Αφήνουν την Κρήτη να γίνεται Λαμπεντούζα και δεν συγκινείται άνθρωπος!
Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει, τις τελευταίες ημέρες, οι λαθρομεταναστευτικές ροές στην Κρήτη, με τις αφίξεις αλλοδαπών στα νότια παράλια του νησιού να διαδέχονται η μια την άλλη. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε, μετά από πολύωρη επιχείρηση έρευνας η διάσωση περίπου 520 λαθρομεταναστών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή 17 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου.
Με εντολή της ηγεσίας του Λιμενικού, οι 520 λαθρομετανάστες που βρίσκονται επάνω σε δεξαμενόπλοιο με προορισμό τη χώρα Σφακίων θα μεταφερθούν τελικά στο λιμάνι του Λαυρίου,.
Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη μετά από πολύωρες συζητήσεις καθώς έγινε αντιληπτό ότι η πίεση στον εκθεσιακό χώρο της Αγυιάς θα ήταν τεράστια, καθώς εκεί βρίσκονται ήδη περίπου 800 λαθρομετανάστες.
«Ογκώδες το πλοίο, αδύνατη η αποβίβαση στα Σφακιά», λέει ο δήμαρχος
Σκουπιδότοπος της Ευρώπης η Ελλας...
ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ» ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Στους ασεβείς μια σοβαρή χώρα, απαντά όπως τους αξίζει…
Αποκαλύπτει ακόμη ότι μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα τους συνοδεύουν μασκοφόροι άνδρες οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Στο σημείο αυτό, οι μετανάστες μετεπιβιβάζονται σε μικρές βάρκες και φουσκωτά για να αποβιβαστούν στις ακτές της Κρήτης.
Η πλέον σοκαριστική αποκάλυψη αφορά την εντολή αποβίβασης: όπως υποστηρίζει, οι μασκοφόροι έλαβαν τηλεφωνικά άδεια από ανώτερο αξιωματούχο, τον οποίο κατονομάζει ως «στρατηγό», για να επιτρέψουν την αποβίβαση των μεταναστών με κατεύθυνση την Κρήτη.
πηγή: Ίχνος
το είδαμε στο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως
> Φαντάσου να είσαι αφγανοπακιστανός, αφροασιάτης, μουτζαχεντίν εισβολέας
ΑπάντησηΔιαγραφή> Εισβάλλεις με φουσκωτό στη χειρότερη τουριστική Μπανανία της Ευρώπης
> Σε διασώζουν λιμενάρχι(δι)σσες με κρουασάν
> Σε υποδέχονται στο νησί ΜΚΟτζήδες ατεκνες κι έκφυλες χίπισσες μαζί με κίναιδους
> Έχεις δωρεάν στέγη, φαγητό, νερό, κλιματισμό, ίντερνετ, ψυχολόγο και βάζεις ευρώ στην τσέπη από το ΑΤΜ > Τα ΜΜΕ , κράτος, παρακράτος και ακαδημαϊκή κοινότητα σε απεικονίζουν ως είδωλο και ηρωα
> Ο θηλυκός πληθυσμός της Μπανανίας κυκλοφορεί παντού ημίγυμνος με τα εσώρουχα και σε γλυκοκοιταζει
> Ταυτόχρονα οι αρσενικοί είναι είτε ευνουχισμενοι, παθητικοί κερατάδες είτε κουνιστές αδερφάρες(που σε γλυκοκοιτάζουν) Εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους;
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 15:30 ΕΩΣ 17:47, ΠΏΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ [ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΩΝ 18-32 ΕΤΩΝ] ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ......
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.youtube.com/watch?v=QK0oDw8MeKg
Συμβολαιο εκτελουν ξεκαθαρα...
ΔιαγραφήΛΟΚΙ
https://img-comment-fun.9cache.com/media/ay2EdNV/aZGxg4NQ_700wv_0.mp4
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλόοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
ΔιαγραφήΕντωμεταξύ στην Κύπρο:
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a7onDzq_460sv.mp4
😡
ΔιαγραφήΤο μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών κοινωνιών είναι αηδιασμένο με το συγκεκριμένο θέμα και εδώ και 15 χρόνια απαιτεί να τεθεί τέρμα στην εισβολή. Παντού έχουμε διαμαρτυρίες με πανό που γράφουν: μοχάμετ δεν είσαι ευπρόσδεκτος. Τολμώ να προβλέψω ότι σε ανύποπτο χρόνο το ποτήρι θα ξεχειλίσει και θα έχουμε γενικευμένη πανευρωπαϊκή εξέγερση που μαζί με την απέλασή τους ταυτόχρονα θα γκρεμίσει και τα καθεστώτα πατρόνες τους που τους έφερναν εδώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπερίων
Βίντεο: Στο Λαύριο 520 λαθρομετανάστες από την Κρήτη – Συνεχίζονται οι μεταφορές αλλοδαπών
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταστρέφουν τα ατομικά τους έγγραφα προκειμένου να αποκρύψουν τη χώρα καταγωγής τους
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/vinteo-sto-layrio-520-lathrometanastes-apo-tin-kriti-synexizontai-oi-metafores-allodapon/
γιατι ο κουλιτσας δεν τους παει κατα ΄κολωνακι μερια΄΄΄΄να τον '''εξυπηρετουν'''κι ολας...σιχαματα..ΦΤΟΥ....Σουλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΤαχύρυθμα μαθήματα λύρας - πεντοζάλι - AK-47, για γρήγορη και ομαλή ενσωμάτωση στις τοπικές κοινωνίες.
ΑπάντησηΔιαγραφή😂
Διαγραφή