«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ (ΦΩΤΟ), ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!






















                                     Θα ξεκινήσουν πρώτα από τους εικονιζόμενους.
                                     Και ευτυχώς... για πολλούς λόγους:




1. Δεν θα ξεκινήσουν αμέσως τα μαζικά εγκλήματα από τις ήδη ταλαιπωρημένες από τα μνημόνια ελληνικές οικογένειες.

2. Οι αριστερίζοντες απλοί πολίτες (αυτοί δηλαδή που δεν είναι σε διατεταλμένη έμμισθη ή κομματική υπηρεσία ονόματι "αλληλεγγύη") θα προλάβουν να δουν το λάθος τους, και τί ζημιά έκαναν τόσα χρόνια δείχνοντας την συμπάθειά τους σε λάθος πλευρά, και ελπίζω να συνταχθούν μαζί μας για να μπορέσουν να σώσουν κι αυτοί τις οικογένειές τους.

3. Θα καθαρίσει εξ αρχής ο τόπος από συριζαίους με prada (όσους δηλαδή δεν προλάβουν να βρουν πτήσεις για την πραγματική πατρίδα τους την Νέα Υόρκη), εμετικούς ανταρσυαίους "εφιάλτες", ψευτοαναρχικούς εβραϊκούς πράκτορες και υπαλλήλους των ΜΚΟ, και οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο, ακόμα και δεξιούς και ψευτοπατριώτες που συνέβαλαν στον λαθροεποικισμό με τις πράξεις τους, και θυμόμαστε πολύ καλά ποιοι είναι για να το παίξουν τις ώρες αυτές ότι ήταν πάντα μαζί μας.


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ.


ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ. ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.

Περισσότερα εδώ
Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου