«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Μετα τις τελευταίες δηλώσεις των Κοτζιά-Τζανακόπουλου πάμε για ένα νέο Συλλαλητήριο! (βίντεο)

γράφει η Κωνσταντινιά Ντέμου


Μας ξεπούλησαν ως Μακεδόνες !
Δεν θα αφήσουμε ούτε βρέφος πίσω μας ! Ξανά στο Σύνταγμα ώσπου να υποχωρήσουν.


'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΣ ! Ο λαός στην εξουσία !

Και πάλι ένα νέο συλλαλητήριο, ώσπου να καταλάβουν ότι δεν υποχωρούμε και δεν θα υπακούσουμε στις αποφάσεις της παράνομης μειοψηφούσας Κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Μας ξεπούλησαν ως Μακεδόνες !

Δεν θα αφήσουμε ούτε βρέφος πίσω μας ! Ξανά στο Σύνταγμα ώσπου να υποχωρήσουν !! “Η ΤΑΝ “Η ΕΠΙ ΤΑΣ ! Ο λαός στην εξουσία !

Για να σε κατακτήσουν θα πρέπει να σε βρουν σκυμμένο !

Αν στέκεσαι όρθιος με δύναμη ,όραμα, ελπίδα και αυτοπεποίθηση , κανένας δεν μπορεί να σε γονατίσει !!

Ένας λαός σκλαβώνεται μόνος του, κόβει τον ίδιο του το λαιμό, έχοντας επιλέξει ανάμεσα στο να είναι υποτελής και στο να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος.

Όταν ο λαός ,εγκαταλείπει τις ελευθερίες και μπαίνει στο ζυγό, συναινώντας την ίδια του την δυστυχία ή μάλλον,καλοσωρίζοντας την, είναι υποχρεωμένος να ζήσει μέσα στην φτώχεια την ανωνυμία και στην αναξιοπρέπεια .

Εάν κοστίζει κάτι στους ανθρώπους δηλ. η ανάκτηση τής ελευθερίας του, δεν θα τονίσω την επείγουσα και άκρως αναγκαία δράση προς την κατεύθυνση της επανάστασις για το Μακεδονικό Ζήτημα , αυτή είναι δεδομένη.

Όταν ένα ανθρώπινο ον θα μπορούσε να αγαπήσει περισσότερο από την αποκατάσταση τού δικού του φυσικού ανθρωπίνου δικαιώματος της επωνυμίας του, τότε , θα πρέπει να μεταμορφωθεί πρώτα ο ίδιος, από ένα κτήνος με κυρτή πλάτη, σε άνθρωπο με αξίες και ιδανικά , για να το πούμε έτσι.

Δεν απαιτώ απ’ αυτό το κτήνος τόλμη, αφήστε τον να προτιμά την αμφίβολη ασφάλεια της άθλιας ζωής του όπως την επιθυμεί.

Προκειμένου να έχει την ελευθερία του, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο και αρκείται , μόνο στό να την ονειρεύεται και απλά μόνο να την επιθυμεί .

Δεν υπάρχει κανένα έθνος στον κόσμο ,πόσο μάλλον οι σημερινοί Ελληνες Μακεδόνες , που να θεωρεί πως μια απλή επιθυμία για την ελευθερία του, έχει τόσο υψηλό τίμημα, προκειμένου να ανακτήσει δικαιώματα, για τα οποία οφείλει να είναι έτοιμος να τα υπερασπιστεί με κόστος και θυσιάζοντας το ίδιο του το αίμα.

Η αδράνεια και ο ραγιαδισμος μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων , υποβιβάζει όλους τους τίμιους αγωνιστές , σε σημείο να νιώθουν την ζωή αφόρητη και φτάνουν στο σημείο να επιθυμούν τον θάνατο σαν σωτηρία και ως λύτρωση !

Δεν υπάρχει Μακεδονικό ζήτημα αλλα Σκοπιανο ας το λύσουν .

Ήρθε η ώρα της επανάστασις το καταλαβαίνεις ; τέρμα τα χαρτιά και τα λόγια στην προκειμένη περίπτωση είπαμε πολλά με Νίμιτς με Ζάεφ και όλο το κακό συναπάντεμα .

Και πάλι ένα νέο συλλαλητήριο, ώσπου να καταλάβουν ότι δεν υποχωρούμε και δεν θα υπακούσουμε στις αποφάσεις της παράνομης μειοψηφούσας Κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία !

Πάμε Λοιπόν Όλοι Μαζί Για Μια Ελευθερη Ελλάδα Οι Ελληνες Θα Γράψουν και Πάλι Ιστορια τους !

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδονισσα» ₪₪₪₪₪₪₪₪

  

πηγή
πηγή φωτο: http://trelogiannis.blogspot.gr/



Δεν υποχωρούμε!

ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:

 

4 σχόλια:

  1. Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΦΙΣΕΣ, ΑΡΘΡΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΥΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΝΤΡΑΣΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή