«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ο Διόδοτος σάς ευχαριστεί ...


Δεν είναι καιρός κατάλληλος για να πανηγυρίζουμε πάλι...όπως στις 23/1/2018 (εδώ), ένα μήνα και κάτι πριν. Το "άλμα εις ύψος" είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η διαφορά σαστιστική. Και είμαστε μπλογκ επτά μηνών. Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας ακολουθούν και μας εμπιστεύονται! Όλα τα πατριωτικά κ.ά. μπλογκ που μας υποστηρίζουν και αναδημοσιεύουν τα δικά μας άρθρα! Επίσης, τους σταθερούς 800 περίπου Έλληνες Γερμανίας καθημερινώς, τους 400 Ηνωμένων Πολιτειών και 300 Μ.Βρετανίας! Επαναλαμβάνω πως η παρούσα ανάρτηση τοποθετήθηκε κυρίως για να "ευχαριστήσει", και όχι ως θρίαμβος σε κάποιο ράλλυ αναγνωσιμότητας. Είμαστε ακόμα πολύ μικροί και άπειροι στο χώρο της αφύπνισης και της ενημέρωσης. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας στο να θεωρήσουμε ότι συμβάλλαμε σημαντικά σε έναν διαδικτυακό αγώνα ενίσχυσης των δυνάμεων της πατρίδος μας.  Το πληκτρολόγιο βέβαια δεν είναι σπαθί. Μπορεί όμως να ενεργοποιήσει τα σπαθιά του νου των απανταχού Ελλήνων και της φυλετικής μνήμης με το απίστευτο ηρωικό παρελθόν. Υπό το πρίσμα αυτό, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε -έστω κι απρόσεκτα, που το παραδεχόμαστε και μπορεί να μας στοιχίσει- για το δίκαιο και την απελευθέρωση της πατρίδος μας από τον σιωνιστικό κλοιό.





Βέμπο - Το Τραγούδι του Μοριά

  


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 4/3/18, 6:00 μ.μ.

2 σχόλια:

  1. Αν θέλεις να δεις πόσους αναγνώστες έχεις στην πραγματικότητα, έχε υπόψη το παρακάτω. Λέει κάποια ιστολογίστρια:

    "Where I turned to my Blogger Stats to see my visitors and pageviews, I assumed that my statistics were all human traffic. How wrong was I. Blogger Stats collect data from all the traffic coming and going from your blog, which does include human traffic, but also includes bots and spam, which, believe it or not, can be the reason why you're getting over 10,000 pageviews per month, and hardly any actual social interaction or comments on your blog.

    Finding out this the hard way was heartbreaking. I was hit hard by the fact that I wasn't as established as I thought I was."

    nellieandco.blogspot.co.id/2015/08/blogger-stats-vs-google-analytics.html?m=1

    Με το Google Analytics βλέπεις την πραγματικότητα. Επίσης υπάρχει και το StatCounter όπου βλέπεις και IP's επισκεπτών και σχολιαστών. Αμφότερα χρειάζονται να βάλεις ένα script στο blog σύμφωνα με τις οδηγίες.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή