«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ



























Δεν είμαι οπαδός της ΝΔ, αλλά τέτοιο ξεφτιλισμό...
..δεν θα τον τολμούσε μία κυβέρνηση π.χ.Σαμαρά.
Τούτοι οι χοντρόπετσοι ψευτομπολσεβίκοι όμως, οι απόλυτοι λαθρολάγνοι και εραστές του ερμαφροδιτισμού, που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο από τον Ιαν.2015, είναι ικανοί για όλα, τοποθετήθηκαν για την τελειωτική καταστροφή της χώρας μας. Είναι λοιπόν ικανοί και για προβοκάτσιες τέτοιου τύπου:

Αναδημοσιεύουμε λοιπόν ανάρτηση του εξαιρετικού μπλογκ -με θέματα άμυνας και τεχνολογίας- ΙΣΧΥΣ, που έγινε στις 25.10.17, μαζί με όλα τα σχόλια των αναγνωστών του που ακολούθησαν, για να ξεμουδιάσουμε από την σάτυρα και την απλή καταγγελία και να τεθούμε ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!
 

Ομάδες κουκουλοφόρων έκαναν περιπολίες στο Μοναστηράκι αναζητώντας τα θύματά τους - "Αντάρτικα" τραγούδια από την ορχήστρα του Στρατού Ξηράς στην εορτή του ΥΕΘΑ

1) Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός έλλειψης αλληλεγγύης και βοήθειας. Oι ιδιοκτήτες καταστημάτων έκλειναν τις πόρτες τους βλέποντας τους νεαρούς να αιμορραγούν και να καταδιώκονται από τους κουκουλοφόρους. Τελικά μόλις ένας τους βοήθησε.
http://www.iefimerida.gr/

2) Η μπάντα παιάνιζε το «Ηρωες, άπαρτα βουνά», τον κομμουνιστικό «ύμνο» του Πέτρου Πανδή, ενώπιον των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ο (διοργανωτής) Βίτσας χαμογελούσε πονηρά.
http://www.dimokratianews.gr/content/79527/ealo-kai-o-stratos

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ. Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΡΥΦΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΑΔΕ ή ΤΟ ΔΕΙΝΑ ΚΟΜΜΑ.
ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ, Η ΣΠΟΡΑΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΜΑΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ), ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ, ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ, ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ (ΚΚΕ-ΜΛ, ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Κ.Λ.Π),  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ "ΣΤΟΜΑΤΑ"  ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο "ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. (ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Χ.Α)
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΒΟΗΘΟΥΝ (ΙΣΩΣ) ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ("ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ", "ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ") ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ Κ.Λ.Π. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

Υ.Γ: ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ "ΒΛΕΠΕΤΕ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ "AMERICAN BAR", (ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ), ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2018. ΟΙ ..."ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ" ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΩΝ (ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ) ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ..."ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ.

7 comments :

Anonymous said...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ. Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ
ισα ισα τωρα εχει νοημα αγαπητε ισχυς
αστους να κανουν αυτα και χειροτερα οπως εγραψες και στο αλλο αρθρο και γιατι οχι να τιναχτουν τζιχαντιστες στον αερα σκοτωνοντας πολλους...
ισως μονο ετσι ερθει το επιδιωκομενο αποτελεσμα...
παντα μετα τους κομουνιστες και τις καταστροφες τους ερχονται οι εθνικιστες(μετα τον κουλι μαλλον...

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Χ.Α.
συμφωνω. ολα τα κομματα ελεγχονται απο τον πολιτισμικο μαρξισμο της πρεσβειας και των αθεατων περιουσιων που λεει και ο χατζαρας,αλλα και η χα?????? τι ενοεις μαυτο?

ΙΣΧΥΣ said...
ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ "ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ" . Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΡΑΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Χ.Α.

ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΚΕ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. Η Χ.Α , ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ". ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ (ΤΖΗΜΕΡΟΣ Κ.Λ.Π) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΙΣΤΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...
ΕΔΩ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ DESPACITO. ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΙΑ!

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/101805/h-mpanta-toy-polemikoy-naytikoy-paizei-despacito-vid
Anonymous said...
"ΟΙ ..."ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ" ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΩΝ (ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ) ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ."
Θα εξαπλωθούν παντού κάνοντας "πρόβες" ξεσηκωμού και βοηθάει ότι η αστυνομία έχει εντολές [ή μάλλον διαταγές] μη παρέμβασης.
Δεν είναι απλά "ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ", γιατί με τα κράνη και τις κουκούλες σίγουρα κρύβονται και λαθροεισβολείς μέλη του ισλαμικού στρατού που περιμένουν εντολή για σφαγές. Μέχρι τότε θα κάνουν εξάσκηση και πρόβες...
Α.Α.
ΙΣΧΥΣ said...
Α.Α
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ (ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΣ)
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΑΝΟΔΟ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΗΔΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΜΚΩΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΣ) ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΞΟΜΟΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ-ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ-ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ , ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ.
Η ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΟΡΗΓΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΓΚΡΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.

Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΛΔ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
Anonymous said...
Επίθεση πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ομάδα περίπου 10 ατόμων που φορούσαν κουκούλες και κράνη στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης. Λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, έφτασαν έξω από το τμήμα που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης και εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες. Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και ένα ΙΧ, ενώ οι δράστες μετά από περίπου δυο λεπτά «εξαφανίστηκαν» στα στενά της περιοχής.

Δεν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που προχώρησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα δύο οχήματα.
Anonymous said...
http://www.iefimerida.gr/news/371683/anarhikoi-apeiloyn-na-spasoyn-kai-na-pyrpolisoyn-kreopoleia-kai-pet-shops-tha-sapisoyme

ΑΡΧΙΣΑΜΕ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου