«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!



Σημείωση: Παρά την ανωτέρω φωτογραφία, η οποία προβάλλει τη στιγμή που το ΠΑΜΕ λειτουργεί ως συνεργάτης του καθεστώτος, ώστε να μην μπουκάρει ο ελληνικός λαός στη Βουλή...
..γνωρίζουμε πολλούς αριστερούς που αγαπούν την πατρίδα και μάλιστα πολλούς που πάνε και στην Εκκλησία και πιστεύουν, χωρίς να υποκρίνονται σαν τον Αλέξη Τσίπρα. Η παρούσα ανάρτηση στοχεύει τους "αριστερούς" φραγκάτους καλλιτέχνες και διανοούμενους, στρατευμένους πασιφανώς σε Ανθελληνική δράση, αντινόηση και ενοχοποίηση του πατριωτικού αισθήματος του λαού και των κοινωνικών αντιδράσεων.


Ακούω κάτι ξεφτιλισμένες πατσαβούρες "καλλιτέχνες", σαν τον Γκλέτσο και τον Πουλικάκο  να ανοίγουν το ανθελληνικό βρωμόστομά τους, και μάλιστα στην πιο ακατάλληλη εποχή, που οι ανατροπές πλησιάζουν και οι προδότες και ασεβείς προς την πατρίδα, την Ιστορία της και τον ελληνικό λαό, θα τιμωρηθούν πάραυτα... ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. 
Εντάξει ο πουρόκερ ο παλιόγερος ο Πουλικάκος...με το ένα πόδι στον τάφο είναι...μπορεί και να γλυτώσει την τιμωρία. Ο άλλος;.....δεν ντρέπεται g@mw τα "ψάρια του κι απ'τις δυο μεριές";..... Να πάει να παντρολογήσει τις δικές του ξαδέλφες κι όλο του το σόι με μουσουλμάνους τούρκους κι αφγανούς. Ας του πηδήξουν κι ό,τι κότες έχει στο κοτέτσι...

Κοίτα να δεις με τί σιχάματα έχουμε μπλέξει...Τη δεκαετία του '90 και μέχρι το 2005, το είχαν ραμμένο το ρημάδι το στόμα τους, γιατί ήσαν εποχές περισσότερης εθνικής υπερηφάνειας και θριάμβων..."Τιμημένα" (Κύπελλα) κλπ... Με τον Αλεξάκη όμως άρχισαν όλοι οι αριστερούληδες καλλιτέχνες και "διανοούμενοι" να ξεψαρώνουν, ή τουλάχιστον να το παίζουν "μούγκα στη στρούγκα" για όλα αυτά τα ψευτο-μπολσεβίκικα φασιστικά στα οποία υπόκειται ο ελληνικός λαός και την εν τάχει φτωχοποίησή του.

ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ!

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. 
ΚΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ:

1. Αριθμητικά είμαστε περισσότεροι, απλά..έχει καταφέρει μέσα στα μνημόνια, η μειοψηφία να επιβάλλει ψυχολογική δικτατορία, με καλύτερό της εργαλείο τον αντιρατσιστικό νόμο. Όταν θα αλλάξει όμως το καθεστώς ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, θα δεις πού θα τον βάλουν τον νόμο αυτό...

2. Οι οργανωμένοι μουσουλμάνοι, στις καταστάσεις χάους, λεηλασιών και σφαγών που ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ..., θα αρχίσουν να σφάζουν όλους αυτούς τους ανθέλληνες "αλληλέγγυους" με μισθό, και καλλιτέχνες προπαγανδιστές του ανθελληνικού καθεστώτος που στήριξαν αυτόν τον ισλαμικό εποικισμό. Θα τους σφάξουν... πρώτους πρώτους! Γιατί απλούστατα..είχαν βρεθεί τόσο πολύ "κοντά" στους "ψευδοπρόσφυγες"... που ξέρουν ήδη πολλά για αυτούς (νοοτροπία, τρόπους ενδοσυνεννοήσεως κλπ).
Τί μας λέει η Ειρήνη Μαρούπα εδώ (στο 33:32) για τους "Έλληνες" συνεργάτες του εχθρού, είτε εχθρός είναι το 4ο Ράιχ, είτε ο Ερντογάν; [ εγώ προσθέτω: είτε εχθρός είναι οι εντός της πατρίδος μας ισλαμο/λαθρο/πυρήνες υποστηριζόμενοι από δημάρχους, αριστερές οργανώσεις και τις κράτος εν κράτει "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ κλπ;...] Μας λέει:  
« Ιδίως αυτοί που έχουν συνεργαστεί με τον εχθρό που έχει υπονομεύσει αυτό το λαό, είναι οι πρώτοι που θα φύγουν από τη μέση και να το ξέρουν. Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς....! Είναι επικίνδυνοι για τον εχθρό αυτοί. Είναι δυνατόν, κάποιος που σε έχει χρησιμοποιήσει για να υπονομεύσεις το ηθικό ενός λαού, για να του πεις τις αρλούμπες που πρέπει να του φυτέψεις στο μυαλό, είναι δυνατόν αυτός να σε κρατήσει εσένα ζωντανό κύριε καναλάρχη, κύριε υπουργέ, κύριε δήμαρχε, κύριε στρατιωτικέ, [κύριε αριστερέ συνδικαλιστή, διανοούμενε, καλλιτέχνη, δημοσιογράφε, παρουσιαστή κλπ;...] Οι πρώτοι λοιπόν που θα φύγουν θα είναι αυτοί. Οι πρώτοι που θα φύγουν από τη ζωή και από τα χέρια του αφεντικού που πιστά υπηρέτησαν ».

3. Όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες αριστεροί διανοούμενοι, καλλιτέχνες κλπ κλπ κλπ...
θα παλεύουν για μια ψευδ-αριστερά, εφεύρεση των σιωνιστών, προωθημένη με πονηρό τρόπο επί δεκαετίες για να καταστρέψει ό,τι προλάβει μέσα σε 4 χρόνια.  
Εμείς όμως θα παλεύουμε για την Πατρίδα. 
Σε έναν άτυπο, ή και ουσιαστικό εμφύλιο πόλεμο, που πάντα η αιτία που τον προκαλεί είναι η προδοσία και τα συμφέροντα τρίτου (του εχθρού)...
..το έρεισμα της πάλης των επιστρατευμένων ψευδαριστερών ανθελλήνων  είναι σαθρό, ασθενές... ούτε κι από τους ίδιους πιστευτό καλά καλά...
Το δικό μας έρεισμα όμως... είναι πραγματικά ζωτικό, ζωντανό και ακλόνητο. Έχει Ιστορία πολλών χιλιάδων ετών. Λέγεται ΕΛΛΑΣ!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 13/3/2018  

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Ahoy,
    άσχετο:
    Τί εννοείς με την παρακάτω φράση που έγραψες στου Peri;
    (Ούτως ή άλλως με την εκλογή Τραμπ...δεν είχε σταματήσει να υπόκειται σε εντολές Χίλλαρυ/Ομπαμα ο πρέσβης;)

    " Ο κ. Πρεσβυς εχει απο σημερα καινουργιο αφεντικο. Η εποχη Κλιντον-Ομπαμα σημερα ενεταφιασθη. Για να δουμε τι θα δουμε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντωμεταξύ έχουν λυσσάξει τα τρόλια, σε όλα τα πατριωτικά μπλογκ, να διαδίδουν το προβοκατόρικο άρθρο
    https://makedonikokomma.blogspot.gr/2018/03/dugin-skopia.html

    Ενώ εδώ:

    http://www.balkaninsight.com/en/article/kremlin-guru-rouses-anti-western-feeling-in-macedonia-03-05-2018

    ..βλέπουμε πως "Μακεδονία" ονομάζει τα Σκόπια, ο αρθρογράφος, όχι ο ίδιος ο Ντούγκιν. Αντιθέτως, ο Ντούγκιν πήγε εκεί "για να εγείρει αντι-δυτικά συναισθήματα" (όπως είναι και ο τίτλος του άρθρου), να τους ψήσει επίσης, για το τί χάνουν που δεν βρίσκονται στον Ρωσοσερβικό άξονα, και εν πάσει περιπτώσει, τους λέει ότι βεβαίως είναι δικαίωμά τους να ονομάζονται όπως θέλουν αλλά δεν πρέπει να πιέζουν τους άλλους γι αυτό, και να το κάνουν μάλιστα ενόψει της ένταξής τους σε μια Ευρώπη η οποία διαλύεται. Σαν να τους λέει "μακάκες-κορόϊδα πάτε να πιαστείτε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ14 Μαρτίου, 2018 06:56

    .
    .
    Παρακαλώ διαδώστε …………………
    .
    cristina

    • Μάρ 13 τις 11:31 μ.μ.
    Αυτό το μήνυμα περιέχει μπλοκαρισμένες εικόνες.
    Κύριο μέρος μηνύματος
    είναι ο Λευτέρης Πανούσης και την έκκληση την δημοσίευσε σήμερα στο ιστολόγιο του

    .
    .
    Παρακαλώ διαδώστε …………………
    .
    cristina

    • Μάρ 13 τις 11:31 μ.μ.
    Αυτό το μήνυμα περιέχει μπλοκαρισμένες εικόνες.
    Κύριο μέρος μηνύματος
    .
    είναι ο Λευτέρης Πανούσης και την έκκληση την δημοσίευσε σήμερα στο ιστολόγιο του

    ΣΟΣ... Επείγουσα έκκληση για βοήθεια
    .

    ΣΟΣ... Επείγουσα έκκληση για βοήθεια
    Λοιπόν, αδέρφια μου Ελληνάκια εκπέμπω ΣΟΣ! Η αρρώστια μου δεν μου επιτρέπει να δουλέψω αλλά και να μπορούσα να ...
    .
    παλιότερα έγραψε:

    +1 στα θύματα της ελληνικής γενοκτονίας

    .

    +1 στα θύματα της ελληνικής γενοκτονίας
    Πρώτη ημέρα του Μαϊου σήμερα. Η αρμύρα που φτάνει από τη θάλασσα, είναι φορτωμένη ήλιο και κουκουνάρι. Κάπου, ...
    .
    .
    παρακαλώ διαδώστε

    cristina simelas@yahoo.gr
    .
    .
    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Κωστα,
    σχολιο μου στου Peri.
    Στο Λευκο Οικο διεξαγεται ενας πολεμος μεταξυ Εβραιων και μη Εβραιων ειπε ο Κισινγκερ προ δυο η τριων μηνων, αν δε με απατα η μνημη μου. Η εποχη Κλιντον-Ομπαμα ηταν Globalist. H εποχη Τραμπ ειναι Αμερικανικη. Αυτο απο μονο του θα επιφερει αλλαγες στη πολιτικη της Αμερικης αναφορικα με την Ελλαδα.
    Αναφορικα με το σχολιο μου για την επισκεψη Ντουγκιν.
    Ειχα πει οτι δεν προσφερεται για βιαστικη αποτιμηση. Στο σχολιο σου δινεις την καλλιτερη απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου Ahoy,
      Ευχαριστώ. Κάπως έτσι είχα φανταστεί την απάντηση σου, απλώς ήθελα να βεβαιωθώ μηπως μου ξέφυγε κάποια πιο νέα εξέλιξη.
      Άρχισαν κάποιες επιθέσεις προς το άτομο σου στα Αττικά Νέα...Μην δίνεις καμία σημασία. Τα συριζοτρολ,για κάποιους λόγους, έχουν λυσσάξει τελευταια παντού!

      Διαγραφή
  5. Αγαπητε Κωστα.
    Ντουγκιν.Ιδε Defence net σημερα.
    Πομπεο. Στο ιδιο, ειδησεις και γι* αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή