Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Εκτός από την..."ιατρική επέμβαση αστραπή", ήρθε και η βροχή να βοηθήσει τον Μπουτάρη την κατάλληλη στιγμή... (βίντεο)


Η "Διαμαρτυρία-απαίτηση να παραιτηθεί" θα επαναληφθεί στις 12 Μαρτίου, ημέρα που θα συνεδριάσει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης. Περισσότερα εδώ.

Να δούμε τί θα γίνει και με την μήνυση του Κρητικού...

5 σχόλια:

 1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

  Το δίς εξαμαρτείν, ούκ ανδρός σοφού.

  Με το πρότυπο του δήθεν "αντισυμβατικού, ανεξάρτητου από κόμματα, φίλου των νέων, που πάει στα μπαράκια καί πιάνει κουβέντα με όλους" (κτλ κτλ) πολιτικού, τα καρντάσια την πάτησαν γιά δεύτερη φορά (με τον Μπουτάρη). Η πρώτη ήταν με τον Βούγια, αλλά δεν έβαλαν μυαλό.

  (Συμπτωματικώς, αμφότεροι απεδείχθησαν Πασοκοεξαρτώμενοι - αλλ' αυτό ίσως έχει μικρή σημασία.)

  Χαίρομαι, πάντως, που -έστω καί εκ των υστέρων- θέλουν να τον στείλουν ...αεροπορικώς γιά μπάνιο στον Θερμαϊκό.
  Καί περιμένω ΚΑΝΕΙΣ να μην ξαναπιεί δικά του κρασιά.

  Υγ: Αλήθεια, υπάρχουν ακόμη μονές του Αγίου Όρους, που του δίνουν τους αμπελώνες τους εργολαβικώς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχαχα
   ΕΡΓοδοτα μου,
   Δεν ξέρω τα μοναστήρια τί θα κάνουν, βλέπω όμως τον Μπουταρη, να πλησιάζει καιρός που θα πάει να κρυφτεί σε κανένα μιναρέ.

   Διαγραφή
 2. https://www.youtube.com/watch?v=F39UP1mjAnc

  Aγαπητέ Διόδοτε,εμείς οι προερχόμενοι από τους "Νταναάν","Πελεσέτ" και "Σεκελές",προτιμούμε τον ερυθρόν οίνον τον πρερχόμενον από τις πλούσιες πόλεις των ακτών που..επισκεπτόμαστε,κατά συνέπεια μπουκοτάρουμε (θέλοντας και μη) τον οίνο τοu χαχαμιδοειδούς.
  Πιστεύεις ότι αμαρτάνουμε :-) ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=227m9lw5CcI

  Γιατί βρε Ουρανία?Γιατί πουλάκι μου χάλασες το προφίλ της σεμνής Καρυάτιδος και ντρόπιασες την αρχαιοελληνική καρατομή και καταγωγή σου??Και ύστερα φταίμε εμείς για ορισμένους επειδή υποστηρίζουμε.. έμπρακτα τη λαική ρήση ότι η γρια κότα έχει το ζουμί(ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΤΑΣΙΑ....ΑΑΑΧΧΧΧ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καμίνη,Καρα-Μπουτάρ του G.SORROS ΠΑΙΔΙΑ...Μαριονέτες της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Τάξης Πραγμάτων Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας=Open Society Foundation=Eπιβαλλόμενος Πολυπολυτισμός/Πολυφυλετικότητα,Ανθρώπινα Δικαιώματα-Ατομικές Ελευθερίες-Πρόνομια-Παροχές για τους ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ στο Γένος (Αλλόφυλους-Αλλοεθνείς)Νόμος περί Απόδοσης Ιθαγένειας σε παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς,Παρελάσεις Ομοφυλόφιλων-Transexual-Τραβεστί κτλ. Σεμινάρια Έμφυλων Προτύπων στα Σχολεία ώστε να αλλάξουν Τρόπο Σκέψης στα Παιδιά κτλ. Αντικατάσταση Γηγενούς Πληθυσμού.Έ; δεν φτάνουν αυτά για να τους ξαναστηρίξουμε;; γερά-δυναμικά Εμπρός Παιδιά!! Για αυτά τα θέματα έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις Ίδιες Απόψεις! Τυχαίο και αυτό;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή