«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ο Διόδοτος απευθύνεται στον υπαστυνόμο Α' του τμήματος ρατσιστικής βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Λώλη, δηλωμένο ομοφυλόφιλο (λες και τον ρώτησε κανένας), για το θέμα της επίθεσής του, με άρθρο, στους Έλληνες χριστιανούς ως ρατσιστές, και κυρίως στην Ορθοδοξία ως σεξιστική δοξασία, εμπεριέχουσα τους εορτασμούς της Παναγίας για να δικαιολογήσει τον ρατσισμό της κατά της χειραφετημένης γυναίκας, καθώς επίσης και για να προσηλυτίσει κόσμο μαθημένο σε γυναικείες θεότητες.
























Αυτό είναι εν ολίγοις και το περιεχόμενο του άρθρου του παραπλανημένου και στρατευμένου της Νέας Τάξης Πραγμάτων αστυνομικού. Μας είχε ξανά απασχολήσει ο κύριος αυτός, τον περασμένο Μάρτιο, γράφοντας στην Καθημερινή: «Δεν έχει χτιστεί ακόμη ικανό κλίμα εμπιστοσύνης προς την ΕΛ.ΑΣ., παρότι συνεργαζόμαστε ήδη με την Color Youth, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, την πακιστανική κοινότητα της Αθήνας και το ΚΕΕΡΦΑ»!..
Τον έχουμε "θαυμάσει" να συνεντευξιάζεται σε νεοταξικά free press, διαστρεβλώνοντας την Ελληνική Ιστορία, όπως τον έχουν δασκαλέψει, και να δηλώνει ότι είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..
Κατόπιν λοιπόν της πανηγυρικής του επιστροφής, με ρατσισμό και υβριστικές διαθέσεις κατά των θρησκευτικών πεποιθήσεων των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας, έχω να του πω τα εξής εν συντομία: 



Η Ορθοδοξία αγαπητέ, δεν είναι ρατσιστική με τους ομοφυλόφιλους. Ίσα ίσα που αριθμεί κάποιες χιλιάδες ομοφυλόφιλους που εξομολογούνται και κοινωνούν. Απλά...όπως με τους άπιστους στο γάμο τους ετεροφυλόφιλους, τους αλκοολικούς, τους τζογαδόρους, τους χρήστες ναρκωτικών κλπ... η Εκκλησία απλά κατατάσσει και την ομοφυλοφιλία στα επιζήμια πάθη τα οποία πρέπει να υπερνικηθούν από τον άνθρωπο. 

Οι LGBT κ.ά..οργανώσεις στις οποίες μετέχεις και αντιπροσωπεύεις υπαστυνόμε, και οι οποίες είναι αρωγοί επίσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.ά. ανθελληνικών ΜΚΟ...
γιατί επιτίθενται, διά του στόματός σου, με τέτοιο τρόπο στον Χριστιανισμό;

Μόλις τώρα σου εξήγησα ποιες είναι οι σαφείς θέσεις της Ορθοδοξίας, επί του θέματος της ομοφυλοφιλίας, χωρίς να παρενοχλεί κανέναν προσωπικά για τις σεξουαλικές του ιδιαιτερότητες...

Γιατί δεν επιτίθεστε έτσι και στο Ισλάμ; ..παρά μόνο επιδερμικά το κατατάσσετε στην ίδια κατηγορία, αλλά αντιθέτως υποδέχεστε με ανοιχτές αγκάλες τα εκατομμύρια των σουνιτών ισλαμιστών που έχουν κατακλύσει την χώρα μας, και που στις χώρες τους... όπως και τις γυναίκες, βασανίζουν επίσης και τους ομοφυλόφιλους με τον ίδιο τρόπο, ή τους πετάνε από ταράτσες;...

Ή.. κρυφίως φαντασιώνεστε να ήσασταν γιουσουφάκια τους...


Και θα το πάω βαθύτερα:

Μήπως είναι πολιτικό το θέμα;...
Ποια ατζέντα της κυβέρνησης εξυπηρετείτε;...
Γιατί ξέρουμε πως το 80% αυτών των ισλαμιστών που ζητούν άσυλο στην χώρα μας, έχουν δηλώσει ότι λόγω της ομοφυλοφιλίας τους, δήθεν, διώκονται στις χώρες τους.

