Η «Οδύσσεια» του υπερεκτιμημένου νεοταξίτη και woke σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν κατέγραψε περισσότερες από 32.000 προκρατήσεις στα Village Cinemas μέσα στο πρώτο 24ωρο προβολής. Η επίδοση αποτέλεσε το μεγαλύτερο κύμα προπώλησης στην ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα και ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του «Avengers: Endgame».

Μην είστε κακομαθημένοι και βάζετε τελείως ανυπόγραφα σχόλια. Δεν βλέπετε τί γράφει στην ταμπέλα του μαγαζιού..;
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή...
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Δεν μου λέτε τώρα ρε «μάγκες», ποιοι από σας πανηγύριζαν όταν αυτό το τσόλι έκανε γυρίσματα στην Ελλάδα ;; ... άντε γιατί πολλοί όψιμοι θιγόμενοι εμφανίζονται κατόπιν εορτής .... τα ίδια δεν έχουμε κάθε τρεις και λίγο, με τον Αλμπανό πρόγεδρο, τον Μπόντιο έτσι, τον άλλον αλλιώς ;; .... προσπαθήστε να είστε πρώιμοι και όχι όψιμοι και κατόπιν εορτής ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνας απλός σκεπτόμενος
Eσύ ήρθες να πουλήσεις πνεύμα τώρα εδώ, χωρίς να ξέρεις..
ΔιαγραφήΕίδες κανέναν να πανηγυρίζει εδώ μέσα, ακόμα και πριν μάθουμε για την μαυρούλα; Το μπλογκ γενικά το διαβάζεις; Δυο τρία χρόνια τώρα, στα σχόλια, εγώ ο ίδιος τον κράζω αυτόν τον μαλάκα, και για το Ιντερστέλαρ και για όλα.
Τρεις γνωστοί μου πήγαν και είδαν την πρεμιέρα και έμειναν όλοι κατενθουσιασμένοι από την μαλακία του νόλαν!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι απίστευτη η μοσχαροποίηση αυτού του λαού...
Η συντριπτική πλειοψηφία είναι για τα μπάζα και χαντακωνόμαστε όλοι μας.
ΔιαγραφήΝομίζω ότι αυτά τα περί ουράς γιά προπώληση εισιτηρίων είναι ψέμμα. Πιθανολογώ ότι "πρέπει" να προωθηθεί η κατά φαντασίαν επιτυχία της ταινίας, γιά να δείξει η Μενδώνη ότι καλώς έδωσε λεφτά του προϋπολογισμού στον άσχετο. (Καί να φανεί ότι το γκουβέρνο παράγει έργο.)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σκέψη!
ΔιαγραφήΠαλιά τους τέχνη κόσκινο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌτι δεν είναι σε θέση να το παράγουν (πολιτισμό) , το υποβιβάζουν, το χλευάζουν, το διακωμωδούν.
Το χόλιγουντ είναι γεμάτο. Και όχι μόνο σε μεγάλες παραγωγές, αλλά παντού, ακόμα και σε αθώες φαινομενικά σειρές όπως πχ "τα φιλαράκια".
Αν παρατηρήσεις μία φορά το μοτίβο, από εκεί και πέρα είναι αδύνατο να σταματήσεις.
Η ταινία πάει κατά διαόλου...όλοι είναι εναντίον του μαλακά που τόλμησε να παρουσιάσει την ωραία Ελένη ,αραπω του κερατα...προσπαθούν να σβήσουν ότι είναι Ελληνικό αλλά ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΑ......Σουλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΔΩ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΠΟΥ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΓΙΝΕ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ..
ΑπάντησηΔιαγραφή.- ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΣ -...
- ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΙΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ -..
- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ -....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ...
ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
Κατά διαόλου θα πάει, ότι και να λένε ΚΆΠΟΙΟΙ εδώ μέσα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ
Υπάρχουν πολλές και πολλοί που τους αρέσει ο κινηματογράφος, και οι ταινίες μυθοπλασίας και επιστημονικής φαντασίας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτοί είναι πάντα ενθουσιασμένοι για τα παραμύθια και εθισμένοι στα τεχνολογικά εφέ.
Ο κινηματογράφος είναι δούρειος ίππος για το μυαλό μας.
Υπάρχουν πλέον πολλοί που δεν ξεσηκώνονται επειδή περιμένουν τους εκδικητές της Μάρβελ.
🤣
ΔιαγραφήΌταν ακούει ένας νέος την λέξη "Ξέρξης", ποιά εικόνα πιστεύετε ότι έρχεται στο μυαλό του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ πρώτη ή η δεύτερη;
1. https://www.mediastorehouse.com/p/629/persian-heritage-12015558.jpg.webp
2.
https://static.wikia.nocookie.net/near_pure_evil/images/5/5d/Xerxes.webp/revision/latest?cb=20220914221005
🤣
ΔιαγραφήΟ σκηνοθέτης των τριακοσίων είπε τουλάχιστον ότι ήταν μυθοπλασία
Διαγραφήεφόσον δήλωσε εξ αρχής ότι εμπνεύστηκε την ταινία από την κομικογραφία (κόμικς).
Αυτός ο ερήφης ο μπανιστιρτζής ο Νόλαν δήλωσε κάτι τέτοιο;
Μπανιστιρτζής λόγο που τα βλέπει όλα παραθυράτακαι μέσω φακών και γυαλιών.
.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕ ναι , σιγά σιγά και λίγο λίγο εκτελείται το σχέδιο …..
.
https://arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2026/07/ποσο-αντεχεις-ακομα-ελληνα-437x650.jpg
.
Μην ενοχλειστε Έλληνες, συνεχίστε τον ύπνο σας καί μην χάνετε και το … Μουντιάλ!!!
Άλλωστε είναι πολύ πιο σημαντικό από το να χάσετε την χώρα σας!?!
Έτσι κι αλλιώς εδάφη υπάρχουν να μείνετε στην Ανταρκτική, Βόρειο πόλο κλπ, εκτός αν πιάσει το φιλότιμο τους νέους κάτοικους της χώρας και σας επιτρέψουν να μείνετε στα ξερονήσια που φωναζατε να στείλουν αυτούς!!!
Μην ενοχλείστε λοιπόν , κάντε ήσυχα το μπανάκι σας και όλα θα γίνουν όμορφα και αναίμακτα, δεν θα καταλάβετε τίποτα!!
Υποχρεωτικό από που κι ως που???δώστε τους οτι θα μας έδιναν αυτοί στις χώρες τους
https://arxaiaithomi.gr/2026/07/21/ε-ναι-σιγά-σιγά-και-λίγο-λίγο-εκτελείτ/
.
.
Την ώρα που η Ελλάδα αργοπεθαίνει δεμένη χειροπόδαρα στον δημογραφικό της χειμώνα, με την υπογεννητικότητα να αδειάζει την περιφέρεια και να συρρικνώνει τον γηγενή πληθυσμό,
η Πολιτεία αποφάσισε πως η απόλυτη προτεραιότητά της είναι η υποχρεωτική «ένταξη» πληθυσμών που βρέθηκαν στη χώρα παραβιάζοντας τα σύνορά της.
Το όχημα για αυτή την κοινωνική μηχανική, γιατί περί αυτού πρόκειται, είναι ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Νόμος 5314/2026) και, συγκεκριμένα, το διαβόητο Άρθρο 154.
Ένα άρθρο που επιτάσσει την ίδρυση Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών και «Προσφύγων» (Σ.Ε.Μ.Π.) σε κάθε δήμο της χώρας, μετατρέποντας τις τοπικές κοινωνίες σε πειραματικούς σωλήνες απορρόφησης αλλοδαπών.
Το επικίνδυνο παιχνίδι των λέξεων εδώ δεν είναι τυχαίο.
Ο νομοθέτης μιλάει ξεκάθαρα για «ένταξη» και όχι για «αφομοίωση».
Η αφομοίωση προϋποθέτει σεβασμό στην κουλτούρα, τους νόμους και την ταυτότητα της χώρας υποδοχής.
Η «ένταξη», αντίθετα, σημαίνει την de facto αποδοχή παράλληλων κοινωνιών.
Σημαίνει πως η τοπική κοινωνία ενός ελληνικού δήμου καλείται να προσαρμοστεί εκείνη στις απαιτήσεις μουσουλμανικών, κατά βάση, πληθυσμών που εισήλθαν παράνομα, και όχι το αντίστροφο.
Ποιος θα σηκώσει το βάρος;
Οι ίδιοι οι δημότες, που βλέπουν τις γειτονιές τους να αλλάζουν βίαια μορφή, την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο και την κοινωνική συνοχή να διαλύεται.
