«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

«Aπάντηση σε καλοπροαίρετο σχολιαστή» 2ο μέρος























(το 1ο μέρος εδώ)               Is This The End?.....


Σχολιαστής:

Κωστα ενδεχομενως η αποψινη μου καταθεση της αποψης να μην συναδει με την παραπανω αναρτηση σου σκεφτομαι λοιπον οτι εκτος απο τα σχεδια που το πολιτικο συστημα διακυβερνησης της χωρας εχει για την μετα μνημονιο εποχη, οι παθογενειες του μεταπολιτευτικου κρατους ειναι παρουσες και δεν εχουν γινει βηματα βελτιωσης.Αρκει κανεις να δει τι γινεται στο δημοσιο και σε διαφορες δομες του κρατικου μηχανισμου.Η παρουσα κυβερνηση και αυτο ισως δεν αρεσει στο Κωστα οπως και οι προηγουμενες βρισκεται απεναντι σε ενα γενικευμενο κλιμα αναξιοπιστιας αυτο δε το κλιμα σε συνδυασμο με την βαθεια κριση εμπιστοσυνης στους αντιπροσωπευτικους θεσμους δημιουργει κατα την γνωμη μουβαρια ατμοσφαιρα για την πολιτικη και τους πολιτικους καθε π[ολιτικης αποχρωσης. Να γιατι ολοι οι παικτες του σημερινου πολιτικου συστηματος οφειλουν περα απο τα σχεδια γιατην εξοδο απο τα μνημονια να διαμορφωσουν συνθηκες για την ανοζωογονηση της π[ολιτικης.Ειδατε τον εναγκαλισμο με την πακιστανικη πρεσβεια των πατριωτων σε εισαγωγικα με αφορισμους με ισοπεδωτικες αποψεις ,γενικολογες αναφορες , με ανιστορητες προσεγγισεις,με ανοητες και αοριστες αναφορες για το νεο που γεννιεται με υποσχεσις απο αυτους που με την πολιτικη τους χρεοκω[πισαν την χωρα και τωρα ζητουν να την σωσουν , δεν μπορει να υπαρξει η πολυποθητη για την αναπτυξη παραγωγικη ανασυγκροτηση . Δεν ξερω Κωστα αν συμφωνεις αλλα αυτη ειναι για σημερα η προσωπικη μου καταθεση.


Διόδοτος:

1.
"..εκτος απο τα σχεδια που το πολιτικο συστημα διακυβερνησης της χωρας εχει για την μετα μνημονιο εποχη.."

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΜΊΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "μετα μνημονιο εποχη". ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΥΦΕΣΗ (επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας)ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ- ΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΡΑΤΗ (ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ ΚΛΠ)

2.
"..οι παικτες του σημερινου πολιτικου συστηματος οφειλουν περα απο τα σχεδια γιατην εξοδο απο τα μνημονια να διαμορφωσουν συνθηκες για την ανοζωογονηση της π[ολιτικης"

ΕΙΠΑΜΕ ΗΔΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ "εξοδο απο τα μνημονια", ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.."ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΩΣΤΑ;...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ..Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;;..."
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο Χ Ι . Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΑΣΥΝΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ. ΑΦ'ΕΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΚΙ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ 4ΕΤΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ: "ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Ή 1 ΧΡΟΝΟ Ή 18 ΜΗΝΕΣ Ή 1 4ΕΤΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟ (ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΥΛΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΔΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΔΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΤΑΔΕ ΣΥΝΟΡΑ.

 

ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ;...

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ...ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.

3.
Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΩΛΗΤΙΚΗ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ=ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΟΥΛΑ ΤΣΙΜΠΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑΚΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΝΑΓΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΠΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ- ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΘΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ. ΟΠΌΤΕ..ΟΙ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΧΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ -ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ- ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ.

THIS IS THE END.

(IS THIS THE END?????.......)

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ...
 

6 σχόλια:

  1. ΜΕΡΙΚΩς ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕΤΟΝ ΕΞ ΑΡΤΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα καλημερα,μερικες σκεψεις μου για την γνωση , αν θελεις μπορεις να τις φιλοξενησεις στο μερος αυτο για να μην μου πεις οτι ειμαι εκτος θεματολογιας,.Ποιο αργε ειναι το θεμελιωδες ερωτημα για τους κομιζοντας γνωση Το μοναδικο θεωρω οτι ειναι αν καποιος υπεφερε για την γνωση η οχι. Δηλαδη μπαινει μια διαχωριστικη γραμμη αναμεσα σε αυτους που εχουν πληρωσει οχι χρηματα για το παραμικρο βημα για την γνωση και εκεινους τους ασυγκριτα πολυαριθμους στους οποιους εχουν δοθει γνωσεις χρησιμες,αδιαφορες, γνωσεις αβασανιστες. Ομως κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν αρκουν γνωσεις για να δομησεις προσωπικοτητα αν δενβασδανισεις το μυαλο αν την γνωση δεν την ζυμωσεις στο πεζοδρομιο στα χωραφια , στην κοινωνια.Τι μπορουν να πουν στην κοινωνια που στεναζει ακαπνοι με γνωσεις ρηχες ποπυ προερχονται απο σκοτεινες αιθουσες και γραφεια και ποο πορρω απεχουν απο την πραγματικοτητα, γιατι απλουστατα δεν ειναι καταλληλα οξυγονωμενες.Αντιθετα σκορπιζουν την συγχυση , αποπροσανατολιζουν , αποθαρρυνουνπολλους να σκεφθουν απο μονοι του αφου για αυτους σκεφτονται οι εχοντες ειδικες γνωσεις,και τελικα επηρεαζουν οσους δεν εχουν καλλιεργησειτην αυτονομη κριτικη σκεψη.ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο. Κι έτσι οι μόλις χθες δασκαλεμένοι να χειραγωγήσουν με προπαγάνδα και "πολιτικά ορθές" ψευτορητορίες, επιβάλλουν την γνώμη τους στις μάζες και στην νεολαία η οποία δυστυχώς θα αδιαφορήσει για την γνώμη του παππού και του πραγματικού αγωνιστή -αγωνιστή της ζωής ή της πατρίδος.
    "Άκαπνοι"..σωστά τους ονόμασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστα καλησπερα εχουμε αρκετο χρονο να καταθεσουμε αποψεις παντως ειναι η μοιρα ται το κισμετ να μην υπαρχουν πλυμμηρες στα βορεια προαστια εν αντιθεσει με τις υποβαθμισμενες περιοχες του λεκανοπεδιου Τελικα ισχυει οτι ολοι ειμαστε ισοι απεναντι στον νομο, αφου απαγορευεται το ιδιο τοσο στους πλουσιους οσο και στους φτωχους, να κοιμουνται κατω απο γεφυρες, να ζητιανευουν και να κλεβουν ψωμι,ΔΣ εξ Αρτας ορμωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστα καλημερα ειπα σημερα κατι για τις λεξεις αμφισβητηση και αμφιβολια.Να αμφιβαλλετε για ολα και να αμφισβητειτε υα παντα.Το να αμφιβαλλει κανεις για ολα θεωρω οτι οδηγει στην υπερ κριτικη η οποια αποδεικνυεται αυτοκαταστροφικη.Καμια γνωση δεν μπορει να στηριχθει σε μια υπερ κριτικη σταση. Το ιδιο νομιζω ισχυει και για εκεινους που εναι προθυμοι να πιστεψουν σε ολα π.χ οι αναγνωστεα οπαδοι του υδροχοισμου οιυ αν καποιος αναλυσει μονο απο τις παρεμβασεις σχολιασμους αντιλαμβανεται οτι υπαρχει προβλημα νοητικου πηλικου αφου ακριτα δεχονται τα παντα.Το να αμφιβαλλουμε για τα παντα η να πιστευουμε στα παντα , ειναι εξ ισου βολικες λυσεις που μασ απαλλασσουν απο το να σκεφτομαστε. Κωστα αυτα τα λεω για οσους εχουν προαποφασισμενες κρισεις και εχουν γεμισει το μυαλο τους με δογματικες πεποιθησεις, για ολους εκεινους που δεν δεχονται την διαφορετικη αποψη ειδικα οταν αυτη ερχεται σε πληρη αντιθεση με τα δικα τους πιστευω, εδω ισχυει ξανα το προηγουμενο μου παραδειγμα ακριτων συνοδοιπορων του φαινομενου Τραιανου που εχουν περιχαρακωθει μεσα σε αποψεις μη εφαρμοστεες και οπβς στη πραξη συντομα θα αποδειχθει ανεδαφικες,απλα αποτελουν βαση για την πωληση βιβλιων και τιποτε παραπανω.Δεν ειναι τελικα ολα ασπρα η μαυρα , υπαρχουν αμετρητες παραμετροι και πολυποικιλα απροσμενα π.χ σημερα κυβερνα μια αριστερη κυβερνηση, ασκωντας ομωςς δεξια πολιτικη σε ελες τις εκφανσεις και ας μην ψαχνουμε τις συνθηκες που την υποχρεωσαν να το κανει. ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορθές οι σκέψεις σου. Θα διαφωνήσω μόνο στο θέμα κυβέρνησης. Δεν είναι αριστερή. Ένα αμερικανικό θέατρο είναι όπως και όλες οι άλλες από το 1974 και μετά.
    Δεν υπάρχουν συγκεκριμενες συνθήκες οι οποίες να την υποχρεωσαν να κάνει ό,τι κάνει.
    Ο ρόλος αυτός του Τσίπρα, του έχει ανατεθεί από την ηλικία των 18 του χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή