«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Συμπληρωματικά στοιχεία για τις "πονηριές" της κυβέρνησης εις βάρος του Συλλαλητηρίου...από μαρτυρίες συμμετεχόντων.



1.
Κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή από το Υπουργείο Συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο. Η τροχαία εμπόδισε την διέλευση 200 λεωφορείων, με την δικαιολογία ότι πιθανόν μετέφεραν οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Σε κάποια λεωφορεία, άγνωστοι πέταξαν πέτρες, δήθεν πως μέσα υπήρχαν χρυσαυγίτες.

2.
Πάνω από 2000 λεωφορεία από την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, τα σταμάτησαν στο Καλοχώρι (Καλοχώρι-Λευκός Πύργος 10 χλμ) και από εκεί τους επέτρεψαν να έρθουν με τα πόδια (μιλάμε για ανθρώπους κάθε ηλικίας, ηλικιωμένοι, νέοι, οικογενειάρχες, αμεα κ.ά.)

3.
Έπεσαν (τυχαία;) τα περισσότερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και κυρίως δεν λειτουργούσε σχεδόν καθόλου κάποιο πάροχο δεδομένων στα κινητά του κόσμου, προφανώς για να μην γίνονται κοινοποιήσεις και αναρτήσεις.

4.
Τα κανάλια δεν έδειξαν πλάνα από τον κόσμο του συλλαλητηρίου. Η ΕΡΤ στην αρχή μιλούσε για (άκουσον άκουσον) "ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" (είναι εντελώς γελοίοι λέμε..) και κάποια ιδιωτικά ζορίστηκαν να ανεβάσουν τον αριθμό στις 90.000.

5.
Από την πύλη του λιμανιού μέχρι το Μέγαρο Μουσικής που γινόταν το αδιαχώρητο, είναι 4.700 μ. Το φάρδος της παραλίας είναι από 70 έως 200 μ. στη νέα παραλία (ήταν γεμάτοι και οι παράδρομοι).
Επίσης στο σημείο που στεκόμαστε ήμασταν τουλάχιστον 4-5 άτομα/τ.μ.  Ο ανοιχτός χώρος που γινόταν η συγκέντρωση είναι περίπου 200.000 τετραγωνικά μέτρα. Πολλαπλασιάστε... 😲

6.
Το ιταλικό RAI ανακοίνωσε 800.000 άτομα.

7.
Ο Μπουτάρης απαγόρευσε να στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση σε απόσταση από την εξέδρα. Έτσι πολλοί αναγκάζονταν να φύγουν σύντομα, αφού ούτε να πλησιάσουν στην εξέδρα μπορούσαν, ούτε άκουγαν τις ομιλίες.

8.
Το Μακεδονια TV και η ερτ 3 δεν εδειξαν τιποτα!
Τα αθηναϊκα κανάλια έδειχναν ελληνικα παλια σηριαλ και άλλα άσχετα.

9.
Οι εγχώριοι δημοσιοκάφροι  μετέφεραν στα διεθνή ΜΜΕ ψευδείς πληροφορίες για 20 και 30 χιλιάδες άτομα.

10.
Η γενική εντύπωση που μας δώθηκε, επειδή ερχόταν πολύς κόσμος και έφευγε λόγω της ψιχάλας και αντικαθιστόταν από άλλους, ήταν σαν να πέρασε από εκεί κοντά στο ένα εκατομμύριο κόσμος (κυρίως από νέους Θεσσαλονικείς αυτή η κινητικότητα) 

7 σχόλια:

  1. Σχετικά με το #3, το «πέσιμο» των επικοινωνιών λόγω παρεμβολών, αναφέρθηκε επίσης (από σχολιαστές σε σχετικό ειδησεογραφικό άρθρο των οποίων φαίνεται πως τα σχόλια διεργάφησαν επιλεκτικά πριν τις 04:30 σήμερα που τα έλεγξα πάλι) πως απαγορεύτηκαν οι πτήσεις 'drones'* (τηλεκατευθυνόμενων ιδιωτικών πτητικών συσκευών με κάμερες υψηλής αναλύσεως, δηλαδή) για τον ευνόητο λόγο του να αποφευχθούν εκτενέστερες ζωντανές εικονοσκοπήσεις από ψηλά της εντυπωσιακής αυτής κοσμοσυρροής Ελλήνων πατριωτών στο συλλαλητήριο.

    * Πώς, εξ' άλλου, θα μπορούσαν αυτά να πετάξουν (ως τηλεκατευθυνόμενα που είναι) με τις (εσκεμμένες μάλλον) ραδιοπαρεμβολές;

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hellene,
    Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη, τώρα κατάλαβα πως είσαι ο Γιώργος με υπογραφή A Hellene

      Διαγραφή
    2. Παρακαλώ, και, με την σειρά μου τώρα, σε ευχαριστώ και εγώ αφού η χαρά γίνεται επίσης δική μου όποτε καταφέρνω να προσθέσω έστω κι ένα λιθαράκι στο να γίνει περισσότερο εμφανής η ευρύτερη εικόνα!

      Όσον αφορά στο (ασήμαντο) θεματάκι με το όνομα, στο οποίον αναφέρθηκες παραπάνω ('A Hellene' = «Ένας Έλλην» και όχι 'Helen' = «Ελένη»), δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, αγαπητέ Κώστα!

      Συνέχισε το καλό σου έργο!


      -Γιώργος

      Διαγραφή
  3. Διηνεκη Καλημέρα!Καλο το "Αl6".
    Ακόμα καλύτερη η ιστορία του Παντσο.Και όντως, το νόημα επικεντρώνεται, όχι τόσο στην ανθρώπινη θέληση, που γράφει το σαϊτ, όσο στην ανθρώπινη ηλιθιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα,
      α) Στο ιστολόγιο «Ίχνος» το πρωτο - είδα (το... «Αλ6ς»).
      β) Δώσε μεγάλη προσοχή στην ηλιθιότητα.
      Διάβασε κι εδώ:
      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_569.html
      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_645.html

      Διαγραφή
  4. #7. Γι αυτό έγραψα και σχόλιο στο Αττικά νέα.
    Βρισκόμασταν με παρέα μου στο BΔ τμήμα από την συγκέντρωση, ούτε 20 μέτρα απο την εξέδρα.

    Να σου πω την πικρή μου αλήθεια, τα μισά άκουσα των ομιλιών!

    Στην ομιλία του κ.Φραγκούλη Φράγκο, προχωρήσαμε άλλα 5 μέτρα πιο κοντά, (εφόσων ο κόσμος πηγενοερχόταν) και πάλι μετά δυσκολίας καταλαβαίναμε την ομιλία του.

    Συνεχώς ρωτούσαμε ο ένας τον άλλων: τι είπε, τι είπε, τι είπε;

    Steve

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.