«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ιστολόγιο ixnos1: "Πού τους βρήκαμε τέτοιους μαλάκες πολιτικούς!...Εάν δεν μιλήσουν τα καλάσνικοφ κάνοντας κάθαρση,..θα τραβούμε κουπί στον αιώνα τον άπαντα"























Η κατάσταση θυμίζει… πανηγύρια για ….την αποκατάσταση της δημοκρατίας.


Στην φώτο όταν ο Πολάκης βράβευε τον Φράγκο που τώρα βρίζει.


Όταν έπεσε η «χούντα» το 74 για να μην χυθεί αίμα , όλοι οι χουντικοί ,γιατί ήταν σχεδόν όλοι , πατρονάρισαν τις γιορτούλες με συναυλίες και πανηγύρια για να γιορταστεί η πτώση της , εξαπατώντας τους λίγους αγανακτισμένους – ταλαιπωρημένους, και κερδίζοντας χρόνο ούτως ώστε να είναι μέσα στα πράγματα την νέα εποχή, όπως και έγινε. Όλοι οι παρατρεχάμενοι των χουντικών, βαπτίσθηκαν αντιστασιακοί δημοκράτες. Η ιστορία επαναλαμβάνετε και αλίμονο σε αυτούς δεν διδάσκονται από αυτήν.    
 
500.000 «αδέσποτοι» του συλλαλητηρίου που εκπροσωπούν τουλάχιστον 2.000.000 ζητούν επί ματαίω ένα πατριώτη για να τους καθοδηγήσει . 
Ομως δεν έχουν καταλάβει ακόμη, πως όποιος ασχολήθηκε με την πολιτική τουλάχιστον τα τελευταία τριάντα χρόνια, είναι σάπιος μέχρι το μεδούλι. Και όσοι δεν ήταν σάπιοι, η εξαφανιστήκαν ρίχνοντας μεγάλη μαύρη κοτρώνα πίσω τους, η σάπισαν. Στην Ελλάδα μας δεν υπάρχει όχι φως στο τούνελ αλλά ούτε καν τούνελ. Μόνο ένα απύθμενο πηγάδι. Εάν δεν μιλήσουν τα καλασνικοφ κάνοντας κάθαρση, και όταν λέμε κάθαρση εννοούμε κάθαρση μέχρι….γάτας , θα τραβούμε κουπί στον αιώνα τον απαντά.  
 
Ένας λαός, μόνος του χωρίς κανένα θεσμικό κάλεσμα, χωρίς την επικοινωνιακή βοήθεια των ΜΜΕ, χωρίς κουβέντα από την αμαρτωλή και μισθοφόρο της Τσιπροκυβέρνησης ΕΡΤ,  κόντρα σε όλα,  πήρε στις πλάτες του το Μακεδονικό ζήτημα.
 
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ μετά τις προτάσεις ΝΙΜΙΤΣ, πήγε να δει τον Αλβανό ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΛΙΑΠΗ που δήλωσε ως καλός ιερωμένος πατριώτης κάνοντας τα κόκαλα του Παπαφλέσσα να τρίξουν  «αυτήν την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά ψυχραιμία και περίσκεψη». Δηλαδή να χάσουμε την Μακεδονία …ψύχραιμα.


Χάσαμε τη ΚΥΠΡΟ λόγω του ηλίθιου Ιωαννίδη που πίστεψε τον Σιωνιστή Κίσσινγκερ, τότε ΥΠ.ΕΞ. των Η.Π.Α. & της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.


Χάσαμε το μισό Αιγαίο, λόγω ηλιθίων και προδοτών πολιτικών από τον Εβραίο Σημίτη, μέχρι τον Σιωνιστή Τσίπρα.
Είναι θέμα χρόνου να χάσουμε τη ΘΡΑΚΗ, λόγω «πανέξυπνου» Τσίπρα. Η ΘΡΑΚΗ θα απομονωθεί μόλις χάσουμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Είναι θέμα χρόνου να χάσουμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, λόγω «Πανέξυπνου» Τσίπρα, και των Υπουργών αυτού, υπηρέτες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βοηθούμενο από τους πρόθυμους υπηρέτες της διεθνούς ΕΛΙΤ, Κούλη, Ντόρα, Φώφη, & Σταύρο.
Που τους βρήκαμε τέτοιους μαλάκες  πολιτικούς!


Η Ελλάδα Πατρίδα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, αντιμετωπίζει ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ, και οι δήθεν πολιτικοί μας δεν έχουν καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ;  Το κάνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ γιατί είναι η εκβιαζόμενοι λόγω αμαρτιών, η είναι πολλά τα λεφτά.


Για να υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ πρέπει στις 4 του Φεβρουαρίου στην Αθήνα να πέσουν κεφάλια, και να σταματήσει το παραμύθι περί ειρηνικής διαδήλωσης γιατί είμαστε δημοκράτες και άλλες ηλιθιότητες. Πονάει κεφάλι κόβεις κεφάλι.
 Όταν ο άλλος σε πεθαίνει δεν ελπίζεις να σε σώσει ο… Παϊσιος. Του γαμείς την μάνα την πουτάνα.   Αυτό είναι και το νόημα του άρθρου 114 του συντάγματος.
 

4 σχόλια:

  1. Τα ξανασκέφτηκες τα πράγματα για τον Φράγκο βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ26 Ιανουαρίου, 2018 02:40

    .
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ..................
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΑ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=vcXGwqhf-l0
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγ 2015
    .

    ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ,
    ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ,
    ΑΠΟΚΑΛΛΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Κόρη του Φράγκου
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=9HeCfE-cqNU
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 9 Δεκ 2016
    .
    .
    .
    Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ …………….
    .
    Σοφία Μαυραντζά , για το CNN GREECE, 06 Σεπτεμβρίου 2016
    .
    ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 23.450.000 ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (350.000 Χ 67 ΕΤΗ).
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2017/07/350000-10.html
    .
    ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,
    .
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΠ …….
    .
    .
    ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια νειατα, και με καλασνικοφ ακομη ωραιοτερα.
    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ. Απαγορευεται η ηττοπαθεια τετοιες ωρες.Ολοι στο Συνταγμα την Αγια αυτη μερα. Θα γραφτει σε πετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή