«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Οι σχολιαστές του Διόδοτου για το "Σκοπιανό"...




















"Απορείτε ακόμα γιατί σταμάτησαν οι έρευνες στην Αμφίπολη;;..."


"..Η ονομασια σε νεα μακεδονια εμας θα μας κανει να νοιωσουμε οργη αλλα σε άλλους θα τους κανει να νοιωσουν μια ακομη ευκαρια για μπιζνες . Η εποχη μας ειναι εποχη της απολυτης μπιζνας μιζας και το ρητο ο θανατος σου η ζωη μου ειναι συνθημα πια απο τις πιο μικρες ηλικιες μεχρι και τις μεγαλες ...δεστε τις ΜΚΟ και ποιοι συνεργαζονται μαζι τους.."

" Τα κοιτάσματα και η έξοδος στο Αιγαίο πίσω απο το όνομα των Σκοπίων και τη συζήτηση για τα 12 νμ απο το Κοτζιά http://zcode-gr.blogspot.gr/2017/12/blog-post_30.html#more "


"ΕΛΕΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ; ; ;ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........................ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ..................Γ Ι Α Τ Ι ;..."

"Λένε μερικοί "γιατί διαπραγματευόμαστε με τους κλέφτες της ιστορίας μας;"
ΑΠΑΝΤΩ:
δεν διαπραγματευόμαστε. Έχει δημιουργηθεί ένα δεδομένο (αποκαλούνται από όλους Μακεδονία) κι εμείς προσπαθούμε να τους κάνουμε να αφήσουν, τουλάχιστον κάτι από τα κλεμμένα. Αυτοί δεν έχουν κανένα ζόρι, το πήραν το όνομα, δηλαδή το αμάξι μας, το χρησιμοποιούν και ΟΛΟΙ αναγνωρίζουν ότι είναι δικό τους. Το μόνο που έχουμε για να στριμώξουμε λίγο είναι το ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ, που ισοδυναμεί ας πούμε με πιστοποιητικό από το ΚΤΕΟ. Απλώς, δεν μπορούν να περάσουν ΚΤΕΟ χωρίς την υπογραφή μας, όλα τα άλλα τα μπορούν. Αυτό είναι το μοναδικό τους τρωτό σημείο κι αυτό είναι το μοναδικό μας χαρτί, για να τους κάνουμε να μας δώσουν πίσω τουλάχιστον το κασετόφωνο, τις ζάντες αλουμινίου και το GPS. Περισσότερα, δεν γίνεται...."


"Γιατί όσοι πολιτικοί μιλούν για το όνομα των Σκοπίων, αποφεύγουν να μας πουν για την εθνικότητα;
Θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι να δούμε να το ρωτάει επιτέλους κάποιος δημοσιογράφος σε πολιτικό:
"Καλά με το όνομα, άντε Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία, Βαρδαρία, Δακία, ας πούμε ότι κάπου καταλήγουμε. Οι κάτοικοί του πώς θα λέγονται;
Και για να γίνω πολύ συγκεκριμένος κ.Πρωθυπουργέ/Υπουργέ/Πρόεδρε, ποιά είναι η ελληνική θέση για την εθνικότητα στα διαβατήρια; Θα ακολουθήσει το όνομα, π.χ. Nationality: Northmacedonian, ναι ή όχι;".

Κάποτε πρέπει να ξεβρακώσουν τους ανίδεους πολιτικούς οι δημοσιογράφοι, για να σταματήσει κάθε πολιτικάντης να λέει το μακρύ του και το κοντό του, οδηγώντας μας σε μια ιστορική ντροπιαστική ήττα.

Kι επειδή στο makpress θέλουμε να είμαστε ακριβείς και ξ-ε-κ-ά-θ-α-ρ-ο-ι, ιδού ένα Σκοπιανό διαβατήριο. Το κρίσιμο ερώτημα, ο ακρογωνιαίος λίθος της εξάλειψης του "αλυτρωτισμού" είναι αυτό μέσα στον κόκκινο κύκλο. Τι θα γράφει εκεί, μετά την (όποια) "λύση";

Το καταλάβατε δημοσιογράφοι; Μπείτε επιτέλους στο κρίσιμο ζήτημα που είναι η εθνικότητα. Θα δεχθούμε να γράφεται Macedonian; Θα δεχθείτε κύριοι πολιτικοί αρχηγοί;


 Αφήστε λοιπόν το όνομα και πάμε στο δύσκολο: στηνεθνικότητα.
http://makpress.blogspot.gr/2017/12/blog-post_707.html  "



"Οτι έχει υπογραφεί απο δοσίλογες κυβερνήσεις δεν αναγνωρίζεται. Είναι υπογραφές εσχάτης προδοσίας και χωρίς την έγκριση των Ελλήνων.
Κάντε υπομονή Ελληνες. Όλοι παίζουν βασιζόμενοι στις κυβερνήσεις των ελληνόφωνων! Όλοι μας εκβιάζουν γιατί ξέρουν ότι οι ελληνόφωνοι θα πράξουν σύμφωνα με διαταγές όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και αυτός στην Ελλάδα είμαστε εμείς..."


" Μας πούλησαν. Το είπε ξεκαθαρα η Πετραλια. Ολά έχουν συμφωνηθεί. Και θα χάσουμε την Μακεδονία και την Θράκη, την Κρήτη και το μισό Αιγαίο. Τα έχουν δώσει όλα. Τώρα απομένει πως θα τα παρουσιάσουν στο πόπολο. Δηλαδή αφού ξήλωσαν τις ένοπλες δυνάμεις, θα δημιουργήσουν κανένα τριήμερο πόλεμο με τους Τουρκαλάδες και θα μας πούν ητηθήκαμε, μας πήρε τα νησιά ο στρατηγός άνεμος.... το ότι γέμισαν την Ελλάδα με λαθραίους δεν απασχολεί κανένα νεοέλληνα.
Θα ξυπνήσουν μόνο όταν τους βάλουν το μουσουλμανικό σπαθί στον κώλο (συγνώμη για την έκφραση) όπως στον Κανταφι. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά. Αυτά τα γράφαμε εδώ και 10 χρόνια από τότε που το Financial Times με τα αρθρα του προετοίμαζε για την οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδας, αλλα τότε ἠμασταν γραφικοί. Κανείς από τους ξερόλες δεν πήρε χαμπάρι και οι λίγες φωνές προειδοποίησης χάνονταν μέσα στην προπαγάντα των ανθελληνικών ΜΜΕ.

Η Ελλάδα γονάτησε, γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Τώρα είμαστε σκλάβοι μέχρι τελικής αφανισης. Μέχρι τελικής αντικατάστασης. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν λευκοί. Τώρα είναι μελαψοί μουσουλμάνοι. Το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα, εκτός άν...... Οσο για τα ανθελληνικά λαμόγια ας μην χαίρονται. Θα ελθει και η σειρά τους. Θα ελθει η στιγμή που θα σηκωθεί Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.

Εύγε στην προσπάθεια μερικών ΕΛΛΗΝΩΝ για την πληροφόριση ενός λαού που δεν του αξίζει ούτε ο τόπος ούτε η ιστορία του (εκτός και αν ξαναβρεί τον εαυτόν του). Να είστε πάντα καλά. ¨Ολοι εσείς είστε πολύτιμοι για την πατρίδα και για εμάς τους αναγνώστες σας.
Εύχομαι σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, οπου και να βρίσκονται, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Αυτό που απομένει είναι να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω με οποιονδήποτε τρόπο. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. "

"Μια επιστολή του 2010 για το Μακεδονικό προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που πρέπει να διαβαστεί ΚΥΡΙΩΣ σήμερα απ' όλους
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/01/2010.html

Προς όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς, για το Σκοπιανό: Αν θέλετε πουλήστε την ψυχή σας, δεν έχετε δικαίωμα να πουλήσετε την ψυχή της Ελλάδας
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/12/blog-post_458.html "


"ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ή ΗΛΙΘΙΟΙ;;;
Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Κ Ο http://arxaiaithomi.gr/2018/01/03/%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%AE-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CE%B9/
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!.."

" Σαν Έφηβος τότε (1992-1993) μας είχαν κατεβάσει στα Περίφημα Συλλαλητήρια για το Μακεδονικό Ζήτημα,να είναι καλά οι Άνθρωποι=Λυκειάρχης-Δασκάλοι-Καθηγητές που είχαν Συναινέσει ώστε να λάβουν μέρος οι Μαθητές σε ένα Συλλαλητήριο για ένα Μείζον Εθνικό Ζήτημα.Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τότε λόγω Ηλικίας τα περισσότερα παιδιά που είχαμε κατέβει στη Μεγαλειώδη Μάζωξη στο Πεδίον του Άρεως δεν είχαμε την Παραμικρή Ιδέα για τις Ιστορικές λεπτομέρειες του όλου θέματος,παρά μόνο ότι ήταν Σημαντικό Εθνικό Ζήτημα και ΔΕΝ έπρεπε να Δώσουμε το Όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς..όποτε κατεβήκαμε με Αγνότητα&Ανιδιοτέλεια για έναν Εθνικό Σκοπό ώστε να Υπερασπιστούμε τα Δίκαια της Ελλάδος μακρυά απο Κόμματα και Παρατάξεις..το Πλήθος Μεγαλειώδες σε Αθήνα (που ήμουνα)+ στην Θεσσαλονίκη το ίδιο.Τότε θεωρώ ότι υπήρχε ΑΚΟΜΑ ένα ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ του Αυθεντικού Έλληνα μακρυά απο κόμματα+παρωπίδες...για αυτό και Όλοι οι Φορείς(Δήμαρχοι-Ενώσεις-Καθηγητές-Δάσκαλοι κτλ.)που Διοργάνωσαν-Επικρότησαν τα εν λόγω Συλλαλητήρια ήταν Ενωμένοι για ένα Σκοπό.Βλέποντας εκ'των υστέρων όλη αυτή την Εποχή περίπου 25 Χρόνια πριν,θα έλεγα ότι ήταν η Τελευταία Περίοδος που ήταν ακόμα Ελληνική η Νοοτροπία σε Επίπεδο Κοινωνικό αλλά και Συνειδησιακά στον Μέσο τότε Έλληνα-ήταν κάτι Αυτονόητο δηλαδή αυτό-διότι ερχόταν απο τις παλιότερες Γενιές Ελλήνων που είχαν Φρόνημα Αντίστασης-διαμαρτυρίας για Εθνικά θέματα.Το Κύκνειο Άσμα του Ελληνισμού ήταν αυτά τα Συλλαλητήρια καθώς ύστερα απο αυτή την Δυναμική που έβγαλαν ενόχλησαν τους Γνωστούς Ελληνόφωνους Γραικύλους οι οποίοι βαλθήκανε σιγά-σιγά κυρίως μέσα απο τον Χώρο της Εκπαίδευσης να Ισοπεδώσουν-Κατακρίνουν-Χλευάσουν αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν για ένα Δίκαιο του Ελληνισμού ως δήθεν Εθνικιστές+το γεγονός ότι εκείνη η Περίοδος ήταν η Κορύφωση του Εθνικιστικού Παροξυσμού..κατά τους Ελληνόφωνους Κομματικά Λοβοτομημένους και έτσι κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι απο τότε ο μέσος Νεοέλληνας Αφελληνίστηκε στην Καλύτερη των Περιπτώσεων,έγινε Παθητικά Αδιάφορος,νωχελικός-ωχαδερφιστής κτλ. όχι μόνο για Εθνικά θέματα (αλλά γενικότερα για Κοινωνικά ζητήματα)τα οποία ΣΑΦΩΣ περάσανε σε Δεύτερη Μοίρα,μην πω τρίτη..αφού όποιος μιλούσε τότε για τέτοια Ζητήματα ήταν Εθνικιστής-Φασίστας κτλ.Δηλαδή "Καταφέρανε" να "Εκπαιδεύσουν" 2Γενιές Νεοελλήνων να νιώθουν Τύψεις-Ντροπή-Ενοχικά Σύνδρομα για το Ιστορικό τους Παρελθόν ως Έλληνες και να ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ όποιον υπερασπίζεται τα Εθνικά δίκαια σε κάποιο θέμα με Κακό Εθνικιστή-Φασίστα-Ρατσιστή κτλ. ενώ για τον δικό τους Εθνορατσισμό-Μισελληνισμό=Μίσος για την Ελλάδα+τον Ελληνισμό ούτε κουβέντα διότι οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως δήθεν "Προοδευτικοί-Καινοτόμοι"... οπότε ως Πραγματικοί Διεθνιστές-Υπερπροοδευτικοί που για αυτούς ΔΕΝ υπάρχουν Έθνη-Πατρίδες-Φυλές-Ιστορία με Εθνικά Χαραχτηριστικά-Σύνορα αλλά είμαστε ένα Μείγμα τουρλού-τουρλού...η άλλη πλευρά που Υπερασπίζεται το Εθνικό Αυτονόητο είναι Εχθρός Ταξικός-Ρατσιστής γιατί κατ'αυτούς ο Εθνικισμός είναι αλληλένδετο με το Μεγάλο Κεφάλαιο-την Πείνα-την Δυστυχία-τους Πολέμους κτλ. άρα πρέπει να Καταστραφεί..γιατί είμαστε ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΣΟΥΗΔΟΙ-ΡΩΣΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ..η διαφορά του τότε με το τώρα είναι ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...τότε είχαμε την Ευλογία να Νιώθουμε Έλληνες και μάλιστα Περήφανοι ΧΩΡΙΣ να πρέπει να δικαιολογήσουμε το Αυτονόητο..τώρα το Ακριβώς Αντίθετο...και πιστέψτε με έχω πολλές Τραυματικές Βιωματικές Εμπειρίες επι αυτού του θέματος...σε διαφορετικές Περιόδους της ζωής μου είτε μικρότερος ή και στην Ενήλικη ζωή.Λοιπόν αν θα πρέπει να γίνει κάτι είναι ΟΧΙ ένα κατ'εμέ γελοίο Δημοψήφισμα αλλά ΚΑΤΙ πιο Ουσιαστικό όπως μια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ή αν δεν γίνεται αυτό έστω Ενημερωτική Ομιλία-Συζήτηση κάπου π.χ σε μια Ένωση Ποντίων/Πολιτιστικό Σύλλογο. Δεν το συζητώ ότι αν γινόταν Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας θα μαζευόντουσαν εγώ εσύ και η λάμπα πλέον γιατί ο Μέσος Νεοέλληνας έχει γίνει ΔΕΙΛΟΣ-ΧΕΣΤΗΣ εκτός βέβαια ότι έχει Απωλέσει την όποια Εθνική Συνείδση αφού έχει Αφομοιωθεί σε Μεγάλο βαθμό απο το Σύστημα της Παγκοσμιοποιήσης σαν Στάση Ζωής...οπότε αυτοί οι Εθνικοί Αγώνες φαντάζουν σαν κάτι Γραφικό...για να μην τους πουν πάλι "Κακούς Εθνικιστές"...2 Διαφορετικές Χώρες ΤΟΤΕ+ΤΩΡΑ...2 Ελλάδες η Μετάλλαξη του Νεόελληνα και Μετατροπή του σε Ρομποτοποιημένο Μεταλλαγμένο Υβρίδιο επήλθε σε αυτό το 25άρι Χρόνια καθώς υπέστη μια Ασύλληπτη Κομματικόιδεολογική Προπαγάνδα-Πλύση Εγκεφάλου απο ΜΜΕξαπάτησης,Ραδιόφωνα-Τηλεοράσεις-Περιοδικά,απο τον Χώρο της Τέχης...με Ηθοποιούς-Σκηνοθέτες-Τραγουδοποιούς-Συνθέτες-Εναλλακτικούς Καλλιτέχνες....τα Ξεφτιλισμένα Συνδικάτα με τους κάθε λογής Ελληνόφωνους Γραικύλους Κρατικοδίαιτους που δεν έχουν Ίχνος Ελληνικής Συνείδησης..Όλοι αυτοί και πιθανόν και άλλοι Φταίνε για την Πλύση Εγκεφάλου που κάνανε ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ στον Νεοέλληνα ώστε να νιώθει ΑΣΧΗΜΑ-ΤΥΨΕΙΣ-ΕΝΟΧΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ για το Ιστορικό του Παρελθόν ως Έλληνας.Ευτυχές το Νέο Έτος με Υγεία Ψυχή τε και Σώματι!!! Χρόνια Πολλά!!! "

2 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ12 Ιανουαρίου, 2018 06:34

    .

    Νότης Σφακιανάκης ~ Είδα στον ύπνο μου (with Lyrics)

    https://www.youtube.com/watch?v=uslmprfvduk

    .
    Μ .Ο .Ν .Ο - 130. 000 - ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ; ; ;

    .

    ΑΙΣΧΟΣ ! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ……………
    .
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ …………..
    .
    .
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ …………
    .
    .
    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΡΕ ………………….
    .
    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΡΕ ………………….
    .
    .
    .
    ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟΥΣ 35 ΜΕ 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ !
    .
    ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 400.000 ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ …………
    .
    ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΕΤ , ΚΑΦΕ , FB , ΤV , ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,
    ΣΥΣΣΙΤΙΑ , ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…………
    .
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΥ ……………..
    .
    ΑΠΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ …………..
    .
    ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ………………….
    .
    ΑΧ ! ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΧΑΝΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    .
    .
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ12 Ιανουαρίου, 2018 07:09

    .
    Notis Sfakianakis - Όλα τα είδα
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=tJWT6tgYPD8
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτ 2011
    .
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ Θ' ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ (ΠΑΤΡΙΔΑ)
    .
    δεν θ' αφήσω να μου πάρουν την ΠΑΤΡΙΔΑ...******
    .
    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    .
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ …………
    .
    ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ …………..
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΧΑΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ……………
    .
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,
    ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΟΟΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΕΡ ΟΟΟΟΛΩΝ
    ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
    ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ,
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ,
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ …………
    .
    ΤΑ ΛΕΩ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ …………….
    .
    ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ………………
    .
    ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΠΛΕΟΝ , ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ;
    .
    ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΩ ! ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ………………
    .
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ………
    .
    ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ !
    .
    ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ! ! !
    .
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή