«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Είναι ικανοί, "ΕΙΝΑΙ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" δικοί τους σχεδιασμοί αυτές οι διοργανώσεις, να μας πείσουν πως όντως προέρχονται από αυτούς, ώστε να απογοητευτούμε και να γυρίσουμε την πλάτη στα συλλαλητήρια.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ!
ΓΙΑΤΙ:
Θα αλλάξουμε "πολλά" πράγματα στην Ελλάδα αν βρεθούμε εκεί, περισσότεροι του ενός εκατομμυρίου.



Αφορμή γι αυτήν την ανάρτηση, μου δόθηκε από τα πρόσφατα δημοσιεύματα των ιστολογίων Αττικά Νέα, Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, Κατοχικά Νέα κ.ά. που αφορούν τους ομιλητές του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη. Είναι οφθαλμοφανές ότι "κάτι τρέχει" με πρόσωπα όπως του Φραγκούλη Φράγκου, του Παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη απ'τα Ανώγεια και άλλους. Το καθαρότερο "μητρώο" δείχνει να έχει μόνο ο Κώστας Καραΐσκος.
Ιδιαιτέρως ανησυχητικές είναι και οι απορίες που διατυπώνει το ιστολόγιο 'Φιλονόη και Φίλοι' ΕΔΩ.

Γίνεται σαφές πως στις 12 ημέρες που απομένουν μέχρι το Συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου (για το πρώτο, της 28/1/2018 δεν έχω διαμορφώσει ακόμα γνώμη και δεν δύναμαι για την ώρα να εντοπίσω τον λόγο της χρησιμότητάς του-εκτός κι αν είναι κι αυτό διασπαστικό) "πολλά θα παιχτούν", πολλά θα ειπωθούν, πολλές περίεργες πληροφορίες θα διοχετευτούν ΑΠΟ το "Σύστημα" ΠΡΟΣ τον τύπο, την τηλεόραση, τα συστημικά σάιτ, αλλά και στα μπλογκ μας, .. ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ.. να μειωθεί.
Είναι ικανοί, "ΕΙΝΑΙ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" δικοί τους σχεδιασμοί αυτές οι διοργανώσεις, να μας πείσουν πως όντως προέρχονται από αυτούς, ώστε να απογοητευτούμε και να γυρίσουμε την πλάτη στα συλλαλητήρια.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ!
ΓΙΑΤΙ:
Θα αλλάξουμε "πολλά" πράγματα στην Ελλάδα αν βρεθούμε εκεί, περισσότεροι του ενός εκατομμυρίου.
Κι αυτό, ανεξάρτητα από το αν θα γίνουν προβοκάτσιες, ακόμα κι αν προκύψουν βιαιότητες και κηρυχτεί μια πρώτη πράξη εμφυλίου πολέμου.

Εύχομαι, δημοσιεύσεις πάνω στο θέμα δημιουργίας ομάδων περιφρούρησης του συλλαλητηρίου, να αρχίσουν από αυτή την εβδομάδα, σε πολλά μπλογκς. Να δημιουργηθούν για τέτοιες περιπτώσεις, σώματα εφέδρων αξιωματικών και υπαξιωματικών, όπως έχουν προτείνει σχολιαστές μας, αλλά και επανειλημμένως από το ιστολόγιό του ο φίλος ΕργΔημΕργ.

Εδώ, κάποιες σημαντικές παρατηρήσεις από σχολιαστή του ιστολογίου μας:

«Οργανωμένοι οπαδοί των Μεγάλων και όχι μόνο Αθηναϊκών Ομάδων να αφήσουν κατά Μέρος τις Οπαδικές Αψιμαχίες..που έχουν μεταξύ τους..και να Συντονιστούν με τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ που έχουν ήδη αποκτήσει πείρα, διότι τα "Παιδιά" θα προσπαθήσουν να βγάλουν όλα τα Συμπλέγματα που έχουν...και να πάρουν το Αίμα τους πίσω...Απαιτείται Συνεργασία-Ομοψυχία μεταξύ των Ελλήνων και να ΜΗΝ Επιτρέψουν στα  "Παιδιά" (Γνωστούς και ΟΧΙ Αγνώστους)..να κάνουν το οτιδήποτε...

Η Πρώτη Πράξη του Έργου στέφθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και αυτό ονομάζεται ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ του Πολυεπίπεδου Ανθελληνικού-Μισελληνικού Συρφετού που ΔΕΝ ήξερε τι να κάνει...
Στην Θεσσαλονίκη έσπασε ο Τσαμπουκάς-Ανομία της Γνωστής Συνομοταξίας των ΑΝΤΙ..
Ύστερα από Πολλά Χρόνια ΑΝΟΧΗΣ..(γίνανε κάποια περιστατικά Αισχρά όπως επίθεση σε 2 15χρονα Κορίτσια ή τον τύπο με το Μηχανάκι αλλά δεν είχαν μεγάλη ΄Εκταση/Ένταση), το Κυρίως πιάτο τρέχει..

Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι Θα ζητήσουν ρεβάνς όπως σε ένα Ποδοσφαιρικό Παιχνίδι..με τα γνωστά τερτίπια (Καταστροφή Πανεπιστημίων,Δημόσιας+Ιδιωτικής Περιουσίας,Βεβήλωση Εθνικών Μνημείων Λεωνίδα στις Θερμοπύλες ή Προτομή του Κωστή Παλαμά,Καταστροφή στην Εθνική Βιβλιοθήκη παλιότερα.. γενικότερα υπάρχει Προϋπηρεσία..), αλλά δεν ξέρω αν θα αρκεστούν σε αυτά τα Κλασσικά..ή πάνε σε άλλο Επίπεδο.. γιατί η Εικόνα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, τους Φέρνει ΕΜΕΤΟ-ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ-ΠΟΝΟ.. ενώ αυτοί έχουν συνηθίσει να Πυρπολούν τις σημαίες χωρίς να τους ενοχλεί ΚΑΝΕΙΣ...
Οπότε, είμαστε σε Κρίσιμο Σημείο..

Δεν συζητώ ότι οι Ομάδες Περιφρούρησης είναι κάτι Παραπάνω από Απαραίτητες, αλλιώς να ΜΗΝ γίνει Καθόλου..

Καθώς επίσης θα πρέπει να υπάρξει Συντονισμός των Σωματείων/Φορέων/Επιτροπής ώστε να Υπάρξουν Σημεία Προσυγκέντρωσης, ώστε να πάει ο Κόσμος Μαζικά, με Πορεία. Και ΟΧΙ να πηγαίνει χαλαρά σαν να πρόκειται να ταΐσει τις Πάπιες στο Πάρκο.

Είναι ζήτημα Στρατηγικής ξεκάθαρα, από το πού θα μπουν Ομάδες Περιφρούρησης..
π.χ στην Οδό Πανεπιστημίου στο ύψος της Βουκουρεστίου/Οφθαλμιατρείο ή στην Σταδίου κάπου στην Πλατεία Κλαυθμώνος/Κοραή, ώστε να ΜΗΝ Επιτρέψουν σε Καμία Περίεργη Ομάδα να Εισχωρήσει στο Κυρίως Μέρος του Πλήθους και δημιουργήσουν αυτά στα οποία είναι "Μανούλες"...

Αν γίνει σωστός Σχεδιασμός-Διαχείριση του θέματος, θα έχει Επιτυχία!! 
Και προς Θεού για τους Διοργανωτές... Μην ξεκινήσουν οι Προσωπικές Έριδες-Αντιπαραθέσεις.. "γιατί έβαλες τον δικό σου,τί Συμφέροντα εξυπηρετείς" κτλ... γιατί θα πάει άκλαυτο το θέμα -ήδη ακούστηκαν κάποια - δεν ξέρω..αλλά δεν τσιμπάω κιόλας, γιατί είμαστε υποψιασμένοι πλέον. 

Με Ενότητα για ένα Σκοπό αλλά και Προσοχή-Οριοθέτηση »

Πάντως, ό,τι σχέδια πονηρά και να έχουν..τον λαό να συνεχίσουν να τον φοβούνται όταν τον καλούν σε τέτοια συλλαλητήρια που αυτοί οργανώνουν. Γιατί ο λαός είναι απρόβλεπτος. Όσο κι αν φαίνεται χάνος.

Τελικά ίσως περίμεναν το πολύ 60 με 70 χιλιάδες κόσμο, γι αυτό και το διοργάνωσαν, αν το διοργάνωσαν αυτοί, το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Γι αυτό και είπαν 90 χιλ. στις ειδήσεις.

ΜΕ 500.000 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 100.000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ....ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΞΕΦΥΓΕ......ξέφυγε από τις εκτιμήσεις τους.

Και αυτό είναι ο Έλληνας. Ο Έλληνας είναι το Χάος. Ξεφεύγει από τις εκτιμήσεις και τους υπολογισμούς των εχθρών, πριν προλάβουν να το αποτρέψουν.

Παίξε όσο θέλεις μαζί του...στο τέλος θα σε καταπιεί η φωτιά.
 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

   

51 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Διηνέκη,
    ευχαριστώ για την παραπομπή σου σε αυτήν την ανάρτηση.
    Είναι σημαντικό να είναι υποψιασμένοι, όσο το δυνατόν περισσότεροι, για ό,τι παίζεται στο θέμα αυτό. Και φυσικά και θα επέλθει Νέμεσις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο ακόλουθο είναι νόμος: ὓβρις → ἂτη → νέμεσις → τίσις

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε μας Εργ,
      σε ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για τις πολύτιμες αυτές πληροφορίες.
      ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΆΜΕ ΌΛΟΥΣ...ΤΟ ΜΌΝΟ ΣΊΓΟΥΡΟ!

      Διαγραφή
    2. http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/01/blog-post_996.html
      Εργοδότα,
      Ακόμη ασχολείσαι με τον Φράγκο και τον Λυγερό;

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα οικοδεσπότα!

      Στο συλλαλητήριο μίλησε ο Ελληνικός Λαός, κι αυτό έχει τη μόνη σημασία.

      Όλα τα υπόλοιπα, που μάλιστα περιέχουν "μπηχτές" (πχ ποιός πλήρωσε τα έξοδα γιά τις μικροφωνικές, τις αφίσες, κτλ)... καί που μάλιστα βγαίνουν **τώρα** έξω, κατόπιν εορτής, όπως τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, καλό είναι να τα προσπερνάμε, καί να έχουμε μιά ματιά στα γεγονότα από ψηλά, από βουνοκορφή. Μόνον η Ελλάδα κι ο Λαός μας μετράνε.

      Εντάξει, ως λαός είμαστε παθόντες καί μαθόντες, άρα καχύποπτοι, αλλά πρόσεξε τώρα:

      Κάποια στιγμή ζήτησε να μιλήσει κι ο πρόεδρος των Βλάχων. Οι διοργανωτές χάρηκαν, είπαν "- Εντάξει!", αλλά... υπήρχε ένα μεγάλο αγκάθι: ο συγκεκριμένος προερχόταν από τους "Κουσαίους", τους προδότες της Κατοχής! !! (Οι οποίοι στις εκλογές της ομοσπονδίας τους κατάφεραν καί τον έβγαλαν πρόεδρο.) Κι όχι μόνον αυτό, αλλά σήμερα οι "Κουσαίοι" (που πολλοί απ' αυτούς πήγαν να ζήσουν στα Σκόπια, λόγωι φόβου τιμωρίας τους το 1945) κάθε άλλο παρά εθνικώς Ελληνικές θέσεις έχουν στο θέμα της Μακεδονίας! (Θέλουν "ομόσπονδο κράτος", μ' ένα κομμάτι του δικό τους - καί λοιπές αμερικανογενείς θρίχες. Όχι ένωση με τη Μητέρα Ελλάδα, ούτε αντιμετώπιση των Ελλήνων εκεί πάνω ως ενιαία αλύτρωτη εθνοτική ομάδα.)

      Τον τύπο αυτόν τον σταμάτησαν τελευταία στιγμή, ποιοί νομίζεις; ο Φράγκος κι ο Λυγερός! Φαντάζεσαι τί θα έλεγε, αν τον άφηναν; Φαντάζεσαι τί θα γινόταν από κάτω, αν έλεγε τα δικά του;

      Γι' αυτό σου λέω... το μόνο που μετράει είναι η επανανύψωση της Ελλάδας καί του Λαού μας στα ύψη που τους πρέπουν. Κι η δική μας η ματιά, του αετού από ψηλά! Όχι του ποντικού.

      Το Σχέδιο πήρε μπρός, όλοι σιγά-σιγά παίρνουν τις θέσεις τους να παίξουν τον ρόλο τους, καί τίποτε δεν το σταματάει!

      Θαρσείν χρή, οικοδεπότα, καί τους φάγαμε όλους!

      Την καλημέρα μου - καί στον Διηνέκη!

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα Διηνέκη!

      Όχι. Ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί τους. Απλά θέλω να δείξω ότι **όλοι μας** (ακόμη καί οι ...εκτός παρέας) παίζουμε (θέλουμε-δε ...θέλουν) έναν ρόλο προωθήσεως ενός Σχεδίου φτιαγμένου "άνωθεν", που σκοπό έχει την επαν-ανόρθωση της Ελλαδάρας μας. (Οπότε, τί να μας πεί κι ο κάθε Σόρος, τώρα!)

      Διαγραφή
  3. Καλή Ανάσταση

    Γράφω εδώ ένα ευχαριστώ στον Διηνέκη για την προσπάθεια που κάνει, επειδή έχει κλειστά τα σχόλια στο Ε.Γ.Α. αλλά και σε σένα Κώστα για τους κόπους σου.
    Καλή δύναμη σε όλους, πλησιάζουμε...

    Dustofroad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε μας Dustofroad!
    Μας έλειψες!
    Σε ευχαριστούμε πολύ.
    Θα συνεχίσουμε. Όσο μας είναι εφικτό, μέσα από αυτές εδώ τις πλατφόρμες της google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ24 Ιανουαρίου, 2018 23:04

    .
    ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τσίπρας Συμφώνησε Σε Σύνθετη Ονομασία με τα Σκόπια
    .
    .
    Ιανουάριος 24, 2018
    .
    https://hellas-now.com/wp-content/uploads/2018/01/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%84-696x399.jpg
    .
    Ο Τσίπρας παραδίδει τον όρο Μακεδονία στους σκοπιανούς λες και ήταν τσιφλίκι του – Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά
    Ζάεφ: «Αλλάζουμε το όνομα στο αεροδρόμιο και τους δρόμους» – Δεν είπε τίποτα για το Σύνταγμα
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Δηλώσεις Τσίπρα - Ζάεφ
    .
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=Ar1gQnvRMpI
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιαν 2018
    .

    https://hellas-now.com/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b8%ce%b5%cf%84/
    .
    .
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Αρκάς…και η Ελπίδα
    https://pbs.twimg.com/media/Cv71AbsW8AAFTGS.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν ξέρεις πως δουλεύει ο εχθρός δεν μπορείς να τον πολεμήσεις.
    Το μικρο βιβλιαράκι ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΑΜ του Τσομσκυ το περιγράφει. Θα έπρεπε όλοι οι Ελληνες να το είχαν διαβάσει.
    Πρώτα θα αμολύσουν την αστυνομία, τα ματ εναντίον του λαού μαζί με τους μπαχαλάκιδες και τους ξένους πράκτορες, αν δεν πετύχουν να διαλύσουν το συλλαλητήριο θα βάλουν τον στρατό εναντίον του λαού. Και μην ξεχνάμε ότι έχουν τα άλβανα και τους λαθρό και μάλιστα οπλισμένους. Θα τροποποιήσουν και τον καιρο, χιόνια ή πλημμύρες ή σεισμό. Για αυτό πάρτε τα μέτρα σας.
    Κατά τα άλλα Κούγκι. Το όνομα Μακεδονία δεν το δίνουμε. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ26 Ιανουαρίου, 2018 02:50

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Σκοπιανό: Τα Επιχειρήματα Των ''Ρεαλιστών''.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=H6Kx-fPRTrg&index=1&list=PL7tacH-H3cpjXfKnuB434hdo9OXX6EDr9
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιαν 2018
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι και να γινεται στην Πατριδα μας χρειαζεται μεγαλη προσοχη στους οβραιους.
    Οποια π[ετρα κι αν γυρισεις αυτοι κρυβονται πισω....



    Πατρικιος Στετσωνης
    Σαρωνιδα-Αττικης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.protothema.gr/greece/article/754632/o-gavroglou-zita-duo-ores-tin-erhomeni-tetarti-gia-ti-mnimi-ton-iroon-tou-olokautomatos/

    Εγώ Περιμένω να δω ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ή ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΑΝΑ Τις Χρονικές Ιστορικές Περιόδους που έχουμε περάσει σαν Έθνος;;
    Πότε θα Τιμηθούν οι περίπου 1,000,000 Έλληνες οι οποίοι Έπεσαν Υπέρ Πίστεως&Πατρίδας το 1821 στον σχεδόν Δεκαετή Πόλεμο της Εθνεγερσίας με τους Τουρκάλβανους-ΤουρκοΑιγυπτίους; Για τον Ποντιακό Ελληνισμό-τις διώξεις επί Στάλιν-για τους Μακεδονομάχους μιας και είναι Επικαιροποιημένο κτλ-την Γενοκτονία των Αρμενίων-το 1922 (Υπόψιν η Καταστροφή της Σμύρνης ήταν το τέλος μιας Περιόδου ΔΙΩΞΕΩΝ Ελλήνων-Αρμενίων Χριστιανών η οποία είχε ξεκινήσει μια δεκαετία πριν περίπου με Άριστη Συνεργασία του Μουσταφά Κεμάλ,του μετέπειτα Αττατούρκ και των Σοβιετικών Μπολσεβίκων μιας και υπήρχε ΤΟΥΡΚΟΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θεωρώ ότι τα Καλύτερα(απο Θέμα Ασφάλειας)Σημεία για Προσυγκέντρωσεις θα ήταν απο την Πλευρά του Ζαππείου-Καλλιμάρμαρου-Νέου Κόσμου-Λ.Καλλιρόης-στο Ξενοδοχείο HILTON-ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ,ώστε να Μαζευτεί ο Κόσμος και να πάει Μαζικά στο Σύνταγμα.Θα ήταν Εντελώς Λάθος να γίνει Προσυγκέντρωση σε Σημεία όπως:Πλ.Μοναστηρακίου ή Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο γιατί όπως έχει δείξει η Πρόσφατη Προϊστορία..των τελευταίων 5 Ετών..(αν μπορούμε να την Πούμε έτσι..)ότι Πάρα Πολλές Επιθέσεις των ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΩΝ έχουν γίνει εκεί στην Ευρύτερη Περιοχή..είτε αφορά Κοντοκουρεμένους Νεοσύλλεκτους ή το σχετικά Πρόσφατο Περιστατικό με τον Π.Κλεομένη..Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι η Συγκεκριμένη Περιοχή είναι "Ύπο την Εποπτεία τους"..Πολλές "Μαζώξεις-Συγκεντρώσεις-Δράσεις" ΜΚΟ και λοιπών ξεκινάνε απο Σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο ή Πλ.Μοναστηρακίου.Για να το πω πιο Χοντρά απο την Κάτω Πλευρά της Πλατείας Συντάγματος...είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ..έχουν γίνει κατά καιρούς Πολλά-και Κυκλοφορούν εκεί Σίγουρα..Οπότε απαιτείται Ιδιαίτερη Προσοχή!!! ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ-ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο Πατριωτικές Ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ. Κρατώ τα σημαντικότερα:

      1
      "..απο την Κάτω Πλευρά της Πλατείας Συντάγματος είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ..
      2
      "ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ"

      Διαγραφή
  12. Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν να κάνουν ακόμα και Αντισυγκέντρωση στην Συγκεκριμένη Περιοχή ή να είναι Διασκορπισμένοι γύρω απο Πλάκα-θησείο κτλ. εκτός βέβαια απο το κλασσικό κομμάτι τους που είναι Απόρθητο Κάστρο..το Αυτόνομο Κράτος του Εξαρχιστάν....Εκφράζω κάποιους Προβληματισμούς βάση εμπειριών ζωής-μακάρι να βγώ Ψεύτης ειλικρινά.Όμως νομίζω ότι ο Έλληνας όπως έδειξε στην Θεσσαλονίκη ξύπνησε κάτι Αρχέγονο μέσα του..όχι για Μισθούς-Χρήματα-Συντάξεις-Ύλη με τα Παραγωγά της αλλά ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ του και η Αγάπη για την Ελλάδα αυτό ΤΡΕΜΟΥΝ...για αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν οι Παρακρατικοί-Μπαχαλάκηδες αυτό που ξέρουν καλά...το ζήτημα είναι να ΜΗΝ αφεθούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Διόδοτος ευχαριστεί το ιστολόγιο 'Ανατροπή Τώρα' για την αναδημοσίευση της παρούσης Αναρτήσεως:
    https://anatropitora.blogspot.com/2018/01/4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Ιανουαρίου, 2018 08:16

    .
    Ο Αντώνιος Αντωνάκος
    .
    εκ των κορυφαίων φιλολόγων μας και συγγραφέας,
    .
    και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας, Ιωάννης Παπαζήσης,
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.3 ΕΠ.21 ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=2q_ZXH-Krik
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιαν 2018
    .
    .
    Ο εκ των κορυφαίων φιλολόγων μας και συγγραφέας, Αντώνιος Αντωνάκος και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας, Ιωάννης Παπαζήσης,
    .
    καταθέτουν όλες τις αποδείξεις και τις μαρτυρίες των αρχαίων μας συγρραφέων αλλά και των ξένων για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
    .
    Περισσότερα από εδώ http://www.eoellas.org/category/apoka...
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ29 Ιανουαρίου, 2018 17:01



    .
    Δέος με το τραγούδι των Iron Maiden για τον Μ. Αλέξανδρο και τον Ελληνισμό – Εγκεφαλικά οι Σκοπιανοί! (vid)
    .
    Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-ff47FATvHYU/Wm7u846s24I/AAAAAAABp3g/52g_zyBBOjsmMUjB7-Br0bsAveEVuXRcQCLcBGAs/s400/2018-01-29_114933.png
    .
    Ήταν 29 Σεπτεμβρίου του 1986 όταν οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν τον έκτο κατά σειρά δίσκο τους με τίτλο «Somewhere in Time» στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική.
    .
    Ο δίσκος έγινε πλατινένιος, καθώς μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 8 τραγούδια. Το τελευταίο είναι το Alexander the Great, ένας ύμνος στον Μέγα Αλέξανδρο.
    .
    Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα apotis4stis5.com, οι σπουδαιότεροι μεταλάδες όλων των εποχών, Iron Maiden ανέκαθεν καταπιάνονταν με ιστορικά γεγονότα και αναφορές σε μεγάλο μέρος του ρεπερτορίου τους. Από μεσαιωνικά θέματα, ιστορικές μάχες και προσωπικότητες μέχρι και την αρχαιότητα. Near to the east, In a part of ancient Greece
    .
    Στο τραγούδι, τους στίχους του οποίου έγραψε ο μπασίστας του γκρουπ Steve Harris, γίνεται αναφορά στη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στις μάχες που έδωσε διαδίδοντας παντού τον ελληνισμό. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το έχουν παίξει ποτέ σε συναυλία έχει πυροδοτήσει διάφορα σενάρια συνωμοσίας.
    .
    Το πιο διαδεδομένο είναι ότι το κομμάτι «αποσύρθηκε» επειδή κάνει σαφή αναφορά ελληνική καταγωγή του μακεδόνα βασιλιά και τον ρόλο του στην διάδοση της ελληνικής παιδείας στην ανατολή.
    .
    Ο φρόντμαν του συγκροτήματος Ντίκινσον είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι το παραλείπουν επειδή δεν θυμούνται πως να παίξουν το πολύ δύσκολο σόλο…
    .

    Οι στίχοι
    SYNEXIZETAI……………
    .
    BINTEO
    .
    IRON MAIDEN - Alexander The Great (HD 1080p - Lyrics)
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=OGL_L0fok10
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουλ 2013
    .
    Iron Maiden is a British Heavy Metal band. They are one of the most successful metal bands in the world and were a major part of the New Wave of British Heavy Metal.It was founded in 1975 by bassist Steve Harris.Their sound is characterized by twin guitar (later triple guitar) harmonization and galloping bass, as well as the operatic vocals of Bruce Dickinson. "Alexander the Great"is the 8th track, from their 6th studio album "Somewhere in time". MACEDONIA = HELLAS !!!
    .
    .
    https://youtu.be/OGL_L0fok10
    .

    ΠΗΓΗ
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/iron-maiden-vid.html
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Διηνέκη

    Έχεις άλλα να πεις για την ιστορία σου με το πρακτόρι που προσπαθούσε να εκμαιεύσει ανύπαρκτες πληροφορίες; Κάτι δεν μου πάει καλά με τις εξηγήσεις που δίνεις. Εγώ ξέρω το βαθύ κράτος δεν παίρνει διαταγές από τον Ραχωβίτσα και τον κάθε Ραχωβίτσα. Το βαθύ κράτος λειτουργεί παράλληλα.

    Έχουν πρόσβαση στα στοιχεία μας από τον ΟΤΕ με ή χωρίς την εμπλοκή της αστυνομίας, ή του... εισαγγελέα (εδώ γελάνε). Και τι ιστοσελίδες επισκέπτονται μερικά στοχευόμενα άτομα. Βρίσκεις ακατανόητη τη συμπεριφορά του Ραχωβίτσα που το τράβηξε τόσα χρόνια, αλλά εγώ έχω άλλη μία εξήγηση: δεν κάνει αυτός κουμάντο. Ενδέχεται να μην τον ρώτησαν καν αυτοί που έβαλαν το πρακτόρι. Και για να το τράβηξαν τόσο δεν πρέπει να είναι νορμάλ άνθρωποι. Κάτι τελετουργικό ενδέχεται να παίζει. Έχεις καμία τέτοια ένδειξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάρτησα το σχόλιο, με την μικρή πιθανότητα να το δει ο Διηνέκης, μήπως και του φανεί χρήσιμο.
      Έπρεπε να το βάλετε στην ανάρτηση που αφορά την υπόθεσή του, εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/01/blog-post_15.html
      Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να επισκέπτεται αυτήν την ανάρτηση ο Διηνέκης.
      Προσέχτε το για την επόμενη φορά.

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμο 29 Ιανουαρίου, 2018 19:53

      Το τσουλί είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο άτομο. Πιστεύω ότι είναι χωμένη σε πάρα πολύ βαθιά σκατά και... «προωθείται». Ανήκει δε, στην... "high society". Το ότι έχει «άκρες» με τον Ραχωβίτσα, είναι για ξεκάρφωμα. Σάς τα ξανάγραψα.

      Έχει πάντως άκρες με τον Ραχωβίτσα.

      Διαγραφή
  17. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ30 Ιανουαρίου, 2018 03:14

    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Η Ζωή κ΄ το έργο του Μ. Αλεξάνδρου μέσα από αποσπάσματα των αρχαίων ιστορικών – Ήρκος Ρ. Αποστολίδης
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=J2Lw3nphF_0
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιαν 2018
    .
    .
    Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την συνέντευξη
    .
    «Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
    .
    μέσα από αποσπάσματα των αρχαίων ιστορικών».
    .
    συζήτηση με τον κον ΗΡΚΟ Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, φιλόλογο, ιστορικό, κριτικό λογοτεχνίας, συγγραφέα του ομωνύμου βιβλίου.
    Οι πηγές της Ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου
    (αποσπάσματα των χαμένων έργων 42 ιστορικών)
    συγκεντρωμένες για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία,
    μὲ παράλληλη αντικρυστά μετάφραση καὶ υποσελίδειο φιλολογικό σχολιασμό
    (πάνω ἀπὸ 1000 σημειώσεις).
    Απόσταγμα της τριακονταετούς ενασχόλησης των Ήρκου και Στάντη Ρ. Αποστολίδη
    με την περίοδο του Ελληνισμού. ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2015.
    ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ 2017.
    Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή
    των Φρυκτωριών και της Αρσινόης Δεληγιάννη «Φιλοσοφικές αναζητήσεις».
    Μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό
    σταθμό Θεσσαλονίκης Radio1d
    στις 23 Ιανουαρίου 2018.
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .

    σταυρουλα ραϊκου
    .
    .
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !
    .
    ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ
    .
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ
    .
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ .....
    .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
    .
    .
    ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ :

    .
    ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ !
    .
    .
    .
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήδη οι ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν Ανακοινώσει την Αντι-συγκεντρωσή τους στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ για την Κυριακή το Μεσημέρι πράγμα που σημαίνει ότι ΟΛΗ η Περιοχή ΟΠΙΣΘΕΝ και προς τα κάτω θα είναι Δική τους δηλαδή=Ακαδημίας-Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηνών-Νομική Σχολή που έχει 2 Εισόδους στην Σόλωνος+την πλαϊνή στην Οδό Μασσαλίας εκεί που βρίσκονται τα Τοξικοεξαρτημένα Άτομα..Εννοείται οι Κάθετοι Δρόμοι σε Πανεπιστημίου/Ακαδημίας μέχρι το Ύψος της Πατησίων,Πλ.Κάνιγγος,το Αυτόνομο Κράτος του Εξαρχιστάν...Πολυτεχνείο...με όλους τους Καθέτους Δρόμους...θα είναι διασκορπισμένα Άτομα Δικά τους...Οπότε θέλει αρκετή Προσοχή-Όχι ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ γιατί είναι ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ...!! Σε Πολυπληθείς Ομάδες μόνο -είναι Πολύ πιο Ασφαλές.Οι Πατριωτικές Ομάδες Ελλήνων θα κάνουν Προσυγκεντρώσεις;; απο Συγκεκριμένα Σημεία για να Φύγουν/Φύγουμε Όλοι Μαζί προς την Πλατεία Συντάγματος αν είναι Εφικτό βέβαια λόγω Κόσμου;; Πιστεύω ότι την Κυριακή θα βιώσουμε Συγκλονιστικές Στιγμές Ελληνικού Μεγαλείου-αυτό διαισθάνομαι!! βέβαια θα πρέπει να είμαστε Προετοιμασμένοι για Τυχόν Παρατράγουδα...που ΣΙΓΟΥΡΑ θα Επιδιώξουν να Προκαλέσουν κατά την Προσφιλή τους Τακτική...και ίσως Επιχειρήσουν να κάνουν και άλλα πέραν των "Παραδοσιακών καταστάσεων"...μπορεί να θέλουν Θύματα τύπου ΜΑRFIN εις το διπλάσιο..

    https://athens.indymedia.org/post/1583302/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://blueskytv.gr/2018/01/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%83%CF%85%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://redskywarning.blogspot.gr/2018/01/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μουσικές Προτάσεις για τους Διοργανωτές.
    Α) Τhe Final Countdown των EUROPE το Τραγούδι που συνόδεψε την Εθνική Ελλάδος στο Μπάσκετ στην Κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Τροπαίου το 1987.
    Β)Ο Σταμούλης ο Λοχίας Μουσική:Γ.Κατσαρός-Στίχοι Πυθαγόρας Τραγούδι:Γ.Καλατζής Είναι Σημαντικό γιατί θα τονώσει το Φρόνημα των Ελλήνων μιας και Αναφέρεται στο Έπος του 1940.
    Γ)Να 'τανε το '21 νομίζω του Σ.Κουγιουμτζή με την Φωνή του Γ.Μπιθικώτση Επίσης εξαιρετικό Άσμα το οποίο αφορά φυσικά την Εθνεγερσία του 1821.
    Αμφότερα τα Τραγούδια έχουν "Εξαφανιστεί" απο το Μουσικό Στερέωμα της Σύγχρονης Ελλάδας...νομίζω είναι Καιρός να ξανακουστούν ΔΥΝΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μια ανάρτηση για πρωτες βοήθειες αν μας ρίξουν ληγμένα.
    ο κόσμος δεν πρέπει να πάει απροετοίμαστος. αναρτήστε κάτι επί τέλους
    όχι σαν προβατα στην σφαγή
    να ξέρουμε πως θα προστατευτούμε και πως θα βοηθήσουμε και αλλους
    σιγουρα θα είναι ηλικιωμένα άτομα ακόμα και οικογένειες με παιδια στο συλλαλητηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριακη 4 Φεβρουαριου, 2018. Μεγαλη μερα, Αγια μερα. Οι Ελληνες ξαναβρισκουν τη ψυχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποιες Παρατηρήσεις: Όταν γράφουμε ΚΥΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ-Πόλεων,Οδών,Λεωφόρων,Ιστορικών Ονομάτων,Χωρών,Nαών,Αρχαιολογικών Χώρων,Εθνών,Λαών,Ποταμών,Λιμνών,Θαλασσών και Γενικότερα οτιδήποτε το ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ π.χ Ελλάδα + Έλληνες ΟΧΙ έλληνες ή ελλάδα.....Αυτό το βιολί της Συστηματικής Ισοπέδωσης-Υποβάθμισης της Μητρικής μας Γλώσσας Υποσυνείδητα ή συνειδητά είναι επιεικώς Απαράδεκτο + Ανθελληνικό...Το βλέπω να συμβαίνει Πολύ Καιρό τώρα είτε σε Επίσημες Ανακοινώσεις Κομμάτων/Άρθρα Εφημερίδων-Περιοδικών-σε έντυπο+Ηλεκτρονικό τύπο,σχόλια σε Ιστολόγια..Δεύτερον ΔΕΝ πρέπει να Γράφουμε greekenglish...για τους ίδιους λόγους Ξεφτιλίζει-Προσβάλει-Υποβαθμίζει την Ελληνική Γλώσσα..Χίλιες Φορές να γράψει κάποιος Αγγλικά Παρά αυτό το έκτρωμα...Τρίτον να βελτιώσουμε την Ορθογραφία μας όσο γίνεται (Δεν λέω να φτάσουμε σε επίπεδο Καθηγητή Πανεπιστημίου) ώστε τουλάχιστον το Βασικό Επίπεδο Επικοινωνίας στον Γραπτό λόγο να ΜΗΝ είναι Τόσο Ελεεινό....Τέταρτον Να είναι Καλά τα Ακροαριστερά-Ανθελληνικά Μιάσματα του G.SORROS=OPEN SOCIETY FOUNDATION που με τον Μισελληνισμό τους ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα-Έλληνες ΣΥΝΕΝΩΣΑΝ ΨΥΧΙΚΑ τους Έλληνες αρχικά στην Θεσσαλονίκη με Εκατοντάδες Χιλιάδες απο αυτούς να διαδηλώνουν με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!! (ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ..!!) και την Προσεχή Κυριακή στην Πλ.Συντάγματος με κάποια Εκατομμύρια Ελλήνων/Ελληνίδων με ακόμα περισσότερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...!!! Πόνος-Ενόχληση-Αναφυλαξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάξτε...Θα μιλήσω κάπως σαν τον Σπύρο Χατζάρα τώρα....αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
      Άλλο η Ελλάς ως χώρα, οι Έλληνες, ο Ελληνισμός...
      και άλλο το Κράτος. Δυστυχώς...το Κράτος σε αυτή τη χώρα..είναι Εβραϊκόν. Από το 1830!
      Φυσιολογικό λοιπόν να "τα έχουν κάνει επάνω τους" με τους 600.000+ Έλληνες που μαζεύτηκαν στην Θεσσαλονίκη...και με το τουλάχιστον 1μισι εκατομμύριο που θα μαζευτεί στο κέντρο της Αθήνας σε τρεις μέρες, να τους πει πως δεν γουστάρει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό που έχουν διαταχθεί να κάνουν..
      Ελπίζω να ήμουν κατανοητός...🙂

      Διαγραφή
  25. http://www.protothema.gr/greece/article/756768/oi-anarhikoi-etoimazodai-gia-adisugedrosi-tin-kuriaki-sta-propulaia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ01 Φεβρουαρίου, 2018 20:12

      .
      ΒΙΝΤΕΟ
      .
      .
      Πρώην στέλεχος του Facebook - 150 άντρες κυβερνούν τον κόσμο και σας προγραμματίζουν.
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=f2tDbDCc9b4
      .
      Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιαν 2018.
      .
      Ο Chamath Palihapitiya, πρώην αντιπρόεδρος του Facebook στο κομμάτι του «user growth»,
      .
      δήλωσε πως τα social media «διαβρώνουν τα βασικά θεμέλια του τρόπου συμπεριφοράς των ανθρώπων»
      .
      και ότι αισθάνεται «τεράστια ενοχή» για τη δημιουργία εργαλείων
      .
      που «διαλύουν τον κοινωνικό ιστό».
      .
      Ολοι οι υπόλοιποι πολιτικοί είπε είναι μαριονέτες της ελίτ.

      Διαγραφή
  26. Άλλο ένα χρήσιμο σχόλιο ανωνύμου, το οποίο αντέγραψα από το μπλογκ ΕργΔημΕργ:

    Πολλοί παρακρατικοί θα είναι ανακατεμένοι με τον κόσμο. Δεν μιλάω για τους ρουφιάνους αλλά και για ομάδες 5-10 ατόμων που όταν τους δοθεί το σήμα (sms? ) θα έρθουν στα φανάρια στη μέση της διασταύρωσης μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

    Ταυτόχρονα άλλος ένας από αυτούς θα έρθει από τις σκάλες της πλατείας με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο, όπου θα είναι παραταγμένα μερικά ΜΑΤ.

    Θυμωμένος δήθεν ο παρακρατικός θα αρχίσει να φωνάζει προς τα ΜΑΤ:

    «μέσα στο κόσμο ρε; μέσα στο κόσμο;»

    Και τότε τα 5-10 άτομα από τα φανάρια θα αρχίσουν να πετάνε πλαστικά μπουκάλια στα ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ θα απαντήσουν με δακρυγόνα και τέλος η συγκέντρωση.

    Η ίδια ακριβώς φόρμουλα ενδέχεται να εφαρμοστεί σε άλλο σημείο ανάλογα με τον άνεμο. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Να περιπολούν αόρατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ψεκάζουν σφόδρα. Κοιτάξτε τον ουρανό στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο "Σύστημα Ποσειδών" δεν δείχνει καθόλου βροχή στην Αττική, για Κυριακή. Αντιθέτως, σε Αιτωλοακαρνανια κ Θεσσαλία δείχνει κατακλυσμους.

      Διαγραφή
    2. Βροχή στην Αττική, δείχνει για σήμερα. Ήδη υπάρχει μαυρίλα από πάνω μας. Λογικό, γιατί είχαν ξεσκιστει να ψεκάζουν εχθές, για δημιουργία νεφωσης.

      Οπότε, η πρόγνωση του σαϊτ Σύστημα Ποσειδών, δεν είναι τετελεσμενη. Έχουν τον τρόπο να αλλάξουν τον καιρό.
      Απέλπιδες προσπάθειες από την πλευρά τους, λίγο πριν την Νεμεσιν.

      Διαγραφή
  28. 26 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου 1924, γίνεται το 3ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το οποίο διαπιστώνει ότι Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού, προτείνει να συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη! (Ριζοσπάστης, 14 Δεκεμβρίου 1924). Κορδάτος και Αποστολίδης διαφωνούν και φυσικά καθαιρούνται. Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου του 1932 το κεντρικό άρθρο του Ριζοσπάστη είχε τίτλο: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!Λίγο πριν την ήττα των συμμοριτών, η 5η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ που συνήλθε τον Ιανουάριο του 1949, στον Γράμμο, προπαγάνδιζε την απόσχιση της Μακεδονίας. Δείτε το ακριβές κείμενο της απόφασης: Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ (Σ.Σ. ΔΣΕ ήταν ο δημοκρατικός στρατός των συμμοριτών) και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. () Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητε Κωστα, αυτο για την αοκνο προσπαθεια σου ν* απαλλαγουμε απο τους .
    Λυσιας κατα Ερατοσθενους.
    ..δικαιως δ* αν εν δημοκρατια δις γαρ υμας κατεδουλευσατο, των μεν παροντων καταφρονων, των δε αποντων επιθυμων, και τω καλλιστω ονοματι χρωμενος δεινοτατων εργων Διδασκαλος Καταστας.
    Στο *καλλιστω ονοματι* βαλε οτι θες. Ομπαμα, Σορος, Μερκελ, Γιουνκερ κατι απο ανωτερο πολιτισμο ρε παιδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταιριάζει γάντι στον Αλ6. Δυο φορές μας έπιασε μαλάκες και έκανε αίσχη για την καρέκλα, κι όλα αυτά στο όνομα της ντιμόκραση των εβραιο-τραπεζο-πρακτόρων που παριστάνουν τους ηγέτες της Ευρώπης.

      Διαγραφή
  30. Διορθωση .. ν* απαλλαγουμε απο τους Κατσαπλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ! ! ! ! !
    .
    ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
    .
    ΑΔΡΑΝΕΙΑ – Τ .Ε .Λ .Ο .Σ –
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Σ΄ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-KQE21WSchVU/Wl_h6Z97FcI/AAAAAAAClys/tos0sFEg_LEehJEyHIXcPKbRikIFPrdDACLcBGAs/s640/13921049_242820779444624_1392026738967436176_n.jpg
    .
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ……………………
    .
    .
    .
    Κ@@Φ@ΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ :
    .
    .
    Ε .Λ .Λ .Α .Δ .Α ! ! ! ! ! !
    .
    .
    .
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. .
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!!
    http://attikanea.blogspot.gr/2017/07/blog-post_983.html
    .
    ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ………..
    .
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ…………
    ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η
    ΕΛΛΑΔΑ
    .
    .
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ,
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ……………………
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ! ! !
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ……………
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ .
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ……
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΜΚΟ , ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΕΕ , ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ,
    ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ …………………
    .
    ΝΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! !
    .
    ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ
    .
    ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ……
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ .
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ - ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ .
    .
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ....
    .
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    .
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΒΑΣΗ
    .
    ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
    .
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΕΥΤΕΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ
    .
    .
    ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ !
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !
    .
    ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ! ! ! ! ! ! !
    .
    Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    .
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ...............
    .
    .
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ..........
    .
    .
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
    .
    .
    ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ! ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ !
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    Και ὅτι ὕστατον ἐπιφώνημα θέλει εἶναι:
    .
    .
    .
    Ζ .Η .Τ .Ω . Η . Π .Α .Τ .Ρ .Ι .Σ

    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. H αστυνομία κλείνει ολους τους δρόμους στο κέντρο. Πως θα πάει ο κόσμος στο Σύνταγμα;

    https://www.msn.com/el-gr/news/national/κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-σε-όλο-το-κέντρο-για-το-συλλαλητήριο-της-κυριακής/ar-BBIDwRx?li=BBqxAac&ocid=mailsignout

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προστατεύσου από τα δακρυγόνα!

    http://www.iatropedia.gr/ygeia/prostatefsou-apo-ta-dakrigona/26899/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλοι με τα κινητά στο χέρι αύριο. Έτοιμα για χρήση ως κάμερες. H παρουσία κινητών παντού θα δυσκολέψει μερικά είδη επιχειρήσεων από παρακράτος και κράτος. Ότι καταγραφεί θα χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά για το ξεβράκωμά τους. Καθαρίστε αχρείαστες φωτογραφίες και βίντεο να κάνετε χώρο στη μνήμη. Ή κατεβάστε τα βίντεο σε λάπτοπ/desktop με καλώδιο usb. Ή βάλτε μεγαλύτερη κάρτα μνήμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή