«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ!!!

Στον Διόδοτο έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι η δοτή αυτή κυβέρνηση έχει, ήδη οριστικά και αμετάκλητα, κανονισμένη την παραχώρηση του συνθετικού "Μακεδονία" στα Σκόπια. Οι συναντήσεις και βόλτες πέρα δώθε Τσίπρα και Κοτζιά και οι δήθεν επιστάμενες διαπραγματεύσεις είναι δούλεμα για τον ελληνικό λαό. Απλώς, έχει σκαλώσει το πράγμα στις αντιδράσεις των Αλβανών και των Βουλγάρων. Αντιδράσεις καθόλου αμελητέες, εφόσον μπορεί να οξυνθούν έως σημείου μεγίστης και μη αντιστρέψιμης εσωτερικής κρίσης στα Σκόπια και διάλυσής τους...



Κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργον για εμάς και είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που οι δυο αυτές χώρες επιδιώκουν κάτι που είναι προς συμφέρον μας. Ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου. Ναι, φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να μας σώσουν οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι.

Θα μου πείτε...οι Σκοπιανοί όμως είναι οι πραγματικοί εχθροί μας;...Όχι φυσικά...Τα σιωνιστικά συμφέροντα εν είδη ΝΑΤΟ και Γερμανίας είναι οι πραγματικοί μας εχθροί. Έχουν βάλει και τον μπαμπούλα Τουρκία ανατολικά μας να προκαλεί και μας παίζουν μπάλλα.

Η Τουρκία δεν θα μας επιτεθεί τώρα..σύντομα. ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ (12-14 Φεβρ.). Όπως και με το σκάνδαλο της Novartis από την επομένη του Συλλαλητηρίου στην Αθήνα. 🙂

Την Τουρκία αυτή τη στιγμή και όσο κι αν θέλουν να μας πείσουν οι Τούρκοι "και άλλοι"..."δεν την παίρνει" "με την καμία" να μας επιτεθεί με απόβαση σε νησίδα ή νησί ή εσκεμμένο χτύπημα σε πολεμικό μας πλοίο. Αν μη τί άλλο, ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΑΩΣ.

Όμως ο ρόλος της Τουρκίας -και το συμφέρον της προς στιγμήν- είναι μόνο τού Μπαμπούλα". Η αποστολή που της έχει δοθεί -από ποιούς...άστο για την ώρα- είναι τώρα...να απειλεί και να προκαλεί. Και των "δικών" μας να την μαλώνουν. Υπογείως βέβαια, έχει ξεκινήσει το εγχώριο ξενοκίνητο σύστημα να την παρουσιάζει πιο δυνατή από εμάς -που δεν είναι, αλλά αυτό θα μας το εξηγούσε καλύτερα ένας σχετικός αναλυτής σαν τον δρ. Κων/νο Γρίβα-
Από πολύ καιρό, σε συστημικά ΜΜΕ (Πρώτο Θέμα, Τα Νέα, Το Βήμα, enikos.gr, ski.gr κ.ά..) παρουσιάζεται η Τουρκία ως υπερδύναμη που είναι στο πλευρό των Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας. Δοκώ πως αυτό θα ενταθεί το επόμενο διάστημα από όλο το σύστημα και την ίδια την κυβέρνηση, ως μοχλός-εκβιασμός προς τον ελληνικό λαό, για να υποχωρήσει στις αντιστάσεις του υπό το φόβο του πολέμου.

Το "γκριζάρισμα" (βλ. Ίμια) γίνεται στην ονομασία των Σκοπίων, αργά και μεθοδικά. Σημίτης και Τσίπρας, οι Εφιάλτες του "Εδαφικού", ο ΓΑΠ ήταν του "Οικονομικού, της "οικονομικής κατοχής".

Για την ώρα, από την Κυβέρνηση και τον Στρατό, ακούμε "ψευτοπατριωτικές" κορώνες προς την Τουρκία και μάλωμα, όπως χαστουκίζουν με ένα φτερό οι κυρίες τους δον-ζουάν, για το θέμα των προκλήσεων στα Ίμια και της ολοφάνερης επίθεσης στο Γαύδος. Και να σημειώσω εδώ πως από τον Στρατό ειδικά...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΜΊΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ή ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. Ακόμα και η Δικτατορία των Συνταγματαρχών το 1967, άσχετα αν εξελίχτηκε σε πατριωτική που πήγε να κάνει τα δικά της, τοποθετήθηκε από τους Αμερικανούς.

Ο μοναδικός εχθρός των Δυτικών σχεδίων και των υπαλλήλων τους (βλ. ελληνική κυβέρνηση) είναι ο Ελληνικός Λαός. Και είναι μόνος του χωρίς ηγέτη που να αποπνέει εμπιστοσύνη, ή έστω έναν φορέα που θα πρωτοστατούσε στο να δυναμώσει τις αντιδράσεις του και να έριχνε την κυβέρνηση.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ! 

Είναι η μοναδική κυβέρνηση που θα μπορούσε να τολμήσει τέτοια προδοσία. Γι αυτό και μας την φορέσανε με ένα κάρο πονηρούς τρόπους.

Επειδή βέβαια είναι ολωσδιόλου άχρηστη, ακολουθεί πιστά ΜΟΝΟ οδηγίες. Πού και πού κάνουν και καμιά μ@L@kiα, όπως συνέβει με τον Μπουτάρη που πάνω στη μέθη του είδε τον Γκάλη για αεροδρόμιο και βγήκε και ο ομόλογός του προδότης λαθροκαμίνης να του συμπαρασταθεί. Οι Θεσσαλονικείς πατριώτες έχουν βάλει μπροστά να τον ξηλώσουν, διατυμπανίζοντας "θα ξεκινήσουμε από αυτόν και θα έρθει και η σειρά της κυβέρνησης", αλλά τελικά να δείτε που θα μείνει στη θέση του. Ο διασυρμός που υφίσταται αυτή την στιγμή, και από τα συστημικά κανάλια δήθεν, είναι το μάλωμα που του κάνουν οι ξένες κατοχικές δυνάμεις για να προσέξει "τον μπεκρο-στόμα" του. Ότι "δεν είναι αναντικατάστατος". Έλα όμως που είναι όντως αναντικατάστατος! Με έναν τσιτωμένο ελληνικό λαό κανείς σαν αυτόν δεν θα ήθελε να συνεχίσει το "έργο" του. Οι κατοχικές δυνάμεις, δεκαετίες ολόκληρες προετοιμάζονταν για τους 4 καλύτερους Εφιάλτες όλων των εποχών (ΓΑΠ, Τσίπρα, Καμίνη, Μπουτάρη, με Εργοδηγό τους τον Τζορτζ Σόρος) και τώρα που -νομίζουν πως- πλησιάζει η νίκη τους, θα τους πετάξουν;..



Η μοναδικές λύσεις από το Κάκιστο αυτό όνειρο ever που ζει η Ελλάδα μας, είναι:

1. Να στραβώσουν, όπως είπαμε, τα πράγματα στην γείτονα χώρα Σκόπια, λόγω Αλβανών και Βουλγάρων, επιπροσθέτων αντιδράσεων της αντιπολίτευσής τους και άρνησης αναθεώρησης του Συντάγματός τους...
..και τα Σκόπια να διαλυθούν.
Μέχρι κι ο Τσίπρας κρυφά μέσα του επιθυμεί κάτι τέτοιο, μετά τα 2 εκατομμύρια Έλληνες στα δύο συλλαλητήρια.

2. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανελέητα τις αντιδράσεις, με στόχο την παραίτηση/πτώση της προδοτικής μας κυβέρνησης.

Αυτό βέβαια απαιτεί και έναν μπροστάρη, γιατί ο ελληνικός λαός μόνος του δεν έχει δυνατότητα, αλλά ούτε και ικανότητα να αυτο-οργανωθεί και να αυτο-διοικηθεί.
Κι εφόσον δεν υπάρχει ούτε ο Ελληνικός Στρατός στο σύνολό του, ως μπροστάρης...

..να ηγηθεί των κινητοποιήσεων ένας ΦΟΡΕΑΣ, όπως ας πούμε ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, εάν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι (γιατί ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ είναι τελειωμένη ιστορία).

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑ ΡΙΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ! ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ, ΩΣΤΕ (όπως λέει και η Μαίρη Καρά εδώ):

«Με παράλληλες καταλήψεις, παράλυση των συγκοινωνιών, της αγοράς και γενικώς κάθε κίνησης στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νοικοκυρές, μαθητές αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ταυτόχρονα δημόσιους χώρους και κτίρια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Εφορίες, Τράπεζες, Κανάλια, εργασιακούς χώρους, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία, Σταθμούς Μετρό, κεντρικές πλατείες, Εθνικές Οδοί, βασικές ΑΡΤΗΡΙΕΣ.

Ακινητοποιούνται τα πάντα σ’ όλη την Ελλάδα για λίγα εικοσιτετράωρα. Οποιαδήποτε κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων σε ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Εξουσίας εντός λίγων ωρών, το πολύ μερικών ημερών. Και είναι υποχρεωμένη, διότι για να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει να έχει λαό να κυβερνήσει και εν προκειμένω ο λαός αποφασίζει, πως δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη ΕΞΟΥΣΙΑ.

Επρεπε να φροντίζει να παράγεται Εθνικό Προϊόν (εν προκειμένω με δική της ευθύνη δεν θα παράγεται) κι επομένως δεν θα έχει και φορολογητέα ύλη. Μα αυτήν δεν θα έχει χρόνο να την φορολογήσει. Πρέπει το Δίκαιό της να είναι όχι απλώς εφαρμοστέο αλλά και εφαρμόσιμο. Η Νομοθεσία σε συνθήκες γενικευμένης ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ δοκιμάζεται και επιβεβαιώνεται μόνο απ' την ίδια την πράξη, απ' την οποία άλλωστε μπορεί πάντα να ακυρώνεται και πρέπει να έχει ΣΤΡΑΤΟ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ».



Βρέθηκαν κάποιοι "φίλοι" να με κατηγορήσουν πως έχω κολλήσει με το "Μακεδονικό". Αυτό το λένε γιατί "βλέπουν μόνο το δέντρο και όχι όλο το δάσος". Δεν βλέπουν την συνολική εικόνα, πως όλα τα θέματα σχετίζονται μεταξύ τους, και τα Εθνικά και η επιβίωση της ίδιας μας της φυλής στη συνέχεια της Ιστορίας.

ΟΧΙ, δεν θα αφήσουμε στην άκρη το θέμα των Συλλαλητηρίων για την Μακεδονία μας και γενικώς για την εδαφική ακεραιότητα όλης της χώρας μας. Ξύπνησαν έναν Γίγαντα που θα σηκωθεί και θα τους γκρεμίσει!

Ο χρόνος στον Διόδοτο κόλλησε στις 21 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2018 και θα τριτώσει πολύ δυσάρεστα για τους προδότες της χώρας!

Επαγρυπνούμε κι Οργανωνόμαστε!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ            

25 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό άρθρο ΜΠΡΑΒΟ Κώστα!
    «Όταν η κυβέρνηση οδηγεί ένα λαό στην καταστροφή απ’ όλους τους δρόμους, η επανάσταση αποτελεί όχι πια δικαίωμα των πολιτών, αλλά καθήκον».

    Hellasdp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.
      Η Ελλάς είναι η έμπνευσις!

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχα

    Φίλε μου Διηνέκη,

    καλύτερο DJ που να συνοδεύει το άρθρο αυτό...δεν θα μπορούσα να βρώ!
    Είσαι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!!
    (κι ας ήμουν για 32 χρόνια επαγγελματίας DJ)

    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/02/blog-post_71.html
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΒΆΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ!!!!!

      Kαλά αυτόν...τον χορεύουν άλλοι:
      https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2016/08/tsipras-giousoufaki.gif

      Διαγραφή
    2. Να μη μ' ευχαριστής διόλου.
      Συγχαρητήρια για το άρθρο σου.
      Εύγε!

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ μου φίλε Κώστα, το άρθρο σου είναι εξαιρετικό.
    Συμπληρώνω με το σχόλιο που ανέβασα το άρθρο σου στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ:

    Είναι η μόνη λύση σωτηρίας.

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !

    Θα πέσει όλο τα σάπιο πολιτικό σύστημα.

    Της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, ΘΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΕΙΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!


    Καλλιόπη Σουφλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποπάκι μου,
      να είσαι καλά, ευχαριστώ!
      Ας ελπίσουμε να βρέθεί κάποια παρεμφερής λύση γρήγορα, αν είναι δυνατόν...χθες!

      Καλή σου Νύχτα!

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΩΝ!ελεγε ο Τομας Τζεφερσον!!Αλλα και το τελευταιο αρθρο του συνταγματος μας κραυγαζει και ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ!!!Καταληψη βουλης,καταληψη ΤτΕ και ΓΛΚ απο τον αγανακτισμενο λαο.Σφραγιση των συνορων.Κλεισιμο ξανα των προδοτικων ΕΡΤ.Κλεισιμο ΟΣΕ,ΚΑΣ,ΔΕΗ,ΕΛΤΑ,ΟΑΣΑ,ΟΑΕΔ, Κωπαιδων κλπ κλπ κλπ και καθε αχρηστου προσχηματικου οργανισμου με τους αναριθμητους αργομισθους(εκοντες-ακοντες) που φορτωνονται στον Ελληνα παραγωγικο πολιτη φορολογουμενο ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙ ΣΧΕΔΙΩ ΤΑ ΧΡΕΗ!!Ηρθε η ωρα της αληθειας για ολους!!Οσοι λαθρο περασουν, αν περασουν τους μαζευουμε στην Μακρονησο, στην Γυαρο στα ξερονησια κλπ για φτιαξιμο οικιστικων υποδομων υπο την επιβλεψη του στρατου.Μετα τους βαζουμε στα ποσταλια και τους ξεφορτωνουμε οπουδηποτε στην Ευρωπη μια που ειναι τοσο ανθρωπιστες.Ετοιμαστειτε για πολεμο με ολους.Τουρκους,λαθρο,Ιλλουμινατους ,Κομουνιστοσυμμοριτες,Αντιφα,Μεγαλοπαπαδες, Εφιαλτες και Ναζι.Διακοπη εδω και τωρα συνταξιοδοτησεων 'νεαρων' συνταξιουχων ΔΕΚΟΤΖΗΔΩΝ,ρετιρε, καραβαναδων ,χωροφυλακων ,αγαμων θυγατερων, πολλαπλο-συνταξιουχων, κλπ!!!Ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα και τις ιδιες υποχρεωσεις!Κανενας δεν ειναι Λουδοβικος και ας το παρει οπως θελει!!Να ανασανει επιτελους η παραγωγικη Ελλας.Να μην ξαναστηθει ποτε ξανα τεχνητο τειχος στον λαο μεταξυ προνομιουχων διορισμενων απο τα κομματα και του λαου που πληρωνει!!Πρεπει επιτελους να το καταλαβουμε!! Αυτη ειναι η βασικη(οχι η μοναδικη) μεθοδος των ΕΛΙΤ να καταχρεωνουν την χωρα φερνοντας αντιμετωπο τον λαο με τον λαο!Αν ο λαος κερδισει την παρτιδα για την ιδια του την υπαρξη ποτε ξανα να μη διχαστει!!Στα σκουπιδια της ιστοριας τα κομματα!!Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!!ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ και ειναι δικο μας και επισης περα απο δημοκρατικο ειναι απολυτα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ!!Δουλευει ρολοι αλλα μονο για Ελληνες!!Το τελευταιο αρθρο του συνταγματος ειναι η σωτηρια της πατριδος.Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ οικοδεσπότα!

    Άμα θέλετε κι αρχηγό, φωνάξτε με!

    Μη γελάς, διότι η εναλλακτική λύση στην αρχηγία είναι ο Παλαιός! Καρα-lol!!!

    Υγ: Επανάσταση χωρίς στοιχειώδες σχέδιο δράσης είναι καταδικασμένη. Χρειάζεται ούλτρα προσοχή! Εδώ είμαστε σε μιά κατάσταση, σαν τους χειρούργους: ένα καί μοναδικό λάθος αρκεί, γιά να επέλθει το μοιραίο. Όθεν, ΚΑΝΕΝΑ λάθος δεν επιτρέπεται αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά!
      Και επίσης...είσαι ήδη ο πρώτος στη λίστα, απο εμένα, με εξακριβωμενη την 100% καθαρότητα σου και έλλειψη φιλοδοξίας.☺

      Διαγραφή
  6. Κωστα,μαζι σας.Μπαμπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως γνωστόν, υπάρχουν δύο είδη αρχηγών.
    Αυτοί που φτιάχνουν το στράτευμά τους και ηγούνται φυσικώ τω τρόπω (Συμπληρώστε τα παραδείγματα)
    Και αυτοί που βρίσκουν ένα έτοιμο στράτευμα ΚΑΙ αφού φονεύσουν τον δημιουργό του καμώνονται τον αρχηγό (Ουυυυ εδώ να δής παραδείγματα)
    Οι πρώτοι γράφουν ΙΣΤΟΡΙΑ οι δεύτεροι αγνοούνται μεν απ΄την ΙΣΤΟΡΙΑ κάνουν όμως μεγάλο κακό συμβάλλοντας στον σκοταδισμό.
    Βεβαίως ουδέν κακόν αμιγές καλού. ( το αντίστροφο δεν ισχύει)
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Φεβρουαρίου, 2018 16:39

    .
    .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …………..
    .
    .
    Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα
    .
    .
    Όταν ομιλούμε για τη μακρόχρονη δημιουργία του Ελληνικού χρέους ουσιαστικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ απλό αλλά και περίεργο συνάμα ερώτημα:
    Είναι δυνατόν μία τέτοια «φυσική» επιχείρηση με τέτοιο ουρανό και γή και θάλασσα να έχει ανάγκη δανεισμού ο οποίος τελικά θα την καταχρεώσει
    αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια ανάπτυξη η οποία κυριολεκτικά
    θα την απογειώσει οικονομικά και όχι μόνο.
    Η φυσική επιχείρηση είναι η Ελλάδα η οποία καταχρεωμένη
    βαδίζει το δικό της Γολγοθά ο οποίος βέβαια εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτυπωθεί ως σχέδιο στο μυαλό συγκεκριμένων ανθρώπων
    διότι τέτοια πορεία μιάς χώρας μόνο τυχαία δεν είναι.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
    .
    Η μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού κράτους μετά τους Παγκοσμίους πολέμους ήταν το δημόσιο
    εκεί όπου οι Έλληνες δούλεψαν συστηματικά
    και στο τέλος τον πλούτο τους τον έκλεψε η ενωμένη Ευρώπη.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….
    .
    http://www.antibaro.gr/article/3742
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Απίστευτο! ..ή..."Συγχρονικότητα στο πεδίο" όπως το αποκαλεί και ο στρέιντζερ των 'κατοχικών νέων'.
    Το κείμενο αυτό, αν και έχει ημερομ. 20 Φεβρ. για να παραμένει στην κορυφή της αρχικής σελίδας μέχρι τότε, ..γράφτηκε εχθές το βράδυ.
    Βλέπω λοιπόν σήμερα το πρωί στο Secret real truth τις δύο αυτές αναρτήσεις:
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_269.html
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/0403-1400.html

    Εν ολίγοις, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου κ άλλοι σύλλογοι ενημερώνουν πως η κυβέρνηση δεν δειχνει να συνετίζεται, γι αυτό οι επόμενη κίνηση-συλλαλητήριο, πιο οργανωμένη αυτή τη φορά, θα αποτελέσει "Τσουνάμι" για τα ως τώρα δεδομένα.
    Επίσης οι ίδιοι οργανώνουν και το Συλλαλητήριο στην Πάτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να μην ξεχνιόμαστε


    https://www.inewsgr.com/more/135/ta-orfana-tou-Soros-etoimazontai-gia-poreia-kata-tou-ellinismou--den-polemame-oute-gia-tin-kypro-oute-gia-to-aigaio-oute-gia-ti-makedonia.htm

    http://www.eglimatikotita.gr/2018/02/soros.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευγε για αυτό το άρθρο.
    H Mακεδονία θα μας σώσει αν την σώσουμε πρώτα εμείς. Η Μακεδονια είναι το κλειδί.
    Η Μακεδονία είναι η κεφαλή της Ελλάδας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να δώσουν το όνομα.
    Τα συλλαλητηρια πρέπει να συνεχιστούν.
    Μακάρι να μπούν μπροσταρηδες οι Πανμακεδόνες. Θα τους ακολουθήσουμε ολοι.
    Αυτό που δεν ανέχεται το σύστημα είναι η συνεχής πίεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mπραβο ρε Κωστα. Ασβεστη φλογα Ελληνικη. Ολοι οι Ελληνες πρεπει να κατανοησουν οτι ο Σορος δεν ειναι ανικητος. Εκτος Ελλαδος οι κουκουλοφοροι του ηδη τρωνε κατι ψιλες με το κιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ν. Κοτζιάς: «Ναι δίνουμε το όνομα στα Σκόπια»

    pronews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ
    ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΡΙΧΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ. ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 21.14 Ωραιος! Παραγγελματα μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Πανμακεδονική είναι η μόνη ανά την υφήλιο οργάνωση που πρέπει να οργανώσει το επόμενο συλλαλητηριο και όσο ποιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Ολοι οι Ελληνες πρέπει να ενωθούμε κάτω από αυτή την οργάνωση. Το επόμενο συλλαλητηριο πρέπει να γίνει παγκόσμιο για να έχει ισχύ. Οποιος θέλει ας γράψει στην Νίνα Γκατζούλη
      nina@panmacedonian.info ή εδώ Nina Gatzoulis Coordinator of the Committee of World Pan-Macedonian Associations Email: ninagatz@comcast.net.
      ή και στην Πανμακεδονική εδώ
      http://panmacedonian.info/contact-us/

      Διαγραφή
  16. Ποια είναι η οργανωτική επιτροπή της διαδήλωσης που θα απαιτήσει στις 26/2,
    την παραίτηση του Μπουτάρη:

    http://oimos-athina.blogspot.gr/2018/02/blog-post_87.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tελικά ισχύει η παρακάτω Μάζωξη ή όχι;

    http://asimpiestos.blogspot.com/2018/02/blog-post_18.html#more


    Επίσης για το Συλλαλητήριο των Πατρών στις 4/3 να μας ενημερώσετε για την λίστα Λεωφορείων με Τηλέφωνα Επικοινωνίας+τιμή Εκδρομής.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απογοητεύσω, αλλά μου φαίνεται ψέμμα αυτή η ανάρτηση που φιλοξενήθηκε από 4 μπλογκς.
      Δεν κοινοποιήθηκε τίποτα επίσημο πουθενά αλλού. Ούτε από Παμμακεδονικές Ενώσεις, για κάτι τέτοιο...χωρίς ομιλητές.

      Αν μάθω κάτι θα ενημερώσω με ανάρτηση άμεσα.

      Για Πάτρα θα βγουν σίγουρα κατάλογοι μετακίνησης. Θα τους κοινοποιήσουμε.

      Διαγραφή
  18. Την ίδια Ημερομηνία στις 4/3 άκουσα ότι θα γίνει Συγκέντρωση και στα Σύνορα,οπότε αν το καταλαβαίνω καλά θα πάμε (όσοι πάμε ή πάνε μισοί-μισοί ανάλογα την Πόλη Διαμονής).Θέλω να πιστεύω ότι θα Μαζευτεί αρκετός Κόσμος και στα 2.Δεν ξέρω τι Δυνατότητες Χωρητικότητας έχει η Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου στην Πάτρα αλλά νομίζω ότι θα έχει Εκατοντάδες Χιλιάδες μιλώντας πάντα κατά προσέγγιση.Ίσως θα ήταν Πολύ Καλή Σκέψη να γίνουν ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΝΗΣΙΑ ανά την Ελλάδα-ας Γίνει μια Εθνική Πανστρατιά και ένας Συντονισμός- με τους Διοργανωτές να γίνει ΞΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Πάντως σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αλλά να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ + να Γιγαντωθεί!!! Βέβαια,λόγω Κοινωνικό-οικονομικών δυσχερειών δεν νομίζω ότι θα είναι Συνέχεια Εύκολο να γίνονται Μετακινήσεις απο μια Πόλη σε μια άλλη Περιοχή για Συλλαλητήρια ειδικά αν είναι Μακρινή.Απλά κάνω κάποιες Επισημάνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή