«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Συγκλονιστικές πληροφορίες: Επιδρομή των Τουρκικών ειδικών δυνάμεων εντός ελληνικού εδάφους – Μας πήραν και τζιπ, ασύρματο, οπλισμό. [ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ 4/3/2018, 11:10μ.μ. ]

Επιβεβαιώνονται οι υποψίες όλων μας, με τον χειρότερο τρόπο. Γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Ο εξευτελισμός πολύ πιο αβάσταχτος, η ανικανότητα και η δειλία της "ελληνικής" κυβέρνησης πολύ πιο εξωφρενική -για να μην πούμε τίποτα χειρότερο- που θα το πούμε: Προδοσίες βρωμάνε από καιρό! Τα πάθη της Ελλάδος έχουν ξεκινήσει...το ακάνθινο στεφάνι ετοιμάζεται να καρφωθεί... 


 Σχόλιο αναγνώστη μας:








 

Απίστευτες είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα, φαίνετι το βατερλό του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ-ΥΠΕΞ με θύματα τους άτυχους Ελληνες στρατιωτικούς.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το meaculpa.gr αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:

Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν!
Ο λοχίας, πολύ «παλιός» στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον «νέο» ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία «Ρίμινι», για να του «δείξει τα κατατόπια» σε μια πολύ «περίεργη» περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές.
Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές.
Η ενέδρα των επίλεκτων «Μπορντό Μπερελί», που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

Όπως επισημάνθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του meaculpa, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο.
Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται «εμπλοκές» με «γαλλικά» με Έλληνες πολίτες!
Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν.
Σύμφωνα με τις χτεσινές πληροφορίες, δυστυχώς έχει ασκηθεί βία στους Ελληνες καθώς αντιστάθηκαν.
Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά – δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα.
Μένοντας μακριά από μικροπολιτικές προσεγγίσεις, από την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται το μείγμα αλήθειας και αποτελεσματικότητας που θα φέρει τους δύο πίσω σώους και ασφαλείς το συντομότερο! Όλα τα άλλα θα τα συζητήσουμε με (περισσότερα και πιο επώδυνα) στοιχεία μετά.

Τι αναφέρει ο γνωστός διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος (ΕΔΩ)– Aπίστευτο βατερλό στα Μαράσια/Καστανιές του Εβρου


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΛΠ..ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ 19-20 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΩΠΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΑ. ΕΠΙΕΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ «ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!’.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ . Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ «ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…».ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

3)ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ. ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ. ΕΔΩ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΑΝΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ’ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!! Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ…ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

4)ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ…(ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ-1. ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 54 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΑΝ «ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ Ι»..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ HUMAN INTELLIGENCE).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.





πηγή
το είδαμε εδώ


Πρόσθετο δημοσίευμα που είδαμε στις 4/3/2018, 11:10μ.μ. :


Σείεται η γη στον Έβρο – Εισβολή τουρκικών μαχητικών F-16 και F-4 – Ελληνικά F-16 περιπολούν στα σύνορα

 

Πολύ σοβαρή εξέλιξη είχαμε πριν λίγο καθώς τουρκικά μαχητικά F-16 και F-4 παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο από την πλευρά του Έβρου, εισέβαλαν και κατέγραψαν κινήσεις και θέσεις των ελληνικών δυνάμεων.


Αμέσως απογειώθηκαν ελληνικά μαχητικά τα οποία περιπολούν σε απόσταση αναπνοής από την Τουρκία κάνοντας βαθιές διεισδύσεις στα Μαράσια και στις Καστανιές του Έβρου.
Η κατάσταση μυρίζει κάτι παραπάνω από μπαρούτι, ενώ υπάρχει ήδη ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι σημειώθηκε και αερομαχία εντός ελληνικού εναέριου χώρου στον Έβρο.

 

Άλλωστε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανακοίνωση του αποκάλυψε ότι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί έπεσαν σε ενέδρα των Τούρκων και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκαν.


«Με μεγάλη λύπη θα γράψω αυτές τις γραμμές. Η αλήθεια για το περιστατικό στον Έβρο είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική, εξοργιστική και έχει ως εξής και μην διανοηθεί κανείς από τους υπαιτίους της συγκάλυψης να διαψεύσει» αναφέρει ο κ. Κρανιδιώτης και συνεχίζει:
»Τα δύο στελέχη εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, έτσι γίνονται εκεί πλέον, με τζιπ, τα όπλα τους, τελαμώνες με πυρομαχικά και ασύρματο. ΜΕΣΑ στο ελληνικό έδαφος, πάνω στο φαρδύ μονοπάτι, όπου ΔΕΝ μπορείς να χαθείς, με τα δέντρα δεξιά και αριστερά βαμμένα αντίστοιχα με τα ελληνικά και τουρκικά χρώματα, είδαν πατημασιές στο χιόνι, σταμάτησαν, αποβιβάστηκαν να ελέγξουν για τυχόν λαθρομετανάστες και περπάτησαν μέσα στα δέντρα περί τα 15 μέτρα ακολουθώντας τις πατημασιές.
Έπεσαν σε ενέδρα Τούρκων
»Εκεί, ήτοι περί τα 200 μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους, ήταν η τουρκική ενέδρα από 5 Τούρκους οι οποίοι τους αιχμαλώτισαν και «κατέσχεσαν» και το τζιπ, το οποίο βρίσκεται και αυτό στα τουρκικά χέρια.

»Μιλάμε επομένως για πολεμική, εχθρική πράξη, αρπαγής δυο Ελλήνων στρατιωτικών και ελληνικού στρατιωτικού οχήματος μέσα από το ελληνικό έδαφος.
«Έχουν χτυπηθεί πολύ»
»Οι δε δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν χτυπηθεί πολύ από τους ισλαμοφασίστες εισβολείς. Τα περί χαθήκαμε κλπ, είναι οδηγίες των εκεί δικηγόρων, ήτοι επιβολή της τουρκικής εκδοχής για ευνόητους λόγους, που βολεύει και την δική μας ηγεσία, η οποία έκανε πατσαβούρα τον όρκο της και το Σύνταγμα.


«Εάν νομίζετε πως αυτό θα μείνει έτσι, γελιέστε» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς για σένα δύστυχε τώρα βρισκόμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο δεν έχεις δικαιώμα να παραιτηθείς διαφορετικά θα οδηγηθείς στην δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία. Αλήθεια πως αισθάνεσαι κε αναπληρωτή υπουργέ της Αμυνας που κατάφερες με το καλημέρα στα νέα σου καθήκοντα να υποστείς μια τόσο ντροπιαστική ήττα;...

    Από που ως που εσύ ένας άσχετος με την Αμυνα να αποδεχθείς να γίνεις πολιτικό πιόνι του νεαρού Τσίπρα στα γεράματα;
    Είδες τι οδυνηρό καψόνι σου επεφύλασσε η ιστορία άσκεφτε και μωροφιλόδοξε Κουβέλη;
    Μέσα στην τραγικότητα των στιγμών προκαλείς κλαυσίγελο δύστυχε Κουβέλη. Τόσο εσύ όσο και ο Τσίπρας τα παπαγαλάκια του οποίου διαδίδουν ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί στενά την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται αιχμάλωτοι στην Τουρκία.
    Ο πρωθυπουργός αφού τοποθέτησε αναπληρωτή υπουργό Αμυνας έναν άκαπνο μωροφιλόδοξο γέροντα, παρακολουθεί.
    Παρακαλουθεί τον ευτελισμό ενός λαού που ο ίδιος προκάλεσε…

    Κουρδιστό Πορτοκάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.