«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

2 ΘΕΜΑΤΑ: α) Ευχάριστα νέα πάνω στο θέμα της παράνομης απασχόλησης των στρατιωτικών στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών. β) Με αφορμή το (α) θέμα, ο Διόδοτος μετά λύπης του διαπιστώνει ότι υπάρχει απόλυτο μπάχαλο στο θέμα του διαμοιρασμού μιας είδησης μεταξύ ιστότοπων και ιστολογίων, εις βάρος πάντα ...της αρχικής πηγής.























Σήμερα, στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης διεξήχθηκαν οι υποθέσεις των Υπολοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη και Αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να εργαστούν σε καταυλισμούς λαθρομεταναστών. Ο υπολοχαγός αθωώθηκε και η δίκη του αρχιλοχία πήρε αναβολή. Στην έξοδό τους από την αίθουσα, πολιτικές οργανώσεις, σύλλογοι και αντιπρόσωποι ιστολογίων τούς χειροκρότησαν και έψαλαν τον Εθνικό ύμνο. 



Δύο τουλάχιστον ιστολόγια παρευρέθηκαν στην έξοδο από την δικαστική αίθουσα, τράβηξαν αποκλειστικές φωτογραφίες και ανάρτησαν την είδηση: Ο Παιδαγωγός και ο Παρλαπίπας.


Η είδηση όμως της παραπομπής του Αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, ξεκίνησε από δική του καταγγελία στην σελίδα "καταγγελίες αναγνωστών" του έντυπου Μακελειού της 10/11/2017. Το ίδιο πρωί ο Διόδοτος, βλέποντάς την, αποφάσισε να την δακτυλογραφήσει και να την αναρτήσει αμέσως, εδώ, λόγω των έντονων ανησυχιών του πάνω στο θέμα της λαθροεισβολής και γιατί επίσης πάμπολλες φορές αναρωτιόταν αν θα υπάρξει τουλάχιστον ένας θαρραλέος στρατιωτικός να τολμήσει κάτι τέτοιο.  

Από την επόμενη μέρα άρχισαν να αναδημοσιεύουν την ανάρτησή μας, με παραπομπή στην πηγή (στον Διόδοτο), τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, το HELLAS NOW, το FA MATZORE και δύο ακόμα που δεν μπόρεσα να τα βρω ξαναψάχνοντας σήμερα. Το ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ μάλιστα..αναδημοσίευσε και συμπληρωματική μας ανάρτηση πάνω στο θέμα, της 14/11/2017, την οποία εδώ και τρεις μέρες την βάλαμε σε πρώτο πλάνο λόγω του ότι πλησίαζε η δίκη, ώστε να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος.

Ποιο είναι το πρόβλημα που έχω εγώ ο γκρινιάρης τώρα...

Ο γκρινιάρης...στους 4 μήνες λειτουργίας του, με αναγνωσιμότητα ενός μπλογκ 4 ετών (όπως φαίνεται από σάιτ τέτοιων μετρήσεων), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ (αρχική) ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟύ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΕΙΔΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ "το είδαμε εδώ". 

Είδα λοιπόν, με απογοήτευση, εχθές..και από περιέργεια, κάπου στα 22 ιστολόγια και ιστοσελίδες, να έχουν αναδημοσιεύσει την αρχική μας ανάρτηση, με τον ίδιο τίτλο ή κάπως αλλαγμένο, το ίδιο ακριβώς εισαγωγικό μου σημείωμα, αλλά χωρίς "πηγή" το 1/4 από αυτά...και τα υπόλοιπα 3/4 να αναφέρουν ως πηγή το ένα το άλλο. Τα περισσότερα πάντως, από αυτά τα 3/4, ανέφεραν ως πηγή..τους αρχικούς 1/4 κουτοπονηρούληδες κλεφτάκους και μάλιστα πολύ γνωστούς. Το ιντερνετικό Μακελειό, αν και έκανε το ίδιο, παίρνει άφεση αμαρτιών, γιατί χάρη στο "έντυπο Μακελειό" ξεκίνησε η Οδύσσεια της είδησης, ώστε να αριθμεί μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε, μόνο η αρχική ανάρτηση του Διόδοτου..στις 90.000 επισκέψεις, εκ των οποίων οι 40.000 από Έλληνες του εξωτερικού. Ο διαμοιρασμός της ανάρτησης σε ποσοστό 60% έγινε μέσω facebook.

Η χακεριά στο φασιστικό μάτριξ των εχθρών της Ελλάδος μετά των υπαλλήλων τους να παριστάνουν την Ελληνική Κυβέρνηση...ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΤΩΣ!!!

Γύρω στο 1 εκατομμύριο Έλληνες, εδώ και 10 ημέρες γνώριζαν για την σημερινή δίκη και συμμετείχαν με θετική σκέψη -κάποιοι πρέπει να προσευχήθηκαν...

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, όπως λέει και ο μεγάλος αγωνιστής Αρχιλοχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης... «τον στρατό της εν Ελλάδι Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα ΜΜΕ
».

2 σχόλια:

  1. H δημοσιογραφια σημερα εχει χασει καθε ιχνος δεοντολογιας. Ο Greek spirit του Hellenic sunrise ειχε την ιδια εμπειρια. Μην το βαζεις κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την συμβουλή!
      Το έχω ξαναπεράσει. Ο Διηνέκης επίσης πάμπολλες φορές. Τα του Greek spirit τα γνωρίζω, εγώ και ο Διηνέκης εκθέσαμε με αυστηρότητα το άτομο που οδήγησε τον Greek spirit σε απογοήτευση γι αυτό το θέμα και τελικά διέγραψε το μπλογκ του.

      Διαγραφή