«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

Όοοοχι αυτή που βλέπετε σε πρώτο πλάνο. Ούτε οι τουρκικές φρεγάτες στο Αιγαίο... (αυτά είναι απλός εκφοβισμός για το πόπολο, σε αγαστή συνεργασία των εντολοδόχων Τσίπρα και Ερντογάν, με τους κοινούς εντολοδότες τους)...





















ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ:



Και αυτή:



Και αυτή:



 Και αυτή:





 Και αυτή:



Και αυτή:





 Και αυτή:



 Και αυτή:



     

Μέσα και έξω από το δημαρχείο της Αθήνας, και στους γύρω δρόμους (Σοφοκλέους, Σωκράτους, Ομόνοια κλπ..) όπως και σε δεκάδες άλλες συνοικίες γύρω από το κέντρο... όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου υπάρχει αυτή η εικόνα. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν όλες σήμερα (21-8-2017) από αναγνώστη του ιστολογίου μας.
Εάν επιχειρήσετε στην “αναζήτηση” του google (“εικόνες”) να βάλετε τις εξής “λέξεις-κλειδιά” με διάφορους συνδυασμούς τους: “Αθήνα-ισλάμ-μουσουλμάνες-παιδιά-καροτσάκια-μωρά-μαντήλες”... δεν πρόκειται να βρείτε ΤΙΠΟΤΑ! ..εκτός από αυτές που μόλις είδατε εδώ, και τις οποίες δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα τις βλέπετε, μέχρι να τις “κρασάρουν”... 
Καθόλου τυχαία δεν είναι φυσικά η απουσία τέτοιων φωτογραφιών στο ελληνικό google. H νεοταξική αυτή διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει τα μάλα στις αναίσχυντες προδοτικές μας κυβερνήσεις των 8 τελευταίων ετών, των ετών των μνημονίων και της αθρόας εισόδου λαθροεισβολέων.

Πρωθυπουργοί, υπουργοί, δήμαρχοι και κάθε καρυδιάς κρατικοί υπάλληλοι ενισχύουν το έργο της καταστροφής της πατρίδας μας, γεμίζοντάς την με νεαρούς μουσουλμάνους -στην πλειοψηφία τους σουνίτες, λιποτάκτες από εμπόλεμη κατάσταση της πατρίδας τους, ή από μη εμπόλεμες ζώνες, από τα βάθη της Τουρκίας, Μπαγκλαντές κλπ- και νεαρές μαντηλοφόρες που είναι να απορείς αν είναι δικά τους όλα αυτά τα κουτσούβελα που κουβαλούν, ενώ οι περισσότερες είναι “στην τρίχα”, βαμμένες με ακριβά καλλυντικά, μιλώντας σε apple και άλλα ακριβά κινητά.

Γιατί βρίσκουμε επικίνδυνα όλα αυτά...

Γιατί όλα αυτά τα παιδάκια, τα εντάσσουν σιγά σιγά στα ελληνικά σχολεία οι προδότες του κοινοβουλίου -οι γονείς τους κι αυτά είναι οι επόμενοι ψηφοφόροι τους- θα αναπτύξουν μεν κάποιες επαφές και φιλίες με ελληνόπουλα, εντούτοις όταν τους δοθεί εντολή από τους "θρησκευτικούς" τους ηγέτες, θα τα σφάξουν τα παιδιά μας. Το ισλάμ -κυρίως αυτό που μας έχουν κουβαλήσει, το σουνιτικό- δεν είναι θρησκεία της αγάπης – στρέψον αυτώ και το άλλο μάγουλο, σφάξε με πασά μου ν΄αγιάσω- είναι αιμοσταγές και επεκτατικό πολιτικό σύστημα.

Γι αυτό...



Ο αναγνώστης μας βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας για να καταθέσει κάποια δικαιολογητικά προς έκδοσιν ληξιαρχικής πράξης θανάτου -και μόνο για τέτοιες πηγαίνουν πια οι περισσότεροι Έλληνες στα δημαρχεία- Σε ερωτήσεις που απηύθυνε σε κάποιο υπάλληλο, με τον οποίο έπιασε συζήτηση σε έναν διάδρομο, έμαθε το εξής εξωφρενικό: 
Ότι όλοι αυτοί οι ξένοι που κατακλύζουν καθημερινά τις υπηρεσίες Ιθαγένειας, Δημοτολογίου κλπ, με διάφορα δικαιολογητικά για να αποκτήσουν, αυτοί και τα παιδιά τους, ελληνική ιθαγένεια... 
τα χαρτιά και οι αποφάσεις που καταθέτουν ή λαμβάνουν είναι έντυπα στα οποία παλιότερα κυριαρχούσε ο όρος "υπηκοότητα", και τέτοια, δηλαδή για τα ίδια έντυπα πρόκειται, μόνο που έχει αντικατασταθεί πλέον ο όρος  "υπηκοότητα" με τον "ιθαγένεια", έτσι απλά, από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα. Νομότυπα;..παράτυπα;.. πάντως, όπως όλα δείχνουν..ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!

Υπηκοότητα και Ιθαγένεια -ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ- δεν ξεχωρίζουν. Αυτό ισχύει από την εποχή του Όθωνα κιόλας. Και δεν βρέθηκε κανείς να το διορθώσει. Πράγμα που δεν μας εκπλήσσει, εφόσον έχουμε πια διαπιστώσει... πόση μασονική ποδίτσα έχει παρεισφρήσει στο νομοθετικό μας σύστημα επί δεκαετίες δεκαετιών...

Η προδοσία δεν έχει τέλος!...

Σε δημοσιεύσεις μου στα Αττικά Νέα, πέρυσι και φέτος, έγραψα με γλαφυρό τρόπο, "πολλά" πάνω σε αυτό το έγκλημα που συντελείται στην πατρίδα μας. Τα στοιχεία αφορούσαν πάλι το κέντρο της Αθήνας και το τραγικό Δημαρχείο στην Πλατεία Κοτζιά, έναν προθάλαμο παράνομης κι επικίνδυνης ελληνοποίησης, ένα "Ελληνοποιείο" αισχίστου είδους, όπως και άλλα φαντάζομαι στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.
Η εικόνα παραμένει, μέχρι κι αυτήν την στιγμή, ίδια.



Aπό τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, ανά μισή ώρα και στα πεζούλια γύρω από το προαύλιο του δημαρχείου της Αθήνας (δηλ, στο επίπεδο των εισόδων του) θα δεις τα πιο απίθανα πράγματα (βολτάρετε επίτηδες μόνο για δύο ώρες με μια φωτογραφική μηχανή και θα πάρετε βραβείο αποκαλυπτικού ρεπορτάζ):



Μαροκινοί, ρουμάνοι, αλγερινοί, αλλά κυρίως ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ με άθλιο ή πολύ καλό ντύσιμο, ανταλλάσουν λαθραία κινητά, πουλούν χασίς και ηρωίνη, βγάζουν πάντα από τις τσέπες πάκα με 500άευρα...


ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ: Σπάνε ''βραχάκια''(κοκαϊνη) στα πεζούλια και την σνιφάρουν επί τόπου! 



Κι όλα αυτά με απίστευτη άνεση, όπως κάθεσαι και εσύ να στρίψεις ένα τσιγάρο όλντ χόρμπον,  γιατί ξέρουν πως ποτέ δεν πρόκειται να πλησιάσει "μπάτσος", λες και είναι μιλημένοι, ότι το προαύλιο του δημαρχείου είναι το πιο ασφαλές σημείο γιατί έχει δοθεί εντολή στις αρχές να μην πλησιάζουν, "είναι άσυλο πολυπολιτισμικότητας", άντρο των "χαϊδεμένων μεταναστών". Τα χαϊδεμένα των υπουργών και δημάρχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των υπαλλήλων του Τζωρτζ Σόρος.

 


Και προσέξτε: Πάκα 500άευρα και κοκαϊνη!  (Κοκαϊνη: το πιο ακριβό ναρκωτικό, πολυτέλεια κυρίως των πολιτικών και των τραγουδιστών.   ...α, ξέχασα: και των πακιστανών)

Ποιος τους έχει φορτώσει και με τα δύο;...
 Ξέρετε πως αύριο, αυτοί που σνιφάρουν την κόκα αρπάζουν εύκολα ένα καλάσνικοφ και όποιον πάρει ο χάρος;... η κόκα τρελλαίνει. Δεν υπολογίζεις την ανθρώπινη ζωή.



ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΡΑ:



Μπαίνεις και αριστερά σου είναι η πλατεία με τους γκισέδες δημοτολογίου. 

Δεξιά η πλατεία με τους γκισέδες ληξιαρχείου. 

Σε αυτήν λοιπόν και μπροστά στον γκισέ με τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, μεταξύ 9 το πρωί και 14:30 γίνεται της κολάσεως από κόσμο! 

Χώρια που δεν μπορείς να σταθείς από ένα έντονο ‘’άρωμα’’ ιδρώτα και απλυσιάς. 
Γιατί αυτό το άρωμα;…Απλή η εξήγηση:

Ο ένας  στους δέκα από αυτούς είναι Έλληνας.

Οι υπόλοιποι όμως είναι αφγανοί, πακιστανοί, ρουμάνοι, αλβανοί, νιγηριανοί, ρομά κ.ά… 


 Αυτοί λοιπόν, επειδή τους παρέχονται όλα τζάμπα, εν αντιθέσει με τους Έλληνες οι οποίοι τώρα πια πολλοί ψάχνουν και για ληγμένα φάρμακα εκτός από αποφάγια στους κάδους ..
ΓΕΝΟΒΟΛΑΝΕ "αβέρτα κουβέρτα"(αναφανδόν)! …
ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

Πόση υπομονή λοιπόν να κάνεις με όλα αυτά;… μήπως κι έρθει η στιγμή που θα αφηνιάσουμε και θα αρχίσουμε να κυνηγάμε πολιτικούς όλοι πλέον, για να τους λυντσάρουμε;… Φυσικά, τότε θα είναι που, για να μας τρομοκρατήσουν, θα αμολήσουν με ένα μήνυμα στο κινητό, όλα αυτά τα απροσκάλεστα από εμάς στίφη, να κάνουν λεηλασίες και μαζικά εγκλήματα.

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ -ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΚΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. 




ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΤΩΡΑ:


Ο πραγματικός χαμός όμως, που βαράει κόκκινο στις κλίμακες επικινδυνότητας, περνάει παρόλα αυτά στα ψιλά των εφημερίδων, τηλεόρασης και διαδικτυακής ενημέρωσης. 

Και ένα παράδειγμα είναι αυτό:



"Εντοπίστηκε οπλοστάσιο στο σπίτι ενός 50χρονου αλλοδαπού" (εδώ).

Περιληπτικά: 50χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε άλλο αλλοδαπό, η αστυνομία τον εντόπισε και ανακάλυψε στο σπίτι του.. 1 πολεμικό τυφέκιο, 15 πιστόλια, 5 κυνηγετικές καραμπίνες, ναυτικές φωτοβολίδες.  



Και η ανακάλυψη αυτή ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!...λόγω μιας μαχαιριάς μεταξύ βαρβάρων, υπάνθρωπων κτηνών που μένουν σε διαμερίσματα με πληρωμένους τους λογαριασμούς και τα νοίκια από δήθεν ΜΚΟ, αλλά από την τσέπη μας στην πραγματικότητα. 

Διαμερίσματα τα οποία εάν δεν προέρχονται από εξώσεις Ελλήνων, ανήκουν σε απάτριδες "σύγχρονους Εφιάλτες" συριζο-ιδιοκτήτες που έχουν θεό τον Μαμωνά.


Το σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πρόκειται για μια γιάφκα που εντοπίστηκε κατά λάθος!

Συμπέρασμα..και όχι "ίσως" (ξεχάστε το πια το ίσως)..υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες γιάφκες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος:

Σε κάποιο ποσοστό, αποδίδονται σε ασιάτες και αφρικανούς μουσουλμάνους οι οποίοι ηδονίζονται στην ιδέα μιας Ελλάδας Χαλιφάτο υπό των νόμων της Σαρία, την οποία θεωρούν ανώτερη από την Δημοκρατία των απίστων. 

Σε ένα μεγαλύτερο ποσοστό, αποδίδονται σε Αλβανούς Ουτσεκάδες και Τούρκους, μουσουλμάνους Σκοπίων και Κοσόβου, Βοσνίας και Μαυροβουνίου, που συμμετείχαν στον στρατό του ISIS στη Μέση Ανατολή. Αυτοί, μετά την ήττα στη Συρία από Ρώσους και Κούρδους, οι μισοί επέστρεψαν ήδη στις βαλκανικές χώρες τους, οι άλλοι μισοί όμως διαμοιράστηκαν, κατόπιν σχεδίου, σε όλη την ελληνική επικράτεια για την ώρα ενός μελετημένου 'μπαμ' που θα βοηθήσει στην τελειωτική κατάκτηση της Ελλάδος από τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές.


Πέραν αυτών βεβαίως βεβαίως.. μην ξεχνάμε και το μισό, εάν όχι ένα, εκατομμύριο Αλβανούς που είναι εδώ κάποιες δεκαετίες τώρα, οι οποίοι δεν αφομοιώθηκαν ποτέ, ή "να αγαπήσουν την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα τους, μετέχοντες της ελληνικής κουλτούρας και παιδείας", παρά μεθούν στην ιδέα μιας ''μεγάλης Αλβανίας'' και κανείς τους δεν κρύβει τα φιλοτουρκικά του αισθήματα.

 

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑ...
 

  ...ο οποίος τα περιγράφει όλα αυτά με εξωφρενικούς κατάπτυστους δηθενιάρικους όρους, μιας και απευθύνεται σε αμόρφωτους ελληνόφωνους-θεατές τουρκοκάναλων και survivor..... 
"προσφυγικό", "φιλοξενία", "υποδοχή", "ενσωμάτωση", "ένταξη" και άλλους τέτοιους ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ νεοταξικούς σκουπιδο-όρους...
...υπουργοί και δήμαρχοι διατυμπανίζουν πως η
παρουσία των μεταναστών θα πρέπει να θεωρηθεί ως πηγή πλούτου για τις πόλεις και συστατικό δυναμικής ανάπτυξης.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ...ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ Ή Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...  "ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". 

 Σε αυτό το σημείο ολοκληρώνονται οι απόψεις του παρόντος ιστολογίου για το θέμα του "μεταναστευτικού"...
και για το " ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ", εικόνα για την οποία δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να την αναλύουμε...
και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας!



17 σχόλια:

  1. Εξαιρετική η ανάρτησή σου, αγαπητέ φίλε.
    Εύχομαι να ταρακουνήσει αρκετούς.
    Χρειάζονται φωνές σαν την δική σου, για να αφυπνίζουν...
    Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποπάκι ευχαριστώ !
    Και όπως τα έχουμε ξαναπεί...
    ..δικές σου λέξεις δηλαδή,
    "Ο αγώνας είναι κοινός και για τους δυο... και όχι μόνον..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΠΑΡΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΝΩΝ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΝΑΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ?
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΑΘΡΩΘΕΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ
    ΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ ΚΥΜΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣ
    ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΑΛΥΣΗ.
    ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
    ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ
    12ΟΟ ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
    1500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ
    ΑΝ ΑΥΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 400 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΑ ΩΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
    ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΕ ΧΩΡΙΖΕΙ
    ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ .
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ίδιοι που είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας θα φέρουν το τέλος της με την προώθηση και τελική επικράτηση δια μέσου των αριθμών του Ισλάμ.
    Το Ισλάμ δε τη γουστάρει τη πολυπολιτισμικότητά σας ή μήπως είναι αυτός ο στόχος σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζούμε μια ευρωχούντα τόσο στυγερή που μπροστά της ακόμα και η ναζιστική κατοχή μοιάζει με χάδι. Δυστυχώς ακόμη και οι πλέον αισιόδοξοι έχουν καταλάβει ότι είμαστε απελπιστικά μόνοι: Η Εκκλησία έχει πουληθεί, η διανόηση βάζει κρέας στον κώλο της, ο στρατός κάνει πίπες στην αριστερά, οι ηγέτες είναι όλοι για το πούτσο.

    Το χειρότερο είναι πως ακόμα και αυτοί που θεωρούνται υποψιασμένοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα του τι συμβαίνει γύρω μας. Η ταυτότητα: λάθρο = σαύρα προκαλεί γέλια ή και αμηχανία.

    Ο ύπνος είναι βαθύς, αλλά όχι για πολύ ακόμα.

    +ΤΟ ΠΕΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Μάρκο,

      "ΤΟ ΠΕΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ", και όπως είπα στον ανώνυμο σχολιαστή πιο κάτω..."ένα ισχυρό σοκ για αρχή" (αυτό είναι το πέος), "μετά κόπο για επιβίωση, και ίσως έρθει και η διάθεση για φιλομάθεια και αυτοσεβασμό και πολιτειακό δίκαιο, στον λαό μας".

      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  6. Αποκαλυπτικό το άρθρο,κρατώ ωστόσο δύο λέξεις, πάνω στις οποίες θα καταθέσω και την δική μου άποψη αν και θεωρώ ότι ο συντάκτης του κειμένου περιγράφει με τον πιο γλαφυρό όσο και στέρεο τρόπο την κατάσταση.
    Η πρώτη λέξη είναι "λιποτάκτης". Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων αυτών των περιπλανώμενων δήθεν κατατρεγμένων είναι λιποτάκτες από τον κανονικό στρατό της χώρας ή κάποιας από τις αντιμαχόμενες ομάδες,φατρίες ή και ιδεολογικά αντίθετες προς το καθεστώς ομάδες. Και διερωτώμαι αν είναι αυτός ο τρόπος που έχουν για να δείξουν την αγάπη τους για την χώρα που γεννήθηκαν και γαλουχήθηκαν. Η συντριπτική δε πλειοψηφία από αυτούς που προέρχονται από χώρες που δεν μαστίζονται από πόλεμο, δηλαδή δεν είναι π΄ροσφυγες αλλά μετανάστες, χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για την φυγή από την χώρα προέλευσης τους το ότι δήθεν είναι ομοφυλόφιλοι και τα καθέστωτα που νέμονται την εξουσία εκεί τους εξαναγκάζουν σε φυγή, επειδή αυτός ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι εκεί ποινικά κολάσιμος. Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει ανάμεσα σε πολλά άλλα να βιάζουν τα κορίτσια μας ή να στήνουν παράνομα μπουρδέλα μέσα στα χοτ σποτ που έχουν δημιουργηθεί για να τους "ανακουφίζουν" και απαρτίζονται από σκλάβες του έρωτα που στρατολογούνται με το ζόρι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αντάλλαγμα την επιβίωση τους και μόνο. Είναι άλλωστε γνωστά τα γεγονότα των βίαιων συγκρούσεων ανάμεσα σε διαφορετικές εθνότητες μετανάστων, για τον έλεγχο αυτών των ελεεινών παραμάγαζων.
    Η δεύτερη λέξη που θέλω να σχολιάσω είναι η "ιθαγένεια" και η διαφορά της με την λέξη "υπηκοότητα". Η πρώτη είναι ιδιότητα που δεν αποκτιέται αλλά αποδίδεται στον πολίτη μιας χώρας όταν αυτός γεννιέται σ αυτήν και δηλώνει το "ευθύ γένος" με το οποίο ο πολίτης είναι δεμένος με τον τόπο του. Την γλώσσα, την θρησκεία, τα έθιμα και κυρίως την Ιστορία. Η υπηκοότητα εν αντιθέσει είναι ο δεσμός ενός πολίτη με την χώρα στην οποία κατοικεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και κανονικά θα έπρεπε να απονέμεται τιμητικά και σε ειδικές περίπτωσεις σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι προσφέρουν στον τόπο που κατοικούν και τον κοσμούν με το ήθος και την αξία τους. Στις μέρες μας όμως οι αξίες είναι φαίνεται μόνο η πληρότητα των εκλογικών καταλόγων με κάθε λογής κατακάθια που καταφθάνουν ως κατατρεγμένοι γκέι για να αποδειχτούν επιβήτορες και να μολύνουν τα ιερά εδάφη που ρίζωσε η δημοκρατία και η ζωοδότρα ελιά και λατρεύτηκε ο άνθρωπος ως παράγοντας προόδου και όχι ως σκλαβωμένο υποχείριο.
    Συνέχισε να φωνάζεις, να αποκαλύπτεις και να μάχεσαι. Και ίσως μια μέρα οι κραυγές αγωνίας σου κάνουν τα πρόβατα που σήμερα βελάζουν, λιοντάρια που αύριο θα βρυχώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ορθές οι απόψεις σας. Κι ευχαριστώ για την παραίνεσή σας να συνεχίσω.
      Όσο για την παρατήρησή σας ότι "υπηκοότητα, κανονικά θα έπρεπε να απονέμεται τιμητικά και σε ειδικές περίπτωσεις σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι προσφέρουν στον τόπο που κατοικούν και τον κοσμούν με το ήθος και την αξία τους"...
      ..έχω να πω πως κάτι τέτοιο φαντάζει πια τόσο ουτοπικό στις μέρες μας, όσο και ένα πολίτευμα Αρίστων ή Μοναρχία,όπως το περιγράφει ο Αριστοτέλης, και το οποίο δεν έχει μέχρι τώρα, δυστυχώς, εμφανιστεί στη Γη.
      Μόνο ένας τέτοιος πολιτειακός θεσμός θα μπορούσε να έχει την σοφία να εφαρμόσει κάτι τέτοιο. Ίσως και η αισυμνητεία, σχετικά ορθός θεσμός, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην αρχαία Αθήνα, Κόρινθο, Μίλητο κ.μερικές άλλες.

      Απέχουμε όμως ακόμα πολύ από το να αποκτήσουμε την ικανότητα και την δυνατότητα να μπούμε σε μία τέτοια ατραπό μεγαλειώδους εξέλιξης. Μοιάζει απόλυτα ουτοπικό, όπως είπα, με τα σημερινά εκφυλιστικά μας χαρακτηριστικά.
      Μία τέτοια αναλαμπή, προϋποθέτει ένα ισχυρό σοκ για αρχή, μετά κόπο για επιβίωση, και ίσως έρθει και η διάθεση για φιλομάθεια και αυτοσεβασμό και πολιτειακό δίκαιο, στον λαό μας.
      Για την ώρα, αποτελεί ένα πρωτοφανές δείγμα "λαού-έρμαιο των διαθέσεων του αγνώστου".

      ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία τα λέτε αλλά οι έλληνες δυστυχώς κοιμούνται Και δεν βλέπω να ξυπνάμε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ {ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ} ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΑΒΕΣ ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΓΚΕΪ ΠΑΡΕΪΤ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΤΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ!!!!!!!!!

    Σοφία μου, γράφεις στο "Φιλοσοφία και Έρευνα"
    ( http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2017/08/blog-post_26.html ):

    "..χρησιμοποιούν τούς Άραβες ώς βασικούς τρομοκράτες καί αντιφάσκουν μέ τήν επιβαλλόμενη από μέρους τους εξάπλωσή τους στήν Ευρώπη καί γενικά στόν δυτικό κόσμο γιατί θέλουν νά φθάσουν στό σημείο ενός "αναγκαίου" γενικού πολέμου μέ τόν αραβικό κόσμο καί νά τούς εκκαθαρίσουν καί εξαφανίσουν από τόν πλανήτη όπως θά κάνουν καί μέ άλλες φυλές πολύ σύντομα".

    Και έχεις απόλυτο δίκιο. Κατά κει το πάνε, και μάλιστα υποψιάζομαι πως τα πρώτα πυρηνικά θα πέσουν κατά μήκος του Ευφράτη.

    Παράλληλα όμως με όλα αυτά, στην χώρα μας όντως συντελείται αλλαγή πληθυσμού, κατόπιν σχεδίου.

    Όταν ανάψουνε ΕΔΩ τα αίματα δεν θα είναι σκηνοθετημένα. Και θα είναι και πανευτυχείς οι σχεδιαστές εάν σφαχτούμε ξανά μεταξύ μας γι αυτό και άλλα θέματα.

    Όσο λιγοστεύουμε, τόσο θα θα μειώνεται το κόστος εργασίας γι αυτούς, εφόσον γεμίζουν ήδη την χώρα με ξένα φτηνά εργατικά χέρια και στο τέλος τέλος θα τους 'ξηγηθούν κι αυτονών (Άραβες κλπ) "αλμυρό φυστίκι" για τις "σαρίες" κ.ά. αξιώσεις τους.

    Εάν μου διαφεύγει κάτι και πρέπει να κοιτάξουμε και κάπου αλλού, πιο πέρα ακόμα, ενημέρωσέ μας.

    Χαίρομαι για την τιμή της επισκέψεώς σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάστε αυτό .... Σύμφωνα με τον πατέρα-ιδρυτή του σιωνισμού Theodore Herzl (1904) «η περιοχή του εβραϊκού κράτους εκτείνεται από τον ποταμό Νείλο της Αιγύπτου έως τον ποταμό Ευφράτη».
    Αυτοί οί δύο ποταμοί συμβολίζονται πάνω στήν σημαία τού Ισραήλ μέ τίς δύο μπλέ γραμμές . Καί στό κέντρο είναι τό αστέρι πού συμβολίζει τό ίδιο τό Ισραήλ καί τήν κυριαρχική τους επιθυμία σέ αυτόν τόν χώρο.Το σχέδιο αυτό αναφέρεται στην βιβλιογραφία περί παγκοσμιοποίησης ως «Yinon Plan» (σχέδιο Yinon) και είναι ένας στρατηγικός σχεδιασμός του Ισραήλ και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι το Ισραήλ θα πρέπει να επανακαθορίσει το γεωπολιτικό του περιβάλλον δια μέσου της διάσπασης των αραβικών κρατών σε μικρότερα και αδύναμα κρατίδια ώστε να εξασφαλίσει περιφερειακή υπεροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ανώνυμο ο οποίος μου στέλνει συνέχεια -και δεν τα ανεβάζω- μικρά σχόλια με εκφράσεις τύπου "ελλαδόκαφροι", "ραγιαδοέλληνες", "μνημόνια μέχρι να τελειώσει ο κόσμος..στο δόξα πατρί του τουρκοέλληνα" κ.ά...

    Αγαπητέ,
    το έχω ξαναπεί: Συνιστώ να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις γιατί λειτουργούν και ως κατάρα διά εμάς, συν τοις άλλοις. Έχει καταντήσει αηδία!
    Με την "πολιτική ορθότητα" είναι που κατάφεραν έως τώρα να μας κάνουν κότες. "Αντιρατσισμό" και "δημοκρατία" του κώλου, δηλαδή διεστραμμένες, στα δικά τους μέτρα έννοιες.
    Και βάζουν αυτές, τις κατά πώς αυτοί τις αντιλαμβάνονται, έννοιες "μπροστά"...για να μας κεντρίσουν στο "φιλότιμο" (αυτήν την τόσο παρεξηγημένη έννοια) και στο ότι υποτίθεται ότι εμείς οι Έλληνες, ανέκαθεν και από την αρχαιότητα, είμαστε υπέρμαχοί του ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας.
    Έτσι, όλοι σχεδόν, στην καθημερινότητά μας, "το βουλώνουμε" για να μην μας πουν φασίστες, ρατσιστές, ναζί, χρυσαυγίτες κ.ά...
    Θεωρώ πως και η Χρυσή Αυγή έχει βάλει το χεράκι της σε αυτό, σκόπιμα και κατ'εντολή ανθελληνικών/αγγλικών μυστικών υπηρεσιών. Εάν πέφτω έξω και την αδικώ, η Ιστορία ας με διαψεύσει κι ας την δικαιώσει...Αυτό βέβαια θα φανεί πολλούς πολλούς μήνες εφόσον συμμετάσχει σε "πατριωτική" Κυβέρνηση που θα την ορίσει ο λαός ή "θα μας την φορέσουν" ως plan c.

    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν θα μάθουμε αγαπητοί φίλοι να κάνουμε διάλογο, όχι με το εγώ μας, αλλά με το ΕΜΕΙΣ!!! Θα έχουμε μάθει και πως να σώσουμε την πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποια ειναι αυτη στην φωτογραφια ;η μονα λιζα ;χαχαχα! το καλοκαιρι ,οι μοσουλμανες παθαινουν πλακα ! γδυτοι αντρες ,ελαφρα ντυμενες γυναικες ,καλλωπισμενες,την ιδια πλακα ,παθαινουν και οι ανωμαλοι που μας στουμπωσαν εδω μεσα.Ειτε απο εδω ,ειτε απο εκει ,η συγκρουση ειναι αναποφευκτη !.Μπορει να μην ειναι οργανωμενη ,αλλα η καθημερινοτητα και η ανωτερη ποιοτικα διαφορα σε ολα τα επιπεδα ,θα οδηγηση στην συγκρουση.Για να καταλαβουν την χωρα,αυτο ξεχαστε το .ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ,ανεξαρτητα σθενους και αρετων,ηθους ,πιστεως του καθε ενος.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ .Μενει να υλοποιησουμε στην πραξη την ιδικη μας βουληση για την ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .Απο τα πρωτα σχολια του 2017 ,μεχρι τωρα τον οκτωβριο του 2019 ,συνεβηκαν πολλα ,ομως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ,ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ .ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ .Παικτες υπαλληλοι υποτακτικοι της χαζαρικης μαφιας ,της καμπαλας ,του σιωνισμου ,των ιλλουμινατι ,τι σας κανει να νομιζετε οτι θα μας πατησετε κατω ; ,το χρημα ; οι οργανωσεις σας; η μαυρη προπαγανδα σας;ο στρατος σας του νατο ,των τζιχαντιστων ; των πρακτορων ;.ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΥΨΗΛΩΤΕΡΟΥς ΒΑΘΜΟΥς ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΑς ,ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ,ΠΙΑ ,ΣΕ ΦΟΒΕΡΑ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΠΤΩΣΗ ΕΙΣΤΕ ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ .ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΩ . ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΔΩ ,ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΩΣΤΑ,
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΩΝ ΑΡΘΡΩΝ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΗΣΕΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή