Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Λέμε ὄχι στὰ νέα Θρησκευτικά. Τὰ Ὀρθόδοξα Χριστιανικὰ Σωματεῖα Ἀθηνῶν διοργανώνουν Συλλαλητήριο καὶ πορεία στὰ Προπύλαια. [4 Μαρτίου 2018]

4 σχόλια:

 1. Φίλε Διηνέκη,
  να είσαι καλά, έμεινα εμβρόντητος βλέποντας τις 5 παραπομπές στη σειρά στο ιστολόγιό σου (http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/02/4-2018_25.html). Λέω από μέσα μου.."κοίτα τί έκανε το τρελλόπαιδο". Είναι όμως όντως χρήσιμα όλα αυτά. Και ειδικά το άρθρο του Θύμιου Παπανικολάου είναι Χρυσάφι. Απαραίτητο στους Έλληνες που θέλουν να εμβαθύνουν και να ξεκαθαρίσουν το θέμα στο μυαλό τους.
  Βαλλόμεθα πανταχόθεν. Φέραμε τον απόλυτο εχθρό του Ελληνισμού μέσα στη χώρα εν είδει "Ελληνικές Κυβερνήσεις". και τούτη η τελευταία είναι ο Σιωνισμός αυτοπροσώπως με την καλύτερή του προβιά, την κόκκινη. Κόκκινη κι άθεη επικαλυμμένη Χούντα.
  Θα τους πολεμήσουμε! Σε κάθε επίπεδο. Το ερπετό αυτό, ο επί αιώνες εχθρός της ανθρωπότητος, θα πατηθεί κάτω ξανά από το Ελληνικό Πνεύμα και την σύγχρονή του δυναμική, ονόματι Ορθοδοξία.
  Έχουν σχεδιάσει νέο μοντέλο Διώξεων της Ορθόδοξης θρησκευτικότητας, αλλά θα αποτύχουν. Αιτία θα είμαστε εμείς. Από εμάς θα ξαναεγκλειστούν στα Τάρταρα.

  ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Φίλε Κώστα*,

   Συμφωνούμε σε όλα.
   Καλή εβδομάδα επίσης!

   * Είμαι τόσο κουρασμένος, που προ ολίγου σε έγραψα Γιώργο.
   Πάλι καλά που δεν σε έγραψα Θεόδωρο...

   Διαγραφή
 2. Στην Πάτρα Ακυρώθηκε για Δεύτερη Φορά το Συλλαλητήριο κάπου το διάβασα τελικά θα γίνει ή όχι;; Ποιός ξέρει να μας επίσημα;; και ΟΧΙ ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ;; αυτή η Σιωπή απο τα Καθεστωτικά ΜΜΕξαπάτησης-σχεδόν θάψιμο του θέματος απο την μια είναι καλό γιατί μπορεί να Μαζευτεί κάνα εκατομμυριάκι αλλά απο την άλλη ΔΕΝ ακούγεται Τίποτα....η Σιωπή των Αμνών...

  ΑπάντησηΔιαγραφή