«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Η ΞΕΦΤΊΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΗ!!

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!  🤣 



Καλά δεν ξέρετε ότι ο Πάκης γνωρίζει μόνο από …παντρεμένες;



Μέχρι εκεί φτάνουν οι «επικίνδυνες» για την υγεία του γνώσεις . Η Κυψέλη θα τον φάει...

 Ο Καμένος έχει δείξει και παλιότερα το μέγεθος της αμορφωσιάς του, αλλά ο...έγκριτος συνταγματολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου και...ακούνητος Πάκης δεν μπήκε στον κόπο να ανατρέξει στο google  για να μάθει ποιο ήταν το επώνυμο της Μπουμπουλίνας ώστε να το αναγράψει στο ΠΔ?
Ακόμα, μπορεί να μην...ήξερε, αλλά γιατί δεν φρόντισε να ρωτήσει μήπως η ηρωίδα της επανάστασης του 1821 είχε λάβει κάποιον τιμητικό στρατιωτικό τίτλο, όπως τώρα που αποδεικνύεται ότι έχει λάβει το βαθμό του ναυάρχου επί τιμή και άρα ο "τίτλος" που της δόθηκε (υποναύαρχος)...συνιστά υποβάθμιση?
Κάνετε που κάνετε μια άθλια γραφικότητα, φροντίστε τουλάχιστον να είναι...σωστή!
Με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας εκδόθηκε Προεδρικό Διάταγμα στις 6-3-2018, με το οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Υποναυάρχου επί τιμή, ο Πολεμικός Σταυρός Α΄ Τάξεως και το Μετάλλιο Εξαιρέτων Πράξεων στην ηρωίδα Λασκαρίνα "Μπουμπουλίνα", 193 χρόνια μετά τον θάνατό της !
Όμως, προς γνώση του Πάνου και του Πάκη σημειώνεται, κατ΄ αρχήν, ότι σε επίσημα έγγραφα δεν χρησιμοποιούνται προσωνύμια, παρατσούκλια κλπ, δηλαδή π.χ. δεν μπορεί ν΄αποκαλείται ο Κολοκοτρώνης "Γέρος του Μωριά" και ο Καραϊσκάκης "Γιός της Καλογριάς".
Η Λασκαρίνα Πινότση ήταν κόρη του Σταυριανού Πινότση και της Σκεύως (Παρασκευής) Κοκκίνη και έφερε επίσημα το επίθετο του πατέρα της. Το ανδρωνύμιο "Μπουμπουλίνα" ήταν επίκτητη, ανεπίσημη προσφώνηση, μετά τον δεύτερο γάμο της με τον Δημήτριο Μπούμπουλη.
Πληροφορούνται επίσης ο Πάνος κι ο Πάκης ότι, στην πραγματικότητα, ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΑΝ τη Λασκαρίνα απονέμοντας της τον βαθμό του Υποναυάρχου, διότι της έχει απονεμηθεί ο βαθμός του ΝΑΥΑΡΧΟΥ πριν καν υπάρξει ελληνικό κράτος, αμέσως μετά τον βίαιο θάνατό της (22-5-1825), από την Ρωσική Αυτοκρατορία !
Σημειώνεται μάλιστα ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ γυναίκα στον κόσμο, που τιμήθηκε με αυτό τον βαθμό, ενώ υποναύαρχοι υπάρχουν αρκετές.
Άντε, ανοίξτε και κανένα βιβλίο, ελληναράδες πολιτικοί της πλάκας !
Γιώργος Στάθης


πηγή

4 σχόλια:

  1. αυτοκτονεί κόσμος κυριολεκτικά και ψυχικά εξ αιτίας τους επικίνδυνοι γελοίοι, αποκαθηλώνουν τους ήρωες μας, γι αυτό το έκαναν, σε λίγο επίσημα και τον Χριστό, είναι ικανοί να θεωρείται ποινικό αδίκημα το να πηγαίνεις στην εκκλησία, κάτι ψιθυρίζεται και για κάμερες στα μυστήρια της ορθοδοξίας, ψάξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διηνέκη ευχαριστώ για την τιμή, Διόδοτε ευχαριστώ που είσαι εξαιρετικά ευγενής, θα ρθει η νίκη
    https://www.youtube.com/watch?v=zVx53tTJMdQ
    (Мультфильм "Моя любовь" (реж. Александр Петров)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δυο ωραια θεματα για σενα και Διηνεκη
    εκτρωση μετα την γεννα, η νεα μοδα, η ευγονικη ατζεντα της νεας ταξης
    κομμουνισμος και κανιβαλισμος
    http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/04/blog-post_809.html
    https://en.wikipedia.org/wiki/Scarlet_Memorial:_Tales_of_Cannibalism_in_Modern_China
    https://www.conservapedia.com/Communism_and_cannibalism
    http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/04/blog-post_847.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμον 23.55. Στην Ελλαδα οι ψιθυροι βουιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή