«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

από τον BLOGGER GR


 Κοράνι 3-151 «Σύντομα θα σπείρουμε τρόμο στην καρδιά των απίστων» 
Κοράνι 8-33 «θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων, για αυτό κόψτε τους τα κεφάλια και τα δάχτυλα χεριών και ποδιών» 
Δίπλα σε αυτές και πολλές άλλες «ειρηνικές» προτροπές του Κορανίου, βάλτε και διάφορες ερμηνείες που κατά καιρούς ακούμε από τους ιμάμηδες και σεΐχηδες του Ισλάμ, όπως π.χ. «η γη είναι επίπεδη, είναι χριστιανικό ψέμα ότι είναι στρογγυλή» ή ότι είναι καλό και επιθυμητό να παντρεύεσαι κοριτσάκια 5 ή 6 ή 8 ετών, ή ότι πρέπει να ακρωτηριάζεται η κλειτορίδα των γυναικών ώστε να μην απολαμβάνουν τον έρωτα. Αυτό είναι το ειρηνικό – πολιτιστικό – ιδεολογικό μίγμα του Ισλάμ, της θρησκείας της ειρήνης.

 
Προσπαθούν καιρό τώρα, να μας πείσουν να αποδεχτούμε τους Ισλαμιστές. 
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Ισλάμ, είναι θρησκεία της ειρήνης. 
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί που έρχονται κατά χιλιάδες στα χώματά μας, είναι κατατρεγμένοι άνθρωποι σε αναζήτηση βοήθειας.
     Κι αν υπάρχουν μερικά «σάπια μήλα» ανάμεσα τους, οι υπόλοιποι είναι πρόβατα του Θεού.
     Όμως πλέον τους διαψεύδουν οι ίδιοι οι κατατρεγμένοι που φορούν την προβιά των προσφύγων ή των μεταναστών ή των διωκόμενων. ......

     Τους διαψεύδουν με την αχαριστία  που δείχνουν. Με την έλλειψη σεβασμού στους οικοδεσπότες τους. Με την χυδαιότητα των απαιτήσεών τους. Με τα πανό, με συνθήματα μίσους εναντίον μας. Με την βαρβαρότητα των βιασμών και τους ξυλοδαρμούς. Με τις βεβηλώσεις των Εκκλησιών μας. Με τις μαζικές δολοφονίες των ευεργετών τους. 
Βλέπετε κάτω από την προβιά, κρύβεται ένα ζώο που δεν ζει στην Ευρώπη. 
Και που με το ζόρι πασχίζουν διεφθαρμένα κέντρα εξουσίας και χρήματος να το εγκαταστήσουν στην ευρωπαϊκή πανίδα : ο Ισλαμιστής.
     Αφού η αγριότητα και ο σκοταδισμός της θρησκείας του Ισλάμ, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα προσχήματα σε καμία από τις χώρες που εποικίζει,  οι ιθύνοντες τώρα, κατά την προσφιλή τους παραπλανητική μέθοδο, αλλοιώνουν λίγο αυτά που μας έλεγαν πριν και παρουσιάζουν μιαν εναλλακτική αλήθεια: «δεν είναι οι Ισλαμιστές που δολοφονούν τους Ευρωπαίους, είναι οι φονταμενταλιστές Ισλαμιστές, οι τζιχαντιστές, οι ακραίοι. 
Οι υπόλοιποι είναι τα πρόβατα του Θεού.»
     Το Ισλάμ είναι «θρησκεία ειρήνης» μας λένε. Την ίδια ώρα που από την Μέση Ανατολή μέχρι τον Καύκασο, ο πλανήτης φλέγεται στο όνομα του Προφήτη!!
     Στην Ευρώπη το ψέμα του «φιλικού Ισλάμ» αναβαθμίζεται, στο πολύ μεγάλο ψέμα των δύο προσώπων του Ισλάμ. Και είναι πολύ απλό να ξεσκεπαστεί αυτό το τεράστιο ψέμα. Βλέπετε και οι «ακραίοι» Ισλαμιστές αλλά και οι «μετριοπαθείς» πιστεύουν στο ίδιο βιβλίο, στο Κοράνι !! Στις ίδιες διδαχές, στα ίδια δόγματα. 
     Το Κοράνι είναι κοινός τόπος και των μαζικών δολοφόνων των τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη και των «φιλήσυχων» αδελφών τους. Και το Κοράνι, διδάσκει τη βία, το μίσος, την βλακεία, τον ρατσισμό και τον χοντροκομμένο σεξισμό και στις δύο «ομάδες».
     Στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο να βρείτε αποδείξεις γι αυτό. Η έρευνα είναι εύκολη. Εγώ θα σας παραθέσω παρακάτω μερικά μόνο από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα για την φιλειρηνική και πνευματική υπόσταση του Ισλάμ, μέσα από το Κοράνι.
     Το Κοράνι λοιπόν, περιέχει τουλάχιστον 110 παραγράφους – στίχους, που ευθέως καλούν τους πιστούς σε πόλεμο εναντίον όλων (κυρίως των Χριστιανών και των Ιουδαίων)  για χάριν της επικράτησης του Ισλάμ. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι στίχοι, που αναφέρονται έμμεσα στον ίδιο σκοπό. Στον αντίποδα είναι ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, οι παράγραφοι – στίχοι που προτείνουν ανεκτικότητα και ειρήνη.
     Αρκετές παράγραφοι έχουν λεπτομέρειες και προτρέπουν π.χ. να κόψουν τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών αλλά και τα κεφάλια, των απίστων, όπου τους βρίσκουν.
Μην βιαστείτε να αποδεχτείτε ότι αυτά είναι κάποιες γραφικές υπερβολές. Ούτε να κάνετε κάποια επιφανειακή σύγκριση με το «οφθαλμό αντί οφθαλμού» της Παλαιάς διαθήκης.       
     Πρώτον διότι στον Χριστιανισμό ήλθε η νέα, η Καινή Διαθήκη, να ανασκευάσει, να ολοκληρώσει και φωτίσει την πνευματικότητα του Χριστιανού. Και δεύτερον διότι ακόμη και αυτή η προτροπή έχει αμυντικό χαρακτήρα, κάτι που δεν έχουν οι καθαρά επιθετικές ρήσεις του Κορανίου.
     Το ύφασμα που είναι πλεγμένος ο θρησκευτικός μανδύας του Κορανίου δεν έχει απλώς ως βασική πρώτη ύλη τη βία αλλά απαιτεί και τη συμμετοχή όλων σε αυτήν. Το Ιερό Ισλαμικό βιβλίο, απειλεί όσους δεν θέλουν να λάβουν μέρος στις σφαγές που διατάσσει, ότι ο Αλλάχ θα τους στείλει στην κόλαση αν δεν συμμετέχουν.

Κοράνι 4-76 «Αυτοί που είναι πιστοί πολεμούν για την κυριαρχία του Ισλάμ»
Κοράνι 3-151 «Σύντομα θα σπείρουμε τρόμο στην καρδιά των απίστων»
Κοράνι 5-33 «η τιμωρία όσων πολεμάνε το Ισλάμ είναι να δολοφονηθούν ή σταυρωθούν και σε όσους φυλακισθούν να κοπούν τα δάχτυλα χεριών και ποδιών»
Κοράνι 8-33 «θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων, για αυτό κόψτε τους τα κεφάλια και τα δάχτυλα χεριών και ποδιών»
Κοράνι 2-65 «ο Αλλάχ θα μετατρέψει τους άπιστους Ιουδαίους σε πιθήκους»
Κοράνι 3-65 «μην κάνετε άπιστους φίλους ή συμμάχους και μην υπηρετείτε στους στρατούς τους, εκτός αν το κάνετε υποκριτικά για αυτοάμυνα ή για χάρη του Ισλάμ»
Κοράνι 4-34 «να δέρνετε τις ανυπάκουες γυναίκες. Οι άνδρες είναι οι διευθυντές των γυναικών κι αν νομίζετε ότι δεν είναι υπάκουες να τις κρατάτε κλεισμένες και να τις τιμωρείτε»
Κοράνι 9-29 «Πολεμήστε τους Χριστιανούς μέχρι την κυριαρχία του Ισλάμ»
Κοράνι 9-111 «ο Παράδεισος είναι εγγυημένος για εκείνους που σκοτώνουν και σκοτώνονται στο όνομα του Αλλάχ»

     Δίπλα σε αυτές τις «ειρηνικές» προτροπές του Κορανίου, βάλτε και διάφορες ερμηνείες που κατά καιρούς ακούμε από τους ιμάμηδες και σεΐχηδες του Ισλάμ, όπως π.χ. «η γη είναι επίπεδη, είναι χριστιανικό ψέμα ότι είναι στρογγυλή» ή ότι είναι καλό και επιθυμητό να παντρεύεσαι κοριτσάκια 5 ή 6 ή 8 ετών, ή ότι πρέπει να ακρωτηριάζεται η κλειτορίδα των γυναικών ώστε να μην απολαμβάνουν τον έρωτα.
     Αυτό είναι το ειρηνικό – πολιτιστικό – ιδεολογικό μίγμα του Ισλάμ, της θρησκείας της ειρήνης. Χτισμένο από έναν έξυπνο άνθρωπο τον Μωάμεθ για να κρατάει τους ανθρώπους βλάκες, υποταγμένους και απλοϊκά αλλά αποτελεσματικά διαχειρίσιμους. 
     Έτσι εξηγείται γιατί, αυτοί οι άνθρωποι που τους περιθάλπουν τα Δυτικά κράτη και τους δίνουν μηνιαία επιδόματα, σπίτια, σχολεία και ασφάλιση, γίνονται δολοφόνοι και χωρίς τύψεις σκοτώνουν άγρια και μαζικά τους ευεργέτες τους.
     Αυτούς τους ανθρώπους, τους πιστούς και ταγμένους στην καταστροφή μας, προσπαθούν να μας πείσουν να αποδεχτούμε στις ευρωπαϊκές Πατρίδες μας, και στις οικογένειές μας.
     Αυτούς τους ανθρώπους που το ιστορικό τους ίχνος, αποτελείται ΜΟΝΟ από βεβήλωση και καταστροφή.
     Αυτούς τους ανθρώπους που σκλάβωσαν για περισσότερα από 500 χρόνια την Ελλάδα και που για να τους διώξουν, μάτωσαν, δυστύχησαν και υπέφεραν οι Πρόγονοί μας.
     Δεν μας ζητούν να είμαστε ανεκτικοί. Μας ζητούν να είμαστε προδότες, αντίχριστοι, ηλίθιοι.
     Θα το κάνουμε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου