«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Σόδομα και Γόμορρα...



περιγραφή ανωνύμου σχολιαστή μας:



"Μέσα στα επόμενα 5 χρόνια άν υπάρχει ακόμα η χώρα Ελλάδα θα τους δείτε όλους αυτούς διορισμένους στο δημοσιο, νοσοκομεία, τράπεζες, ταχυδρομεία κλπ. όπως ακριβώς είναι τώρα στην Αγγλία. Θα γεμίσει ο τόπος από τα μαγαζιά τους, εστιατορία τους, θα πάρουν στα χέρια τους όλα τα φαρμακεία κλπ κλπ. Σύντομα θα δουμε και τους πρώτους Πακιστανομπαγκλαντέζι εκατομυριούχους.......και ποιός φταίει ερωτώ που έχουμε λαθροεισβολή; η κυβέρνηση; τα πιόνια των εβραίων; Ο ελληνικός λαός φταίει και με το συμπάθειο δηλαδή. Ποιός τους έδινε δουλειές (επειδή γλυτωνε αποδείξεις και εισφορές ΙΚΑ), ποιός τους νοίκιαζε σπίτια, ποιός τους έπαιρνε στα χωράφια, ποιός τους πούλαγε γή και ακίνητα; ποιός τους παντρευότανε (ειδικά τις βουλγάρες και αλβανίδες που χώρισαν οικογένειες); ποιές κοκότες (ελεεινίδες όπως τις λέει ο Διηνέκης). υπερηφανεύονταν για τις Φιλλιπίνέζες υπηρέτριες στα βόρεια προάστεια; ποιοί βλάκες πήγαιναν στην Βουλγαρία για να φέρουν στην Ελλάδα υπηρέτριες για να φροντίζουν τα παιδιά τους; γιατί μαζεύτηκαν εδώ όλες οι πουτάνες και όλοι οι εγκληματίες της υφηλίου; Να σας πώ εγώ- οι χαζοί οι έλληνες φταίνε. Αυτή η ξενομανής, ηλίθια, αμόρφωτη, καθυστερημένη, κομπλεξικἠ μάζα. Πάρα πολλοί στο διαδίκτυο ενημέρωσαν για τον κίνδυνο των λαθραίων ακόμα στην αρχή όταν αρχισαν να έρχονται αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Είναι πλέον γεγονός ότι οι έλληνες είναι ο ποιο καθυστερημένος λαός της υφηλίου, ανίκανος να δεί παρά πέρα από την μύτη του, έρμαιο της τηλεοπτικής προπαγάνδας. Απομένει λοιπον στους λίγους ΕΛΛΗΝΕΣ τους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ να ξαναπραγματοποιήσουν αυτό που πάντα έκαναν οι προγονοί τους.... σε αυτά τα παιδια σε αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ αποθέτω την πίστη μου και τις ελπίδες μου ότι θα ξαναπάρουμε την χώρα μας πίσω και ότι θα διώξουμε όλη την κόπρο για να καθαρίσει η χώρα μας. Σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που μένουν στο εξωτερικό. Κανείς άλλος δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. ".


..και όχι μόνο αυτό, αλλά:








(κλικ στην εικόνα)


..και πολλά πολλά άλλα... δεν προλαβαίνεις να φρίττεις και να απογοητεύεσαι τις τελευταίες ημέρες με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας... και τί να πρωτο-αναρτήσεις...

Ειλικρινά, χρειάζεται επέμβαση Θεού για να ξεβρωμίσει αυτή η χώρα...

..και ίσως να είναι κάτι πολύ επώδυνο, που θα την πληρώσουν και τίμιοι και αθώοι άνθρωποι...

..μακάρι να μην γινόταν έτσι...


περισσότερα εδώ

10 σχόλια:

  1. Όλα καλά, εκτός από τήν θήκη μέ τό περίστροφο, πού είναι φωτοσοπιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώπααα....
      Όταν λέει ο πατέρας της φωτοσοπιάς κάτι τέτοιο... παίζει ΘΕΜΑ!...

      Διαγραφή
    2. Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αρνείται τα γεγονότα της «Τούμπας»: «Ο Ι. Σαββίδης δεν είχε όπλο»!

      http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/enosi-kentroon/673996_voyleytis-tis-enosis-kentroon-arneitai-ta-gegonota-tis

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου Αυτόλυκε,
      μιλάμε μήπως για σχεδιασμένη αλληλουχία συμβάντων που θα οδηγήσει στο να εκτεθεί η ψευδαριστερή σιωνιστική κυβέρνηση Τσίπρα;...
      Μπας και είναι πράκτορας του Πούτιν ο γίγας Σαββίδης, που εξετέλεσε το δικό του μόλις κομμάτι αποστολής;...
      Το 2012 τον θαύμαζα. Και την επιχειρηματική του είσοδο στην Ελλάδα και για την ανάληψη του ΠΑΟΚ. Αργότερα..μόνο λαμπάδες που δεν άναψα να κλείσουν κανα δυο από τα "μεγκάλα" πουτανοκάναλα και να φτιάξει ο Σαββίδης ένα υπερδυνατό κανάλι σε κάποια από αυτές τις συχνότητες, φιλορωσικό.
      Μετά είδα αυτές τις αγκάλες με τον Αλ6 και απογοητεύτηκα...

      Διαγραφή
    4. Μακάρι νά είναι πράκτορας τού Πούτιν. Έτσι, γιά νά υπάρχει λίγη ισορροπία μέ τά υπόλοιπα πρακτόρια!

      Διαγραφή
  2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!
    τα πραγματα δυστυχως ειναι πολυ πιο σοβαρα απο μια απλη διαφορετικη ρομαντικη αντιληψη της αριστερας.
    ο αριστερισμος ειναι ο καρκινος της ψυχης του μυαλου και του πνευματος.
    απαξ και μπει μεσα σου δεν βγαινει με τιποτα!
    αλιμονο στους λαους που παραμενουν αριστεροι αφου ενηλικιωθουν οι νεοι τους μετα τα 18 οπως ελεγε ο τσωρτσιλ
    ενας αριστεριστης λαος οπως ο ελληνικος(δεν υπαρχει αλλος πιο αριστεριστης στον πλανητη) ειναι τελειωμενος δεν εχει μελλον!
    η διαγνωση του προβληματος μας λεγεται καρκινοριστερα!
    η ελλειψη δεξιας κεντρου εθνικου και φιλελευθερου χωρου απο το 74 οδηγησε(και με τις ευλογιες του πανηλιθιου αστικου κοσμου) στην απολυτη επικρατηση του καρκινου της αριστερας σε ολους τους τομεις σε ολα τα επιπεδα,
    μετα το 74 οι εαμοβουλγαροι φονιαδες γενοκτονοι του ελληνικου λαου ντυθηκαν ανθρωποι εξαπατησαν τον κοσμο και πηραν την απολυτη εξουσια (ηδη απο το 74 μεσω καραμαλι) επισημως το 81 μεσω πασοκ και απο τοτε την εχουν απολυτα με 2 μικρες θλιβερες δεξιουλικες παρενθεσεις μητσοτακι 3 χρονια ,καραμαλι νεωτερου 5 χρονια, σαμαρα 2 χρονια(κατα την διαρκεια των οποιων παλι οι αναρχοκομουνστες ειχαν την απολυτη εξουσια σε ιδεολογικο ψυχολογικο φιλοσοφικο πολιτισμικο κοινωνικο εθνικο οικονομικο επιπεδο και σε ολα τα επιπεδα που μπορειτε να φανταστειτε, και οπως θα την εχουν και με κουλι που ερχεται...
    διαστρεβλωσαν πληρως την ιστορια κανοντας το ασπρο μαυρο με καρκινικο κομουνιστικο μισος προς την ελληνικη ιστορια πολιτισμο τεχνη ταυτοτητα. επιβαλλοντας τις γελοιες ψευτικες θεσεις τους περι καλου εαμ, κακων μοναρχοφασιστων, νεκρων λεει του πολυτεχνειου! κακοι ελληνες καλοι μεταναστες καλοι τουρκοι αλβανοι βουλγασοσκοπιανοι που ολοι υπεστησαν σφαγες και γενοκτονιες απο τους κακους ελληνες!!!!!(ενω ολοι αυτοι ηταν εισβολεις κατακτητες σε ελληνικα εδαφη και γενοκτονησαν δεκαδες εκτομμυρια ελληνες ολους αυτους τους αιωνες)
    με το καρκινικο κομουνστικο μισος τους προς τον ελληνικο λαο που τους ξεφτιλισε οτι ειχαν και δεν ειχαν το 49 στο γραμμο βιτσι και δεν δεχτηκαμε την κομουνιστικη λυτρωση και τον σταλινικο παραδεισο που ηθελα να μας επιβαλλουν οι συνηδειτοι προδοτες που αν επικρατουσαν θα γενοκτονουσαν εκατομμυρια ελληνες οπως εξοντωσαν δεκαδες εκατομμυρια ρωσους πολιτες ουκρανους κινεζους ανατολικοευρωπαιους καμποτζιανους κ.λ.π με κομουνιστικο σαδισμο και απεριγραπτα κτηνωδη βασανηστηρια που θα εκαναν τους ισλαμστες και τουρκους γενοκτονους να φαινονται αγνες παρθενες,....(σφαξτε τον ειναι διαφορετικος ναζιστης φασιστας μοναρχοφασιστας βενιζελικος βασιλικος δεξιος κεντρωος αρχειομαρξιστης τροτσκιστης τιτοικος μαοικος χοτζεικος λικβινταριστης κουλακος σολχοζνιος κοσμοπολιτης εθνικιστης πατριωτης ΑΣΤΟΣ κ.λ.π γινομενη ετσι η κομουνιστικη η πιο μισαλλοδοξη και μισανθρωπη θρησκεια που εμφανιστηκε τα τελευταια 4,5 δις χροια στον πλανητη!
    ως παλιος αριστερος και εχοντας περασει απο ολους τους βοθρους της αριστερας τους ξερω πολυ καλα απο μεσα οπως δεν μπορει να φανταστει κανεις αστικοπατριωτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σημερα μαλιστα που τους ευνοει η νεα ταξη πραγματων (πολιτισμικος μαρξισμος) και διεθνως, ειναι πρωτοπορια στην καταστροφη των εθνικων πολιτισμικων ταυτοτητων στην ελλαδα αλλα και στα υπολοιπα ευρωπαικα εθνη με ισχυρη ταυτοτητα και ιστορια
    μεγιστη προσοχη λοιπον στους αριστερους δεν σκεφτονται οπως οι φυσιολογικοι ανθρωποι οι ΜΗ αριστεροι, και θελουν παλι να επιβαλλουν την αρωστημενη θρησκεια τους του μπολσεβικισμου τους δια της βιας σφαζοντας δισεκατομμυρια ανθρωπους αυτη τη φορα.
    δειτε και τις θεσεις του κκε στο συνεδριο του προπερσυ οπου παραδεχεται οτι σε περιπτωση πολεμου με την τουρκια θα χτυπησει πισωπλατα τον ελληνικο στρατο αρπαζοντας την εξουσια και εξοντωνοντας τους αστους! για μια ρεβανς ζουνε και αναπνεουν για τιποταλλο!

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/03/blog-post_525.html

    https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/03/blog-post_301.html

    https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85.html

    τακης λαζαριδης
    ευτυχως ηττηθηκαμε συντροφοι

    https://www.youtube.com/watch?v=0M89y-uA8AU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Κωστα με πολυ σεβασμο αν θα απογητευτουμε η οχι μονον when the game is over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή