«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Όντως μετράνε μήνες...



Σκάει πυρηνική βόμβα για άλλους 3 υπουργούς της κυβέρνησης!

Το επίδομα του ζεύγους Παπαδημητρίου και του Μάρδα θα μοιάζει ανώδυνο.

ΣΚΑΕΙ πυρηνική βόμβα σε εφημερίδες του Σαββατοκύριακου για 3 υπουργούς του Σύριζα! Το επίδομα του ζεύγους Παπαδημητρίου και του Μάρδα μπροστά στις αποκαλύψεις που έρχονται θα μοιάζει σαν το παραμύθι της Χιονάτης!

Μετά το ζεύγος Αντωνόπουλου έχουν έτοιμους για την σέντρα των ΜΜΕ 3 τουλάχιστον υπουργούς, από τα πλουσιόπαιδα της κυβέρνησης, τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων εμφανίζουν ιδιαίτερη κινητικότητα τα χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Ηδη στα γραφεία κυριακάτικων εφημερίδων έχουν φθάσει τα ντοκουμέντα φωτιά που προέρχονται από έρευνες επιχειρηματιών οι οποίοι είδαν τα συμφέροντά τους να θίγονται και αποφάσισαν να δώσουν στεγνά τους πολιτικούς που προσφέρουν “αφιλοκερδώς” τις υπηρεσίες τους σε αντίπαλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Η πλάκα είναι ότι έως τώρα αυτό γινόταν απροκάλυπτα επειδή οι υπουργοί αισθάνονταν παντοδύναμοι. Ελα που μετά την εμπλοκή Κουρουμπλή στην υπόθεση NOVARTIS και τον ξεπεσμό του ζεύγους Αντωνόπουλου κάποιοι διαβλέπουν την πτώση του Τσίπρα και περνάνε στην αντεπίθεση.

πηγή
το είδαμε εδώ

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα! Καί καλό μήνα!

    Λοιπόν... Κάτι με γαργαλούσε στη φωτογραφία αυτή, αλλά μου διέφευγε. Το βρήκα, όμως!
    Είναι η πλαφονιέρα στην πόρτα εισόδου της Βουλής, που απεικονίζεται απάνω απ' τα κεφάλια των εικονιζομένων σατανάδων! Έτσι όπως είναι πορτοκαλιά καί ημισφαιρική, μοιάζει με δύοντα Ήλιο ανάμεσα σε σκοτεινά σύννεφα!

    Εξόχως σημειολογικόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα Επίσης!
    Και...εξόχως επιθυμητον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή