«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

SHIT HIGH AND WATCH !!
























Η καυστική ματιά του Διόδοτου μετά των εξαιρέτων καλλιτεχνικών δημιουργιών του φίλου Αυτόλυκου...ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!..

Η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη -και όχι μόνο- σε ανώνυμο σχολιαστή, του οποίου το σχόλιο "πήρε πόρτα" (= δεν δημοσιεύτηκε), αλλά αποφάσισα να το παρουσιάσω με επισημότερο τρόπο, εδώ, για να καταλάβετε τί φίδια κολοβά ( κολοβός=που του έχουν κόψει την ουρά/tail/queue 🙂 ) κι αμόρφωτα (και μειοψηφία παράλληλα) θέλουν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό, όλο τον οχετό των συμπλεγμάτων τους, καθώς και την ψευδαίσθηση που τους διέπει, ότι μπορούν να πείσουν πως κατέχουν και μπορούν να την χειριστούν, μία χαζή ψευδομαρξιστική φρασεολογία του κώλου, για να μας ψαρώσουν και να μας εκφοβίσουν. 

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την φόρμα λήψης των σχολίων, του ιστολογίου, που περιμένουν έγκριση για να δημοσιευτούν ή να διαγραφούν. Ο "φίλος/η" αυτός/ή λοιπόν, με αποκαλεί έμμισθο αρχολίπαρο και νεοταξίτη εθνικιστή.



Και απορώ: Πώς γίνεται να είμαι όλα αυτά μαζί, εφόσον ή το 1ο θα ισχύει, ή το 2ο...και επίσης...ή το 3ο θα ισχύει, ή το 4ο. Δηλαδή...ή θα με πληρώνουν, ή θα γλείφω κάποιους για να αναρριχηθώ πολιτικά...και επίσης...ή νεοταξίτης θα είμαι, ή εθνικιστής. Όλα μαζί ή ανά ζεύγη...δεν στέκουν!

Το επίσης αστείο είναι, πως δεν διεκδικώ 🙂 κανέναν από τους τέσσερις τίτλους, πράγμα οφθαλμοφανές φαντάζομαι, σε όλους τους αναγνώστες.

Μου θυμίζει η περίπτωση αυτή, την τρομακτική κυρία στην παρακάτω φωτογραφία (η οποία είναι ένα ατλαντοτραφές πιόνι όπως και ο "κύριος" στον οποίο απευθύνεται), η οποία αντιμετώπισε επίσης ένα παρόμοιο πρόβλημα, και παρέκαμψε την αμηχανία με μίαν επίσης "αγγλοφανή" φράση, η οποία ανταποκρίνεται στο κορυφαίο "χέσε ψηλά κι αγνάντευε"! 


Δικαιολογημένα λοιπόν...οι υποψίες μου στρέφονται στο να ρωτήσω τον μυστηριώδη ανώνυμο σχολιαστή:

               « - Αλέξη εσύ είσαι???.....»


                                                ---------😀 😃 😄 😁 😆 😅 😂---------


Enjoy τώρα...νεότερες δημιουργίες by Great Aftolykos!












 





7 σχόλια:

  1. Κάποιος πού δέν μπορεί νά διακρίνει τήν διαφορά τών ανωτέρω τεσσάρων, μάλλον εκ γενετής συριζαίος είναι πού προσπαθεί νά γίνει τρόλ.
    Η φτωχή καί επιθετική σύνταξη τού σχολίου δείχνει πώς ίσως πρόκειται περί... κακιασμένης ψιλαδερφής πού επιζητεί, (έστω καί λίγη), δημοσιότητα.

    Αλλά κι εσύ ήταν ανάγκη νά τόν βγάλεις στό μεϊντάνι; Άσε τόν τηλεδύστυχο στή μιζέρια του. Δέν ξέρεις ότι κάτι τέτοιοι, όταν αποτύχουν στίς προσπάθειές τους, συνήθως αυτοκτονούν;

    Υ.Γ.
    Όχι πως θά βάλω τό σκύλο μου νά κλάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο...μπορεί να της δημιουργήσω πρόβλημα της kapserys (=καψερής)...SHIT INSIDE!! 😨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτολυκε
    Με σεβασμο. Η ταπεινη μου αποψη ειναι εκ γενετης συριζαιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οικοδεσπότα!

    Με την περιρρέουσαν ένδειαν νουνεχών σχολιαστών, το βλέπω να γίνεται καί το Υμέτερον μπλόγκι νηπιαγωγείο, καί Υμείς νηπιαγωγός!

    Κουράγιο - καί μην διαπράξετε τίποτις απονενοημένον! Σας χρειαζόμαστε ζώντα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!
      Επίσης!Αν και βλέπω πως στο υμών μπλογκι κατέφθασε και το ιππικόν! Ο Μποτιλιας θα καθαρίσει! .:-)

      Διαγραφή
  5. Βρε παιδιά, γι΄αυτούς τους εκ γενετής συριζαίους, υπάρχει καταγεγραμμένη ονομασία στην ψυχιατρική;
    Και σε ποιο βαθμό νοητικής στέρησης τους κατατάσσει;
    Το λέω, γιατί το ποσοστό αναπηρείας του μυαλού τους, μου φαίνεται μεγάλο και ίσως πρέπει να προβλέπεται και κάποιο επίδομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αα...γι αυτό λοιπόν δηλώνουν "ακατοίκητο"...😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή