«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Αλήθειες που δεν θα ακούσετε πουθενά!...ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!!!!!



Πες το κατινιά, ..αλλά θέλω να την ξεφτιλίσω αυτήν την ψευτοπατριωτική νυφίτσα, σε όσα μπλογκ μπορώ, γιατί το έχει παραχέσει με το να κλέβει αναρτήσεις και φράσεις άλλων και να τις παρουσιάζει σαν δικά του ευφυήματα.

Έχει ξεσκίσει διαχρονικώς το "HELLENIC SUNRISE" και το «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»,
..στο βίντεο δε, που θα δείτε εδώ , από το 2:12 και μετά, παπαγαλίζει ό,τι ακριβώς έγραψε στην εισαγωγή άρθρου του ο ΕργΔημΕργ, άρθρο που αναδημοσιεύσαμε κι εμείς επίσης.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ, ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΡΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΗΜΙ-ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ.

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

ΕργΔημΕργ

8 σχόλια:

  1. Στις παρουσιάσεις του το πάει καλά το ποίημα,γι αυτό έχει κινήσει το ενδιαφέρον τόσων πολλών...
    Όταν όμως αρχίζει το τελευταία εκμπομπή παρουσίασης για το τρελλοπόν,τότε το χάνει τελείως το όλο σκηνικό και γίνεται γραφικός τηλεπωλητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι γνωστος γραφικος βρωμοχαρακτηρας που κονομησε εκατομμυρια πουλωντας κωλοχαρτα.....κουτοπονηρος και θρασυδειλος το παιζει αριστεριζων τα τελευταια χρονια γιατι τρεμει μην τον πουν φασιστα και ναζι οι αριστεροι οι οποιοι βεβαια τον κυνηγουν μια ζωη και τον ξεφτιλιζουν...(δεν ξεχνιεται η επικη ατακα του προς τον καραμερο που τον εκλανε στην εκπομπη του που τον ειχε καλεσμενο////μη με ξεφτιλιζεις φιλε μου γιωργο ....γιατι μου το κανεις αυτο ρε γιωργο....γιαυτο υποταχτηκε πληρως στους αναρχοκομουνιστες και τους γλυφει τωρα....αποφοιτος γυμνασιου δενδροποταμου με φοβερα κομπλεξ κατωτεροτητος, πηγε σε ανοιχτο παν/μιο και πηρε(εξαγορασε) πτυχιο γεωπολιτικης και ιστοριας στα 50 του....
    φυγαδευσε τη γυναικα του και τα παιδια του στη γερμανια(την οποια βριζει μερα νυχτα)
    τωρα εγινε το κωλοχαρτο του πουτιν που ταχα μου μιλαει μαζι του!!!!!!!!! και εκανε φιλορωσικο κομμα -τον διεταξαν απο το σοβιετικο καθεστως ο τσιπρας να κανει το γελοιο κομμα του εκβιαζοντας τον με εκατομμυρια που εβγαλε εξω σαν τον θεμο, και φυσικα κυριως για να κοψει ψηφους απο τη χρυσαυγη...
    τον καρπαζωνουν ολοι μια ζωη και τωρα βγαζει το αχτι του.ειναι θλιβερη περιπτωση σαν τον
    αλλον με τα ελοχιμ, τους ουφολογους, εψιλολογους, προφητολογους και λοιπους ξεφτιλες....
    παρτε και βαζετε το περιφημο βιντεο καθε μερα και διαδωστε το παντου πως πουλαει επιστολες του χριστουλι εξαπατωντας γριουλες και γεροντακια και ξεφτιλιστε τον παντου τον αδιστακτο γελοιο απατεωνα

    https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

    καποιος που ξερει πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι μόνο που ψήφισε μνημόνια, είναι καταδικαστέος στην συνείδηση των νοημόνων και ενημερωμένων Ελλήνων.

      Σωστές και κάποιες άλλες πληροφορίες σας και γνωστές, αλλά αυτά που παραθέτετε περί "αποφοιτος γυμνασιου δενδροποταμου...πηγε σε ανοιχτο παν/μιο και πηρε(εξαγορασε) πτυχιο γεωπολιτικης και ιστοριας στα 50 του....φυγαδευσε τη γυναικα του και τα παιδια του στη γερμανια....τον διεταξαν απο το σοβιετικο καθεστως ο τσιπρας να κανει το γελοιο κομμα του εκβιαζοντας τον με εκατομμυρια που εβγαλε εξω σαν τον θεμο.."
      δεν τα γνωρίζω, και αν δεν έχουν γραφτεί σε δημοσιεύματα με αποδείξεις, παραμένουν στην σφαίρα του φανταστικού και της συκοφαντικής δυσφήμισης, την οποία το μπλογκ μας δεν εγκρίνει.

      Παρόμοια "ανώνυμα" σχόλια, τα οποία θα περιέχουν τέτοιο ανεπιβεβαίωτο περιεχόμενο, στο μέλλον δεν θα αναρτούνται.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΜΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΑΠΟΣΙΟΠΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - "Κ.Βελόπουλος - Περί Κομβικής Θέσης Ελλάδας/Αμερικής/Ρωσίας/Κίνας (1) [Blog : ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ]"

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2016/09/kontra-channel-1-blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ 30-07-2015 ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ 4ου ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ - "Κυριάκος Βελόπουλος - Κόντρα & Ρήξη 30-7-15 ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κ.α."

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2016/09/30-07-2015-4-30-7-15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ! - Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !! - ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!! - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ !!!! - ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!!!!

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2016/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οτι πρεπει για μελοντικος ηγετης
    ο Ελληνας θελει μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή