«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΣ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ!!!

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ΟΙ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ, ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ  ΤΟΥΡΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΙΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ, ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΟΧΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ!!!  ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (...) ΚΑΙ Η ΔΊΚΗ ΤΟΥΣ (???!!!!!).

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ' ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΦΟΔΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ. 

ΚΑΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ 4 ΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!



   

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  3/3/18, 1:30 π.μ.

4 σχόλια:

  1. https://katohika.gr/ellada/sygklonistikes-plirofories-epidromi-ton-tourkikon-eidikon-dynameon-entos-ellinikou-edafous-mas-piran-kai-tzip-asyrmato-oplismo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2-3 μέρες πριν την απαγωγή, είχε στηθεί μεγάλο σόου στα τούρκικα ΜΜΕ για τους κακούς έλληνες στρατιώτες στον Έβρο, οι οποίοι έστειλαν πίσω ένα πακέτο λαθραίους "μουσκεμένους, δαρμένους και πεινασμένους" και πως τους περιμάζεψε και τους περιέθαλψε ο πονόψυχος τούρκικος στρατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόλεμο είχαν στήσει και στην Χριστιανική Ρωσική αυτοκρατορία πριν γίνει κομμουνιστική δικτατορία.
    Είχε και αυτή άπειρα αποθέματα χρυσού και άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών.
    Αναρχία επικρατούσε και στην Ρωσία πρίν κηρύξουν την "επανάσταση" δικτατορία του "προλεταριάτου" οι λενιν τροτσκι και λοιποί κομμουνιστές δικτάτορες, υπάλληλοι των τραπεζιτών τοκογλύφων και του κεφαλαίου.
    Χάνοντας τον πόλεμο ο Τσάρος , με τους κομμουνιστές να πολεμούν ενάντια στους Ρώσους στρατιώτες παρεχωρήθησαν και πολλές πλουτοπαραγωγικές περιοχές της Ρωσίας στους Γερμανούς "κακούς καπιταλιστές εχθρούς των κομμουνιστών"!
    Εκτός από τις εθνικές δημόσιες επιχειρήσεις που πήραν από τον Ρωσικό λαό οι κομμουνιστές , φορολόγησαν και τις ατομικές ιδιοκτησίες των Ρώσων πολιτών με “αντικειμενικά” κριτήρια. Αργη διαδικασία για “κοινωνικοποίηση” κατάσχεση . Ανέλαβε ο σταλιν να την κάνει γρήγορη. Κουλάκοι εχθροί του λαού κλπ.
    Τι έχουν πεί στο συνέδριο τους πως θα κάνουν οι σταλινικοί σε περίπτωση που μπλεχτεί η Ελλάδα σε πόλεμο είτε επιθετικό έιτε αμυντικό;
    Κανείς δεν ξέρει ;
    Κναείς δεν συνδυάζει τίποτα από όλα αυτά που ζούμε;
    Όλα φαίνονται πεντακάθαρα οι μόνοι που δεν βλέπουν τι του τους γίνεται και τι μας ετοιμάζουν είμαστε οι Ελληνες Χριστιανοί!
    Οι μόνοι που δεν θέλουμε να δούμε πως το με ΑΕΡΟΧΡΗΜΑ το κατασκευασμένο χρέος λειτούργησε ως άλλη δικτατορία του προλεταριάτου είμαστε εμείς που το ζούμε!
    Οι "μακεδονομάχοι" κομμουνιστές (το πιο σύντομο ανέκδοτο) μας δείχνουν τον ΠΑΛΛΑΪΚΟ δρόμο. Η επόμενη επιλογή τους αφού πέρασαν από όλα τα κόμματα του κομμουνιστικού τόξου τώρα είναι ΚΚΕ! (Μικης Γλέζος. Μητρόπουλος και λοιποί.) Η μέθοδος του σαλαμιού!
    Οι λενινιστές τροτσκιστές κυβερνούν .
    Οι σταλινικοί περιμένουν στην γωνία, ως ακριβώς και ο στάλιν ανέμενε την σειρά του…

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Εάν είναι και επιτυχημένη για τους πρωταγωνιστές γιατί να την αλλάξουν;
    Εστω και ως σενάριο φαντασίας θα πρέπει να το "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ" για να το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή