Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «140.000» επί...«8» ΕΛΛΗΝΕΣ!!! / ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ / ΨΗΦΙΣΜΑΟ τίτλος της ανάρτησης αυτής.. είναι εμπνευσμένος από εδώ

Οι φωτο που προηγήθηκαν προέρχονται από το pronews.gr,
όπως και τα ακόλουθα βίντεο:Λίγη σάτιρα, απαραίτητη για την περίσταση...🙂,
δια χειρός Αυτόλυκου! :Αποκλειστικές φωτο του Διόδοτου:


Ο Διόδοτος κρατά την μεγαλύτερη βυζαντινή σημαία της πλατείας

Ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ
Σήμερα, την 4η Φεβρουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, Αθήνα, για να αποφασίσει για την εθνική μας θέση στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος “Μακεδονία” στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας του μεγάλου αυτού εθνικού μας ονόματος,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ
προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος “Μακεδονία” και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα “Ελλάς” και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εθνικής ταυτότητάς του.
 
Το όνομα αυτό αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα εκ των ενδοξότερων σελίδων της παγκόσμιας ιστορίας, που έχει εγγράψει η Αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή Εθνοσυνέλευση δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.
Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων του Λαού στη γνήσια εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση του αντιπροσωπευτικού συστήματος και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει & θεμελιώνει η Δημοκρατία με τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές.
Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.
Το ψήφισμα, εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Εθνοσυνέλευση που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την 4η Φεβρουαρίου 2018.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018Και ένα σημερινό βιντεάκι από τον φίλο μου Μάνο:

(Λήψη της τεράστιας Ελληνικής σημαίας που κυμάτιζε στο Σύνταγμα)

24 σχόλια:

 1. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
  .
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ,
  ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ,
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ .......
  ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ
  .
  ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ;
  .
  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ - Ε .Δ .Ω - ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ! ! !
  .

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι Έλληνες επέστρεψαν κα Σταυρούλα.

   Διαγραφή
  2. .
   ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
   .
   ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ !
   .
   ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ !
   .
   ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Τ .Ι .Π .Ο .Τ .Α ! ! !
   .
   .
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !
   .
   https://1.bp.blogspot.com/-IHYTg4TYGb4/WOeprh1dgAI/AAAAAAAEBmw/8LrR4ZCIfmQCTlyXD7Vyq71jsGrS6-imACLcB/s640/2017-04-06_204526.png
   .
   ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
   .
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ !
   .
   .
   .
   Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014
   .
   Δελφικά παραγγέλματα: Πλήρης οδηγός ζωής - Η αλήθεια τους απελευθερώνει!


   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_599.html#ixzz56F1MEK7L
   .
   .
   Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016
   .
   Τα Δελφικά παραγγέλματα μια πλήρη ηθική διδασκαλία


   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_703.html#ixzz56F1yPdVk
   .
   .
   Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
   .
   ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΑ Δελφικά Παραγγέλματα


   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/12/blog-post_167.html#ixzz56F232ajn
   .
   .
   Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ...............
   .
   .
   Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .............
   .
   .
   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
   .
   .

   Διαγραφή
 2. Μπράβο φίλε Κώστα, μακάρι αυτός ο λαός να πάρει μπρος...το θέλουμε και το έχουμε ανάγκη

  peri

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. γεια σου Κωστάρα μου...πολύ όμορφη φώτο με συγκίνησες αδερφέ μου.
  Δεν μπόρεσα να έρθω.. αλλά η ψυχή μου η σκέψη μου ήταν εκεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ξέρω φίλε μου...
   Να είσαι καλά, χαιρετισμούς στην οικογένεια!

   Διαγραφή
 4. Τώρα που τελείωσε ο "θρίαμβος", κάντε τη σούμα:

  http://1000spartiatai.blogspot.com/2018/02/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξέρεις πως κάποιοι τα γνωρίζουμε όλα αυτά και με λεπτομέρειες.
   Και στο ιστολόγιο αυτό δεν θριαμβολογούμε απλώς για να επιστρέψουμε την επόμένη στη στάνη μας.
   Εμψυχώνουμε και φυσικά...προσπαθούμε και να εξαγριώσουμε τον κόσμο με το μύνημα "Τώρα ξεκινάμε!":
   https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/02/2.html

   Πάρε κι ένα δικό μου συνθηματάκι:
   "Σώπα όπου νά'ναι θα στηθούνε κι οι κρεμάλες!!!"

   Διαγραφή
  2. Για να ξεχνάμε τον πόνο μας:

   - Πώς λέγονται αυτοί που περιμένουν τις κρεμάλες που δεν έρχονται;
   - Κρεμαλάκες...

   Διαγραφή
 5. 90000 στήν Θεσσαλονίκη 140000 Σύνταγμα. Παρακαλώ πολύ να οργανώθεί ένας έρανος για να αγορασθουν αριθμητάρια για τους φίλους μας τής αστυνομϊας. Δέκα δαχτυλάκια δέν τούς φτάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο Κώστα ,πολύ σωστή η επιλογή της εξέδρας (με ΠΛΑΤΗ ο κόσμος στο κοινοβούλιο,μήνυμα:εμείς αποφασίζουμε)
  Παύλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλέ μου φίλε Παύλο!!!!!!
   Χαθήκαμε...ζόρισέ με, με ένα τηλ. να βρεθούμε επιτέλους για ένα καφέ...
   στην ίδια πόλη κι έχουν χαθεί μεταξύ τους πολλοί άνθρωποι. Πραγματικά...αποτελεί αντικείμενο για κοινωνιολογική μελέτη...

   Το μπράβο για την εξέδρα ανήκει στους διοργανωτές.

   Καλωσόρισες στον Διόδοτο, να σχολιάζεις συχνότερα.

   Διαγραφή
 7. Ηταν συγκλονιστικο συλλαλητηριο πραγματι. Ομως φαινεται οτι οι εθνομηδενιστες αριστεροστροφοι φασιστες δεν καταλαβαινουν απο ειρηνικες διαδηλωσεις και προχωρουνε ακαθεκτοι προς το θαψιμο μας. Οποτε δυστυχως αν θελουμε να βρουμε παλι την ελευθερια μας και την εθνικη μας περηφανεια να παρουμε αποφαση για αιματηρες συγκρουσεις με τους προδοτες και τους ξενους που μας εχουν καθισει στον σβερκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανάσταση μέσα στον Φλεβάρη !!!!

  Δώσαμε ομολογία για την Πίστη, την Πατρίδα, την Οικογένεια, την Ενότητα, την Ειρήνη, ...μήπως Θεέ μου να βάλεις τώρα και συ κανά χεράκι βοήθειας;;

  Dustofroad

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που βρέθηκαν στην Μεγαλειώδη Χθεσινή Εθνική Μάζωξη απο Όλη την Ελλάδα!!! Κατά Δεύτερον σχετικά με το πόσο Κόσμο είχε...0..εγώ έφτασα γύρω στη 1 και έφυγα κατά τις 5 όταν είχε ξεκινήσει και "Έσπαγε" ο Πολύς Κόσμος...Λοιπόν περπάτησα την διαδρομή απο Στήλες του Ολυμπίου Διός μέχρι Λ. Βασιλίσσης Σοφίας έως και την Βουκουρεστίου (κάτω απο το ΜASTICHA SHOP επί της Κριεζώτου&Πανεπιστημίου Γωνία) στην Ομήρου είχε μπει Φραγμός με τις Κλούβες..Στην Συγκεκριμένη Διαδρομή ειδικά απο το Ύψος της Εισόδου του Ζαππείου και όσο προχώραγες υπήρχε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-Ειδικά στο Σημείο που βρίσκονται οι Προτομές των Τριών Τραγικών επί της Λ.Αμαλίας/Είσοδο του Κήπου ΑΣΦΥΞΙΑ....ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ όταν έφτανες προς την Πλατεία/στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη..το Μοναδικό που υπήρχε ήταν μια συνεχιζόμενη στενή Λωρίδα επί του Πεζοδρομίου στην Λ.Αμαλίας για να περνάνε όσοι Μπορούσαν...με στριμωξίδι κτλ...Επίσης ο Χώρος Μπροστά απο το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ..η Λ.Βασιλίσσης Σοφίας όσο έβλεπα είχε πολύ Κόσμο (δεν πήγα απο αυτή την Πλευρά).Στο Τέλος του Φραγμού επί της Πανεπιστημίου υπήρχε Περιφρούρηση+Ορθώς ήταν εκεί,ύστερα δια μέσω της Βουκουρεστίου πήγα στην Σταδίου που επίσης ήταν Πλημμυρισμένη απο Κόσμο +κάτω απο το Ύψος της Βουκουρεστίου..περπάτησα μέχρι ενός σημείου και ύστερα Επιστροφή..Παρατήρησα ότι και στην Σταδίου+Πανεπιστημίου ο Κόσμος Ερχότανε Μπουλούκια-Ομαδικά!!! όλο αυτό γύρω στις 2 που υποτίθεται ξεκίναγαν οι Ομιλίες.Κατέβηκα και προς την Μητροπόλεως μέχρι την Πλατεία Καπνικαρέας η Ροή ήταν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ.....επίσης αφού είχε ξεκινήσει η Ομιλία του ΜΙΚΗ είδα την Φιλελλήνων να είναι Γεμάτη μέχρι ΚΑΙ την Πρώτη Ρώσικη Εκκλησία δηλαδή έως και την Συμβολή των Οδών Φιλελλήνων&Ναυάρχου Νικοδήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. τα ποντικια τυπου τοσκα οταν βουλιαζει το καραβι την κανουνε Να δουμε που θα παει οταν γκρεμοτσακιστουνε οι κατσαπλιαδες και φυγουν...ποιον θα γλυψει η λερα του τσιμπουκιου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Όταν η Πλ.Συντάγματος με τους Πέριξ Δρόμους ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ+έχει Πολύ Κόσμο Μέσα+έως το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αυτό Σημαίνει ότι ΜΟΝΟ σε αυτό το Κομμάτι έχει Σίγουρα γύρω στις 250,000 + την Λ.Βασιλίσσης Σοφίας που απο ότι λένε και τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕξαπάτησης έφτανε μέχρι και το Πολεμικό Μουσείο...+Μητροπόλεως+Ερμού μέχρι την Πλ.Μοναστηρακίου+Κόσμος που πηγαινοερχότανε όπου Μπορούσε να κινηθεί σε στενά κτλ. ε ναι στο Σύνολο ήταν 140...όχι Παραπάνω ούτε λόγος να γίνεται...Είχε Μεγαλύτερη Μαζικότητα απο την Δεύτερη Κυριακή των Αγανακτισμένων με 500.000+σίγουρα πλησίαζε αν δεν ξεπερνούσε την Κυριακή 12/2/2012 που πέρναγε το Μακροπρόθεσμο..ο Τρελλαντώνης...για όσους δεν θυμούνται ήταν η Κυριακή που Πυρπολήθηκε απο τους "Εσκιμώους" ο Ιστορικός Κινηματογράφος λίγο πιο πέρα απο την ΜΑΡΦΙΝ..επι της Σταδίου.Μιλάμε για τουλάχιστον 1 με 1,500,000=140 Νοματαίοι-Υπερβολικό Νούμερο οι 140,000...τι είναι αυτά τα Πράγματα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. To φραγμα εσπασε, το δυσωδες τελμα παει γρηγορα για αποξηρανση. Συντομα θα χρειαστουμε φτυαρια και τσουγκρανες για το βουρκο του βυθου και μαραγκους για ικριωματα. Τιποτα απο εδω και περα δεν σταματα μεχρι την τελικη νικη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. + τα περίπου 2 με 2,500 Πούλμαν που ήρθαν απο ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ Χ50 Έκαστος (άντε να βάλουμε το Μικρότερο νούμερο) πόσο βγαίνει άραγε οεο;; οεο;; μήπως περίπου το Νούμερο που λέει η Επίσημη Εκδοχή...140....ΜΟΝΟ απο τα Πούλμαν έτσι για να εξηγούμαστε..Αριθμητική Τετάρτης Δημοτικού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλημέρα οικοδεσπότα!

  Εκπροσώπησες επαξίως όλη την παρέα σ' αυτές τις ιστορικές στιγμές!
  Απεναντίας, εγώ (που δεν ήρθα) αυτοφασκελλώθηκα στον καθρέφτη καί με τα δυό τα χέρια, γιά όσα έχασα!

  Υγ: Μη μασάς από ηττοπαθείς απόψεις! Προχώρα το, καί σε στηρίζω απολύτως!
  Υπάρχουν δυστυχείς συνάνθρωποί μας, που δεν μπορούν να δουν την πλήρη εικόνα. Μην τους ακούς, όμως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Προσπαθώ να ακούω την λογική μετά μικρής δοσεως συναισθήματος, ώστε να αποφύγω κάθε παγίδα.
  Ευχαριστώ καλέ μου φίλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή