«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Αμετανόητοι - Συνεχίζει τις προσβολές στους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ



Αμετανόητοι, προσβλητικοί, αμετροεπείς και θλιβεροί ψεύτες - Το 99% των συμμετεχόντων ήταν απλοί πολίτες, οι οποίοι έδωσαν τον τόνο, που ήταν ένας και μοναδικός: Καμία υποχώρηση στο όνομα Μακεδονία
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με γκαιμπελίστικο τρόπο, προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, προσβάλλοντας για άλλη μια φορά τους πολίτες.

Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα του ιστολογίου Βόρεια:


Δυστυχώς τον τόνο δεν έδωσαν οι χιλιάδες πολίτες οι οποίοι αξιοποίησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα στη διαφωνία, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Για εικόνες από κακές στιγμές της Ιστορίας, που συνόδευσαν το χθεσινό συλλαλητήριο για την ονομασία της ΠΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Δυστυχώς τον τόνο δεν έδωσαν οι χιλιάδες πολίτες οι οποίοι αξιοποίησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα στη διαφωνία και εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους φόβους τους για τις εξελίξεις αλλά οι πατριδοκάπηλοι και οι νοσταλγοί του ναζισμού», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία βουλευτών, στελεχών, μελών και υποστηρικτών της υπόδικης Χρυσής Αυγής σε ένα κρεσέντο φανατισμού και μισαλλοδοξίας», συνεχίζει και συμπληρώνει:

«Αυτά τα στοιχεία ήταν που ανέλαβαν και τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, κι αυτό φάνηκε από τους ομιλητές, τις ομιλίες και το όλο πλαίσιο της εκδήλωσης». «Πώς μπορούν να περάσουν απαρατήρητες οι κραυγές του κεντρικού ομιλητή, στρατηγού ε.α., Φράγκου Φραγκούλη;», διερωτάται το κόμμα και προσθέτει:

«Όμως οι ακροδεξιές συμμορίες δεν έμειναν στα λόγια αλλά πέρασαν και σε πράξεις:

- Βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων του Ολοκαυτώματος Εβραίων συμπολιτών μας, στην πλατεία Ελευθερίας.

- Πυρπόλησαν το νεοκλασικό κτίριο στη Λεωφόρο Στρατού 19 με Σαρανταπόρου, όπου στεγάζονταν η κατάληψη Libertatia.

- Προπηλάκισαν το βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Ζουράρι.

» Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τάσσεται στο πλευρό των αγνών πατριωτών, οι οποίοι αποτελούν τη πλειοψηφία των πολιτών και οι οποίοι αντιτίθενται στον εθνικισμό, τον αλυτρωτισμό και το μίσος.

» Ζητούμε από τους βουλευτές οι οποίοι παρέστησαν στο συλλαλητήριο να καταδικάσουν τις χωρίς εξαίρεση επιθέσεις των ομιλητών εναντίον των θεσμών, του πολιτικού συστήματος, αλλά και των ίδιων των πολιτικών.

» Πιστεύουμε πως το συμφέρον και η πρόοδος της χώρας και του λαού, προϋποθέτουν την ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες και την ανάπτυξη πνεύματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Κάτι που δε γίνεται κοιτάζοντας το παρελθόν αλλά με τα μάτια στραμμένα προς το μέλλον. Και αυτό θα επιτευχθεί με μια λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές»

(Πηγή: http://voria.gr/article/siriza-nostalgi-tou-nazismou-edosan-ton-tono-tou-sillalitiriou)


πηγή: infognomonpolitics

4 σχόλια:

  1. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ Ενόψει των Συλλαλητηρίων στην Αθήνα θα ήταν Εξαιρετικά Χρήσιμο&ουσιώδες οι Οργανωμένοι Οπαδοί των Μεγάλων+Όχι Μόνο Αθηναϊκών Ομάδων να αφήσουν κατά Μέρος τις Οπαδικές Αψιμαχίες..που έχουν μεταξύ τους..και να Συντονιστούν με τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ώστε να Φτιαχτούν Ομάδες Περιφρούρησης διότι τα "Παιδιά" θα προσπαθήσουν να βγάλουν όλα τα Συμπλέγματα που έχουν...και να πάρουν το Αίμα τους πίσω...Απαιτείται Συνεργασία-Ομοψυχία μεταξύ των Ελλήνων + να ΜΗΝ Επιτρέψουν στους Γνωστούς και ΟΧΙ Αγνώστους..να κάνουν το οτιδήποτε...Πιστεύω ότι ο Κόσμος που θα Συγκεντρωθεί θα είναι άνευ προηγμένου οπότε όλο αυτό το Εγχείρημα ΠΡΕΠΕΙ να Προστατευθεί όσο γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος που θα συγκεντρωθεί θα είναι άνευ προηγουμένου, ΣΊΓΟΥΡΑ!
    Δημοσιεύσεις πάνω στο θέμα της περιφρούρησης θα αρχίσουν από αυτή την εβδομάδα, σε πολλά μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ24 Ιανουαρίου, 2018 05:04

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !
    .
    ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ………
    .
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ !
    .
    ΠΡΟΣΟΧΗ !
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ …………..
    .
    ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ !
    .
    ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ !
    .
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ! ! !
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ …
    .
    .
    Η Ελλάδα μας αιμορραγεί μιας και οι φρουροί γινήκαν «εφιάλτες
    .
    http://i2.wp.com/www.filoumenos.com/images/stories/player.jpg?resize=578%2C321
    .
    Είτε είμαστε ορθόδοξοι , είτε πατριώτες
    που συνειδητοποιούμε πως η Ελλάδα μας αιμορραγεί μιας και οι φρουροί γινήκαν «εφιάλτες», είτε απλά ελεύθεροι άνθρωποι που νιώθουμε μέρα με την μέρα
    τον Μεγάλο Αδελφό να μπαίνει στην ζωή μας και να την ελέγχει,
    ας επαληθεύσουμε τα λόγια του Κίσινγκερ,
    σχετικά με το πόσο δυσκολοκυβέρνητοι και «αναρχικοί» είμαστε εμείς οι Έλληνες,
    κάνοντας ταυτόχρονα ανέφικτο τον στόχο να μας «συνετίσουν»
    χτυπώντας την Γλώσσα μας,
    την Πίστη μας,
    τα πνευματικά και ιστορικά μας αποθέματα.
    .
    http://www.filoumenos.com/
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2012/11/03/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%af-%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%86%cf%81%ce%bf/
    .
    .
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή