«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ", "ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ", "ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ".

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ 2017, ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΡΟΝΕΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΕΚ ΤΩΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ), ΣΕ ΦΑΣΗ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ...ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.



























Στην ανάρτησή μας  "ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!" ( κλικ ΕΔΩ ), είχαμε αναφέρει το εξής:

".. Όλοι αυτοί οι ξένοι που κατακλύζουν καθημερινά τις υπηρεσίες Ιθαγένειας, Δημοτολογίου κλπ των Δημαρχείων της χώρας, με διάφορα δικαιολογητικά για να αποκτήσουν, αυτοί και τα παιδιά τους, ελληνική ιθαγένεια... 
..τα χαρτιά και οι αποφάσεις που καταθέτουν ή λαμβάνουν, είναι έντυπα στα οποία παλιότερα κυριαρχούσε ο όρος "υπηκοότητα" (και τέτοια, δηλαδή για τα ίδια έντυπα πρόκειται), μόνο που έχει αντικατασταθεί πλέον ο όρος  "υπηκοότητα" με τον "ιθαγένεια" -έτσι απλά- από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα. 
Νομότυπα;..παράτυπα;.. πάντως, όπως όλα δείχνουν..ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!

Υπηκοότητα και Ιθαγένεια -ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ- δεν ξεχωρίζουν! Αυτό ισχύει από την εποχή του Όθωνα κιόλας. Και δεν βρέθηκε κανείς να το διορθώσει. Πράγμα που δεν μας εκπλήσσει, εφόσον έχουμε πια διαπιστώσει... πόση μασονική ποδίτσα έχει παρεισφρήσει στο νομοθετικό μας σύστημα επί δεκαετίες δεκαετιών...".

Ε λοιπόν σήμερα, στο μπλογκ  elatora ,  εντοπίσαμε το παρακάτω έντυπο, και περιμένουμε και από εσάς, καθότι ζούμε πονηρές εποχές και δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για τίποτα, να κάνετε την προσωπική σας έρευνα για την γνησιότητά του.








Επίσης...ούτε για την γνησιότητα του παρακάτω εντύπου είμαστε σίγουροι. Όποιος αναγνώστης μας έχει τον τρόπο, ας μας ενημερώσει.





Για την παρακάτω παλιά αηδιαστική είδηση πάντως...δεν υπάρχει αμφιβολία!


17 σχόλια:

  1. Οταν ζεις σε μια χώρα που η κυβέρνηση έχει καταπατήσει κάθε έννοια νομιμότητας,η χούντα μπροστά της ήταν αγγελούδι,τολμόύν να ξεριζώσουν κάθε τι ελληνικό και Ορθόδοξο,τότε όλα να τα περιμένεις.....Εμείς οι ίδιοι αποφασίσαμε και ανεχόμαστε όλη αυτή τη σαπίλα....Εμείς και μόνο εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για τις τύχες μας και καλά να πάθουμε....Τα παιδιά μας όμως τι μας φταίνε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικιο καπετανιε, μην απογοητευομαστε ομως ακομα...Εμεις εκει, την δουλιτσα μας: Ετοιμαζουμε τις θηλιες για τους λαιμους των επωνυμων προδοτων.

      Διαγραφή
  2. Βρισκεις διαμαντια σε χωματερη Κωστα. Μεγαλο ταλεντο. Ο μεγαλος τους εχθρος η ενοια του ΠΟΛΙΤΗ ο οποιος εφερε βαρυ φορτιο καθηκοντων. Εφηυραν λοιπον την ενοια ΥΠΗΚΟΟΣ για να μπορουν απο θεσεως ευρηχωρης πολυθρονας και καπνιζ.οντας πουρο να κινουν τα νηματα.Για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ οπως ελεγε ενας παλιος τροβαδουρος μαζι με αλλα προφητικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα βρισκω ολα μόνος μου...Ενίοτε, κάποια οπως αυτο, μου τα σφυρίζει ο φίλος Αυτολυκος. Εγώ τα "διανθιζω" :-)

      Διαγραφή
  3. Μπραβο και στον ΑΥΤΟΛΥΚΟ λοιπον. Το διδυμο πεταει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/11/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ mnk.
      Εκεί στον Παιδαγωγό κάνουν μεγάλο αγώνα και ενίοτε το πληρώνουν, αν λάβουμε υπόψιν και τα πρόσφατα επεισόδια και συλλήψεις έξω από το θέατρο που έπαιζε το αντιχριστιανικό έργο.

      Διαγραφή
  5. μια προσέγγιση το όλου ζητήματος εξ αρχής κυριολεκτικά:
    οι όροι "ιθαγένεια" και "υπηκοότητα" είναι διαφορετικοί και μη ταυτόσημοι για τον απλό λόγο ότι υπάρχουν δυο διαφορετικές λέξεις που περιγράφουν τις αντίστοιχες καταστάσεις και όχι μία.
    Ας μην ανατρέξουμε στο παρελθόν της αθηναικής δημοκρατίας, αλλά καλύτερα ας παραδειγματιστούμε από την κίνηση "nueva forza" της γειτονικής μας Ιταλίας, που αντιτίθεται στην απόδοση υπηκοότητας σε αλλοδαπούς εφ όσον κανείς από τους δύο γονείς τους δεν είναι Ιταλός.
    Το ότι η αθηναική δημοκρατία με όρους της εποχής της έδινε το δικαίωμα σε Αθηναίους πολίτες να ελέγχουν και να συμμετέχουν αποτελεί και την ιδιοποιό διαφορά με τις δυτικού τύπου δημοκρατίες. Κι αυτό γιατί ενώ η αρχαία δημοκρατία ήταν εξωστρεφής και στηριζόταν στην συμμετοχή,στην διαμόρφωση πολιτικού γίγνεσθαι και στην άσκηση ελέγχου με βάση την ισχύουσα νομολγία, οι σημερινές "αντιπροσωπευτικές" δημοκρατίες με ροπή στην εσωστρέφεια, δίνουν ιδιωτικό χώρο στον πολίτη να κινηθεί εντός μιας συνταγματικής νομιμότητας, κατοχυρώνοντας του τα δικαιώματα της ασφάλειας, της ιδιώτικης κυρίως οικονομικής ανάπτυξης, της ανεξιθρησκείας και πάνω απ όλα της ιδιοκτησίας. Στο πλαίσιο αυτό όλοι όσοι προέρχονται από χώρες του τρίτου κόσμου, από καθεστώτα μη δημοκρατικά ή από περιοχές χωρίς πολιτική σταθερότητα, επιζητούν διακαώς να ενταχθούν σ ένα πλαίσιο που κατοχυρώνει μια στοιχειώδη νομιμότητα εντός της οποίας μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, χωρίς ουσιαστικά να προσφέρουν τίποτε στο κοινωνικό σύνολο.
    Η επισφάλεια εντέλει έγκειται στο γεγονός ότι δημοκρατία χωρίς ελευθερία είναι τυραννία και ελευθερία χωρίς δημοκρατία είναι αναρχία. Και ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Σε μια δημοκρατία ουδείς είναι ελεύθερος να πράττει κατά το δοκούν. Είναι όμως κατοχυρωμένος ότι οι πράξεις του λαμβάνονται υπόψη, κρίνονται και μάλιστα ισότιμα και δίκαια, όταν και αυτός ο συμμετέχων έχει εκπληρώσει έστω και τις ελάχιστες υποχρεώσεις του απέναντι στην κρατική οντότητα στην οποία έχει ενταχθεί.
    Τέλος όλοι αυτοί οι διεθνιστές αριστεροί ας μην είναι τόσο ευαίσθητοι σε φαινόμενα τύπου "Αμίρ" και ας αναλογιστούν ότι πολίτες που εγκαταλείπουν τις πραγματικές τους πατρίδες δεν θα νοιαστούν και πολύ για την χώρα που τους φιλοξενεί όταν θα έχουν εγκαταλείψει και αυτήν προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.
    Αναξιμένης ο ασήμαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aκριβώς! ..Και αν εγκλωβιστούν στην δεύτερη χώρα που τους φιλοξενεί -πράγμα ήδη προσυνεννοημένο από τοπική κυβέρνηση και Ευρωπαίους κατόπιν εντολής παγκοσμιοποιητών- σιγά που θα σεβαστούν την χώρα αυτή και τον λαό της την ώρα ενός μπαμ κατάρρευσης των πάντων. Θα προβούν σε λεηλασίες και σφαγές και θα γίνει εδώ μια ωραία κόλαση ονόματι "Πόπη".
    Επειδή γνωρίζουμε ήδη πόσο απατεώνες είναι παράλληλα οι ντόπιοι κυβερνώντες προδότες, απορώ μάλιστα που δεν προσπάθησαν να μας παρουσιάσουν την οικογένεια του Αμίρ για Σύριους. Όποιον Αφγανό-Πακιστανό-Μπαγκλαντεσιανό πιάσεις στον δρόμο και τον ρωτήσεις (ακόμα κι αν είναι σε αμάξι με τίγκα την τοπική του μουσική-πράγμα που μού'τυχε)"από πού είσαι φίλε;" θα σου απαντήσει "Συρία!". Γιατί αυτό τους έχουν δασκαλέψει να λένε στους πανύβλακες πονόψυχους Έλληνες. Τέλος πάντων...δεν θα επεκταθώ πάλι για την ποιότητα αυτών των ασιατικών φύλων...νομίζω ότι η λεζάντα της φωτογραφίας τα λέει όλα κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...κι ας αφήσει στην άκρη το αγαπημένο παραμυθάκι που του μάθανε περί φιλεύσπλαχνου προς τους ανθρώπους Προμηθέα...

    Όσο για το κίνημα nueva forza, θα πω το ίδιο που είχα πει και για την Λιβύη: "Στην Ιταλία έχουν @@!..Εμείς κύριε;;.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και πάλι δικαιώνεται ο Σπυρόπουλος που μιλάει εδώ και χρόνια για το νομικό τέρας που έχει διασπείρει στην χώρα τον όλεθρο σε πολλά επίπεδα. Να προσθέσω ότι το καταστροφικό έργο της "δικαιοσύνης" ενορχηστρώνεται από τις γνωστές ποδίτσες.

    Δια ταύτα:

    Πετάξτε τον λαθρόλαγνο ανθρωπισμό στα σκουπίδια και ετοιμαστείτε για ανελέητη άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες τα ρε Μάρκο!
    Κι όπως είπα σε κάποιον άλλο σχολιαστή που υπαινίχθηκε ότι αναλίσκομαι σε αρχαιοελληνικούς βερμπαλισμούς...
    ..εδώ μέσα προσπαθούμε να κρατήσουμε σε διαρκή, κι αν είναι δυνατόν... σαν στρατιωτική, επαγρύπνηση τους αναγνώστες μας. Και of curse να τους συνδέσουμε με την ηρωική αρχαιότητα. Δεν είναι βερμπαλισμοί οι τρόποι που χρησμοποιούμε. Αυτό νιώθουμε και σε όποιους αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kωστα δεν εννοουσα εσενα οταν αναφερθηκα για βερμπαλιστικες αποψεις αναμφιβολα δεχομαι οτι οι παρακαταθηκες και οι ηρωικες πραξεις των αρχαιων ελληνων ουσιαστικα πρεπει να μας διακατεχουν σημερα και οκ σου το ειπα ξανα δινεις βημα και διαλογο και αυτο πρεπει να στο αναγνωρισω ενδεχομενως αφου δεν ασπαζεσαι υδροχοικες αποψεις να υπαρχει μεταξυ μας και μια διασταση στις προσεγγισεις μας θετικο και θεμιτο καλη συνεχεια. ΔΣ εξ Αρτας ορμωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ φίλε μου, σωστά λέγεις. Δεν γίνεται δυο άνθρωποι να συμφωνούν και σε όλα. Ο προ-προηγούμενος διάλογός μας πάντως, μου έδωσε την αφορμή, παρουσιάζοντάς τον σε ξεχωριστή ανάρτηση, να ξεκαθαρίσω δυο τρια πραγματακια στο αναγνωστικό μου κοινό, σε σχέση με τις δήθεν καλές προθέσεις του συστήματος που εντέχνως προωθεί στις συνειδήσεις.

      Καλή συνέχεια και σε εσένα, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  10. Κωστα ενδεχομενως η αποψινη μου καταθεση της αποψης να μην συναδει με την παραπανω αναρτηση σου σκεφτομαι λοιπον οτι εκτος απο τα σχεδια που το πολιτικο συστημα διακυβερνησης της χωρας εχει για την μετα μνημονιο εποχη, οι παθογενειες του μεταπολιτευτικου κρατους ειναι παρουσες και δεν εχουν γινει βηματα βελτιωσης.Αρκει κανεις να δει τι γινεται στο δημοσιο και σε διαφορες δομες του κρατικου μηχανισμου.Η παρουσα κυβερνηση και αυτο ισως δεν αρεσει στο Κωστα οπως και οι προηγουμενες βρισκεται απεναντι σε ενα γενικευμενο κλιμα αναξιοπιστιας αυτο δε το κλιμα σε συνδυασμο με την βαθεια κριση εμπιστοσυνης στους αντιπροσωπευτικους θεσμους δημιουργει κατα την γνωμη μουβαρια ατμοσφαιρα για την πολιτικη και τους πολιτικους καθε π[ολιτικης αποχρωσης. Να γιατι ολοι οι παικτες του σημερινου πολιτικου συστηματος οφειλουν περα απο τα σχεδια γιατην εξοδο απο τα μνημονια να διαμορφωσουν συνθηκες για την ανοζωογονηση της π[ολιτικης.Ειδατε τον εναγκαλισμο με την πακιστανικη πρεσβεια των πατριωτων σε εισαγωγικα με αφορισμους με ισοπεδωτικες αποψεις ,γενικολογες αναφορες , με ανιστορητες προσεγγισεις,με ανοητες και αοριστες αναφορες για το νεο που γεννιεται με υποσχεσις απο αυτους που με την πολιτικη τους χρεοκω[πισαν την χωρα και τωρα ζητουν να την σωσουν , δεν μπορει να υπαρξει η πολυποθητη για την αναπτυξη παραγωγικη ανασυγκροτηση . Δεν ξερω Κωστα αν συμφωνεις αλλα αυτη ειναι για σημερα η προσωπικη μου καταθεση ΔΣ εξ Αρτας ορμωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.
      "..εκτος απο τα σχεδια που το πολιτικο συστημα διακυβερνησης της χωρας εχει για την μετα μνημονιο εποχη.."

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΜΊΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "μετα μνημονιο εποχη". ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΥΦΕΣΗ (επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας)ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ- ΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΡΑΤΗ (ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ ΚΛΠ)

      2.
      "..οι παικτες του σημερινου πολιτικου συστηματος οφειλουν περα απο τα σχεδια γιατην εξοδο απο τα μνημονια να διαμορφωσουν συνθηκες για την ανοζωογονηση της π[ολιτικης"

      ΕΙΠΑΜΕ ΗΔΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ "εξοδο απο τα μνημονια", ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.."ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΩΣΤΑ;...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ..Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;;..."
      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο Χ Ι . Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΑΣΥΝΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ. ΑΦ'ΕΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΚΙ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ 4ΕΤΙΩΝ.
      ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ: "ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Ή 1 ΧΡΟΝΟ Ή 18 ΜΗΝΕΣ Ή 1 4ΕΤΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟ (ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΥΛΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΔΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΔΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΤΑΔΕ ΣΥΝΟΡΑ.

      ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ;...

      ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ...ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.

      3.
      Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΩΛΗΤΙΚΗ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ=ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΟΥΛΑ ΤΣΙΜΠΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑΚΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΝΑΓΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΠΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ- ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΘΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ. ΟΠΌΤΕ..ΟΙ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ, ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ -ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ- ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.

      THIS IS THE END?????.......

      ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ...

      Διαγραφή