«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

«Vardaska» Ανάρτηση σε Blogs και Ιστοσελίδες



Αγαπητοί bloggers, γίνεται μία προσπάθεια να καμφθούμε εμείς, να υποχωρήσουμε και να συμβιβαστούμε.
Και μάλιστα πιστεύουν ότι μπορούν να παραγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ των 5.000 ετών.
Αυτό ξεπερνά κάθε έννοια δικαίου και ιστορικής βάσης,
μας καλλιεργούν τον συμβιβασμό και την παραίτηση.
Και μάλιστα να το πετύχουν σε έξι (6) μήνες.
Χωρίς να κάνουν καμιά αντίστοιχη ενέργεια, συμβιβασμού από την άλλη πλευρά (Σκόπια), που αυτοί έχουν το πρόβλημα.
Το πρόβλημα της διαστρέβλωσης και του ψεύδους.
Επιχειρούν σε έξι (6) μήνες να σβήσουν 5000 χρόνια Ιστορίας και Ταυτότητας.
Πρέπει να πειστούν να αλλάξουν θέση οι γείτονες και να πάρει μήνυμα η κυβέρνηση και τα ξένα Κράτη.
Χρειάζεται μία συνεχή παρουσία των θέσεών μας για να πεισθούν αυτοί.
Προτείνω: αυτό το Σαββατοκύριακο, από Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή πρώτη ανάρτηση (ανανεούμενη) σε όλα τα blogs, blog του εξωτερικού, σε εφημερίδες ραδιοσταθμούς και ΤV, να φαίνεται αυτή η ανάρτηση.
Πολύ σημαντικό να αναρτηθεί και σε blog του εξωτερικού, ει δυνατόν και των Σκοπίων, Σερβίας. Όχι Αλβανίας και Βουλγαρίας.
Θα είναι ποιό δυνατό το αποτέλεσμα εάν δεν φαίνεται ο συντάκτης.
Όποιος έχει πρόβλημα «πατρότητος» μπορεί να βάλει εμένα ή όποιον άλλον επιθυμεί. Εγώ το αποδεσμεύω από δικαιώματα.
Έχουν ερωτηθεί διπλωματικοί κύκλοι και μας απήντησαν ότι, η παραπάνω ενέργεια, όχι μόνο δεν δυσχεραίνει τη διπλωματική προσπάθεια της Ελλάδος, αλλά είναι και μια ενδεδειγμένη, αποτελεσματική πρακτική, που διευκολύνει και επιδρά θετικά, στη διαπραγματευτική προσπάθεια.
Ευχαριστώ και νομίζω ότι η ανταπόκριση όλων είναι απαραίτητη.
Με Εκτίμηση
Ευάγγελος Αθανασιάδης
ΥΓ. (1) Θα έχει πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα εάν η ανάρτηση εμφανιστεί μαζικά την Παρασκευή στις 16:00. Από σήμερα μέχρι και τη Παρασκευή ο χρόνος να διατεθεί για διάδοση σε περισσότερα blog.
ΥΓ. (2) Πρόσφατες έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν συντόμευση χρόνου:
α/ Η πρόσφατη προγραμματισμένη συνάντηση θα γίνει νωρίτερα, δλδ στις 17 Ιαν 2018, οπότε καλό είναι η ανάρτηση να μείνει έως τότε και ίσως περισσότερο.
β/ Η όλη διαδικασία διαπραγματεύσεων να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο 2018 (αντί του Αυγούστου 2018 που ήταν η αρχική σχεδίαση). Οπότε ο χρόνος ενεργειών μας περιορίζεται πολύ.


Διόδοτος: Αναρτούμε και δύο ενδιαφέροντα σχόλια από το  elatora.wordpress.com :


2 responses to “«Vardaska» Ανάρτηση σε Blogs και Ιστοσελίδες”


  • Θανάσης Μαυρίδης thanasis.mavridis@liberal.gr

    Σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ, πόρτα – πόρτα

    Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, 00:01

    Βρισκόμαστε στον ένατο χρόνο της κρίσης. Οι δεκαοκτάχρονοι δεν θυμούνται καν πως ήταν η ζωή πριν τα μνημόνια. Αλλά και οι παλαιότεροι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να έρχεται το Πάσχα και να σου προσφέρει η τράπεζα ταξίδι στο Παρίσι και ψήσιμο του οβελία στον Πύργο του Άιφελ με διακοποδάνεια. Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι ένα αφήγημα που δεν έχει την παραμικρή αξία.
    Δεν υπάρχει κανονικότητα, επειδή έχει γίνει πλέον μία αφηρημένη έννοια. Αυτό που πραγματικά υπάρχει είναι μία δύσκολη καθημερινότητα και η αγωνία του καθενός να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες. Φόροι, μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές, ανεργία, χαμηλές αποδοχές, υψηλό κόστος ζωής. Όποιος πολιτικός, λοιπόν, υπόσχεται μέρες της χαραυγής του 21ου αιώνα, είναι σαν να μιλάει σε άδειες αίθουσες. Δεν υπάρχουν ακροατές γι αυτού του είδους την προσέγγιση.
    Ο κόσμος χρειάζεται ελπίδα. Χρειάζεται να πάψει να βρίσκεται σε μία κατάσταση χρόνιας κατάθλιψης, να βλέπει τις επίσημες έρευνες να τον κατατάσσουν στους πιο λυπημένους, στους πιο απελπισμένους ανθρώπους του πλανήτη μαζί με τους κατοίκους της Βενεζουέλας και της Βόρειας Κορέας. Κι όταν λέμε ότι χρειάζεται ελπίδα, χρειάζεται κάτι χειροπιαστό. Δεν θέλει άλλα δάκρυα και αίμα, δεν μπορεί να ανεχτεί άλλες αυταπάτες τύπου Τσίπρα.
    Ο χώρος της «κοινής λογικής» καταναλώνεται σε μία μάχη για να αποδείξει τα ψέματα του Τσίπρα. Το έχουμε κάνει όλοι. Μας φαίνεται παράλογη μία εξαγγελία και σπεύδουμε να αναδείξουμε το γεγονός. Τρώμε όλη την λάσπη των τρωκτικών του διαδικτύου και των δημόσιων ταμείων και στο τέλος η κυβέρνηση αποδέχεται σιωπηλά το «λάθος», εξακολουθώντας, όμως, να μας κατηγορούν για… υπονόμευση! Φαινομενικά πρόκειται για το άκρως άωτο της παράνοιας. Αλλά δεν είναι έτσι…
    Η κόπωση του κόσμου είναι ένα σημαντικό όπλο των καθεστώτων. Όταν ο άλλος χάσει την ελπίδα του χάνει και την διάθεση να αντισταθεί σε οτιδήποτε. Γι αυτό μας προέκυψε και η δημιουργική ασάφεια. Δεν ήταν τυχαίο γεγονός ότι άλλα δήλωνε ο ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και άλλα ο άλλος και μάλιστα για το ίδιο θέμα. Ο στόχος τους από την πρώτη στιγμή που πήραν την εξουσία ήταν να αποδυναμώσουν τις αντιστάσεις του κόσμου. Αυτοί ήξεραν καλά τι έκαναν. Το ερώτημα είναι αν ο χώρος της… κοινής λογικής, όπως του αρέσει να αυτοπροσδιορίζεται, έχει μία στρατηγική αντιμετώπισης του λαϊκισμού.
    Κάποιοι λένε ότι θα πρέπει να απαντήσουν με μαχαίρι στο μαχαίρι. Δεν συμφωνούμε! Δεν οδηγεί κάπου η υιοθέτηση των μεθόδων του λαϊκισμού. Εκείνο που θα μπορούσε να γίνει όμως είναι μια ουσιαστική προσπάθεια για να καταλάβει ο κόσμος πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή του με μία σοβαρή κυβέρνηση. Χρειάζεται, δηλαδή, να βγουν οι άνθρωποι από τα γραφεία και να αρχίσουν να συζητούν. Από χωριό σε χωριό, από καφενείο σε καφενείο, από σπίτι σε σπίτι. Πόρτα – πόρτα.
    Να τους δείξουν ότι υπάρχει και μία άλλη πλευρά της πολιτικής και όχι μόνο οι ασχημίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι έχουν λόγο να ελπίζουν, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και που είναι σε θέση να δείξουν έναν δρόμο. Όχι για να επιστρέψουμε σε μία στρεβλή εποχή που έτσι κι αλλιώς δεν θυμόμαστε. Αλλά να γίνουμε σιγά – σιγά μία κανονική χώρα που θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πολίτες της όσα αγαθά απολαμβάνουν αυτή την στιγμή και οι υπόλοιποι πολίτες και των άλλων κανονικών χωρών της Δύσης.

    Θανάσης Μαυρίδης
    thanasis.mavridis@liberal.gr
    Αρέσει σε 1 άτομο
  • SKOPIE IST EINE DAMALIGE VARDARSCA LAND UND KEINE MEKEDONIAN….
    http://www.athanasios.thimiopoulos.com…Google
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΜΕ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ….ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΩΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ …ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ…ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…
    ΤΟΤΕ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3ΟΟ ΜΟΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ….
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1944 ΠΟΥ Ο ΜΙΣΟΟΡΙΟΦΩΝΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΙΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1944 Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΤΑΛΙΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΙΣΟΡΟΣΩΟΒΡΑΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ…
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΑΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΙΣΛΑΜΟΠΗΘΑΚΙΑ….ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ…..
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΝΟΤΙΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟ ΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ…ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΝΟΤΗΑ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 1920 ΚΑΙ ΜΕΤΑ…
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΤΑΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ….ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,,,,ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΓΝΗΣΙΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΦΩΝΑΞΕ…..Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ,,ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕ ΔΟΝΙΚΟ…ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ…
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΗΠΕΙΡΟ…
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ….


    πηγή: elatora.wordpress.com


    Διόδοτος - Σημαντικές αναρτήσεις επίσης:



    1. Φιλοσοφία και Έρευνα: ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ  

    2. Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ΜΑΣ την 21η Ιανουαρίου, στον Λευκό Πύργο 

1 σχόλιο:

  1. Ο συμβολισμος του συλλαλητηριου τεραστιος. Ο προαιωνιος εχθρος της Ελλαδος εχει κηρυξει την ολικη επιθεση για τον αφανισμο του Ελληνισμου. Για τον καθε Ελληνα με παλλομενη ελληνικη συνειδηση ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ. Ολοι στο Λευκο Πυργο. Ολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή