«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.
To τραγουδάκι μας σήμερα, πολύ γνωστό. Το Creep των Radiohead . Και το γνωστό ρεφρέν του:
ΑπάντησηΔιαγραφή"Είμαι ένα φρικιό
Είμαι ένας αλλόκοτος
Τι στο διάολο κάνω εδώ;
Δεν ανήκω εδώ"
Καλημέρα σε όλους τους Διοδοταίους!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΫ ΜΑΣ!
ΔιαγραφήΚαλημέρα σας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο διάγγελμα του ανήξερου:
https://m.youtube.com/shorts/ruvnpddVuqs
🤮 (για την κούλα)
ΔιαγραφήΠολύ καλημέρα σας κ.Νοrd !
Αναβαθμίστηκε από Μωϋσής σε Υιό Θεού... Μάλιστα. Καί να σκεφτεί κανείς ότι δεν έσφιξαν ακόμα οι ζέστες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα στην παρέα!
Υγ: Φοβάμαι πολύ την ανθρώπινη βλακεία. Εκεί που λες πως τά 'χεις δεί όλα καί πιάσαμε πάτο, έ! Έχει καί παρακάτω!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Διαγραφήέτσι ακριβώς!
Καλημέρα φίλε Εργοδότα!
xaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaaxxaxaxaaaxoxoaxaoxaxaxoaoxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa kalimeres se oloys (kai ston blaka troll me iq bregmenis xartopetsetas poy egrapse to parapanw )
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΔιαγραφήΝομίζω ότι δεν είναι μητσοτακικό τρολλ,
κι ότι το έγραψε επίτηδες για να γελάσουμε.
Tελικά ναι, σατιρίζει. και σατιρίζει ΩΡΑΙΑ , σε όλα τα ποστ του.
Διαγραφήhttps://www.facebook.com/dimitristsirkas2/?locale=el_GR
Αύριο και μεθαύριο η κούλα πάει να χριστεί θεά στο Άγιο Όρος
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/meta-ton-mel-gkimpson-kai-o-k-mitsotakis-sto-agio-oros-tha-parameinei-gia-dyo-imeres/