Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Με το Σκοπιανό και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του Ονόματος της Μακεδονίας, ξεκινά η ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ τα στοιχεία που δημοσίευσαν κατ' αποκλειστικότητα τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Δεκαετίες σιωπηλής ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, από τους πολιτικούς όλων των παρατάξεων, εν αγνοία του Ελληνικού λαού. Δεκαετίες σιωπηλής ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και από την ηγεσία της Εκκλησίας. Και ήρθε η ώρα της... ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΣ, ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΜΕΤΑ Η ΘΡΑΚΗ... Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ... Η ΚΡΗΤΗ... Δεν ανέβηκε τυχαία στην εξουσία η συμμορία του Τσίπρα και του Καμμένου. ΟΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΗΤΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ... ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Τα στοιχεία που ακολουθούν, είναι ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ. ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ!
                                                                                                                                       Καλλιόπη Σουφλή


Σχέδιο "Φαιδώρα": 

To σχέδιο διαμελισμού της ΕλλάδαςΣτις 2 του Ιούνη 1988, ο τότε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς, με απόρρητο έγγραφό του προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Γκάσπαρ Ουάϊνμπεργκερ, αναφερόταν στο γνωστό “σχέδιο φαιδώρα”, με την διαβεβαίωση ότι αποτελούσε πλέον την “λυδία λίθο” για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία αφορούσαν την Ελλάδα στις σχέσεις της με την Τουρκία, και την “τελική χάραξη” των συνόρων των κρατών της περιοχής της νότιας Βαλκανικής.


Το έγγραφο εκείνο με
αριθμό πρωτόκολλου:
NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83

Έλεγε τα εξής:

 1. Συμφωνούμε απόλυτα με το μνημόνιο σας της 20ης Μαΐου 1988. Έστειλα τον προσωπικό μου βοηθό μου Van de Campen ο οποίος συζήτησε το θέμα με προσωπικότητες της Ελλάδας. Επεσήμαναν, ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο Αιγαίο πέλαγος. Συμφωνούν για κοινή εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους από το 1994 και μετά. Παράλληλα θα αναγκαστούν οι σημερινοί αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας, να αποδεχθούν την δημιουργία Μακεδονικού κράτους σύμφωνα με το “Σχέδιο Φαιδώρα” υποτίθεται έναντι της συγκεκριμένης πρότασης συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου Πελάγους.
 2. Ήδη ενημέρωσα τους συμμάχους και συμφωνούν όλοι με το σχέδιο. Τους παρακάλεσα να βοηθήσουν μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης να δοθεί έκταση στο ζήτημα αυτό σαν ειδησεογραφία και πολιτικό σχόλιο.
 3. Τελικά, η εφαρμογή του “Σχεδίου Φαιδώρα”, θα γίνει αφορμή για αλλαγή του πολιτικού χάρτη της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτόν οι νέοι πολιτικοί ηγέτες θα είναι απαλλαγμένοι από τα φορτία των προβλημάτων των παλαιών.
Υπογραφή Γιόζεφ Λούνς, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.


Επιτελικό Σχέδιο Φαιδώρα
Σήμερα ξανάρχομαι σε εκείνο το τόσο σημαντικό έγγραφο, για το οποίο ελάχιστα ενημερώθηκε ο μέσος Έλληνας πολίτης, εξ αιτίας κυρίως του πέπλου σιωπής με το οποίο το σκέπασαν τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας στην προσπάθεια τους να ξεπεράσουν τα λοφία και τις πολιτικές παγίδες που θα δημιουργούσαν συνέπειες στα συμφέροντά τους.

Είναι γνωστό ότι για την εφαρμογή του σχεδίου έχουν διατεθεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες εκατομμύρια δολάρια, για την αγορά του τύπου και την δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την αποδοχή του από την ελληνική κοινή γνώμη.

Η εφαρμογή του σχεδίου, αρχικά, είχε ανατεθεί σε μια ομάδα “νατοϊκών” διπλωματών της Ελλάδας, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε θέσεις κλειδιά της διοίκησης, με μοναδικό στόχο την παραπληροφόρηση και δημιουργία συνθηκών ανασφάλειας για τις λαϊκές μάζες, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει αποδεκτό κάτω από παρόμοιες συνθήκες το σχέδιο και η εφαρμογή του.
Για τον πολιτικό παρατηρητή, το σχέδιο εφαρμογής και παρουσίασης της όλης επιχείρησης θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μοναδικό.

Τα Βραβεία Ιππεχτσί, οι δημοσιογράφοι του Αιγαίου, τα γνωστά δημοσιογραφικά συνέδρια της Σαμοθράκης, από κοινού με ένα τόνο χρήματα για την αγορά της πένας μελών του δημοσιογραφικού κατεστημένου της Αθήνας με σκοπό την παραπληροφόρηση των πολιτών. Tα εκατομμύρια δολάρια που δόθηκαν στην διάθεση της ηγεσίας των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας και τέλος από κοινού και χάρις στις μεγάλες σεισμικές καταστροφές της Κωνσταντινούπολης και τις αντίστοιχες στην ελληνική χερσόνησο (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ…!!!), δημιούργησαν ένα μοναδικά ευνοϊκό περιβάλλον για την προώθηση των σχεδίων και την τελική παρουσίαση και εφαρμογή του.

Αυτός ήταν ο λόγος, εξ άλλου, που συμφωνήθηκε να δοθούν στην Αθήνα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, προκειμένου να πεισθούν οι Έλληνες πολίτες για τις ικανότητες της πολιτικής τους ηγεσίας και το πετυχημένο πρόγραμμα των ηγετών των δύο μεγάλων κομμάτων της Ελλάδας.

Όλα αυτά βέβαια πραγματοποιήθηκαν ύστερα από σχετικές εισηγήσεις του τότε αρχηγού της σοσιαλιστικής παράταξης της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου, o οποίος επέμεινε στο αίτημά του αυτό. Προκειμένου δε να αναλάβει οποιαδήποτε δέσμευση έναντι της Ουάσιγκτον και του ΝΑΤΟ, ζήτησε προηγουμένως διαβεβαιώσεις για την παράλληλη συμφωνία του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, και την εγγύηση των δύο ενδιαφερομένων μερών ότι σε περίπτωση διάσπασης διαφωνούντων στελεχών των μηχανισμών των δύο πολιτικών κομμάτων και της δημιουργίας νέων πολιτικών κινήσεων, τόσο η Ουάσιγκτον όσο και το ΝΑΤΟ θα φρόντιζαν για την “ πολιτική εξαφάνιση των διασπαστών.”

Ακόμα, την συμφωνία θα έπρεπε να συνοδεύει και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο σύμφωνα με τον Μητσοτάκη θα έπρεπε να διατεθεί στα “βασικά στελέχη των δύο κομμάτων”, προκειμένου να “πεισθούν” να υποστηρίξουν το σχέδιο. Κάθε υπουργός ή και κομματικό στέλεχος που τυχόν θα διαφωνούσε, θα έπρεπε να αποβληθεί από το κόμμα στο οποίο ανήκε, ώστε να πάψουν αμέσως οι διάφορες αντιπολιτευόμενες φωνές και κινήσεις.

Για την εφαρμογή των συμφωνημένων θα ήταν υπεύθυνοι και οι τρεις καθιερωμένοι ηγέτες της Ελλάδας, οι οποίοι έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι τόσο το ΝΑΤΟ, όσο και η Ουάσιγκτον δεν επρόκειτο να δεχθούν ή και να ενθαρρύνουν οποιαδήποτε διασπαστική κίνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, (Πρόεδρος), ήταν εκείνος που έφερε στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της διαδοχής στην ηγεσία των δύο μεγάλων κομμάτων. Την πρόταση υποστήριξαν και οι άλλοι δύο κομματάρχες, οι οποίοι με την σειρά τους επέμειναν να λάβουν διαβεβαιώσεις ότι θα βοηθηθούν οι διάδοχοί τους προκειμένου να αναλάβουν την ηγεσία των κομματικών παρατάξεων στις οποίες ανήκουν. Έτσι αποφασίστηκε ότι από πλευράς Καραμανλή επρόκειτο να προωθηθεί ο ανιψιός από αδελφό, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, από την πλευρά Ανδρέα ο γιος του Γιώργος, και από εκείνην του Μητσοτάκη ο γαμβρός και η κόρη του, την οποία προόριζε για πολιτική σταδιοδρομία.

Σχετικά με την προεργασία του σχεδίου αποφασίστηκε, ύστερα από σχετική πρόταση του Ανδρέα υπευθυνότητα να δοθεί στο Γιώργο, ο οποίος ήδη ήταν ενεργός στην πολιτική σκηνή. Το σχέδιο αρχικά προέβλεπε την “ρύθμιση των εκκρεμοτήτων” μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας μέχρι το 1998. Μεταξύ των εκκρεμοτήτων αναφερόταν το πολιτικό καθεστώς των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, η δημιουργία δύο διοικητικών καντονίων κάτω από κάποιο σύστημα ελαφράς ομοσπονδίας για την Κύπρο, η οικονομική μεταφορά αρχικά και αργότερα και η διοικητική της Δυτικής Θράκης και η συνένωσή της με τηνΑνατολική.

Και τέλος η δημιουργία “Μακεδονικού κράτους” αρχικά με πυρήνα την περιοχή των Σκοπίων, με την αργότερη συμμετοχή και της περιοχής που ανήκε διοικητικά στην Ελλάδα. Η κωδική ονομασία του σχεδίου ήταν “Φαιδώρα”, η ευθύνη για την “προετοιμασία” της κοινής γνώμης της Ελλάδας και Τουρκίας δόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου από την πλευρά των Αθηνών, και του Ισμαήλ Τζέμ, ενός νεαρού Τούρκου δημοσιογράφου τον οποίο εμπιστευόταν απόλυτα η Ουάσιγκτον, για την πλευρά της Άγκυρας. Οι δύο νεαροί ηγέτες έλαβαν εντολή να δημιουργήσουν “προσωπική φιλία”. Τα έξοδα για την προετοιμασία και εφαρμογή του σχεδίου ανέλαβαν να καλύψουν η ΓΓ του ΝΑΤΟ, η Ουάσιγκτον, ο ΟΗΕ, και κατά ένα μικρό μέρος η Αθήνα και Άγκυρα.

Η πρακτική εφαρμογή του σχεδίου αποφασίστηκε να αφεθεί στην φροντίδα ενός αριθμού διπλωματών των Αθηνών και της Άγκυρας, της εμπιστοσύνης του ΝΑΤΟ.

Οι διπλωμάτες αυτοί με τον καιρό απέκτησαν τόση δύναμη, ώστε να χαράζουν την επίσημη πολιτική της Κυβέρνησης των Αθηνών, άπαξ και η Άγκυρα συνέχισε να τελεί υπό τον έλεγχο και την αποδοχή των στρατηγών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ο Γιώργος έβαλε αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο προετοιμασίας της κοινής γνώμης με τον προσεταιρισμό των πιο γνωστών δημοσιογράφων των Αθηνών. Μεταξύ των πρώτων κινήσεών του αναφέρεται η δημιουργία των “Δημοσιογράφων του Αιγαίου”, τα δημοσιογραφικά συνέδρια της Σαμοθράκης, η δαπάνη διοργάνωσης των οποίων αρχικά δόθηκε στην Νομαρχία της περιοχής, για τον φόβο διαφυγής του μυστικού και το πολιτικό τίμημα που θα είχε κάτι παρόμοιο πάνω στα δύο πολιτικά κόμματα της Ελλάδας.


“Βραβεία Ιππεκτσι”

Σε μια θεαματική κίνηση “Καλής θέλησης” των υπευθύνων από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, δημιουργήθηκε η επιτροπή βραβείων της “Έλληνο-Τουρκικής φιλίας Ιπεκτσι”. Στην μνήμη, δήθεν, ενός Τούρκου δημοσιογράφου εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος είχε δολοφονηθεί από αντιδραστικά αντιδικτατορικά στοιχεία στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Για την τάξη και μόνον θα ήθελα να προσθέσω στο σημείο αυτό ότι ο Ιππεκτσί ήταν ο πρώτος που έφερε με την αρθρογραφία του θέμα Ανατολικού Αιγαίου και τα δικαιώματα της Τουρκίας πάνω στα νησιά της περιοχής. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ιππεκτσί έχαιρε της εμπιστοσύνης των στρατηγών της Άγκυρας, μέχρις την ημέρα του θανάτου του. Αποτελεί δε καθαρή ειρωνεία το γεγονός ότι οι στρατηγοί της Άγκυρας ζήτησαν τα βραβεία να πάρουν το όνομα του “ντονμέ” Ιππεκτσί,( εβραίος ο οποίος ασπάσθηκε το Ισλάμ), η δε Αθήνα το δέχθηκε.

Έτσι σχηματίσθηκε μια ομάδα από έμπιστους ακαδημαϊκούς από τις δύο πλευρές, οι οποίοι κάθε χρόνο θα έδιναν βραβείο σε άτομα που εργάσθηκαν για την προώθηση της υπόθεσης της “Έλληνο-Τουρκικής Φιλίας”.

Ένα από τα μέλη της επιτροπής των βραβείων Ιππεκτσί, είναι και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης γνωστός από τις δηλώσεις του ότι “η Τουρκία θα πρέπει τελικά να αποφασίσει να διαθέσει εκατό χιλιάδες στρατιώτες της νεκρούς, προκειμένου να καταλάβει την Ελλάδα και να τελειώσει αυτός ο πονοκέφαλος μια και για πάντα”.

Όπως ήταν επόμενο, κάτω από αυτές τις συνθήκες, το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η επιτροπή των βραβείων ήταν το γεγονός ότι κανένας σοβαρός παράγοντας της Αθήνας δεν δέχθηκε να “τιμηθεί” με το βραβείο.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν μεταξύ των αποδεχτών των βραβείων και να τιμηθούν Έλληνες και Τούρκοι πολιτικοί.

Μεταξύ των πρώτων που δέχθηκαν την “τιμή”, ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Ισμαήλ Τζέμ. Παράλληλα άρχισε μια εκστρατεία στρατολόγησης ατόμων της διασποράς για την απονομή των βραβείων, άπαξ και στο εσωτερικό των δύο χωρών δεν υπήρξαν πολλοί εκείνοι που έτρεξαν να “τιμηθούν”.

Σαν παράδειγμα της αστειότητας του θεσμού θα ήθελα να αναφέρω την περίπτωση του Γιώργου Ανδρεάδη, από την Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Ανδρεάδης, είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με καταγωγή από τον Πόντο.

Στην προσπάθεια του να ενημερώσει τον Έλληνα αναγνώστη και όχι μόνον, άρχισε την συγγραφή μιας σειράς βιβλίων γύρω από την γενοκτονία, τα βάσανα και τις καταδιώξεις που υπέστησαν οι Πόντιοι πατέρες του, από το απάνθρωπο Κεμαλικό καθεστώς. Προκειμένου να προωθήσει τα βιβλία του ο συγγραφέας επισκέφθηκε αρκετές φορές την Τουρκία και ιδιαίτερα τον Πόντο, όπου προσπαθούσε να ενθαρρύνει το κοινό να αγοράσει τα βιβλία του, ένας αριθμός των οποίων είχαν τυπωθεί και στην τουρκική γλώσσα.

Αρχικά όταν του έγινε η πρόταση για το βραβείο, ο συγγραφέας την δέχθηκε με χαρά και ενθουσιασμό. “Προσωπικά πάντοτε πίστεψα και πιστεύω στην ΕλληνοΤουρκική φιλία”, μου δήλωσε σε κάποια συνάντησή μας ο Γιώργος.

Δεν πέρασαν ωστόσο μερικές εβδομάδες από την ημέρα εκείνη, όταν ένα πρωινό ο Γιώργος Ανδρεάδης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ενημέρωσε ότι είχε συλληφθεί στην Τουρκία και ότι τον κρατούσαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να τον απελάσουν.
Πράγμα που τελικά έγινε, αφού προηγουμένως οι αρχές ασφαλείας της Τουρκίας χαρακτήρισαν τον βραβευμένο «εργάτη της Έλληνό-Τουρκικής φιλίας”, ανεπιθύμητο άτομο, και τον προειδοποίησαν να μην τολμήσει να ξαναγυρίσει πίσω.

 

Πολιτική Εθνικής Μειοδοσίας

Έκανα όλη αυτή την εισήγηση επειδή πίστεψα στην ανάγκη της απρόσκοπτης ενημέρωσης του αναγνώστη της επιθεώρησης “Πατρίδες”.

Στο σημείο δε αυτό ας μου επιτραπεί να επανέλθω στην αρχική μου θεματολογία.
Σύμφωνα με ότι μπορώ να γνωρίζω, οι τρεις Έλληνες πολιτικοί αποφάσισαν να αποκαλύψουν την μυστική συμφωνία, μόνον σε συνεργάτες της απόλυτης εμπιστοσύνης τους, προκειμένου να ξεπεραστούν πιθανές πολιτικές συνέπειες Και το πολιτικό κόστος, από την αντίδραση των λαϊκών τάξεων, των ψηφοφόρων τους.

Κάθε πολιτικός αρχηγός από την δική του πλευρά κάλεσε τα πιο έμπιστα στελέχη του κόμματος του και εξήγησε τι συμβαίνει. Με την υπόσχεση μάλιστα της αναμενόμενης άφιξης του χρηματικού ποσού βοηθείας που είχε συμφωνηθεί να εκχωρηθεί κατόρθωσε άνετα να αποσπάσει την υπόσχεση της συνεργασίας τους.

Το κακό είναι ότι την εποχή εκείνη ΥπΕξ της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να ενημερώσει, λόγω του ότι δεν του είχε εμπιστοσύνη εξ αιτίας των εθνικιστικών του αισθημάτων.

Η παράληψη όμως αυτή του ηγέτη της κεντροδεξιάς παράταξης έγινε αιτία της πρώτης διάσπασης και αποχώρησης από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος περηφανεύεται ότι στην οικογένεια του υπάρχουν και Μακεδονομάχοι αγωνιστές.

Όταν λοιπόν ο ΥπΕξ αρνήθηκε να δεχθεί τις προτάσεις του συμβουλίου των αρχηγών για την χάραξη εξωτερικής πολιτικής και διαφώνησε με την ιδέα αποδοχής δημιουργίας Μακεδονικού κράτους, λέγεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και προεδρεύων του συμβουλίου, απέπεμψε τον διαφωνούντα Σαμαρά και στην συνέχεια ζήτησε από τον πρωθυπουργό να του αφαιρέσει τις ευθύνες του Υπουργού Εξωτερικών, για να ξεπεραστεί το πρόβλημα αποδοχής δημιουργίας “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”.

Ήταν μια δραματική εξέλιξη στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας, η οποία όμως βοήθησε στην καθυστέρηση εφαρμογής του προγράμματος και την δημιουργία των συνθηκών που γνωρίζουμε σήμερα.

Από την άλλη πλευρά στη κεντροαριστερή πολιτική παράταξη, ο αρχηγός του κόμματος ενημέρωσε και έλαβε διαβεβαιώσεις συμφωνίας, από έναν αριθμό έμπιστων συνεργατών του, μεταξύ αυτών αναφέρεται και το όνομα του αργότερα Υπουργού Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ και σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολούθησε η εκλογή του Κωστή Στεφανόπουλου, στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο νέος πρόεδρος ουδέποτε ενημερώθηκε πάνω στις λεπτομέρειες των πολιτικών παρασκηνίων, πολύ δε περισσότερο ουδέποτε επέτρεψε να γίνει συζήτηση για παραχώρηση εδαφών προς οποιαδήποτε πλευρά των συνόρων της Ελλάδας.

Κάτω από αυτές τις πολιτικές διαμορφώσεις, η μεν Αθήνα ισχυριζόταν “τεχνικό πρόβλημα” για την εφαρμογή του σχεδίου “Φαιδώρα”, η δε Άγκυρα άρχισε να γίνεται απαιτητική και να προκαλεί καθημερινά, καθώς πίστεψε ότι η Αθήνα συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιγνίδια σε βάρος της.

Το κακό είναι ότι το έγγραφο Λουνς είχε σταλεί σε όλους τους συμμάχους της Βορειοατλαντικής συμμαχίας, οι οποίοι είχαν πεισθεί για την απόλυτη συμφωνία του πολιτικού κατεστημένου των Αθηνών. Έτσι όμως τόσο το ΝΑΤΟ όσο και η Ουάσιγκτον άρχισαν να εμφανίζονται νευρικοί έναντι των Κυβερνήσεων των Αθηνών, η δε Τουρκία άρχισε να κατηγορεί την Αθήνα για ασυνέπεια και να πιέζει για “δικαιώματα της”, τα οποία είχε εγγυηθεί την φορά αυτή το ΝΑΤΟ.

Τέλος, ακολούθησε το δημοψήφισμα και το ΟΧΙ του Κυπριακού Ελληνισμού.

Για την Άγκυρα το αποτέλεσμα ερμηνεύτηκε ως η μεγαλύτερη ασυνέπεια και έλλειψη πολιτικού θάρρους από την Αθήνα και την Κύπρο. Από την στιγμή εκείνη άρχισε πλέον να απαιτεί και να προκαλεί ισχυριζόμενη ότι τελικά είναι αποφασισμένη να πάρει με την βία των όπλων ότι αρχικά συμφώνησε και αποδέχθηκε η Αθήνα. 

Έτσι άρχισε ένας πόλεμος νεύρων καθώς καθημερινά τα αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Άγκυρας άρχισαν να παραβιάζουν τον Ελληνικό εναέριο χώροπάνω από το Αιγαίο και να ενοχλούν ακόμα και το αεροπλάνο που μετέφερε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, ενώ οι εικονικές αερομαχίες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αεροπόρων κατάντησαν καθημερινή μονοτονία
Το σπουδαίο είναι ότι μετά το θάνατο των δύο πρωταγωνιστών εκείνης της συμφωνίας και την περιθωριοποίηση του τρίτου από το πολιτικό προσκήνιο των Αθηνών, την απομάκρυνση από την εξουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας του Κληρίδη, η “νεότερη γενιά” πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, δεν φάνηκε και πολύ εντυπωσιασμένη από τις απαιτήσεις της Τουρκίας και τις αξιώσεις της Ουάσιγκτον και του ΝΑΤΟ.

Μια λεπτομέρεια άσκησης πολιτικής με την οποία δεν φαίνεται να συμφωνεί η σημερινή κυβέρνηση της κεντροδεξιάς παράταξης, της οποίας ο ηγέτης ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη και υποσχέθηκε στον Λευκό Οίκο ότι θα “τιμήσει τα συμφωνημένα”.

Με τον τρόπο αυτό φθάσαμε στα σημερινά γεγονότα της πρότασης Μάθιου Νίμιτς, για την ονομασία της βόρειας μικρής δημοκρατίας των Σκοπίων ως “Δημοκρατία της “Makedonija-Scopje”, και την ταυτόχρονη αποδοχή της πρότασης από την Αθήνα και την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Η πρόταση, όπως ήταν επόμενο, ξεσήκωσε θύελλα λαϊκών διαμαρτυριών, τόσο μέσα στα σύνορα του Ελληνικού κράτους, όσο και μεταξύ των αποδήμων.

Χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα συνεχίζουν να βομβαρδίζουν καθημερινά το υπουργείο εξωτερικών, την κυβέρνηση και τέλος τα μέλη του κοινοβουλίου της Ελλάδας, από κάθε γωνία της γης. “Και οι 300 στη Βουλή, θα είστε υπεύθυνοι απέναντι στην Ιστορία..”, γράφει μεταξύ άλλων ο Βασίλης Γκατζούλης από την διασπορά, ενώ ο Χρίστος Σιδέρης από την Αθήνα λέει: “ Πουλάτε δύο εκατομμύρια Μακεδόνες για ποιό όμως λόγο; λες και η υπερηφάνεια ενός λαού είναι περιουσιακό σας στοιχείο προς πώληση..” και άλλοι πολλοί οι οποίοι ξαφνικά αισθάνθηκαν το αίσθημα της προδοσίας από εκείνους που με την ψήφο τους εμπιστεύτηκαν τις τύχες του ελεύθερου κράτους. Το Μακεδονικό, δυστυχώς, σήμερα βρίσκεται στο δυσκολότερο σημείο της ιστορίας, καθώς έχει ξεπουληθεί από τα δύο μεγάλα κόμματα της Ελλάδας.

Έτσι τουλάχιστον θα πρέπει να ερμηνευθεί το μήνυμα του “ αφέντη και κουμπάρου του Ερντογάν”, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος διαμαρτύρεται για τα προβλήματα που κληροδοτεί η κυβέρνησή του από το παρελθόν και υπόσχεται να τα “ρυθμίσει”.

Από την δική του πλευρά ο “προσωπικός φίλος του Ισμαήλ Τζέμ”, Γιώργος Παπανδρέου, κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ενώ από τον δικό του “θρόνο”, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας “προτρέπει και παρακαλά” την ηγεσία των Σκοπίων να αποδεχθούν την πρόταση.
Παράλληλα το ίδιο διάστημα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών με δικές του δηλώσεις αναφέρει (για πρώτη φορά), ότι η “Ελλάδα και Τουρκία έχουν την βούληση για ειρηνική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων”( Π.Ε. Ανατολή 10/04/05).

Ένα γεγονός το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει το έγγραφο Λούνς και να μας πείσει ότι η Μακεδονία, η Θράκη, η Κύπρος και το Αιγαίο, βρίσκονται στο κρισιμότερο σημείο της ιστορίας τους, σήμερα κινδυνεύουν όσο ποτέ στο παρελθόν και έγιναν διαπραγματεύσιμα από την “νέα γενιά ηγετών” της Ελληνικής “Δημοκρατίας”.

Στις εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα διαμαρτυρίας της ελληνικής διασποράς και του εθνικού κέντρου, η Αθήνα απαντά με τον ξαναμωραμένο “παγκόσμιο ηγέτη του ΣΑE”, οποίος με δικό του μήνυμα τάσσεται ανοικτά υπέρ των θέσεων της κυβέρνησης Καραμανλή και ζητά από τους “υπηκόους του” να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Με τον τελευταίο, όμως, διαφωνεί ο αντιπρόεδρος του “υπέρτιμος και έξαρχος βορείου και νοτίου Αμερικής”, ο οποίος με δική του ανακοίνωση δηλώνει ότι τάσσεται συμπολεμιστής στο μέτωπο των Παν μακεδονικών Ενώσεων και διαφωνεί με την πρόταση της κυβέρνησης των Αθηνών να γίνει αποδεχτή η προτεινόμενη ονομασία του Νίμιτς.


Και ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων του Κέντρου, θα συνεχίζει να ζει με την νιρβάνα του Ευρωπαίου, διατηρώντας την ψεύτικη αυτοπεποίθηση του πολιτικά ώριμου πολίτη, πάνω στην αδιαφορία και ανοχή της κινδυνεύει να διαπραχτεί το μεγαλύτερο έγκλημα εθνικής μειοδοσίας που γνώρισαν οι γενιές των Ελλήνων των ημερών μας.

Το ερώτημα όμως που δημιουργείται και πάλι είναι το εάν και κατά πόσον οι απόγονοι των δημιουργών του δημοκρατικού πολιτεύματος θα ανεχθούν την “δικτατορία” και το ξεπούλημα των μερικών, ή θα πιάσουν τους δρόμους με την απαίτηση της άμεσης παραίτησης της διεφθαρμένης και ξενόδουλης ηγεσίας η οποία τους επιβλήθηκε από τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων;
Σε μια περίοδο μάλιστα που οι καταπιεσμένοι λαοί της Ασίας, καθημερινά ξηλώνουν τα σκιάχτρα που τους κληροδότησε το πτωχευμένο καθεστώς των διεφθαρμένων “ηγετίσκων” του παρελθόντος.

Καιρός λοιπόν να πάρει ο Ελληνικός λαός τις τύχες του στα δικά του χέρια.


 
Θ.Σ.Σ.Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

 Ενδιαφέροντα Σχόλια


 1. Οι ελληνόφωνοι δούλοι των εβραίων απαγόρευσαν την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη επιτρέπουν όμως την σημαία του "αντιρατσισμού"

  Είναι εντελώς γραικύλοι. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για αυτούς που κυβερνούν αυτό το τόπο μετά το τέλος της Δικτατορίας. 
  Είναι γραικύλοι γιατί δεν συμπεριφέρονται σαν Έλληνες αλλά σαν "μικροί Έλληνες".

  Είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών που κυβερνούν το πλανήτη μέσω των μαριονετών τους.

  Επί πρωθυπουργίας Ράλλη όπως θα διαβάσετε και παρακάτω ψηφίστηκε ένας νόμος που απαγορεύει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους. Προφανέστατα για να μην συνδέονται οι αρχαιολογικοί χώροι με την Ελλάδα. Σαν να είναι κάτι ξεχωριστό.

  http://antipliroforisi.blogspot.com/2014/03/blog-post_22.html


 2. http://spyth.blogspot.gr/2014/03/17-20032014.html


  αυτος τι δουλεια ειχε εκει????.....
  μας σκαβουν βαθυ λακο!!!
 3. Που είναι,που πήγαν οι κατηγορούσες την κ.Σουφλή, αώνυμες κατίνες;   1. ΛΕΩΝΙΔΑ, έχουν βάλει σε άλλες αναρτήσεις τις κατηγορίες εναντίον μου.
   Τι φανταστήκατε, πως θα αποδεχθούν τέτοιες ανατροπές, χωρίς να μας πετάξουν λάσπη;
 4. Διάβασα το ενδιαφέρον άρθρο σου και έχω επικεντρώση την έρευνά μου ως αναφορά τους ανθρώπους που ακολουθούν αυτό το προδοτικό πρόγραμμα. 
  Το κείμενο αναφέρει τον Ανρδέα Παπανδρέου, τον υιό του ΓΑΠ, τον Κων/νο Καραμανλή τον Πρεσβύτερο και τον ανιψιό του Κων/νο Καραμανλή των νεότερο, τον Κων/νο Μητσοτάκη, την κόρη του Ντόρα Μητσοτάκη, τον γαμπρό του τότε, και εκλιπόντα εδώ και χρόνια Παύλο Μπακογιάννη. 
  Το κείμενο μιλάει για δύο κομματάρχες που συμφώνησαν με το σχέδιο. Σίγουρα θα ήταν από κόμματα με πολιτική επιρροή την εποχή εκείνη, οπότε η έρευνα για την εποχή εκείνη, Μαϊος 1990 έως Οκτώμβριος 1993, όπου όπως λέει το άρθρο, ΠτΔ Κων/νος Καραμανλής και Πρωθυπουργός Κων/νος Μητσοτάκης. 
  Τα πολιτικά κόμματα με επιρροή στη κοινωνία εκείνη την περίοδο ήταν το ΚΚΕ, ο ΣΥΝ και το ΠΟΛΑΝ. ένας Κόμματαρχης είναι σίγουρα ο Αντώνης Σαμαράς, ήταν τότε κομματάρχης, είχε τη ΠΟΛΑΝ, Πολιτική Άνοιξη. 
  Ο ίδιος είχε ήδη αναλάβει δουλειές για λογαρισμό των Αμερικάνων ρίχνοντας τον Μητσοτάκη δήθεν για το θέμα των Σκοπίων. 
  Είχε ανοίξει τα σύνορα της Ελλάδος για να γεμίσει η Ελλάδα με Αλβανούς. Είναι υπέρ των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο όπως λέει το άρθρο, βλέπε κοινή δήλωση Σαμαρά-Αναστασιάδη για το Κυπριακό. 
  Από τότε είχε πει πως ακόμα και αν του ζητούσαν να πάει στην ΝΔ και να γίνει πρωθυπουργό, δεν θα το έκανε. 
  Προφανώς κάποιος του το είχε υποσχεθεί (αμερικάνοι) και σίγουρα το αντίτιμο για αυτή την καρέκλα θα ήταν πολύ βάρη, όπως το παραπάνω σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος για παράδειγμα. http://www.fimes.gr/2013/10/antonis-samaras-konstantinos-mitsotakis/.  
  Θα ξανά επανέλθω στον Σαμαρά όμως.
  Πάμε στον άλλο κομματάρχη που συμφώνησε με το σχέδιο. 
  Είναι είτε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος του Συνασπισμού είτε η Αλέκα Παπαρήγα. 
  Είναι και οι 2 πιθανοί. 
  Το 1ο Εβραϊκό κόμμα στην Ελλάδα ήταν το ΣΕΚΕ πρόγονος του ΚΚΕ. 
  Από την άλλη μπορείς και να αποκλείσεις το ΚΚΕ να συμφώνησε εκείνη την εποχή να ακολουθήσει τα σχέδια των αμερικάνων αφού αυτοί θεωρούνταν φιλορώσοι της Σοβιετικής ένωσης. 
  Αν και μεταγενέστερα αποδεικτικέ ότι ο κομμουνισμός και καπιταλισμός είχαν τα ίδια αφεντικά και ότι ο κομμουνισμός είναι το αποτέλεσμα του καπιταλισμού. 
  Δεν μπορείς όμως να αποκλείσει κάποιος να είναι ο Κωνσταντόπουλος. 
  Αυτός που είπε ναι στο πρώτο σχέδιο Ανάν http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=5766 , που εξυπηρετούσε καταφανέστατα της ΗΠΑ. Είχε ακουστεί και το όνομα του για πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά τελικά εξελέγει ο Παπούλιας. 
  Ο Παπούλιας που ήξερε από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου (υπουργός Εξωτερικών) για το σχέδιο των αμερικάνων, γι αυτό και δεν παραξενεύτηκε με όσα του είπε η Ψαρούδα Μπενάκη http://www.youtube.com/watch?v=qRNHI7uw9o0 για μείωση της εθνικής κυριαρχίας και νέες μορφές διακυβέρνησεις. 
  Ο σημερινός συριζα του Τσίπρα είναι κρυφο- υπέρ του νέου σχεδίου Αναν για την Κυπρό http://www.metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=27917&sw=1280
  Αντίθετα τόσο το ΚΚΕ με την Παπαρήγα όσο και το ΚΚΕ με τον Κουτρούμπα είναι σταθερά εναντίον του Ανάν και του νέου Αναν αντίστοιχα. Παπαρήγα: http://news.in.gr/greece/article/?aid=525280
  Συμπέρασμα, Σαμαράς και Κωνσταντόπουλος οι 2 κομματάρχες που συμφώνησαν τότε. Αφού το ΚΚΕ ήταν αντίθετο με τα σχέδια των ΗΠΑ τουλάχιστον στην Κυπρό γιατί με τα γειτονικά Σκόπια καμιά διαφορά με το συριζα http://www.youtube.com/watch?v=rYI6KOObekc.
  Όπως λέει και το κείμενο ο κάθε πολιτικός αρχηγός κοίταξε να βρει διάδοχο για να ολοκληρώσει το σχέδιο.
   
  Ο διάδοχος του Σαμαρά κατά την γνώμη μου είναι αυτός Μαρουδής Βορίδης http://poleatics.blogspot.gr/2009/11/mediakia.html. 
  Συμφοιτητές στο κολλέγιο Αθηνών, τα παιδιά των αμερικάνων δηλαδή, τα δικά τους παιδιά. 

 5. Πόσο εύκολα ξεχνάς Έλληνα; Τόσο πολύ θόλωσε το μυαλό σου για να μην θυμάσαι τίποτα; Ήδη η Ελλάδα είναι μοιρασμένη; Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Ή ζούμε με προφητείες και αυταπάτες;
  http://www.youtube.com/watch?v=FHqDJ1xxyWI


 πηγή Ας δούμε και τον ρόλο της Εκκλησίας, στον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Γιατί κάποιοι, έχυναν κροκοδείλια δάκρυα και την ίδια στιγμή, είχαν υπογράψει την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...


Καλλιόπη Σουφλή

Το σχέδιο "ΦΑΙΔΩΡΑ" και ο ρόλος του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ο "Σημίτης της Ορθοδόξου Εκκλησίας".

           "Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.." 


 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ


Στις 2 του Ιούνη 1988, ο τότε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς, με απόρρητο έγγραφό του προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Γκάσπαρ Ουάϊνμπεργκερ, αναφερόταν στο γνωστό “σχέδιο φαιδώρα”, με την διαβεβαίωση ότι..
 
αποτελούσε πλέον την “λυδία λίθο” για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία αφορούσαν την Ελλάδα στις σχέσεις της με την Τουρκία, και την “τελική χάραξη” των συνόρων των κρατών της περιοχής της νότιας Βαλκανικής.

Το έγγραφο εκείνο με αριθμό πρωτόκολλου:
NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83


Στο σχέδιο αυτό προβλέπεται η απο κοινού συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία και η αποδοχή των κυβερνήσεων της Ελλάδος για την ίδρυση του κράτους των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.


Θεωρούν ότι ήδη ορίμασε ο καιρός και το σχέδιο άρχισε να εφαρμόζεται κανονικά,
 

Ως καλός συνεχιστής του προκατόχου του αρχιμασώνου Μελέτιου Μεταξάκη, ο μακάριος Αρχ/πος Χριστόδουλος, υπέγραψε όλα τα έγγραφα της διάλυσης της Ορθοδοξίας από τους παπικούς κατά τις επιταγές των Εβραίων σιωνιστών,από τους οποίους και ανεδείχθη ως Αρχιεπίσκοπος. 

Δικαίως και ονομάσθη, "ο Σημίτης της Ορθοδόξου Εκκλησίας". 

Το φαιδρόν της υποθέσεως, είναι ότι σε χθεσινή ανακοίνωσή της η "Μιαρά σύνοδος" της Εκκλησίας της Ελλάδος, ανεκοίνωσε μέσω του σιωνιστικού της οργάνου,ότι ουδέποτε υπήρχαν ή υπάρχουν μασόνοι αρχιερείς ή ιερείς στην Εκκλησία της Ελλάδος. 

"Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.." 
 ΛΕΩΝΙΔΑΣ
 


 Ο/Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΟΛΟΚΛΗΡ...":
Πηγή

  

πηγή: attikanea.blogspot.gr 

12 σχόλια:

 1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ10 Ιανουαρίου, 2018 22:05

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
  .
  ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
  .
  .
  O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ME ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ
  Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
  Η ιστορία μας αρχίζει το 1936, οπότε τοποθετήθηκε πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη ο James Hugh Keeley (1895-1990)
  .
  .
  ΕΛΙΑΜΕΠ Προωθώντας τήν Νέα Τάξι Πραγμάτων στήν Ἑλλάδα


  O κ. Βαληνάκης,

  έχει διατελέσει επί σειρά ετών (1988-1998) γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, ενώ, σε ό,τι αφορά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ίδιο το ΕΛΙΑΜΕΠ αναλαμβάνει συχνά σεμινάρια επιμόρφωσης των αξιωματικών του ΓΕΕΘΑ.
  Γνωρίζουμε, βέβαια, πως η ελληνική κυβέρνηση επηρεάζεται και πολύ συχνά δεσμεύεται από τις τοποθετήσεις του παγκόσμιου αυτοκράτορα. Τούτο θεωρείται δεδομένο στη συνείδηση της κοινωνίας, αποτελεί μόνιμο συμπέρασμα των σφυγμομετρήσεων και είναι ένας από τους βασικούς λόγους –πέρα από τις παγκόσμιες, καταστροφικές συνέπειες του αμερικανικού αυταρχισμού– για τον οποίο η κοινωνία αναπτύσσει ισχυρά αντιαμερικανικά αντανακλαστικά.
  Η περίπτωση του ΕΛΙΑΜΕΠ, όμως, είναι αυτή που καταδεικνύει ότι αυτή η δέσμευση συντελείται μέσα από πραγματικά δίκτυα οργανώσεων, ιδρυμάτων και οργανισμών τα οποία αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν την ηγεμονία της Νέας Τάξης πραγμάτων σε άμεσο και πρακτικό πολιτικό επίπεδο.
  Εξ άλλου ο πραγματικός “ηγέτης” του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θ. Κουλουμπής, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ (15 Ιουνίου 2003, σελ. 7), σε άρθρο με τίτλο: «Βάζουν αμερικανό πολίτη στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων!», «είναι αμερικανός πολίτης, έχει υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό και έχει δουλέψει σε κρίσιμες υπηρεσίες του αμερικανικού πενταγώνου». «Είναι πρόκληση η συμμετοχή σ’ ένα τέτοιο όργανο», τελείωνε το ρεπορτάζ του «Π» το 2003. Και όπως γράφει και πάλι το ΠΑΡΟΝ στις 27/11/2005 «η παρούσα κυβέρνηση (του Κ. Καραμανλή) όλως περιέργως τον τοποθέτησε -κάτι που ούτε το ΠΑΣΟΚ τόλμησε να κάνει- τόσο στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων όσο και στην ακαδημία που εκπαιδεύει τους διπλωμάτες (και Κύριος οίδε πού αλλού μπορεί να βρίσκεται).»
  .
  - Άρθρο απο το ιστολόγιο macedonia-greece με τίτλο »To ΕΛΙΑΜΕΠ της προδοCIAς απέκτησε τη δική του εκπομπή»
  .
  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_6859.html
  ΥΣ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΠΑ…
  .
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ …………………
  .
  .
  .
  .
  Βιντεο
  .
  Πρώην στέλεχος του Facebook - 150 άντρες κυβερνούν τον κόσμο και σας προγραμματίζουν.
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=f2tDbDCc9b4
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιαν 2018
  ,
  ,
  Ο Chamath Palihapitiya, πρώην αντιπρόεδρος του Facebook
  .
  στο κομμάτι του «user growth», δήλωσε πως τα social media

  «διαβρώνουν τα βασικά θεμέλια του τρόπου συμπεριφοράς των ανθρώπων»
  .
  και ότι αισθάνεται «τεράστια ενοχή» για τη δημιουργία εργαλείων
  .
  που «διαλύουν τον κοινωνικό ιστό».
  .
  Ολοι οι υπόλοιποι πολιτικοί είπε είναι μαριονέτες της ελίτ.
  .
  .
  .
  ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
  .
  .
  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …………………
  .
  .
  .
  .
  Αυτή είναι η Ελλάδα του 2017-18, τιμούμε τους προδότες και εξαφανίζουμε με κακουχίες τους γηγενείς Έλληνες!!!
  .
  Τιμητική Διάκριση στο ΕΛΙΑΜΕΠ Από την Ακαδημία Αθηνών! Τιμούμε αυτούς που υπονομεύουν και θάβουν τον Έλληνα και Ελληνισμό!!!
  .
  .
  http://arxaiaithomi.gr/2017/12/30/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-2017-18-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ10 Ιανουαρίου, 2018 22:06

  .
  .
  ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ … Και βάση του Ισλάμ :Ευλογημένη η μήτρα της μουσουλμάνας … ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ! «Τζιχάντ» ή «Εισοδισμός»; Οι δύο Στρατηγικές του Ισλάμ Η ΜΙΑ είναι η «Πολεμική», η ΑΛΛΗ ο «Α .θ .ό .ρ .υ .β .ο .ς . . Ε .ι .σ .ο .δ .ι .σ .μ .ό .ς». Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://aegeanhawk.blogspot.gr/2011/06/260309.html . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ… ..
  .
  ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ……………………
  .
  ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ : ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ……
  .
  ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ !
  .
  .
  Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ …………….
  ΕΧΘΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΖΩΗΣ ……
  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΩ!
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……
  ΟΛΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ……………..
  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ……….
  .
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-Jf3Y7BFHphs/WPekXTt9rOI/AAAAAAAA1Hs/lx81rlGpPOgB2bFuwXHqzoZgW6vRSt0JgCLcB/s640/2017-04-19_205242.png
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Φόβος Ο Δούρειος Ίππος της Εξουσίας - grfear [english subtitles]
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=LNXvxD85jvc
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβ 2011
  .
  This is a video, made for the Blogday: "7/2: A Day Against Fear"
  Αυτό είναι ένα βίντεο αφιερωμένο στην: "7/2: Ημέρα κατά του Φόβου"
  ------------------------------------------------------------------------------------------
  Dozens of Greek bloggers took the initiative to write against Fear, and created a public blog http://grfear.blogspot.com/ to publish their posts, along with works by other artists.
  .
  .
  Δεκάδες έλληνες bloggers ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γράψουν ενάντια στο Φόβο, και δημιούργησαν ένα κοινό blog http://grfear.blogspot.com/ όπου δημοσιεύονται τα κείμενά τους, παράλληλα με έργα άλλων δημιουργών και ανθρώπων του πνεύματος και των τεχνών.
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ10 Ιανουαρίου, 2018 22:06

  ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ……………….
  .
  .
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
  ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ -2/ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ....
  20.7.15

  ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ …..ΤΡΕΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ… ΣΕΝΑΡΙΟ
  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ/ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014/ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ...ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….

  Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: Στρατιωτικός αναλυτής-διεθνολόγος. Ειδικός σε θέματα Διεθνούς Ασφαλείας-Τρομοκρατίας και Όπλων Μαζικής Καταστροφής. Ενεργό μέλος σε πολλές ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ του ΝΑΤΟ
  http://www.analystsforchange.org/2015/07/2_19.html
  ………………………………………………………………………………
  ………………………………………………………………………………

  ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Η Ε.Ε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΘΝΙΚΑ" ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
  Σάββατο, 16 Μαΐου 2015
  Ξενοφώντας Ερμείδης
  ………………………………………………………………………………
  Με χρήμα της Ε.Ε
  Την ίδια ημέρα που οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι συνεδρίαζαν για τα εθνικά τους δικαιώματα μέσα στην Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς βρισκόταν στην Αττάλεια και χαρούμενος που συμμετείχε στην Σύνοδο των υπουργών-κρατών μελών του ΝΑΤΟ χόρευε και τραγούδαγε το "we are the world" αγκαλιά με τον Τούρκο ομόλογό του...


  ΠΗΓΗ : http://www.stontoixo.com/2015/05/blog-post_28.html

  http://anatropitora.blogspot.com/2015/05/blog-post_89.html
  .
  .
  .
  ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
  ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
  .
  .

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ( ΕΣΕΙΣ ) Ξ .Ε .Ρ .Ε .Τ .Ε …………….
  .
  BINTEO
  ,
  Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
  .
  Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
  .
  ………………………………………………..
  Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2015
  Διάλεξη του Αναλυτή – Συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation
  κ. Ιωάννη Μιχαλέτου με θέμα
  «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
  Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ»,
  η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου 2015 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου.
  ……………………………………………
  ΥΣ. 1 )
  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ
  ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΤΟ 2015 / 3 / 16
  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 2.440 προβολές
  ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
  ΑΠΟ Δημοσιεύτηκε στις / 19 / Μαΐ / 2017 ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ
  ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 29.639.520 προβολές …………………..
  .
  Ε .Λ .Ε .Ο .Σ !
  .
  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ,
  ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ …….
  .
  ΥΣ. 2 )
  .
  ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
  ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΝΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
  ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ,
  ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ …………….
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ……………
  .
  .
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…
  .
  .
  .


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ10 Ιανουαρίου, 2018 22:26

  .
  ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ………..
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ……………
  .
  ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ……
  ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
  .
  ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟ ΚΑΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ……………
  ===
  ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ,
  ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ,
  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ
  ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ………..
  ====
  ΩΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;;;;;;;;;;;
  .
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  .
  ================================
  ΥΣ.
  ===
  Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ
  ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΩΩΩΩΩ !
  .
  ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
  .
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ! ! !
  .
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ………
  .
  Το Ισλαμικό Ευρωπαϊκό μέλλον
  Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016
  https://1.bp.blogspot.com/-YjYy0NQGdQc/WAoFqUw-4AI/AAAAAAABKpg/hWJrDMpbSZUt3w3HQHZoXWfT48fWDdrvgCLcB/s320/1.jpg
  .

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_3932.html#ixzz4OLe9sZK7

  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_3932.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεταξύ πολλών (https://diodotos-k-t.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C )

   ..εδώ είναι οι πιο σημαντικές αναρτήσεις του Διόδοτου για το θέμα:

   https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/08/blog-post_21.html
   https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/30.html
   https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/blog-post_21.html
   https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/11/blog-post_5.html#more

   Διαγραφή
 5. Κωστα τι προτιμας -την αληθεια ομως- μια Ελλαδα ''δεμενη'' με το κρατος δικαιου (ΝΑΤΟ-Ευρω-Κοντσιτα-ΜΚΟ) ή κατι μικροτερο (περιφερεια Κ. Μακ.) ΄΄δεμενη΄΄ με την Ρωσικη Ομοσπονδια (βλεπε θυλακα Καλλινιγκραντ) με οτι αυτο συνεπαγεται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν διευκρινίσεις τί σημαίνει αυτό το [κατι μικροτερο (περιφερεια Κ. Μακ.)] τότε ίσως μπορέσω να απαντήσω.

   Διαγραφή
  2. Μια μικροτερη κρατικη οντοτητα μακρια απο ΝΑΤΟ και ΕΕ υπο την προστασια της Ρωσικης Ομοσπονδιας

   Διαγραφή
  3. Εγώ αυτό που διαπιστώνω είναι ότι μας θέλουν μικρότερη κρατική οντότητα (δηλ.διαμελισμένους με περιορισμένα εθνικά σύνορα), οι ΝΑΤΟ και ΕΕ,

   ..και όχι η Ρωσία.

   Οπότε... γιατί πας να μου τα μπερδέψεις;...

   Διακρίνω δολιότητα στο ψευτοδίλημμα που θέτεις. Αλλά αν πέφτω έξω ζητώ συγνώμη για την καχυποψία.

   ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,

   ..ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ..ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

   Διαγραφή
 6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ12 Ιανουαρίου, 2018 23:16

  Ανώνυμος12 Ιανουαρίου, 2018 16:38
  .
  Από την αρχαιότητα προδότες, η Μακεδονία είναι μια Ελληνική! Ούτε Βόρεια, ούτε νότια, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε κάτω, ούτε πάνω! Οι ανθέλληνες και οι προδότες την τεμαχίζουν.
  .
  .
  http://arxaiaithomi.gr/2018/01/12/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD/
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ12 Ιανουαρίου, 2018 23:28

  .

  Ο ΚΟΥΦΟΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΟ 1959!
  12/01/2018
  https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2018/01/26219909_142931923163397_4831358649795080929_n.jpg
  Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους, Καραμανλή, το 1992, καθώς και κάποια δήλωση του κουφού ψευτοεθνάρχη για την Μακεδονία, συνοδευόμενη από ένα… δάκρυ («το δάκρυ του εθνάρχη»).
  Στην πραγματικότητα, το ίνδαλμά τους, ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε εγγράφως τα Σκόπια ως «Μακεδονία» σκέτο!
  https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2018/01/cebaceb1cf81ceb1cebcceb1cebdcebbceaecf82-cebaceb1ceb9-cf84ceafcf84cebf-1959.jpg
  Το 1959, επί καραμανλοκρατίας, υπογράφηκε συμφωνία αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο. Στο άρθρο 7 της συμφωνίας, αναφέρεται ότι η συνεργασία αφορά το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος από την μια κι από την άλλη, τα υπουργεία Δικαιοσύνης των ομόσπονδων κρατιδίων της τότε Γιουγκοσλαβίας, ήτοι της Σερβίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, του Μαυροβουνίου και της Μακεδονίας!
  Αυτά και σκασμός!
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  https://ethnikismos.net/2018/01/12/%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%83-%CF%88%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD-2/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Ιανουαρίου, 2018 01:48

  .
  ΑΥΤΟ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;
  .
  .
  Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018
  .
  ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΩΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΘΗΝΩΝ 1913! Δικαιώματα Ελλάδας και Σερβίας για Όνομα και Σύνορα Σκοπίων!
  .
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………..
  .
  .

  7. Χωρίς μια τέτοια γειτονική νομιμοποίηση και λύση διμερών προβλημάτων, πώς είναι δυνατόν να σταθεί ένα νέο, τεχνητό και με πλαστή ονομασία, γλώσσα και εθνότητα πολυδιχασμένο κράτος; Και πώς είναι δυνατόν να συναινέσει η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κάτι τέτοιο;

  .

  by ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

  Πηγή
  .
  http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/1913.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή