«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο Διόδοτος δεν έχει χριστεί κομμουνιστο-διώκτης. Αναζητά αντικειμενικά δεδομένα. Τα σύγχρονα στοιχεία δείχνουν ότι το ΚΚΕ δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην 5η φάλαγγα όταν επιτεθεί η Τουρκία. Το ΠΑΜΕ θα ΠΑΕΙ στον πόλεμο υπέρ της πατρίδος.



Η όλη στάση του ιστολογίου μας έχει αποδειχτεί ότι έχει έναν σαφή, αγνό και ανεπηρέαστο πατριωτικό προσανατολισμό.

Η ανάρτησή μας δολοφόνοι κομμουνιστές... φυσικά και έδωσε εντυπώσεις μίσους κατά των κομμουνιστών, και ειδικά με τις παραπομπές που αναφέρονταν στο γεγονός ότι «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.»http://www.kke.gr/19o_synedrio/to_programma_toy_kke_poy_pshfisthke_sto_19o_synedrio_

Όμως, ο τρόπος που μεταφράστηκε αυτό από κάποια μπλογκς, ότι "κοίτα...τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια", δεν έχει και απόλυτη σαφήνεια. Βιάζεται να εδραιώσει αλόγιστο κομμουνιστικό μίσος. Δεν αποδεικνύει δηλαδή ότι οι αριστεροί (και δεν μιλάμε για γιαλαντζί αριστερούς σαν τον Τσίπρα και τους Ανταρσύες και τους ψευδ-αναρχοάπλυτους που είναι σαφέστατα η 5η φάλαγγα) δεν θα πάρουν το όπλο να πάνε να προστατεύσουν καταρχάς τα ελληνικά εδάφη από τους Τούρκους, ασχέτως των σε σύντομο χρόνο παραλλήλων σχεδίων τους να κατακτήσουν την εξουσία. Εξάλλου αυτά τα λένε μια ζωή. Και αποτελούν μια ουτοπική -το γνωρίζουν και οι ίδιοι- διαχρονική επιδίωξη, εφόσον είναι στη φύση του ίδιου του Ελληνισμού να μην μπορεί να ευδοκιμήσει εδώ, πραγματικά τέτοιο σύστημα. Να έχουμε να λέμε δηλαδή...

Εμφύλιος πόλεμος τέτοιου είδους δεν θα ξανα-υπάρξει. Αυτό που αποκαλούμε -και αναμένουμε φυσικά- θα είναι πόλεμος ανθελλήνων πρακτόρων μετα λαθροεποίκων εναντίον πατριωτών.

Και το ΚΚΕ, όλα δείχνουν πως θα είναι με τους πατριώτες, και εναντίον του εξωτερικού και εναντίον του εσωτερικού εχθρού. Και δεν ξέρω κανέναν ΚΚΕ γνωστό μου που να λέει ότι δεν θα πάρει το όπλο να υπερασπιστεί την Ελλάδα σε μια γενική επιστράτευση. Μόνο κάτι συριζοκαμμένα και ανταρσυοκαμμένα θα συνεχίσουν να μισούν κάθε τί ελληνικό και θα την κοπανήσουν για την Ευρώπη, όσα δηλαδή δεν συμπαραταχθούν με μαχαίρια στα χέρια, μαζί με τους τζιχαντιστές.


Σε άρθρο της Καθημερινής (εδώ), σε ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 27/2/2018 στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, στην πλατεία Συντάγματος, είπε μεταξύ άλλων:

«Οι κομμουνιστές, όπως πάντα στην ηρωική 100χρονη ιστορία μας, θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, για να συντριβεί ο όποιος ξένος εισβολέας εάν τολμήσει και επιτεθεί στην Ελλάδα».


Επίσης, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM του Γιώργου Τράγκα στις 15/3/2018, είπε ότι "ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ και η Ελλάδα είναι απελπιστικά μόνη της, η νεολαία μας είναι αυτή που θα ματώσει από πόλεμο, ούτε ενισχύσεις από Γάλλους, Γερμανούς ή άλλους Ευρωπαίους θα έχουμε".


Η συνέντευξη αυτή είναι όλη ενδιαφέρουσα. Μαρτυρεί πως ο Τσίπρας είναι ο πραγματικότερος υπηρέτης του Κεφαλαίου που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα και κατάργησε ουσιαστικά, όχι τυπικά, την σύσταση Σωματείων που διενεργούν κινητοποιήσεις και Απεργίες, πράγμα που δεν είχαν διανοηθεί ουδέποτε ούτε οι κυβερνήσεις της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να πράξουν, να πειράξουν δηλαδή το απεργιακό δικαίωμα.

Ο θεός του Τσίπρα είναι η καρέκλα και κανόνισε μνημόνια μέχρι το 2060, τα οποία θα ονομάσει "Επιτήρηση".

Για το Σκοπιανό ανέφερε ότι κανονικά πρέπει να ασκηθεί βέτο από την Ελλάδα τον Ιούλιο, να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

Η σύλληψη και η κράτηση των δύο αξιωματικών μας στον Έβρο, πρέπει να ειδωθεί από την πλευρά της ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ της τουρκικής επιθετικότητας και όχι του εφησυχασμού που επιδίωκε αρχικά η Κυβέρνηση.

Και το ωραιότερο 🙂 της συνέντευξης είναι στην στιγμή που είπε ότι "Η Κυβέρνηση κάλεσε τον Ερντογάν για να του δώσει την δυνατότητα να αναβαπτίσει τις τουρκικές διεκδικήσεις, εντός ελληνικού εδάφους!" 

ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΛΑΔΗ. 


Εκτίμηση του Διόδοτου είναι ότι τα κρυφά αφεντικά της χώρας θα αποφασίσουν σύντομα να απομακρύνουν τον Δ.Κουτσούμπα από το πόστο του.
Ευχή μας λοιπόν είναι, να παραμείνει Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, αν πρόκειται με τον λόγο του, κι εφόσον τον τηρήσει, κι εφόσον ακολουθούν πάντα τον λόγο του Γ.Γ. οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ, ..να υπερασπιστούν μαζί μας τα παιδιά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, τα Πάτρια Εδάφη και την Ελευθερία.

Αν μη τί άλλο... θα επαληθευτεί και ο γέρων Άγιος Παΐσιος, όταν είπε ότι "στο πλευρό των πατριωτών θα είναι και το ΚΚΕ"


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 20/3/18

21 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Μέγιστο θέμα αυτό που ανοίξατε... Χαρά στο κουράγιο σας!

    Κατ' αρχήν, το ΚΚΕ, ως δημιούργημα του Μπεναρόγια, πάντα είχε μέσα στις τάξεις του τζιούζ ως πέμπτη φάλαγγα (πχ Δαμανάκη - γιά να μην πω γιά τον ...Χαζαριάδη), οι οποίοι πάντα έπαιζαν προδοτικό, διασπαστικό, προβοκατόρικο ρόλο. (Όταν το ΚΚΕ δεν έκανε τα χατήρια του διεθνούς σιωνισμού, αναλάμβαναν τα συγκεκριμένα άτομα να το "συνεφέρουν".)
    Το ΚΚΕ θα δεί προκοπή, μόνον αν ξερριζώσει οριστικώς από μέσα του καί τον τελευταίο από δαύτους.

    Ο Κουτσούμπας, τώρα, ως Λαμιώτης χωριάτης καί βλάχος, δεν είναι ακριβώς κομμουνιστής, αλλά εθνομπολσεβίκος. Όπως ακριβώς ήταν κι ο Κλάρας-Βελουχιώτης. (Καταλαβαίνετε ότι ο Βελουχιώτης άφησε πίσω του ως κληρονομιά συγκεκριμένη νοοτροπία στους κατοίκους της περιοχής, που έχουν αριστερά φρονήματα.) Γι' αυτό καί δεν πρόκειται να μασήσει από εθνοπροδοτικά.
    Η αλήθεια είναι πως εξελέγη ως γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στο ίδιο συνέδριο (Απρίλιος 2013), το οποίο έβγαλε αυτό το κείμενο περί ...καταλήψεως των χειμερινών ανακτόρων της Αθήνας! Lol!!! Αλλά, όπως πάλι καταλαβαίνετε, η μεταβίβαση της εξουσίας δεν γίνεται στη στιγμή. Όθεν, το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί έμπνευση "άλλων", καί δεν νομίζω πως ο Κουτσούμπας συμφωνεί.

    Εδώ είμαστε, καί θα τα δούμε κι αυτά πώς θα εξελιχθούν στην πράξη. Ζούμε όντως σε ενδιαφέροντες καιρούς! Σε Ιστορία εν τώι γεννάσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Εργ,
      Είναι σαφέστατο γιατί π ροεβην σε αυτή την ανάρτηση. Και δεν αναφέρομαι σε τίποτα Περί μαρξισμού. Άλλωστε τί σχέση μπορει να έχει ο Κουτσουμπας μ'αυτά...LOL (όπως είπες κι εσυ).
      Αντιλαμβάνεσαι πως τα γνωρίζω αυτά τα ιστορικά που είπες στην αρχή.
      Ο στόχος μου είναι να παραινεσω τους συμπολίτες μας οπαδούς του ΚΚΕ, αυτούς οι οποίοι το αντιλαμβάνονται ως ένα εργατικό κόμμα και συνάμα αγαπούν την πατρίδα τους, να αψηφισουν, σε αυτά που έρχονται, τις "περιουσιες" σειρήνες, και να αλλάξουν το πρόσημο της Ιστορίας ως πραγματικό ή Έλληνες.

      Διαγραφή
    2. διορθωσεις:
      1.προεβην,
      2.ως πραγματικοί Έλληνες.

      Διαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαρτίου, 2018 21:24

    .
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/--8q9kbam-YI/VEkVeDtngmI/AAAAAAAABwg/zxRtOhxx5eg/s640/Screenshot%2B-%2B16102014%2B-%2B12%3A22%3A23%2B%CF%80%CE%BC.png
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΆΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
    .
    .
    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    .
    ΕΝΑ Η ΑΓΓΛΙΑ ...............
    .
    ΔΥΟ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ...............
    .
    .
    ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ
    .
    .
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ , ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ …………
    .
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΛΕΕΙ , ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΤΙ ΕΙΠΕ , ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΥΔΙ ……………..
    .
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ , ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    .
    Μια αυτοκαταστροφική κοινωνία εθισμένη στο παραμύθι, στο ψέμα και την...αναρχομαγκιά!
    .
    http://marketnews.gr/uploads/marketnews_aristerh_koinwnia.jpg
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………
    .
    Αυτόν που έχει καλλιεργηθεί από τις ιδεολογικές εμμονές, το ψέμα, το παραμύθι, την απάτη και την ψευτομαγκιά.
    .
    Το τίμημα που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για να μας γίνει κτήμα το χρεοκοπημένο αριστερό παραμύθι είναι βαρύ.
    .
    Τα δίδακτρα είναι πανάκριβα.
    .
    Ας είναι τουλάχιστον τα τελευταία που πληρώνουμε για να βάλουμε μυαλό.
    .
    Γιατί το επόμενο στάδιο θα είναι αυτό της οριστικής καταστροφής μας...
    .
    Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_336.html#ixzz56OewdaPp
    .
    .
    ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ
    ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΟΘΕΙ ,
    .
    ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ,
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
    .
    ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ : ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ !
    .
    ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ( ιδεολογική βάση για όλο το αξιακό σύστημα της αριστεράς )
    .
    .
    ΟΣΟ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ...ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018...
    .
    ΠΈΜΠΤΗ, 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2018
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-IzFm2pW9tWk/WnMGT0bChGI/AAAAAAAAKzE/sxErT49DVTovRa-aH2HKHolcyl5-im1XgCLcBGAs/s400/%25CE%25A9%25CE%25A9%25CE%25A9%25CE%25A9%25CE%2592%25CE%2592%25CE%2592.jpg
    .
    ΣΤΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………..
    .
    Αυτό δείχνει μια ζωντανή ακόμα, ανώτερη και πνευματικά πλούσια κοινωνία, γι αυτό αδέλφια ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    .
    Η Εθνική συνείδηση για μια ακόμα φορά αναδείχτηκε η πραγματική κινητήριος δύναμη της ιστορίας. Επιβεβαιώνει έναν μεγάλο σύγχρονο ξένο πολιτικό που είπε κάποτε:
    .
    Όσο μπετόν και να ρίξουν, το λουλούδι του Έθνους θα βρει τον δρόμο για να ανθίσει ξανά»
    ,
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΞΑΝΑ
    Τ.Χ.
    .
    ΑΠΟ
    Tasos Paterakis
    .

    http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2018/02/4-2018.html
    .
    .
    ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ κ. κόκκινο………………
    .
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( των αριστερών ιδεών περί «ΥΛΙΣΜΟΥ» ως υπέρτατου κινητήριου μοχλού της ιστορίας. )
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαρτίου, 2018 21:24

    .
    .
    BINTEO
    .
    Οι αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ για την Μακεδονία
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=bE5uTqug3c0&t=2s
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 5 Φεβ 2018
    .
    Νέο ανθελληνικό ξέσπασμα του ανεπάγγελτου Κουτσούμπα: Αρνείται την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
    .
    .
    ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ……….
    .
    ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ !
    .
    ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ !
    .
    ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ !
    .

    Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας για το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΖΗΤΗΜΑ
    .
    Jan 29, 2018
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-9Q96OCiEW4Q/Wm5YfRW5bWI/AAAAAAAAG5Y/gZww3QcF9HoS6w40yNto7OyNidZizzg9wCLcBGAs/s1600/Makedoniko%2BZitima.png
    .
    Το "Μακεδονικό" Ζήτημα ΔΕΝ είναι ελληνική "υπόθεση" !!! ...Είναι πανανθρώπινη και όχι εθνική υπόθεση ...Είναι πολιτισμική και όχι πολιτική υπόθεση.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………..
    .
    Τώρα, που τα σταλινικά λιγούρια ανακάλυψαν τα πεντάστερα ξενοδοχεία, τα λίαρ τζετ, τα Νταβός και τη Haute couture, δεν θέλουν ο λαός να ενοχλεί τα αφεντικά, που τους τα εξασφαλίζουν όλα αυτά ...Δεν είναι ώρα να ενοχλείται τώρα η "Μαντάμ Μέρκελ", η οποία τόσο φροντίζει τον "αγγλόφωνο επαναστάτη" που υπογράφει τα πάντα.
    .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    .
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/01/makedoniko-zitima.html
    .
    .
    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα γνωρίζουμε. Αλλά ίσως φανούν χρήσιμα σε περαιτέρω αναγνωστικό κοινό.
      Τον σκοπό της ανάρτησης είστε σίγουρη πως τον καταλάβατε;

      Ελπίζω να μην έχετε διεξάγει λάθος συμπεράσματα για τον Διόδοτο, μετά από αυτή την ανάρτηση. Γιατί σχολίασαν και έβρισαν κάποιοι ανεγκέφαλοι ότι γλύφω τους αριστερούς και τον Κουτσούμπα. Με τέτοιο υβριστικό ύφος και αγένεια, τα σχόλια αυτά δεν αναρτώνται.

      Η ανάρτηση είναι σαφέστατη!
      Όποιος δεν κατάλαβε τί θέλουμε να πούμε...να ξαναγυρίσει στο σχολείο να μάθει καλύτερα την ελληνική γλώσσα.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαρτίου, 2018 22:39

      ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ
      .
      Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ...........
      .
      ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΩ !
      .

      Διαγραφή
  4. Ο Ν. Ζαχαριάδης σε άρθρο του δημοσιευθέν στο περιοδικό «Δημοκρατικός Στρατός» (τεύχος Δεκ. 1948) υπεστήριξε την δημιουργίαν ανεξαρτήτου Μακεδονικού κράτους και στη συνέχεια η 5η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Ιαν. 1949) έκανε ομοφώνως δεκτήν την εισήγησή του για την δημιουργία ανεξάρτητου μακεδονικού κράτους.

    Ιδού το κείμενον, το οποίον εξέδωσε το ΚΚΕ εις έντυπον υπό τον τίτλον: «Η Ελλάδα στο δρόμο προς τη νίκη, μπροστά στην αποφασιστική καμπή» (σελ. 20-21).

    «Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδόνικος (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμόν. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάσταση του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες επίσης, και σας ευχαριστούμε.
      Ενεπλέξατε όμως κι εσείς την ιστορικά προδοτική στάση του ΚΚΕ στο Μακεδονικό,
      με το νόημα του άρθρου που είναι τελείως διαφορετικό. Στην ουσία είναι ένα κάλεσμα στη νεολαία του ΚΚΕ και σε οποιαδήποτε πολιτικοποιημένη νεολαία, να συστρατευτεί μαζί με όλους τους νέους για την υπεράσπιση της πατρίδος σε επικείμενη τουρκική επίθεση. Και να αφήσει στην άκρη ιδεολογίες, ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες κλπ.

      Διαγραφή
  5. κανεις παραπληροφορηση και διαστρεβλωση παρουσιαζοντας τους κομουνστες ως ελληνες και πατριωτες μπερδευοντας τον εθνικο χωρο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΟΊΓΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΆ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΌΤΙ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΉ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ΝΑ ΦΕΡΘΟΎΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;

      Διαγραφή
    2. δεν θελουν νε φερθουν σαν ελληνες ρε ανοητε αστικοπατριωτη δεν το καταλαβαινεις?
      απο τη στιγμη που γινεσαι αριστερος αναρχοκομουνιτης παυεις πλεον να εισαι ελληνας ιταλος ολανδος ρωσος στη συννηδειση και γινεσαι μελος μιας διεθνιστικης σεκτας φανατικων και στρεφεσαι με μισος εναντιον της πρωην πατριδας σου και του λαου σου θελωντας να τους κανεις με την βια και αυτους κομουνιστες η να τους σφαξεις ολους.
      το ιδιο οταν γινεσαι ισλαμιστης.
      ο αριστερος δεν εχει πλεον εθνικη συνηδειση εχει ταξικη προλεταριακη διεθνιστκη και δεν θελει εθνικη ενοτητα με τους ελληνες αλλα ταξικη ενοτητα με τους αλβανους πακιστανους και ολους τους λαθρο προλεταριους ταξικους συντροφους του εναντιον των ελληνων. οσο και να τους γλυψεις τους κ@λους τους και να τους ικετεψεις ναρθουν μαζι σου δεν θα το κανουν.
      φαντασου οι σπαρτιατες να παρακαλουσαν τον εφιαλτη μετα την προδοσια να γυρισει μαζι τους να ενωθει και να φερθει σαν σπαρτιατης...
      και λιγη εθνικη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει αστικοπατριωτες....
      θα σας σφαξουν στο γονατο αφου σας βασανισουν πρωτα οι αριστεροι. και αυτη τη φορα θα ειναι κωμικο αστουλιδες....
      κανετε ζημια στους ελληνες με την απεραντη βλακεια σας

      Διαγραφή
    3. Ανόητος είσαι εσύ αν νομίζεις ότι δεν τα γνωρίζω καλά όλα αυτά και με το παραπάνω. Μια τελευταία πρόταση κάνουμε στους εφιάλτες, αν θέλεις να το πούμε αλλιώς, ειδάλλως τους την έχουμε στημένη. Δεν πρόκειται να κάνει ζημιά όπως το εννοείς, ένα άρθρο μόνο του, αυτή εδώ η ιδέα που είχα. Το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει κάποια πρώτα ραγίσματα στο επαναλαμβανόμενο μοτίβο της μαρξιστο-προδοσίας. Να το διαβάσουν κάποια κνιτόπουλα και να αρχίσουν να ψάχνονται.
      Τί νομίζεις κάνει συνέχεια ετούτο το ιστολόγιο στους 8 μήνες λειτουργίας του.. Αντιπροπαγάνδα κάνει και κάποιες νοητικές προβοκάτσιες υπέρ του Ελληνισμού, όποτε μπορεί. Έχεις ψάξει παλιότερες αναρτήσεις;

      ..κάτι μου λέει πως γνωριζόμαστε όμως...

      Διαγραφή
    4. Θέλουμε ψυχίατρο όλοι οι Έλληνες μου φαίνεται...Πάνω εκεί, στο ότι είμαστε συναισθηματικός και παρορμητικός λαός, πατάνε οι εξουσιαστές και μας διαχειρίζονται.
      Πρέπει επειγόντως να επιστρατεύσουμε την εκλιπούσα λογική.

      Έτσι κι εσείς και κάμποσοι ακόμα ένθερμοι, διαβάζετε συναισθηματικά. Βλέπετε ένα ΚΚΕ και σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, και από εκεί και πέρα δεν διαβάζετε σωστά και προσεκτικά!

      Κανείς δεν παρακαλάει κανέναν μπολσεβίκο. Γράψαμε:

      " Ευχή μας είναι, να παραμείνει ο Κουτσούμπας Γ.Γ. του ΚΚΕ, αν πρόκειται με τον λόγο του, κι εφόσον τον τηρήσει, κι εφόσον ακολουθούν πάντα τον λόγο του Γ.Γ. οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ, ..να υπερασπιστούν μαζί μας τα παιδιά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, τα Πάτρια Εδάφη και την Ελευθερία.

      Διαγραφή
  6. Όπως απεδείχθη εκ των Υστέρων ο Κομμουνισμός σαν σύστημα Διακυβέρνησης ήταν 30 Φορές Χειρότερο απο τους άλλους Κακούς που ηττήθηκαν στον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο (τα μοναδικά καλά που είχε ήταν το Υψηλό επίπεδο Πολιτισμού/Παιδείας αν και ΑΘΕΗΣ κατά κανόνα ωστόσο όντως σε επίπεδο Επιστημόνων-στην Κατάκτηση του Διαστήματος κτλ. ήταν Πρωτοπόροι εν σύγκρισή με τους Δυτικούς)κυριάρχησαν τα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ που υποβαθμίζανε την Ανθρώπινη Προσωπικότητα,ήσουν "Ελεύθερος" να λες την "Γνώμη σου" Υπέρ του Καθεστώτος..ή της Κραταιάς Άποψης ειδάλλως σε έτρωγε το Μαύρο Σκοτάδι...δεν συζητώ για Μυστικές Υπηρεσίες στην Ανατολική Γερμανία-Στάζι=για κάθε 10 Πολίτες υπήρχαν 2 με 3 Πράκτορες..που τους κάνανε παρέα..Securitaze-NVKD-Τσαουσέσκου-Μάο Τσε Τούνγκ-Εμβέρ Χότζα-Στάλιν κτλ. στο Σύνολο γύρω στα 100 εκατ. ίσως και παραπάνω τα θυματά τους..για τις Λαϊκές Δημοκρατίες(κάτι σαν Λαϊκές Αγορές)διαβάστε τα Βιβλία που έγραψαν οι ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Κόμματος που πολέμησαν τον Ναζισμό όπως: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ (απο Γάλλο Πρώην-Σύντροφο και νυν Φασίστα...)το Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ του Αλεξάντερ Σολτζενίσκιν σε 2 Βιβλία καθότι "Φιλοξενήθηκε" στις Εγκαταστάσεις της Σιβηρίας...,Τα Παρασκήνια του ΚΚΕ απο τον Ελευθέριο Σταυρίδη πρώην ΓΓ του Κόμματος,Σύντροφοι Ευτυχώς Ηττηθήκαμε του Τάκη ή Φιλάρετου Λαζαρίδη,ΕΛΕΝΗ του Ν.ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ κτλ. Αυτά ΠΡΕΠΕΙ να τα διαβάσουν τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (που σιγά μην το κάνουνε...)και βέβαια τα ΚΝΙΤΑΚΙΑ...τα οποία έχουν ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΕΙ Ψυχικά-Νοητικά-Καρδιακά κάνοντας τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ του Κόμματος και ΟΧΙ της Ελλάδας.Τα Παιδιά αυτά στην Συντριπτική τους Πλειοψηφία 8/10 νιώθουν Πρώτα Κομμουνιστές και ύστερα Έλληνες-μιλάνε για Αταξικές Κοινωνίες-Ταξικούς Πολέμους και ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ διότι κατ'αυτούς τους Διεθνιστές ΔΕΝ υπάρχουν ΈΘΝΗ-έχουν δημιουργηθεί τεχνηέντως=είναι πλαστά/ψεύτικα οπότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ κάτι που είναι ΜΗ-ΑΛΗΘΙΝΟ,ενώ τον Κομμουνισμό που εφαρμόστηκε σχεδόν 80 Χρόνια στην Σ.Ένωση και τις υπόλοιπες χώρες οφείλουμε να τον Προπαγανδίσουμε στον Κόσμο πάλι ώστε να φάει Κουτόχορτο.ΔΕΝ υπάρχει για αυτούς Εθνική Ενότητα παρά μόνο Ταξική Ενότητα-Κατά του Κακού Κεφαλαίου/Ιμπεριαλισμού/Υπέρ των Εργατών+ των Δικαιωμάτων τους κτλ. ΥΠΕΡΚΡΑΤΙΣΜΟΣ στα Πάντα...Έχουν ποτιστεί μέσα στην Καρδιά/Νού απο μικρές ηλικίες κυρίως μέσω του Οικογενειακού τους κύκλου με αυτές τις ιδέες/αντιλήψεις-οπότε ο Πατριωτισμός είναι μια διφορούμενη κατάσταση π.χ ναι να πολεμήσουμε εναντίον του Οποιουδήποτε Ξένου Εισβολέα που θα μπει στα Εδάφη μας αλλά Παράλληλα θα έχουμε και τον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ=ΟΠΛΑ απο τα παλιά ώστε να καταργήσουμε την "Αστική Τάξη" εννοώντας όχι μόνο τους Βιομήχανους/Τραπεζίτες/Εφοπλιστές και λοιπούς Μεγαλοαστούς αλλά ακόμα και την λεγόμενη Μεσαία Τάξη.Θέλουν να είναι θεωρητικά ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ...ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ (Αυτό στην Παγκόσμια Ιστορία ΔΕΝ υπήρξε Ποτέ και ούτε θα υπάρξει με Κανένα Πολιτικό-Κοινωνικό Σύστημα) και για να κλείσω οι Εγχώριοι Διεθνιστές είναι Μισέλληνες-δρούν Ανθελληνικά γιατί έτσι έχουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ απο μικρές ηλικίες όπως ανέφερα Παραπάνω.Θα έλεγα ότι το Άρθρο είναι περισσότερο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ κάτι που κατανοώ υπό την έννοια της ΣΥΜΠΝΟΙΑΣ παρά κατ'ουσίαν διότι οι θέσεις του Επίσημου ΚΚΕ μαζί με την Εθνοπροδοτική του Στάση σε πολλά ζητήματα απο παλιά μέχρι σήμερα ΔΕΝ γίνεται να συνάδουν με ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ άρα και Εθνικό Πόλεμο.


    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8.html

    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8.html

    http://redskywarning.blogspot.gr/2014/03/blog-post_31.html

    Αυτό δεν είναι για τον Κομμουνισμό αλλά για μια Εμβληματική Προσωπικότητα στον Χώρο της Μουσικής που λέει αλήθειες για την Νέα Παγκόσμια Τάξη.Αν θέλετε Αναρτήστε το ξεχωριστά.
    http://redskywarning.blogspot.gr/2009/12/dave-mustaine-megadeth-alex-jones.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. Να και η Ανακοίνωση του ΚΚΕ το οποίο ως συνήθως ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ την Σκέψη-Καρδιά-Ψυχή των Ελλήνων και ΟΧΙ των Κομμουνιστών.Η λογική είναι ναι μεν αλλά....ΔΕΝ μιλάει ξεκάθαρα Υπέρ της Ελλάδας αλλά βάζει το γνωστό Παραμύθι του ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΕΚΤ-ΑΒΓΔ-ΠΑΜΕ ΦΥΓΕ-ΕΛΑ...ότι δηλαδή είμαστε στην Λυκοσυμμαχία άρα εμείς ΔΕΝ θα λειτουργήσουμε σαν Έλληνες αν χρειαστεί αλλά θα συνεχίσουμε να Αναλύουμε την Επίδραση που έχει το ΝΑΤΟ-ΕΕ σε εμάς..μπλά-μπλά-μπλά-μπλά αρλούμπες...και για την Ταμπακιέρα Κουβέντα στο τι θα ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑ
    http://www.protothema.gr/politics/article/771887/kke-i-poluethniki-askisi-iniohos-2018-sunista-prova-polemou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα θετικά ΟΧΙ του ΚΚΕ αλλά της Παλιάς ΚΝΕ (Προ 20ετίας) ήταν ότι:Α) πήγαινες στα Φεστιβάλ με Πραγματικά Χαμηλό Εισιτήριο το πρόλαβα απο 300 δραχμές έως 1000 είχε φτάσει Β)είχε πολλές και ωραίες Γκόμενες+έβλεπες κάποιους Αγαπημένους Καλλιτέχνες σχεδόν τσάμπα π.χ Αδερφούς Κατσιμίχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διόδοτε, αξιέπαινη η προσπάθεια σου μήπως καταφέρεις να αφυπνίσεις ενδεχόμενα πατριωτικά αισθήματα των Κομμουνιστών...αλλά δυστυχώς είναι εντελώς μάταιη η προσπάθεια σου...Ξεχνάς τα λόγια του ανεπανάληπτου Στρατή Μυριβήλη: "Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. ‘Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι ‘Έλληνας. Γι’ αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα. ‘Όταν κάποτε καταλάβουν αυτό το απλό και αδιαφιλονίκητο πράγμα τα κράτη, θα αφαιρέσουν αμέσως την εθνική υπηκοότητα από όλα τα άτομα που ανήκουν στη νέα κομμουνιστική φυλή."

    Και επειδή η Ιστορία είναι Αψευδής Μάρτυρας αλλά και Στέρεο Έδαφος για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τα μελλούμενα..Το ερώτημα παραμένει πάντα επίκαιρο: "Πότε και σε ποιά περίοδο ή Εθνικά Σημαντικό Γεγονός αυτό το ξενοκίνητο, ξενόδουλο και προδοτικό εξ' ορισμού μόρφωμα του ΚΚΕ υπηρέτησε εθνικά την Πατρίδα;;" ..Δυστρυχώς η απάντηση είναι μονον μία ..ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωστα παρτο χαμπαρι οι μονοι πατριωτες ειναι οι κομμουνιστες , οι εθνικοταλιμπαν εθνικογρονες νεοφασιστες ακροδεξιοι κλπ χρυσαυγιτες ειναι του γλυκουθ νερου, στο πρωτο μπαμ κατευθειαν διακοπες στον Νειλο και επιστροφη στην ελλαδα μετα τα δυσκολα , ευτυχως η ιστορια το εχει αποδειξει περιτρανα, τα αλλαπερι προδοτων τα αφηνω αλλωστε μεγαλυτερη προδοσια απο την οικμονομικη καταστροφη που επεφεραν στην Ελλαδα μας οι δεξιες και δεξιοστροφες κυβερνησεις των σκανδαλων νοβαρτις ζημενσ κελπνο κλπ δεν εχει προηγουμενο, οι ακροδεξιοι δεν ειναι πατριωτες , αλλα το μονο που γνωριζουν καλα ειναι η κουκουλα επι νμαζιστικης κατοχης και η κουκουλα σημερα των προβοκατορων υποτιθεμενων συστημικων αντιεξουσιαστων που το συστημα οποτε χρειαζεται χερι βοηθειας χρησιμοποιει. Αυτα ψευτοπετριωτες που εχετε το θρασος να μιλατε για την ελλαδα και τον λαο,Βλαδιμηρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαε θυμησου το χωμα που πατας, λευτερωσαν ο Αρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή