Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Δεν ήταν της βροχής ψιχάλες!…

από τον ΕργΔημΕργ (22/1/2018)


Αποτιμώντας το (ιστορικό, πλέον) συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, έχω την ευχέρεια να εκφραστώ συνοπτικώς.
Αυτό που έφαγε στα μούτρα σύσσωμο το ανθελληνικό κατεστημένο… πωλητικοί, αρχιπαπαδαριό, αρδ, λαμόγια, παρακρατικοί αντιφάδες κι αντισκατάδες (χωρίς το «αντί-«), λοιποί γερμανοτσολιάδες – αλλά καί μερικές πρεσβείες,
…δεν ήταν της βροχής ψιχάλες.
Ήταν βροχή από ροχάλες! 🙂🙂

[Πρέπει να πόνεσε πολύ ειδικά εκείνος ο Εισαγγελάτος, που -απ’ όσα μου είπαν- ήθελε να γίνει …καιροσκόπος – καί καπέλλωσε τον μετεωρολόγο, λέγοντας ότι στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει. Έ, ο συγκεκριμένος …χορός της βροχής κατέβασε βροχή τα πτύελα στη μούρη του! Lol!!!!
Τί να κάνουμε, Εισαγγελάτο; έτσι είναι. Ακμή καί παρακμή. Γιά δες το Μέγκα, τώρα, να πάρεις μιά ιδέα πού θα καταλήξετε όλοι σας. Καί πού πρέπει να καταλήξετε· κι εννοώ πως η ανεργία κι η αφραγκία πρέπει να είναι μονάχα τα πρώτα στάδια της κατάντιας σας – ως απόλυτα δίκαιη ανταμοιβή σας, με τόσα που κάνατε εναντίον των Ελλήνων.]


Επί της ουσίας: ως Ελλάδα, με το συλλαλητήριο είχαμε πολλαπλά οφέλη.

(α) Ναί μέν, είμαστε χώρα εκτός της λέσχης των σημερινών «Μεγάλων Δυνάμεων», αλλά μπορούμε κάλλιστα να παίξουμε το παιχνίδι μας. Που στη συγκεκριμένη περίπτωση σύγκειται σε παρελκυστική τακτική, δηλαδή καθυστέρηση. (Διότι η ευθεία διεκδίκηση της Ελληνικότητας της περιοχής -καί η προσάρτησή της- τυγχάνει προσώρας κι ευθεία σύγκρουση με τα κωλοσυμφέροντα των ηπαπάρα.) Το ψευδοκράτος της Φυρόμπουρδας θα διαλυθεί σύντομα, οπότε εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να επισπεύδουμε ηπαπαραίϊκες «λύσεις» γιά τα προβλήματα της περιοχής μας. Μόνον ο Διογένης ο Κυνικός έτρεχε χωρίς λόγο, επειδή έβλεπε τους Κορίνθιους να τρέχουν (προετοιμαζόμενοι γιά πολιορκία). Αλλά, όσο σοφός καί νά ‘ταν ο δάσκαλος, εμείς εδώ θ’ ακολουθήσουμε τον …Λαζόπουλο. Που, ως «ο Μήτσος ο Σαλονικιός» (κι αραχτός, με φραππέ), είπε στον Σταρόβα το ανεπανάληπτο: «-Ρέ! Δες τα σύννεφα, ρέ! Τρέχουν σαν Αθηναίοι, ρέ!» 🙂

Προβλέπω πως η «λύση» του Φυρομπουρδιανού ζητήματος (όπως την εννοούν οι ηπαπαραίοι) πάει γι’ αναβολή τουλάχιστον διετίας. Που σημαίνει, οριστική ματαίωση! (Θά ‘χει ήδη ξεκινήσει το παγκόσμιο «θερμό» πατιρντί, θά ‘χει ψοφήσει κι ο Νίμιτς ως τότε.)

(β) Το συλλαλητήριο έδειξε ότι μερικοί αληταράδες καί γκάνγκστερζ (διεθνείς κι εγχώριοι) πρέπει να μας παίρνουν στα σοβαρά στο εξής, θέλουν δέ θέλουν. Τί να κάνουμε; Δεν έπιασαν τόσο πολύ τα μέτρα αποβλάκωσης του πληθυσμού. Δεν αποβλακωθήκαμε άπαντες στο Ελλαδιστάν. (Άλλη φορά να τα προετοιμάζετε τα μέτρα σας καλύτερα! Μόνο που δεν θα υπάρξει «άλλη φορά» γιά σας, κοπριές του πλανήτη. Την επόμενη φορά, θα σας πάρουμε εμείς τα μέτρα!… Γιά τη νεκρόκασα.)
Πρεμπιπτόντως, κοιτάχτε εδώ:Βόλος, απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου 2018 (ημέρα Σάββατο), μιά μέρα πριν το συλλαλητήριο, με κατεύθυνση βόρεια. Οι ψεκασμοί έγιναν σε μεγάλο ύψος (πάνω από το συνηθισμένο των 20 km), πέρα από το Πήλιο (προς το Αιγαίο), υπολογίζω πάνω από τη Σκόπελο. Αλλά μάλλον έκαναν κακό υπολογισμό των ανέμων, οπότε δεν επηρεάστηκε η Θεσσαλονίκη.
Το πρόβλεψα, όμως. Αν καί δεν ήταν δύσκολο να το προβλέψει κανείς, διότι είναι βλακωδώς προβλέψιμοι, όπως όλα τα ερπετά. (Το αντίθετο είναι το δύσκολο, διότι δεν έχει τύχει να δω πχ κροταλία ν’ ασχολείται με την Άλγεβρα.)

(γ) Το συλλαλητήριο κατέβασε βρακιά. Εκτός των πωλητικών καί των αρδ (που τά ‘χουν μονίμως κατεβασμένα), η ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας με τη στάση της έδωσε μιά κλωτσιά κι άδειασε την καρδάρα με το γάλα, όσο μαζευόταν επί σχεδόν διακόσια χρόνια γιά χατήρι της από σαπιορρήτορες αναφορατζήδες. («Η Εκκλησία πάντοτε παρούσα στους Αγώνες του Γένους», μπλά-μπλά-μπλά. Έ, εδώ απουσίασε, καί πρέπει νά ‘ρθει με τον κηδεμόνα της! Lol!!!)
Μέχρι τώρα, ο γράφων έλεγε πως οι μεγαλοπαπαδαριοί (καθόλου όντες χαζοί, το αντίθετο) κάνουν πολιτική καί ελίσσονται· καί με τον αστυφύλαξ, καί με τον χωροφύλαξ – τηρούν το βλέποντας καί κάνοντας, δηλαδή. Αλλά ομολογώ πως έπεσα έξω. Τα άτομα είναι ευθέως ανθέλληνεςκι αυτό θα έχει συνέπειες. Δεν θα περάσει έτσι.
Πλάκα είχε ειδικά ο Άνθιμος, που (όπως επληροφορήθην εξ εγκυρωτάτης πηγής) επιβεβαίωσε τη λαϊκή ρήση ότι κι ο άγιος φοβέρα θέλει! Είδε τους Κρητικούς μέσα στην εκκλησία, αναστέναξε, κι είπε: «- Ιερώνυμε, δέ γίνεται! Θα πάω κι εγώ!»🙂  Καί γιά πότε του προετοίμασαν λόγο τα σαΐνια!… Στο πίτς-φυτίλι! (Διότι μιλούσε από χειρογράφου.) Αλλά τί τα θες; τα σκατά εξακολουθούν να μυρίζουν σκατίλα… την οποία είναι αμφίβολο αν θα την καλύψει το μωρομάντηλο.
Να διασαφήσω, όμως: οι λαϊκοί παπάδες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) πάντα ήταν με τον λαό. Αλλ’ αντιθέτως, οι ιεράρχες πάντα ήταν με την εξουσία – κάν αυτή τυγχάνει αλλοδαπή. Απλώς, το «ξεχνούσαμε» το πράγμα εδώ καί διακόσια χρόνια – καί φρόντισαν να μας το θυμίσουν. Είπαμε, στην καμπούρα τους θα ξεσπάσει.
Αν καί τελικά πρέπει να τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό! Ναί! Ναί! Κάαααποτε έπρεπε κι εμείς οι Έλληνες να πιάσουμε τη σκούπα καί να πετάξουμε στα σκουπίδια εβραίϊκες κακοδοξίες δύο χιλιάδων ετών («προπάτορες» Αβράμηδες, καί τα ρέστα). Το οποίο συνεχώς το αναβάλλαμε, αλλά ο Τζερώνυμο καί οι συν αυτώι μας έδωσαν μιά άριστη αφορμή να το πράξουμε.

(δ) Ο κόσμος στο συλλαλητήριο πήρε «διαγωγή κοσμιωτάτη»! Πολύ χαίρομαι!… καί καιρός ήταν! Ο κόσμος αδιαφόρησε πλήρως γιά κάθε τι άσχετο με την εκδήλωση. Ακόμη καί γιά τις όποιες κομματικές «αποχρώσεις» πήγαν να βγούν απ’ το πληκτρολόγιο διαφόρων ιστολογίων (του τύπου: «Ο Φράγκος θα φτιάξει κόμμα!» – λες καί ξεχάσαμε πως διετέλεσε υπουργός σε μνημονιακή κυβέρνηση, ή λες καί μας νοιάζει ένα κόμμα ακόμη), κι επικεντρώθηκε μονάχα στο εθνικό θέμα – ως ένα σώμα, μιά ψυχή.
Στο κάτω-κάτω, το συλλαλητήριο το διοργάνωσαν οι Παμμακεδονικές οργανώσεις, χωρίς βοήθεια από πουθενά – διότι άπαντες τους γύρισαν την πλάτη, μη καί θυμώσει ο αμερικάνος. Κι αυτούς τους ομιλητές βρήκαν, διότι αυτοί προσφέρθηκαν – καί ουδείς έτερος. Όποιος ήθελε το καλύτερο, ας πήγαινε κι αυτός να μιλήσει. Κι εγώ ξύνισα που πήγε ο Άνθιμος (καί μάλιστα τον βάλανε τιμητικώς πρώτο ομιλητή), αλλά η αφ’ υψηλού κριτική δεν είχε καμμία θέση στην περίσταση. Απόλυτα σωστά φέρθηκε ο κόσμος, λοιπόν!

(ε) Μαθαίνω πως έγιναν μεμονωμένα ψιλοεπεισόδια με τους παρακρατικούς – οι οποίοι δεν τόλμησαν (ακριβέστερα: δεν έλαβαν εντολή) να την πέσουν ευθέως στο συλλαλητήριο. Αυτό δείχνει πως η -φερόμενη ως- κυβέρνηση επέλεξε (σοφά) την παρελκυστική τακτική, περιμένοντας η δυναμική των πατριωτικών συλλαλητηρίων να ξεφουσκώσει. Ακριβώς όπως κάνει ο Καραγκιόζης, όταν τρώει ξύλο απ’ τον Βεληγκέκα! Ο οποίος Καραγκιόζης, ενώι τις τρώει, μουρμουρίζει – ποιητικώς πως (καί με τον ρυθμό που ο καραγκιοζοπαίχτης κάνει τον ήχο της καρπαζιάς) :

«- Πού θα πάει;
Θα βαρέσ’ θα βαρέσ’ θα βαρέσ’
θα ιδρώσ’ θα κρυώσ’ θα ψοφήσ’!»

Ή, ίσως, περιμένει το γκουβέρνο ν’ αντιδράσει εναντίον των διαδηλωτών «δυναμικώς», όταν θα γίνει στην Αθήνα το συλλαλητήριο – όπου οι παρακρατικοί είναι καλύτερα οργανωμένοι, διότι παίζουν «εντός έδρας».
Εν πάσει περιπτώσει, μαζί με τα υπόλοιπα (παρα)κρατικά, ξεφτιλίστηκε τελείως καί η κατεστημένη προπαγάνδα περί «φασιστών», που δήθεν φταίνε γιά όλα. (Αυτοί οι «φασίστες», ρέ παιδί μου, πρέπει να είναι ολίγον μικροί θεουτζίκοι! Διότι διαθέτουν την …πανταχού παρουσία κι ανακατεύονται εις πάσαν νόσον καί μαλακίαν! Καρα-lol!!!) Πχ, με το συλλαλητήριο βρέθηκε καλή αφορμή γιά εμπρησμό ενός υπό κατάληψη «αντιεξουσιαστών» διατηρητέου (σαραβαλιασμένου, όμως) κτιρίου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο δήθεν το έκαψαν «οι φασίστες» (γενικώς καί αορίστως). Το έκαψαν (ειδικώς – καί με το αζημίωτο, εννοείται) τσιράκια εργολάβων – καί τα υπόλοιπα είναι πορδές, νά ‘χαμε να λέγαμε. Φτηνοπροπαγάνδα του χειρίστου είδους, κάκιστα σκηνοθετημένη. (Κι εμένα, που δεν παίρνει μπρος εύκολα τ’ αμάξι μου, δε μπορεί! Οι «φασίστες» θα φταίνε! Lol!!!)Απόλυτη η επιτυχία του συλλαλητηρίου, λοιπόν! Είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τα ιστολόγια με πατριωτικό λόγο δώσαμε τη μάχη μας (άλλος μεγάλη, άλλος μικρή – κι η αφεντιά μου… μπέμπα! lol!!!) υπέρ της επιτυχίας του… καί την κερδίσαμε!
Όμως, ας μην τους κάνουμε τη χάρη, κι ας μην περιοριζόμαστε μονάχα σε διεκδικήσεις εθνικών εδαφών. Με τα συλλαλητήρια, πρέπει να διεκδικούμε διαρκώς καί την εθνική αξιοπρέπεια.
Καί δεν πρέπει να τ’ αφήσουμε τα συλλαλητήρια να ξεθυμάνουν, τώρα που πήραμε φόρα! Αυτό θα είναι ολέθριο στρατηγικό λάθος! Δεν πρέπει να χαθεί ακόμη μία ευκαιρία, γιά να διώξουμε τα ερπετά.

Τέλος, το συλλαλητήριο απέδειξε ακόμη κάτι, αν καί σε προσωπικό επίπεδο: πως έπεσα διάνα στις προηγούμενες εκτιμήσεις μου γιά το ποιοί είμαστε σήμερα πραγματικά Έλληνες κι αγαπάμε την Ελλάδα. Στο μισό εκατομμύριο κόσμο, που πήγε στο συλλαλητήριο, προσθέστε ακόμη ενάμισυ (οικογένειες, φτωχοί που δεν είχαν ούτε κάν το εισιτήριο, κτλ). Έ, ακριβώς! Αυτά τα δύο μύρια είμαστε, που δίνουμε τη μάχη υπέρ βωμών κι εστιών, γιά να συνεχίσει η Ελλάς να υπάρχει! Ο ένας στους πέντε! Καί, πιστέψτε με: δεν τρέχει τίποτε! Η Ελλάς θα ξαναγίνει μεγάλη καί με μονάχα δυό εκατομμύρια Έλληνες! (Γιατί όχι, δηλαδή;! Με τον Κατακλυσμό, πόσοι είχαμε μείνει; )
Όσο γιά τους υπόλοιπους, ας συνεχίσουν να βρίζουν την Ελλάδα, ας συνεχίσουν να γλείφουν τους κώλους των λαθρομούσλιμζ καί των πρεσβειών των «ισχυρών», ας τραβήξουν στας Ευρώπας να γλυτώσουν ( ; ), κι ας περιμένουν (απ’ τους πωλητικούς) διορισμό στο Δημόσιο, να ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα στα κρυφά. Δεν τους έχουμε ανάγκη, κι ουδόλως μας απασχολεί η τύχη τους. Όταν θά ‘ρθουν τα δύσκολα, να κοιμηθούν όπως έστρωσαν! Τη δε «εθνική ενότητα», όπως την εννοεί ο Τζερώνυμο (δηλ. να το βουλώσουμε καί να συμπλεύσουμε με τις φοβικές κι εθνοκτόνες επιλογές του γκουβέρνου), ο γράφων την έχει χεσμένη.
Φυσικά, η καλή εκτίμηση της πραγματικότητας (ή η χαρά που αισθάνομαι, όταν δικαιώνομαι) ουδόλως με κάνει να φουσκώνω σαν παγώνι. Δεν λύθηκαν τα προβλήματα της χώρας, επειδή έπεσα μέσα! Δουλειά, λοιπόν, καί μόνο δουλειά εξακολουθεί να μας περιμένει.

Θ’ αναφωνήσω ακόμη μία φορά «Ζήτω η πατρίδα μας, η Ελλάδα!»
…καί θα τελειώσω μ’ έναν αγαπημένο μου στίχο:
Κουφάλες, ΔΕΝ ξοφλήσαμε!

Υγ: Κάτι αστρολόγοι καί κάτι «γεωπολιτικοί αναλυτές», οι οποίοι -δίκην μεσαιωνικού καλογήρου- βλέπουν παντού τις φωτιές της Κόλασης γιά την Ελλάδα… σωστά (προ)βλέπουν γενικώς, αλλά πέφτουν έξω σε κατιτίς: δεν είναι η Ελλάδα, αυτή που λίαν προσεχώς θα γίνει ψητή με πατάτες!
Ο λόγος που παράτησα την Αστρολογία, κύριοι «συνάδελφοι» (εν άστροις), είναι πως υπάρχουν ισχυρώτερα προβλεπτικά εργαλεία: Χρονικοί κύκλοι…. μακροχρόνιοι καί πιό μακροχρόνιοι (που υπακούν σε «Πυθαγόρεια» Μαθηματικά)… αρχέτυπα σταθερά καί μεταβαλλόμενα (που υπακούν στη Μυθολογία)… Καθήστε καί ψάχτε τα. Στο χέρι μας είναι να τα (επαν)ανακαλύψουμε καί να τα σπάσουμε, αν δεν μας συμφέρουν.
Αηδίες, τώρα!… «Η Ελλάδα έχει ωροσκόπιο σύμφωνα με την ώρα καί τη στιγμή της υπογραφής της συνθήκης του Λονδίνου», μπλά-μπλά-μπλά. Μασωνόθριχες περμανάντ! (Καί πού ‘σαστε! Η Ελλάδα είναι Ταύρος στο ωροσκόπιο. Όχι Υδροχόος. Το μεταφυσικό μέρος των αρχαίων πολιτισμών δεν δεσμεύεται από υπογραφές καί ρολόγια.)
Στο μεταξύ, θαρσήτε!

πηγή 


Διόδοτος: Δημοσιεύουμε μερικές ακόμα απόψεις του φίλου και αγαπητού μπλόγκερ ΕργΔημΕργ, αναρτημένες στο ιστολόγιο 'Αστεράκι': 

ΛΟΙΠΟΝ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΜΗΝΤΙΑΡΧΕς,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΦΡΙΣΚΟΙ,ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΑΣ....


Το ποιός διοργάνωσε το συλλαλητήριο καί ποιός το χρηματοδότησε, είναι ένα θέμα που μας βάζει μέν σε υποψίες, αλλά ΔΕΝ μας ενδιαφέρει στο παραμικρό. Δεν θα τον παντρευτούμε αυτόν τον τύπο, ώστε να μας ενδιαφέρει.
(Να το πώ κι αλλοιώς: όποιος νομίζει ότι θα τα καταφέρει καλύτερα, εμπρός να μας δείξει τί αξίζει! Αυτά στο ελαφρό, διότι ακολουθούν τα βαρειά.)
Θέλω ΟΛΟΙ να καταλάβουν τα εξής:

(1) Εμείς, ως Ελληνικός Λαός, έχουμε: (α) τους δικούς μας εθνικούς στόχους, (β) τη δική μας τακτική, (γ) τη δική μας στρατηγική. Επομένως αδιαφορούμε πλήρως γιά το τί θέλει ο οποιοσδήποτε άλλος, φανερός ή κρυφός οργανωτής καί τα ρέστα.

(2) Το να φωνάζουμε: «- Ύποπτοι οι οργανωτές!», καί μάλιστα πρίν το συλλαλητήριο, είναι ακριβώς το ίδιο με το να λένε -απ’ την απέναντι πολιτική πλευρά- τα διάφορα σούργελα της παγκοσμιοποίησης: «- Άααα, στο συλλαλητήριο πήγαν / θα πάνε μόνο Χρυσαυγίτες!!!».
Πρόκειται γιά νηπιακή πολιτική σκέψη, διότι πχ γιά τα σούργελα: δεν τους πέρασε απ’ το μυαλό ότι με την ίδια λογική, κι ως απόλυτα πιστά στην αρχή τους: «Τίποτε κοινό με τους φασίστες!», πρέπει να απέχουν από φαγητό καί νερό, καί να πεθάνουν από πείνα καί δίψα… εφ’ όσον οι Χρυσαυγίτες τρώνε φαγητό καί πίνουν νερό. (Όχι δά, «- Δεν είναι το ίδιο!»! Είναι ακριβώς το ίδιο. Ακριβώς εκεί οδηγεί η νηπιακή λογική του διπόλου «καλός-κακός».)
Ξαναλέω, δεν μας νοιάζει ποιός πληρώνει καί ποιός διοργανώνει, εφ’ όσον έχουμε κοινό σκοπό.

(3) Όποιος κάνει επίδειξη συνωμοσιολογίας, έχει πολλά καρβέλια να φάει ακόμη! (Παραδίδω μαθήματα, αν θέλετε. Είκοσι ευρώ την ώρα, «μαύρα»! Δέχομαι καί γκρουπάκια, με έκπτωση. Lol!!!)
Προσωπικώς, δεν είμαι καθόλου αφελής – καί σας λέω ότι το Όνομα έχει ήδη δοθεί! Κι αν νομίζετε ότι αυτό έγινε μόλις προχθές στο Νταβός, ή -γιά τους πιό ψαγμένους- επί Δράκουλα καί Μπούς (κάπου το 1991), πρέπει να διαβάσετε ΚΑΛΑ Ιστορία.
Από το 1920 άρχισε να ξυνίζει άσχημα (πρώτα) στους αγγλίτσους η επιτυχής προέλαση της Ελλάδας προς τα βόρεια (καί ανατολικά) εδάφη της, γι’ αυτό μας ξηγήθηκαν δεόντως με τη διακοπή των προμηθειών όπλων, καί διαλυθήκαμε στη Μ. Ασία. Γιά να μην αναφέρω τα προηγούμενα σχέδιά τους.
Ή, μήπως, νομίζετε ότι η Κύπρος ξεπουλήθηκε το 1974; 59 χρόνια πιό πρίν έγινε η δουλειά. (Γιά να μην αναφέρω τα παλιότερα.)

(4) Γιά τα γατάκια της συνωμοσιολογίας, που κάτι έχουν ακούσει γιά σχεδιαζόμενο «ιουδαϊκό κράτος με πρωτεύουσα τη …Σελανίκ» (σε περίπτωση που το οξαποδουήλ διαλυθεί), άρα προς τούτο πάει -ως πρώτο βήμα- να στηθεί η «Ματσεντονίγια» με τους αλυτρωτισμούς της, κτλ: Το συγκεκριμένο σχέδιο όντως υπήρχε, αλλά τώρα δεν περπατάει. Τα σχέδια έχουν αλλάξει (λόγωι Ρωσσίας), καί το βάρος πέφτει πλέον στα Στενά.
Αυτή τη στιγμή σχεδιάζονται (γιά το μέλλον) επί χάρτου δύο άλλες «εναλλακτικές πατρίδες» των ιουδαίων, η Ουκρανία καί το -σάν κράτος- Μπιρομπιτζάν. Κι αυτές, μόνο σε περίπτωση που διαλυθεί το οξαποδουήλ – διαφορετικά, υπάρχει ήδη σχεδιασμένη κι η επέκτασή του προς Ανατολάς. (Σιγά να μην αφήσουν στους Κούρδους την εκμετάλλευση των πετρελαιοπηγών!)

(5) Ό,τι καί να έχει ήδη γίνει παρασκηνιακώς με το Όνομα, το συλλαλητήριο της Αθήνας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, καί ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Κι έχουμε αρκετό μυαλό, ώστε να μην επιτρέψουμε καμμία διείσδυση αλλοτρίων σκοπών καί συνθημάτων.
Καί κάτι γιά τους επάνω στην εξέδρα: Όποιος νομίζει ότι θα βρεί ψηφοφόρους απ’ το συλλαλητήριο, ας αλλάξει πλευρά ύπνου. (Υπάρχουν καί κάτι ανατομικά μαξιλάρια «Απαλοστρώμ» κι έτσι, πιστεύω θα τον βοηθήσουν.) Όθεν, μόνον υπέρ της Ελλάδας οι όποιες ενέργειες – των ατομικών συμφερόντων παντελώς αποκλειομένων.

ΕργΔημΕργ, 25/1/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου