«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΚΡΑΤΙΚΑ / ΙΔΙΩΤΙΚΑ) ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ





















σχόλιο Διόδοτου: Δεν μας εκπλήσσει φυσικά αυτό, εφόσον η διακυβέρνηση και η ενημέρωση της χώρας μας έχει περάσει στα χέρια κομπλεξικών και πειναλέων πρώην κνιτών και πασόκων, οι οποίοι τώρα λέγονται συριζα, φορώντας ρόλεξ και πράντα, και ό,τι κάνουν, το κάνουν κατόπιν εντολών του αμερικανικού εβραϊκού λόμπι και της χίλλαρυ κλίντον.



ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που μας ...

'έ κ ο ψ α ν μαχαίρι' στο 'τΣιπριστάν' απο την ΡΩΣΙΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ & ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 

ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !!!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!
ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ..."Ε Φ Θ Α Σ Ε"  Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ! ΜΑ, ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΑΧΑ,
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,
ΟΤΑΝ  AYTEΣ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ;;;
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Ορισμένοι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φαιδροί και ανόητοι μπορεί να εορτάζουν τα 100 χρόνια από την εκδήλωση του (απολύτως) σιωνιστικού πραξικοπήματος των μπολσεβίκων, αλλά ο Ρώσος πρόεδρος Βλ.Πούτιν εγκαινίασε το «Τείχος της Λύπης», ένα μνημείο  α φ ι ε ρ ω μ έ ν ο   στην μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ κομμουνισμού.




Το «τείχος της Λύπης», έχει μήκος 30 μέτρων και συνιστά ένα σύμπλεγμα προσώπων και ανθρώπινων φιγούρων, που περιπλέκονται μεταξύ τους, βρίσκεται επί της λεωφόρου Αντρέϊ Ζαχάροφ (ήταν ο διάσημος αντικαθεστωτικός Ακαδημαϊκός και επιστήμων, που κυνήγησε αλύπητα το κομμουνιστικό καθεστώς του Λεονίντ Μπρέζνιεφ) και είναι έργο του διάσημου Ρώσσου γλύπτη Γκεόργκι Φραγνκουλιάν.
Ιδού τι είπε ο πρόεδρος Πούτιν στην ομιλία του:
«Αυτό το φοβερό παρελθόν δεν μπορούμε να το διαγράψουμε από την εθνική μας μνήμη και πολύ περισσότερο δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να το δικαιολογήσουμε. 

Fuente: AFP
Ούτε να πούμε ότι έγιναν για το λεγόμενο καλό του λαού. 
Στον καθένα μπορούσαν να προσάψουν χαλκευμένες και εντελώς παράλογες κατηγορίες, εκατομμύρια άνθρωποι χαρακτηρίζονταν εχθροί του λαού, εκτελέσθηκαν ή έμειναν ανάπηροι, έζησαν τα μαρτύρια των φυλακών ή των στρατοπέδων ή των εξοριών. 

Ο μ α δ ι κ ο ί   ΤΑΦΟΙ  με θύματα των διώξεων υπάρχουν αρκετοί στη Ρωσία, που μπορεί να τους επισκεφθεί κανείς «για να καταλάβει ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμμία δικαιολογία γι’ αυτά τα εγκλήματα. 

Οι πολιτικές διώξεις υπήρξαν τραγωδία για όλο τον λαό μας, για ολόκληρη την κοινωνία, ένα σκληρό πλήγμα για τον λαό μας, τις ρίζες του, την κουλτούρα του και την αυτογνωσία του. 

Τις συνέπειες αυτού του πλήγματος τις νοιώθουμε μέχρι σήμερα, γι’ αυτό χρέος μας είναι να μην το ξεχάσουμε. 
Η ίδια η μνήμη, η σαφής και κατηγορηματική θέση σε σχέση με αυτά τα θλιβερά γεγονότα αποτελούν ισχυρό αναστολέα, ώστε να μην επαναληφθούν και πάλι».

------------------------------------------

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...

ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ 'Ψ Α Λ Ι Δ Ι'!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΑΛΙΔΙ
ΟΤΙ "ΖΟΡΙΖΕΙ" ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,  Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Τ Α Ι 'Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΠΡΟΒΑΤΑ
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ "ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ" ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Σχετική εικόνα
"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"
 

πηγή 

9 σχόλια:

  1. Αυτη η ειδηση πρεπει να διατηρηθει στη μπλογκοσφαιρα για πολυ καιρο. Υποχρεωση των αληθινων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
      Μόνο η FSB μόνη της θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, εφόσον έχει καταφέρει να χακάρει μέχρι και την μονοφωνία των σιωνιστικών ΜΜΕ της Αμερικής.
      Από εμάς εδώ με τα πατριωτικά μπλογκς μην περιμένεις πολλά.
      10 πατριωτικά μπλογκς, 5 αθηναϊκά ειδησεογραφικά σάιτ, 20 της επαρχίας, το "πρώτο θέμα" και ο Γιάννης Λοβέρδος
      είναι όσοι όλοι κι όλοι ανέφεραν την είδηση. Ξέρεις τί καλύπτει αυτό; Ούτε το 4% του εκλογικού σώματος.

      Διαγραφή
    2. Επίσης κάτι πρέπει νά'γραψαν το μακελειό, η ελευθερη ωρα, ο στοχος και το σάιτ της ΧΑ.
      Αν τους ξέφυγε κάτι τέτοιο τούτων των τεσσάρων...τότε τί να πω...Στην πυρά και τούτοι οι ΨΕΥΤΟφασίστες! (εκτός αν έχουν και τον Στάλιν κρυφό τους ίνδαλμα χαχαχαχα..)

      Διαγραφή
  2. Εχεις δικιο. Απλως Κωστα δεν μπορω να πιστεψω οτι ειμαστε στο ( over and out),

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ένα σκληρό πλήγμα για τον λαό μας, τις ρίζες του, την κουλτούρα του και την αυτογνωσία του"
    Aυτός ήταν ο τελικός σκοπός των διεθνών ρατσιστών που μισούν τους πάντες και τα πάντα, ιδίως όμως έχουν προηγούμενα με τους Ρώσσους και τους Έλληνες. Η ίδια πικρή καραμέλλα που μας ταΐζουν και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Αρχαια Αθηνα δεν μπορουσες να εισαι οπλιτης αν δεν ησουν και πολιτης.Και απο αποψη ορθογραφιας ειναι ενας ελαχιστος αναγραμματισμος ,εξαρταται που θα βαλεις το ομικρον , πριν η μετα το πι.Το νοημα δεν αλλαζει , απλα αλλαζουν οι λειτουργιες.Στην περιπτωση του πολιτη οπλο ειναι ο λογος, στον οπλιτη λογος ειναι το οπλο του. Γιατι μονο ετσι θα καταλαβει ο εχθρος.Αλλα ο σκοπος ειναι ο ιδιος.Ο ελευθερος πολιτης υπερασπιζε τις αξιες του, ο δε μισθοφορος υπερασπιζε τον μισθο του,Λεπτομερεια για μερικους που χρησιμοποιουν την αρχαιοελληνικη παιδεια με πολυ ρηχη προσεγγιση ενδεχομενως γιατι πιστευουν οτι ετσι με βερμπαλισμους και ανιστορητες αποψεις να θεωρουν οτι αυτο ειναι και πατριωτικο εγω νομιζω επικινδυνο,η ασπιδα λοιπον του οπλιτη δεν ηταν για τον εαυτο του,αλλα για τον διπλανο του συναγωνιστη , με το δεξι χερι πολεμουσε και με το αριστερο που κρατουσε την ασπιδα υπερρσσπιζε τον συντροφο του στη μαχη.Δωστε λοιπον συμπορευομενοι με την αποψη μου οτιδηποτε ερμηνεια αναμενω εναγωνιως και την αποψη του Κωστα που αναλισκεται συνεχως σε αρχαιοελληνικες αναφορες. ΔΣ εξ Αρτας ορμωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιό σου είναι λίγο άσχετο με την παρούσα ανάρτηση. Σωστά πάντως θέτεις σε προβληματισμό διάφορους όρους αν και μεταπηδάς σε διαφορετικά θέματα/στοιχεία χωρίς να τα ενώνεις.
    Ο Διόδοτος προσπαθεί να κρατήσει σε διαρκή, κι αν είναι δυνατόν... σαν στρατιωτική επαγρύπνηση τους αναγνώστες του. Και of curse να τους συνδέσει με την ηρωική αρχαιότητα. Δεν είναι βερμπαλισμοί οι τρόποι που χρησμοποιούμε. Αυτό νιώθουμε και σε όποιους αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.