Πρόσεξε, γιατί δεν τρώμε κουτόχορτο...
Και για να χρησιμοποιήσω και έκφραση του σημερινού έντυπου  "στόχου"...
"Το χειρότερο είναι να είσαι στην ψυχή! Ξέρεις τί..."


               ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Και λίγοι σχολιασμοί με... άλλες πουστιές της ψευδαριστερής λαθροκυβέρνησης:

διαβάστε voicenews: ΝΤΡΟΠΗ! Μοιράζουν το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ και σε "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"... (ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ)  

...λες και δεν είχαμε καταλάβει ότι το 80% των δικαιούχων του Κοινωνικού Μερίσματος θα είναι αλλοδαποί...

   

15 σχόλια:

  1. Ο κ. Λωλης ολα αυτα τα σκεφτηκε μονος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι κατάντησαν τό μουστάκι φερετζέ τού πούστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Το μουστάκι και το μούσι ειναι ο φερετζές του πούστη"......Μουστάκι χωρίς μούσι είναι για καραπουστάρες όπως ο εικονιζόμενος.....Ε ρε και θάρθει η ώρα,να δείς κάτι βούνευρα που θα δουλέψουν στους κώλους τους......

      Διαγραφή
  3. Γιατί αποτριχώνει μόνο τα καλλίγραμα ποδαράκια του κι όχι και τα χεράκια; Διακρίσεις κάνει;

    Ή μήπως με την στολή το παίζει άντρας βαρύς, με μουστάκι και τριχωτά χέρια; (αισθητική κοντσίτας, δύο σε ένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΤΕ ΠΈΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΩΛΗ ΌΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ? Μήπως η επιθετική συμπεριφορά σας και η λέξη που επαναλαμβανετε όλοι "πούστης", δεν μαρτυρεί ότι ο Λώλης έχει δίκιο για την προκατάληψη και την επιθετικότητα που υπάρχει εις βάρος των γκέι?
    Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι δεν σας πειράζουν οι δηλώσεις του αλλά το ότι είναι ομοφυλόφιλος. ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ "ΑΝΔΡΑΣ", ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    Τι σημαίνει ἁνδρας? Να πηγαίνει με γυναίκες? Αυτό είναι όλο? Δεν σημαίνει να εχει κάποια ιδανικά? Δεν σημαίνει να είναι ντόμπρος?Να είναι καλόψυχος? Να βοηθάει?Να είναι τίμιος? κ.λ.π. Ο αστυνομικός βέβαια πρέπει να έχει όλες αυτές τις αρετές και περισσότερες ακόμη. Εχουμε λοιπόν, "ανδρες"αστυνομικούς που ψωνίζουν κάθε λογής πόρνες, τις εμπορεύονται, μαστρωπούς δηλαδή. Έχουμε αστυνομικούς κλέφτες. Έχουμε αστυνομικούς χρυσαυγήτες και τραμπούκους που κάνουν κατά κόρον κατάχρηση εξουσίας και σπέρνουν μίσος ρατσιστικό. Αστυνομικούς "ανδρες"που κανουν εμπόριο ναρκο και όπλων. Παιδόφιλους και άλλων ειδών εγκληματίες. Όλοι αυτοί είναι "ανδρες". Τι ανδρικό έχουν?
    Μόνο ότι πάνε και με γυναίκες... Αυτός είναι ο ανδρισμός που εκθειάζετε όλοι.
    Ο λώλης δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω που χαρακτηρίζουν πολλούς συναδέλφους του.
    Γι αυτό και είναι ίσως ο μοναδικός άνδρας μαζί με άλλους τίμιους αστυνομικούς στο σώμα γιατί ανδρισμός δεν σημαίνει πάω με γυναίκες, αλλά είμαι τίμιος, ντόμπρος, ευσυνείδητος και κάνω καλό αντί για κακό. Το σώμα έχει και γυναίκες (άνδρες και αυτές?). Όσο αφορά τις δηλώσεις του, είναι καθαρά προσωπικές και έχει το δικαίωμα να τις κάνει όπως τόσοι και τόσοι τις ημέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς σοβαρά;
      Είσαι σίγουρος-η ότι διάβασες προσεκτικά όλη την ανάρτηση; Εκτός κι αν δεν ξέρεις ελληνικά.
      Αυτό που καταφανώς μάς ενοχλεί είναι που προωθεί τη νεοταξική προπαγάνδα.
      Άσε λοιπόν στην άκρη την αντινόηση και κουτόχορτο δεν τρώμε.
      Χάρη σού έγινε που αναρτήθηκε το σχόλιό σου.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΟ, Εμένα μου έγινε χαρη που αναρτηθηκε το σχολιο μου, οπως λες,
      εκείνων που λένε "καραπουστάρες", "το μουστακι είναι ο φερετζές του πούστη", "ἁποτριχώνει τα καλίγραμμα πόδια του", και ένα σωρό άσχετα με το θέμα αλλά σχετικά με την σεξουαλική ταυτότητα του Λώλη, υβρισστικά σχόλια,
      εκείνων λοιπόν δεν τους έγινε χάρη να αναρτήσεις τα σχόλιά τους?
      Η μήπως επιθυμείς να ακούγεται μόνο αρνητική κριτική για τον Λώλη και όχι και η άλλη καμπάνα?

      Διαγραφή
    3. Να είστε σίγουρος ότι όλοι αυτοί οι σχολιαστές έχουν φίλους γκέι τους οποίους και σέβονται πολύ. Αυτοί οι γκέι όμως δεν είναι νεοταξικοι πουστηδες.
      Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί όλα αυτά τα βρισίδια?

      Διαγραφή
  5. Και στο φινάλε... όλος αυτός ο ανθελληνισμός του, η αντιχριστη συμπεριφορά, η ισλαμολαγνεια, η διατεταγμένη υπηρεσία, σας αφήνουν ασυγκίνητο?
    Είστε των ιδίων απόψεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αυτά όλα που ειπατε στην αρχή για τους στρέιτ αστυνομικούς που είναι καθίκια, έχετε δίκιο.
    Απλά μάλλον δεν έχετε καταλάβει την οπτική του άρθρου και ότι αυτός ο αστυνόμος συνειδητοτατα έχει στρατευτει για να κάνει κακό στην Ελλάδα, ίσως και από συσσωρευμένο μίσος για ένα μέρος απαξίωσης που όντως υπάρχει σε πολλούς για τους ομοφυλόφιλους.
    Πάντως αυτόν τον άνθρωπο και πολλούς άλλους ακτιβιστές ομοφυλόφιλους τους εκμεταλευεται το νεοταξικο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι σύμφωνος με τις απόψεις του Λώλη για εθνικά και χριστιανικά θέματα.
      Οπως δεν είμαι πρώτα από όλα σύμφωνος με όσους εκφράζουν απόψεις εις βάρος της πατρίδας τους και της επίσημης θρησκείας του Κράτους μας και ειδικά εις βάρους του Χριστιανισμού.
      Ακόμη και ο αρχιραβίνος της Θεσσαλονίκης είπε ότι δεν πρέπει να βάλλεται από έλληνες ούτε η επίσημη θρησκεία του Κράτους μας, ούτε η πατρίδα μας.
      Δεν επιμένω όμως στις δηλώσεις του Λώλη επειδή είναι σύνηθης τέτοιου είδους αρθρα και πεπεοιθησεις εναντίον ελληνισμού και χριστιανισμού, στις μέρες μας σε σημείο που ο Λώλης κάνει απλά το φερέφωνο των δημιουργών και εκφραστών αυτού του δεινού ιδεολογικού και αθειστικού πολέμου.
      Γι αυτό και σχολίασα τα σχόλια άλλων σχολιαστών όσο αφορά την σεξουαλική του ταυτότητα και όχι στις δηλώσεις του.
      Στις δηλώσεις του είμαι 100% αρνητικός αλλά και αδιαφορος γιατί δεν είναι αυτός που κάνει το κακό αλλά τόσοι άλλοι πανίσχυροι πίσω από αυτόν και παρα πολλούς άλλους που δεν είναι ομοφιλόφιλοι.
      Εν τω μεταξύ, αν έχετε παρατηρήσει, οι αντιχριστιανοί και ανθέλληνες στις μέρες μας , (αν και είναι λίγοι) δεν σταματάνε μέρα νύχτα να ανεβάζουν άρθρα και να κάνουν δηλώσεις μέσω άλλων στα ΜΜΕ και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με σκοπό να επιρρεάσουν την κοινή γνώμη προς το συμφέρον τους. Και τώρα που πολλοί από αυτούς είναι η πλειοψηφία στην Βουλή, εκμεταλεύονται σθεναρά την ευκαιρία να επιβαλλουν τα πιστεύω τους στον κόσμο.
      Ο Λώλης απλά είναι ενα πιονάκι που υποστηρίζει τις ιδέες τους για τους δικούς του λόγους. α) επειδή η Εκκλησία και γενικά η θρησκεία καταδικάζει την ομοφιλοφιλία και αποκλείει κάθε δικαίωμα και κάθε μέλλον στους ομοφιλόφιλους, όσο είναι ομοφιλόφιλοι β) Το κράτος επιρρεασμένο επί αιώνες από τον φονταμενταλισμό και συντηριτισμό και από την θρησκεία, καταδίωκε πάντα σε κοινωνικό επίπεδο τους ομοφιλόφιλους και τους περιθωριοπιούσε.
      Τώρα ο Λώλης και τόσοι άλλοι ομοφιλόφιλοι, βλέπουν σαν ευκαιρία να αισθανθούν ισότιμοι και ισάξιοι των υπολοίπων ανθρώπων, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εναγκαλιστούν και να προωθήσουν όλες τις ιδέες τις κυβέρνησης.
      Βλέπετε, ο Λώλης και οι γκεί έχουν κάποιους όντως και ανθρώπινους και σοβαρούς λόγους να κάνουν και να λένε ότι λένε.
      Οι πολιτικοί τι λόγους έχουν?
      Ποιοι σοβαροί λόγοι τους αναγκάζουν να επιβάλλουν αντιχριστιανισμό και ανθελλινισμό στην πατρίδα μας?

      Διαγραφή
    2. Πριν απαντήσω σάς ζητώ συγνώμη που ήμουν στην αρχή επιθετικός, αλλά νόμιζα πως είστε κυβερνητικό τρολ.

      Έχει και παρα έχει λόγους η κυβέρνηση να είναι ανθελληνική και αντιχριστιανική, και όλες οι διαχρονικές γνωστές οικογένειες πολιτικών δηλαδή.
      Άλλοι ήταν δοσίλογοι της κατοχής, άλλοι είναι απατεώνες ή έμποροι όπλων, ναρκωτικών, μιζαδόροι από κατασκευαστικά έργα ή στρατιωτικούς εξοπλισμούς κλπ..
      Άλλοι είναι ανώμαλοι. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι καν ανωμαλία μπροστά σε άλλα βίτσια που υπάρχουν και τα ασκούν αυτοί (όπως και δικαστικοί).

      Από όλα αυτά λοιπόν τους κρατούν σε ομηρία, τους εκβιάζουν, και έτσι πετυχαίνουν ό,τι πετυχαίνουν ως τώρα οι ξένες μυστικές υπηρεσίες εις βάρος της πατρίδος μας.

      Διαγραφή
    3. Καλό σας βράδυ.
      Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

      Διαγραφή
  7. Εγώ σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να εκφράσω τις απόψεις μου στο άρθρο σας. Καλό αγώνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγάλε τα διακριτικά σου ρε νούμερο..
    Και έλα μαζί μου στη ρεματιά,να σου κάνω τα μάτια μπλέ..ξεφτιλισμενε!!!


    Ουστ,ρε !!!

    Δηλαδή..για να μου κόψεις κλήση για παράβαση,πως θα μου το πεις,,,έλα καλέ να σου κόψω μια κλήση..και ρίξε μου ένα .. Αμύγδαλο???


    Ουστ ρε!!!!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή