ηλίου. Απλώς θα είναι μία έκλαμψη που δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια.
      Ο Ήλιος είναι στο μέσον της ηλικίας του. Προβλέπεται να εκραγεί σε περίπου 2 δις χρόνια λοιπόν. Θα έχει προηγηθεί η μεγέθυνσή του σε κόκκινο γίγαντα η οποία θα καταπιεί, κάνοντάς τους κάρβουνο ταυτόχρονα, όλους τους εσωτερικούς πλανήτες του Συστήματος (Ερμή, Αφροδίτη, Γη, Άρη). Θα ακολουθήσουν κι οι εξώτεροι.

      Διαγραφή
    5. Γράψε λάθος στην φράση "τελευταία 200 χρόνια". Έπρεπε να πω "όσο υπάρχει καταγεγραμμένη ανθρώπινη Ιστορία, που δεν θυμάται κάτι παρόμοιο. Δηλαδή μιλάμε για πάνω από 2.500 χρόνια.

      Διαγραφή
    6. Εκτός αν εννοούσες "τοπική μεγάλη έκρηξη στον Ήλιο". Όχι ότι θα εκραγεί ο Ήλιος..

      Διαγραφή