Τα Σ.Ε.Μ.Π. δεν έρχονται για να λύσουν κανένα πρόβλημα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Έρχονται ως θεσμικοί «δούρειοι ίπποι» για να νομιμοποιήσουν και να μονιμοποιήσουν την παρουσία αυτών των πληθυσμών, επιβάλλοντας ατζέντες που καμία τοπική κοινωνία δεν ψήφισε και δεν ενέκρινε.
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;
Ότι μιλάμε για ένα καθαρά γραφειοκρατικό κατασκεύασμα.
Ένα όργανο που θα στελεχώνεται από πρόθυμους αιρετούς, “ειδικούς” και ενδεχομένως ΜΚΟ, οι οποίοι θα αποφασίζουν πίσω από κλειστές πόρτες για το πώς θα επιβληθεί η «ένταξη» στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων, χωρίς καν την επίφαση της οργανικής συμμετοχής αυτών που υποτίθεται ότι αφορά.
Όταν ένα κράτος αδυνατεί να προστατεύσει τα σύνορά του και αρνείται πεισματικά να δώσει κίνητρα στους νέους του για να κάνουν οικογένεια, η επιβολή τέτοιων Συμβουλίων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δεν είναι απλώς μια αστοχία.
Είναι μια συνειδητή επιλογή υποκατάστασης πληθυσμού.
Και ο Νόμος 5314/2026 είναι απλώς το εργαλείο για να γίνει αυτή η αντικατάσταση απολύτως “νόμιμη” και υποχρεωτική
Και το αποκορύφωμα του παραλόγου;
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …
Στην τελική διαμόρφωση του Άρθρου 154, μπήκε ένας ξεκάθαρος γραφειοκρατικός «κόφτης»: για να συμμετέχει κανείς στο Συμβούλιο, πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στα επίσημα μητρώα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;
Ότι αποκλείονται οι ίδιες οι αυθεντικές, τοπικές κοινότητες των μεταναστών και το όργανο παραδίδεται πλήρως στα χέρια μεγάλων, επιδοτούμενων ΜΚΟ και «πρόθυμων» κρατικών υπαλλήλων.
Μιλάμε για ένα καθαρά γραφειοκρατικό κατασκεύασμα, όπου μια ελίτ «ειδικών» και οργανώσεων θα αποφασίζει πίσω από κλειστές πόρτες για το πώς θα επιβληθεί η de facto νομιμοποίηση των παράνομων ροών στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων.
Νομικά, το νομοσχέδιο μπορεί να βαφτίζει αυτά τα συμβούλια “συμβουλευτικά”, όμως η πολιτική πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί είναι πολύ πιο σκοτεινή.
Μέσω αυτών των θεσμοθετημένων οργάνων, οι δήμοι θα βρεθούν σταδιακά όμηροι μιας διαρκούς, επίσημης πίεσης να υποκύψουν στις πολιτισμικές και θρησκευτικές απαιτήσεις των αλλοδαπών πληθυσμών.
Ο κίνδυνος δεν βρίσκεται στη θεωρία, αλλά στην πράξη: σήμερα, υπό τον μανδύα των “συμβουλών για την ένταξη”, θα διεκδικούν παραχώρηση δημόσιων χώρων για τζαμιά και προσαρμογή των τοπικών εθίμων για να μην “προσβάλλονται”.
Αύριο, αυτή η θεσμική ανοχή θα μεταφραστεί σε απαιτήσεις για συγκεκριμένους ενδυματολογικούς κώδικες στις γειτονιές τους, άτυπη επιβολή της Σαρία και de facto εξαιρέσεις από τον ελληνικό και ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
Όταν ο δήμος πιέζεται άνωθεν να “εντάξει” με τους δικούς τους όρους, το μήνυμα είναι σαφές:
η τοπική κοινωνία καλείται να κάνει πίσω, παραχωρώντας τον χώρο και την ταυτότητά της σε μια κουλτούρα που αρνείται να προσαρμοστεί.
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/arthro-154-epivalloun-tin-entaksi-allodapon-stis-topikes-koinonies-mias-elladas-pou-pethainei-dimografika/
.
.
https://europost.gr/arthro-154-thesmothetoyn-tin-antikatastasi-plithysmon-ypochreotiki-entaxi-allodapon-stis-topikes-koinonies-mias-elladas-poy-dokimazetai-dimografika-to-arthro-kathista-ypochreotiki-ti-syst/
----------